|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.4.2008 13:42:19   
sky77
Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega. Na ctg-ju sem se morala obračat kot čevap na roštiljadi da je bila sestra zadovoljna. Potem mi pa G pravi da je ctg lep. Se nisem mogla zadržat in sem ji pribila nazaj kako je lahko lep če se ni izrisal niti en popadek  user posted image   Sledi vaginalni pregled. Spet nič novega. Vse zmehčano in pripravljeno, odprta še vedno 3cm. Ja to poslušam že 3 tedne  user posted image    Je pa rekla, da se zna zgodit kaj ta vikend. Ja valda in jaz verjamem v zobno miško. Naslednji pregled v ponedeljek na dan pdp

Toliko zaenkrat. Se še javim da me slučajno ne vržete dol s seznama user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sky77 -- 11.4.2008 13:46:33 >

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.4.2008 13:56:45   
simvir
Ojla čvekice!

Vidim, da smo že spet napolnile 100 stranuser posted image user posted image user posted image . Samo da zdaj ne bomo več lovile 200-te, ker se bomo prej preselileuser posted image  na drug forum.

Ponoči sem se končno res naspala - brez vsakršnega otrdevanja trebuha...
Danes na pregledu CTG tudi  miren. Moj G me kot vsakič sprašuje če še nisem rodila, mi je da danes med pregledom malo "pomasiral" tam spodaj in rekel da se bodo zdaj pa mogoče začeli kakšni popadki - ampak za enkrat ni še ničuser posted image . Odprta pa 2,5 cm - nič kaj dosti več kot pred tremi tedni).
Če ne rodim prej, moram v torek kar v P na pregled. Kdaj so pa katero od vas začeli v P pošiljat (no tiste, ki ste že na koncu user posted image )?

Potem smo šli pa z možem in sinom še po rožice za na balkon in okna - da bo lepa hiška (sem rekla, da bi jih še sama rada izbrala, posadili mi jih pa že bodo potem), tako da se mi zdi da zdaj pa res samo še čakamo.

Sky vidim, da se nama dogaja zelo podobno, samo da sem jaz sedaj že čez rokuser posted image

Tejč29 user posted image  za sinka. Je pa res pravi "dolgin". Lepo se cartajte, vem pa kako je če si precej šivana, ampak tudi to bo minilouser posted image .

Jazbel upam da kmalu pride tvoj D dan, tudi jaz sem že dam čez rokuser posted image . Sem pa klice omejila ker s tem, da sem vsakemu povedala, da bo dobil SMS ko rodim, najboljše kolege bom pa itak poklicala že iz porodne.
Seveda pa imamo vsako jutro klica obeh babic kako smo kajuser posted image .

Srečka upam, da te danes ne pošljejo več domov in da čimprej spoznaš svojo Izo.

Ppika tudi zate upam, da se bo kmalu začelo.

Drugače je pa zelo lepo, da se javljate tudi mamice user posted image , da malo vidimo (nekatere da se spomnimo) kaj nas še vse čaka.
Ste pa prav pogumne s tem, ko greste že ven npr. Lepa posadka (mislim glede vas). Jaz bom verjetno sedaj kar malo bolj previdna, ker sem prvič dobila vročino 14 dni in 1 mesec po poroduuser posted image . Sem opazila, da sem bila zelo občutljiva na veter, sem vsak piš čutila na glavi.

Morda bomo pa s tem, ko ste predlagale skrajšanje seznama še katero spodbudile, da nam kaj napiše - tako da punce kar javite se, kako ste kaj.

Čestitke SpelliG za Martinouser posted image .  Je pa kar konkretna punca.

Roberta glede češenj ti povem svojo izkušnjo. Glede na to, da je mojega prvorojenca skoraj vse napihovalo, moram povedat da sem bila prav presenečena, da sem lahko brez problemov jedla češnje, pa je bil takrat star komaj mesec dni. Sicer se jih nisem najedla kot ponavadi, ampak prav šparala pa tudi nisem z njimi.

