|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
20.4.2008 10:15:25   
Tanja555
Dobro jutro, najprej vsem postrežem s user posted image . Jaz jo nujnooo potrebujem!!!
Neli se je včeraj jokala cel večer, kljub temu, da sem jo cel večer večkrat podojila, previla itd, nato sva jo pustila jokat 1h do pol dveh, pa se ni umirilauser posted image  in sem jo spet podojila in potem je končno zaspala.
Men se je skor strgal zravenuser posted image user posted image user posted image , ko sem jo poslušala, sam nisva več vedla kaj nej naredivauser posted image .
Punce, a je možno da sva jo že srkljala, ker je bla prej skoz po rokah (babici, obiski...)??? Ker zdaj se večkrat joka že tudi, ko je na rokah, se mi zdi da ji nič ne paše, lačna mislim da ni ker jo kr naprej dojim, krčkov pa tudi včeraj ni imelauser posted image .
Puskusila sva tudi z dudo, pa ji čez nekaj časa pade ven in potem je spet zverinski jokuser posted image . Danes jo bom podnevi bolj budila, da bo zvečer bolj utrujena...
Kok dolgo "lahk pustiš" user posted image  jokat?
Prosim za nasvet!

PS: Iskrene čestitke vsem današnjim novopečenim mamicam, tasyo držim pesti zate!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
20.4.2008 13:09:44   
barby78
Tanja,pri nas je tud včasih tako.pa mi je user posted image  kr povedal,da sem jo že scrkljala.Pa ponavadi je ob večerih bolj pestro.Jaz naše Lie ne upam pustit dolgo jokat,da ne bi pol kje bruhala.Glede tega,da user posted image  čez dan bolj budiš,sem pa brala,da ni glih fajn,ker ima on svoje ure ko rabi počitek in mu pol vse čist zdrmaš.No,tak je pisalo,saj veš,da praksa pa pol dela svoje.jaz sem jo predvčerajšnjim nosila od 19-23.pa mi je na rokah spala,ampak kak sem jo položila v posteljico,pa jok.ja sem ugotovila,da tud najrajši spi v najini postelji,tak da ja,jaz kr priznam,da sem jo že razvadla user posted image   pa kaj čem,saj ko bo velika se mi itak ne bo več pustila.

LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.4.2008 15:30:22   
yennika
Pozdravljene aprilčice!

Ravnokar sem dobila sms od Tejche, ob 11:57 se je rodila Ajša ( 52 cm in 3470 g).

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.4.2008 16:41:14   
Srčekgirll
ČESTITKE Tejchi za princesko Ajšouser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartejte.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.4.2008 16:43:01   
novopecena
ojla

madona je pestro na tem forumu user posted image sem polno zaposlena z malim renejem da sploh nimam časa pomisliti da bi se vam kaj javila.

joj našega princa tudi nekaj dajejo krči in me kar srce boli ko mu ne morem veliko pomagati. sem pa probala z masažo okoli popka v smeri urinega kazalca in ga vsaj za malo časa pomiri-vsaj da si malo počije. ne pomagajo pa ne duda ne nabiranje kilometrine po stanovanju user posted image no pa je spet cajt za akcijo pa laufam papa
čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image ostale ki pa še čakate pa pobožajte bušije

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.4.2008 16:59:06   
Ketrin
Dan!
Čestitke Malimaji in Tejchi za princeski! user posted image user posted image user posted image

Tanja in Novopečena jaz vama ne znam prav nič svetovatiuser posted image počakajmo na izkušene mamice. Je pa meni patronažna rekla, da kopanje pomiri otročička in tudi utridi in navadno jih je dobro najprej skopat in nato nahranit in so potem čist fertik in spijo...no pri nas je zaenkrat res tako. Je pa tudi povedala da jih lahko slečeš do nagega in malo potelovadiš z dojenčkom...kolenčka na bušija in nazaj. Pa tko kar parkrat. Pa tudi da se s svojimi prsti "sprehajaš" okoli popka v smeri ure.... No pri nas (še) ni težav, tko da ne vem drugega rečt, kot srečno!user posted image

Drugače pa sva s Kajo včeraj bluzili celo dopoldne po mestu....super je bilo. Oči pa je skupaj s fanti postavljal prikolico na morju, tko da letos midve princeske samo prideva in uživava user posted image user posted image Danes pa smo bili prvič kot družinica v Tivoliji in je bilo čudovito....Potem pa smo šli še k tašči na kosilo in zdaj smo prišli domov.... Jutri pa spet novim zmagam naproti....dopoldan bo še sonček potem pa sept dežek, tko da je treba izkoristiti take čudovite dneve....

