simvir
|
Ojla čvekice! Vidim, da smo že spet napolnile 100 stran . Samo da zdaj ne bomo več lovile 200-te, ker se bomo prej preselile na drug forum. Ponoči sem se končno res naspala - brez vsakršnega otrdevanja trebuha... Danes na pregledu CTG tudi miren. Moj G me kot vsakič sprašuje če še nisem rodila, mi je da danes med pregledom malo "pomasiral" tam spodaj in rekel da se bodo zdaj pa mogoče začeli kakšni popadki - ampak za enkrat ni še nič . Odprta pa 2,5 cm - nič kaj dosti več kot pred tremi tedni). Če ne rodim prej, moram v torek kar v P na pregled. Kdaj so pa katero od vas začeli v P pošiljat (no tiste, ki ste že na koncu )? Potem smo šli pa z možem in sinom še po rožice za na balkon in okna - da bo lepa hiška (sem rekla, da bi jih še sama rada izbrala, posadili mi jih pa že bodo potem), tako da se mi zdi da zdaj pa res samo še čakamo. Sky vidim, da se nama dogaja zelo podobno, samo da sem jaz sedaj že čez rok Tejč29 za sinka. Je pa res pravi "dolgin". Lepo se cartajte, vem pa kako je če si precej šivana, ampak tudi to bo minilo . Jazbel upam da kmalu pride tvoj D dan, tudi jaz sem že dam čez rok . Sem pa klice omejila ker s tem, da sem vsakemu povedala, da bo dobil SMS ko rodim, najboljše kolege bom pa itak poklicala že iz porodne. Seveda pa imamo vsako jutro klica obeh babic kako smo kaj . Srečka upam, da te danes ne pošljejo več domov in da čimprej spoznaš svojo Izo. Ppika tudi zate upam, da se bo kmalu začelo. Drugače je pa zelo lepo, da se javljate tudi mamice , da malo vidimo (nekatere da se spomnimo) kaj nas še vse čaka. Ste pa prav pogumne s tem, ko greste že ven npr. Lepa posadka (mislim glede vas). Jaz bom verjetno sedaj kar malo bolj previdna, ker sem prvič dobila vročino 14 dni in 1 mesec po porodu . Sem opazila, da sem bila zelo občutljiva na veter, sem vsak piš čutila na glavi. Morda bomo pa s tem, ko ste predlagale skrajšanje seznama še katero spodbudile, da nam kaj napiše - tako da punce kar javite se, kako ste kaj. Čestitke SpelliG za Martino . Je pa kar konkretna punca. Roberta glede češenj ti povem svojo izkušnjo. Glede na to, da je mojega prvorojenca skoraj vse napihovalo, moram povedat da sem bila prav presenečena, da sem lahko brez problemov jedla češnje, pa je bil takrat star komaj mesec dni. Sicer se jih nisem najedla kot ponavadi, ampak prav šparala pa tudi nisem z njimi.
< Sporočilo je popravil simvir -- 11.4.2008 13:58:43 >
|