< Sporočilo je popravil simvir -- 11.4.2008 13:58:43 >

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.4.2008 13:57:46   
katka28
Da se jaz dodam svoje cestitke vsem novopecenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda ockom.....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.4.2008 14:04:17   
simvir
Aja še to. Tiste, ki smo vloge za porodniško in pakete oddajale šele v marcu - danes je bil nakazan denar za paketuser posted image . Saj denar je bil pa tako že prej porabljen, kajneuser posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.4.2008 14:05:36   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Drugače pa res ne morem verjeti,da se dan D približuje. Sem mislila, da bom pripravljena na to,vendar še vedno nisem. Kakšne občutke ste doživljale ve pred porodom (tiste, ki ste že rodile). Sem mislila, ko si vse stvari pripavim in se bo približeval PDP bom pa pripravljena. Zdaj pa imam občutek, da nikoli nisi 100% pripravljen, čeprav imam že vse ostale stvari pripravljene. Ko se začne se preprosto začne in moraš zadevo izpeljati do konca. Kaj pravite?

Čim lažje porode vam želim!

LP

Točno tako Bela vrtnica....ko se začne akcija.....je akcija... user posted image Ni pa nič strašnega....je edina bolečina, ki je na koncu nagrajena.... Tko da nič bat...prepusti se tem zadnjim dnem in vse bo ok.

Glede pritiska pa kaj pa vem....mogoče pokličeš svojo G. in ji poveš kako je s pritiskom.... pa naj ti svetuje al se it pokazat al ne,,,,,user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.4.2008 14:07:31   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica stella

Oooo, ma ste pridne, kar rojevate user posted image .
Jaz sem tudi počasi približujem koncu (PDP 26.4.08) in sem ravno danes razmišljala in ugotovila, da v teh (skoraj) devetih mesecih nosečnosti nisem izkoristila svojega statusa. In sem prišla do ugotovitve, da nosečke sploh nimamo toliko protekcije kot naj bi imele (OK, razen pri domačih in prijateljih). Zadnjič sem stala na pošti, vmes mi je ratalo slabo, sem se skor slekla do modrca ker mi je kuhalo, sem se šla na stran vsest, ampak se nisem pritoževala. V trgovini, ni šans, da bi te kdo spustil. V laboratoriju ni šans, da bi mi kdo umaknil torbico in mi odstopil sedež, tako da sem nekaj časa kar stala (ta je še sveža in sem bila res razpaljena). Pa ne da bi nas morali nositi po rokah, ampak jaz sem vsaki nosečnici z očitnim trebuhom (tudi takrat ko sem govorila, da pa jaz otrok ne bom imela) dala prednost.
Mogoče je pa problem v tem, da sem že malo stara in iz ta stare šoleuser posted image .
No, zdaj se bolje počutim, ko sem se izkašljala.user posted image

Jaz pa sem doživljala ravno obratno.... Kamokoli sem prišla, se se mi vsi nasmihali, mi odpirali vrata, me spustili naprej po voziček, mi posodili kovanec za voziček, odnesli stvari do avta....skratka jaz sem se več ali manj skoz počutila kot princeska.... user posted image

(odgovor članu zvezdica stella)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.4.2008 14:31:01   
JABOLKO3
Smola, Big mamma, da te je ravno sedaj zadel ta nesrečni prehlad, saj morda bo pa jutri že bolje.

Zvezdica - tudi mene kar razjezi, če naletim na takšno situacijo, še sploh, če gre za ženske v letih, ko so sigurno že rodile in vejo, kako je s takim trebuhom okrog hodit. Pa kar pripravi se na enako ignoranco, ko boš z vozičkom, zelo redko ti kdo pridrži vrata ali pomaga dvignit voziček čez kakšno stopnico in podobno.

Tejč in Speli - ČESTITKE!

Zolika - bravo, da mali tako lepo napreduje!

Bela vrtnica - jaz sem pred nosečnostjo imela pritisk tam nekje 130/85, potem vso nosečnost okrog 110/70, sedaj imam pa že kak mesec okrog 130/90, pa so vsi rekli, da je to popolnoma OK, ker se na koncu dvigne in je važno, da ni bistveno višji kot pred nosečnostjo. Tako da mislim, da tudi pri tebi zaenkrat ni panike.

A je že kaj novic o Srečki?