Tasyo, mislim nate že cel dan! Upam da gre vse po maslu.... user posted image

Srečka user posted image za Matevža ko gleda in boža Izo ko je user posted image

Deklice moje lepo nedeljo želim pa srečno.....user posted image user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.4.2008 18:01:47   
resnično srečna
Eto...mi smo danes stari 5 dni in smo tudi cel dan bluzili...princesa je pridna in spi...edino doji se še poleg tega in kaka kot po tekočem traku...

Je pa bil tako lep dan danes, da bi ga bilo škoda zapraviti v stanovanju...pa smo malo nakupili, obiskali dedka in babico in tam dobili kosilo ter na koncu pristali na travniku...

sedaj princesa sveže previta in nahranjena spi spet spanje pravičnega, pes uživa na balkonu, mi dva pa zganjava romantiko vsak za svojim računalnikom...he he...v glavnem jaz sem kar malo omamljena od svežega zraka saj nisem bila zunaj reci in piši že 10 dni tako da je pasalooooo...

kmalu bo tudi zame čas za kavč, počitek, malo umirjenega gledanja televizije in nabiranja mleka v prsi...he he...moram pa reč da je dojenje postalo že skoraj neboleče...čeprav je danes naša pupa vrgla iz sebe malo krvavega kupčka...očitno je zraven mleka popila še malo moje krvi...sesalka cuzljasta...

Tasyo upam, da bo kmalu vse za teboj in se bomo lahko s teboj veselile...

Teycha čestitke za Ajšo...

Ketrin ja naš pubertetnik je res zanimiv ja...ne morem verjet, kako je nežen in kako z užitkom crklja našo princeso...sicer sem pa nekaj takega pričakovala, saj je bil vedno nežen z otroci...

...okrog tega kako se otrok navadi na naročje in crklanje in potem izkorišča...ja morda...ampak veste...9 mesecev ste jih crkljale v svojem trebuščku in so bili stalno v tesnem stiku z vami...torej ni čudno, da pogrešajo vašo bližino...navadno je tako, da so preklemansko dobri senzorji vašega razpoloženja in če bodo začutili, da ste ve nervozne, potem bodo tudi oni razdražljivi...zato poskusite takrat najprej s crkljanjem umiriti otroka, z nežno glasbo, morda plesom v naročju, tihim šepetanjem, petjem...vse to ponavadi bolj pomaga kot pa otroka pustiti, da ves razdražen joče...pa naj bo to minuta, 10, ali 100...

Lep dan še naprej...grem izdelat eno štorkljo za vhodna vrata iz lepljivih barv, da bo jutri patronažna lažje našla kje smo in se bo počutila zaželjeno in dobrodošlo...pa še sosedje bodo tako izvedeli, kaj nam je prinesla štorklja in koliko je bila težka in velika njena pošiljka...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.4.2008 18:27:16   
pikica030407
Punce lep  pozdarv!

jaz sem še kar doma, popadki so se umirili in sem že čist adijo. Sploh ne vem kdaj bom dočakala svojo malo pikico.

Lepo bodite
Se še kaj oglasim

Papa

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.4.2008 19:57:36   
aprilska34
Ja, danes je bil pa en lep dan! Cel dan sva bili z Evo na sončku, mala je spala kot polhek....
Glede cartljanja- ja, zanimivo je, da naša Eva preko dneva veselo spi tudi v zibki ali v ležalniku, ponoči pa pač ne! Ponoči je treba spat na rokah, kakor hitro začutiš, da te hočejo položit na posteljo, je treba kričati kot nor. Pomaga! Potem te spet veselo nosijo okoli in ti spet sladko spiš...No, pri nas pomaga tudi, če se mami ali ali vležeta in dasta Evo na trebuh, kožo na kožo, kako pravijo temu...kengurujčkanje. Tako včasih spimo čez celo noč in mama je potem zjutraj čisto trdauser posted image .

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.4.2008 20:09:34   
resnično srečna
Pikica saj bo...potrpljenje...verjemi, da vem kako se počutiš...ampak bo prišla tudi tvoja princeska...do takrat pa le uživaj in najej se stvari, ki jih kasneje ne boš mogla oz. hotela jesti za njeno dobro...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.4.2008 20:56:14   
bela vrtnica
Bela vrtnica se je v soboto 19.04. ob 7.20 končno razcvetela in nam podarila najlepši popek kar sem jih videl.Poimenovali smo ga Zara!

Iz srca hvala! Atiuser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.4.2008 21:29:11   
resnično srečna
...o kako lepo...sicer ne vem kako naj rečem atiju...morda rožni grm...ampak Bela vrtnica...tole je pa bil kompliment tebi in vajinemu popku Zari...čestitam...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.4.2008 21:57:54   
Ketrin
Oooo, res lepo ati!

Bela vrtnica čestitke tebi. Zari pa dobrodošlica na tem našem svetu!!!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.4.2008 22:00:25   
Tanja555
Čestitke malimaji, Tejchy in beli vrtnici!!!!! Želim vam vse lepo, veliko ljubezni in user posted image user posted image user posted image .
Pri nas smo zaenkrat poskusili z dudo in miška spančka, bomo videli kaj bo nocoj. Zdajle jo grem še zadnjič previt in nato nahranit. Jutri sporočim, če smo kaj spaliuser posted image .
Danes smo bili na sprehodui z vozičkom na sončku in je Neli skoz spančkala, midva pa uživala, ko sva sprobavala voziček malo po asvaltu in malo po makedamu.
Očitno se pri tasyo nekaj dogaja. Tasyo držim pesti in komaj čakam na novičke!!!
Lahko noč želim vsem.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.4.2008 7:21:43   
matejchykam
dobro jutro, dekleta!!
Tkole, najprej enauser posted image za tist mal nosečk, kar nas je še ostalo-a sva samo midve s pikico030407?

No, za vse dojilje pa en čajček!!!

Pri nas nič novega-en dan čez rok, nič popadkov, bebica še vedno brca. Sem mislila včeraj, da kaj bo, pa sva šla z lubijem in psom na Polhograjsko kalvarijo. Sej gor je šlo dobr, res je strmo, ampak sem velik vmes počivala. za dol je bla pa taka muka... Celo noč me je potem bolela sramna kost, pa še vroče je blo v spalnici, ker je moj mal preveč zakuru...

Ampak upam, da bo kmal bolš. Se še kej beremo čez dan.

Pa čestitke vsem novim mamicam in atkom pa držim pesti za tasyo!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.4.2008 8:36:19   
sinskaT
O, koliko novih aprilčkov! Prav vsem čestitam, otročkom, mamicam in očkom! user posted image user posted image Tiste, ki že nestrpno čakate (morda rojevate...)...želim lahke porode in zdrave otročke.

Zdaj pa res finishiramo tale aprilski porodni maraton hehe...mene boste morali še malo počakat - delam, laufam, pucam, obešam, likam, zračim, barvam, oblam, prenašam, zlagam, tudi crkljam se z dragim user posted image ...pa se user posted image nič ne pritožuje. Če bo vse po sreči se dan pred rokom selimo, potlej pa naj jenči kar pride (lahko že prej, da ne bo nesporazuma!!!) Bo ati že zrihtal kar je potrebno.

Po selitvi (in porodu user posted image ) me nekaj časa ne bo gor, ko pa nas priklopijo, se vam koj javim - ne me čist pozabit...se veselim novega foruma kjer bomo fino klepetale in se menile za vozičkanje.

Mam še malo časa, da pokukam v albume in se malo pojokcam od sreče za vse vas (sem ful čustvena zadnje dneve - vidim otročka v vozičku kako spi in kar solzne oči dobim ajajaj meni).

Torej...zaključujem javljanje, prihodnjič morda že prispe kakšna lepa novička še iz moje strani....

imejte se skrajno lepo!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.4.2008 8:37:21   
Sandrin
Mislim, da se je tudi pri nas začelo. No, razen, če nisem pojedla kaj pokvarjenega in me od tega ne zvija user posted image .

V kolikem času so se pri vas razvili popadki do te mere, da ste krenile "novim dogodivščinam na proti".

A bi mi katera poslala tel. št. na ZS, da sporočim, kaj bomo dobili??

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.4.2008 8:57:40   
Tanja555
sandrin, držim pesti, saj bo šlo, zvečer boš pa že cartalauser posted image !!! Jaz sem prvi popadek začutla ob 9h zjutraj, ob 15h sem jih imela na 5min, rodila sem ob 17.52h!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.4.2008 9:27:59   
barby78
čestitke bela vrtnica za princesko Zaro user posted image user posted image user posted image

Sandrin,jaz ti bom poslala št. (če me ni že katera prehitela user posted image ) in o naraščaju obvestila naše aprilčice.
Želim ti,da bi bilo čimprej končan in čim lažji porod in da boš v naročju kmalu držal svojega user posted image

Medve z Lio,se pa odpravljava ven,ampak se naša princeska nekaj napenja,tak da bova še malo počakali,če bo treba zamenjat plenico.

pikica,ti pa hitro rodit user posted image user posted image user posted image

Vprašanje za tiste,ki že zibate-ali ponoči tud previjate,ker jaz namreč ne,razen če se pokaka?!

Lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.4.2008 9:34:57   
Roberta69
user posted image Čestitke vsem novim mamicam user posted image

Zdaj se mi pa zdi, da ste res že čisto vse rodile (od tistih, ki "smo" nekako skos na zvezi, razen Tasyo in SinskeT,) user posted image ... Jaz pa še kar čakam; čisto nič ne pomaga - dvakratne posteljne aktivnosti, Šmarna gora, sesanje, polna luna... Sem imela pregled, odprta še vedno samo 2 cm, je pa tudi G v porodnišnici rekla, da se krasno pripravlja in da bo zdaj zdaj user posted image . Če ne bo nič (čeprav je tudi sestri rekla, da itak da bo kaj prej) imam naslednji pregled v petek. Sej sploh ni panike, samo komaj čakam mojega user posted image , čeprav si čisto zares ne morem predstavljat, kako bo, vem pa, da bo prekrasno user posted image .

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.4.2008 10:44:48   
lepa posadka
Bom kasneje brala in komentirala...samo pišem sms od Tasyo:
Mi smo še vedno v eme kosu - popadki redni od včeraj popoldne, vendar se ne odpiram, tako da počakamo do popoldan in če ne bo spremembe - sledi cr.

Srečno Tasyo!!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.4.2008 11:45:30   
Srčekgirll
ČESTITKE Beli vrtnici za Zaro. user posted image user posted image

Jst sm še 2v1, upam da se bo kej kmal naš sončk vn spomnu pokukat, kr ga že nestrpno pričakujem. Drgač pa je še vse mirno pr men.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.4.2008 12:02:01   
NiLe
Tasyo in Sandrin ... držim pesti, da bi steklo tako kot mora in da bosta kmalu cartali vajini štručkiuser posted image user posted image user posted image .

Tejcha in Bela vrtnica ... jupiii za vajini dve princeski AJŠO in ZARO... pa se punce le ne bodo pustile fantom user posted image user posted image user posted image

SinskaT, ti pa rasturaš s to svojo energijo in očitno te bo pikici ubogala in prišla ven, ko boste vseljeniuser posted image .

Roberta; ti tudi nisi od muh ... očitno boš še morala malo bolj spodbuditi svojeo user posted image

Mi smo včeraj odprli sezono vozičkanja user posted image user posted image user posted image in je bilo prav fino se martinčkat na soncu. Se mi zdi, da sem bila kar malo "zadeta" od svežega zraka user posted image user posted image ... danes pa je tudi že 1,5 urni sprehod za nama in sem prav vesela, da sva še ujeli sončka.

Drage user posted image lepo sfiniširajte tale april ... vsem želim velikooo sreče in seveda obilo cartanja, ko boste dobile v naročje svoje štručkeuser posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.4.2008 12:29:39   
scorpiogirl
Ola!
Preden vse preberem, se mali že skor zbudi user posted image
mi smo se danes prvič že kopali user posted image user posted image user posted image čez vikend lahko gremo pa že ven, tko da sem kar malo "fouš" tistim, ki lahko danes po sončku kolovratite okol ... no, potem bo do vikenda tko al tko baje čudno vreme, da ne bo skomin user posted image

Tanja, men je patronažna rekla, da ima mamica lahko zvečer manj (to je potem lahko tudi premalo) mleka kot čez dan, tako da si čez dan (če imaš dovolj mleka oziroma ti ga kaj "ostaja") malo načrpaj, da imaš za zvečer rezervo. Naš je tak požerušček user posted image , da kar rabimo mal rezerve zvečer user posted image

čestitke vsem "novim" mamicam user posted image
pa upam, da Tasyo ne bojo več dolgo matrali user posted image user posted image user posted image

no, zdejle me čaka še kosilo pa nekaj likanja, tako da šibam user posted image

imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.4.2008 12:34:10   
lepa posadka
Naj poskusim...

APRILČICE 2008  

PDP 03.04.
- majazmaja:

PDP 04.04. 
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
temistoklejka (30let):

PDP 07.04.
- jazabel (29let): KR

PDP 10.04.
- tosja: user posted image  
- Barb77 (30let): LJ user posted image  

PDP 11.04.
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 14.04.
- u04111976: CE user posted image
- Jelcy: user posted image       

PDP 18.04.  
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- čebelica27 (27let): IZOLA

PDP 21.04.
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- leni5 (28let): IZOLA user posted image

PDP 23.04.
- mavo: CE 

PDP 24.04.
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image
- simona pirc (23let): user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image   

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm  

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image    Neli 2660g, 46.5 cm  

user posted image    - tejč29 (5.4.2008): user posted image   user posted image    Matija 3565g, 57 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image   user posted image    Brina 3300g, 51 cm  

user posted image - sončnica14: user posted image   user posted image   Jaka 4150g, 56 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image   Tia 3050g, 50 cm   

09.04.2008---->>>>   

user posted image  - Kekec in mojca ( 13.4.2008): user posted image   user posted image   Tine 3300g, 51 cm   

10.04.2008---->>>>   

user posted image  - novopecena (14.4.2008):  user posted image   user posted image   Rene 3540g, 50 cm   

user posted image   - Malamaja (11.4.2008):  user posted image    user posted image   Maja 3690g, 55 cm   

11.04.2008---->>>>   

user posted image - SpelliG (18.4.2008):   user posted image   user posted image   Martina 3650g, 53 cm     

user posted image - petty82 (10.4.2008):  user posted image   user posted image   Luka ? g, ? cm   

user posted image  - ppika (13.4.2008):  user posted image   user posted image    Gaja ?g, ? cm     

12.04.2008---->>>>   

user posted image - sky77 (14.4.2008):   user posted image    user posted image   Brina 3750g, 53 cm   

14.04.2008---->>>>     

user posted image  - calena (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tosja 3280g, 50 cm      

15.04.2008---->>>>     

user posted image - scorpiogirll (24.4.2008):  user posted image   user posted image    Nal 2900g, 50 cm       

user posted image - resnično srečna (15.4.2008):   user posted image    user posted image    Iza 3150g, 53 cm 

user posted image  - Krista28 (17.4.2008):   user posted image    user posted image    Nadja 3550g, 52 cm 

16.04.2008---->>>>       

user posted image  - Jo@n (22.4.2008): user posted image   user posted image    Jakob 3870g, 55 cm     

user posted image  - Katja271 (12.4.2008):  user posted image   user posted image    Nik 3600g, 53 cm    

user posted image  - trnuljčica (25.4.2008):  user posted image   user posted image    ? 2860g, 48 cm  

17.04.2008---->>>>          

user posted image  - simvir (10.4.2008):  user posted image   user posted image     Tevž 3850g, 54 cm  

user posted image  - JABOLKO3 (17.4.2008): user posted image   user posted image      Jure 4750g, 58 cm  

19.04.2008---->>>>           

user posted image  - big mamma (9.4.2008):  user posted image   user posted image    Jernej 4210g, 56 cm   

user posted image  - bela vrtnica (19.4.2008):  user posted image    user posted image    Zara ? g, ? cm   

20.04.2008---->>>>            

user posted image   - Tejcha (15.4.2008):  user posted image    user posted image    Ajša 3470g, 52 cm    

user posted image   - Malamalinca (23.4.2008):  user posted image    user posted image    ? 3230g, 50 cm    

user posted image : user posted image                     
                                                         16 : 20

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?