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.4.2008 14:35:54   
tasyo
APRILČICE 2008  

PDP 03.04.
- majazmaja:

PDP 04.04. 
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
temistoklejka (30let):

PDP 07.04.
- jazabel (29let): KR

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image  
- Barb77 (30let): LJ user posted image
- petty82: LJ user posted image  

PDP 11.04.
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image

PDP 13.04.
- ppika:

PDP 14.04.
- sky77 (30let): LJ
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- Jelcy: user posted image  
- novopecena: CE user posted image  

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image
- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.  
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bela vrtnica (29let): CE
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- čebelica27 (27let): IZOLA

PDP 21.04.
- malamalinica (34let): LJ user posted image
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 24.04.
- scorpiogirll (27let): KR user posted image
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
-  aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image   

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm 

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image     Neli 2660g, 46.5 cm  

user posted image    - tejč29 (5.4.2008): user posted image   user posted image      Matija 3565g, 57 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tia 3050g, 50 cm   

09.04.2008---->>>>  

user posted image  - Kekec in mojca ( 13.4.2008): user posted image   user posted image     Tine 3300g, 51 cm   

11.04.2008---->>>>   

user posted image - SpelliG (18.4.2008):   user posted image   user posted image    Martina 3650g, 53 cm    

user posted image : user posted image                 
                                                          8  : 9

< Sporočilo je popravil tasyo -- 11.4.2008 14:48:56 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.4.2008 14:44:45   
tasyo
SpeliG - user posted image user posted image user posted image  Čestitke za kar konkretno punčko! Upam da porod ni bil prenaporen in že uživate v prvih skupnih urah cartanja...

Evo, punce, sem jih nekaj zmetala ven, če se bo katera javila, jo dam pa brez problema nazaj.

Kar se pa tiče odnosa ljudi do nosečk, pa sem bila sama deležna vsega - od tega, da mi je bilo kar nerodno, ker so bili ljudje tako prijazni do tega, da me je včeraj ena starejša gospa skoraj zgazila sredi trgovine. Me je tko odrinila, da sem skoraj priletela ob polico z jagodami. Sem ugotovila, da zdaj bolj pogumno povem, kar jim gre in sem bila kar huda... Pa me je samo debelo gledala - tudi opravičila se ni!!!!!
Ah,ja...

Simona, a lahko še enkrat napišeš, kdaj imaš pdp in kaj pričakujete? Sem zgrešila, pa bi te rada dodala na seznam.... Oprosti, luknje delajo svoje....user posted image  Sem pa ugotovila, da so naši malčki zaenkrat lepo pridni in je enih in drugih skoraj enako, tako da bo za vse dovolj izbire...

Lepa posadka, lepo, da ste že na sprehodih! Sej sem že stokrat napisala, ampak - vam vsem ki imate že štručke doma, kar malce zavidam... Joj, sem nestrpna! Sky, počasi te začenjam razumet, ko se ti je tako mudilo.

Srečko so pa očitno obdržali, sicer bi se sigurno že javila...

Nič, zdaj grem dokončat kosilo, potem pa šibam k hiški in potem še enkaj nabavit, potem pa danes ne počnem nič drugega, kot čakam, če se bo kaj zgodilo - in potem svizec zavije čokolado....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.4.2008 15:00:19   
NaTaŠa*
SpeliG čestitke za konkretno punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.4.2008 15:28:29   
ppika
Ojla,

se še enkrat javljam. Zadnje tedne ste mekar noter potegnile. No sporočam vam, da sem klicala v P in povedala svojo situacijo in je babica rekla, da je to začetek poroda. Ko bodo popadki na 5 min, pa naj pridem. Zdaj me pa skoz po malem špika.
Občutek imam, da se vam zadnjič javljam v enem paketu. Potem me pa nekaj časa ne bo, ker z user posted image   v stanovanju še nimava urejenega interneta in se sedaj vedno od doma javljam. Tako da ne mi zamerit, se vam pa pridružim takoj, ko bo mogoče. Sicer pa ni nujno, da je prišel že pravi trenutek in bo še to trajalo.

Držite se...

< Sporočilo je popravil ppika -- 11.4.2008 15:29:10 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.4.2008 15:35:30   
sky77
Danes ob 11h je petty82 rodila fantka Luka user posted image ...Vsi trije se odlično počutijo user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.4.2008 15:47:47   
Roberta69
user posted image Iskrene čestitke novvopečenim maicam, Tejc29, SpeliG in Petty82! user posted image

Odnos do nosečnic: jaz pa tudi nimam slabih izkušenj glede ustrežljivosti do nosečnic, mene je celo bolj motilo kot ne... mi kaj pade na tla, pa se že vsi prepogibajo user posted image , se ponujajo, da bi kaj nesli, predvsem starejši ljudje se kar začno pogovarjati..., tko da mislim, da so na splošno ljudje nosečnicam naklonjeni, vendar zmotno mislijo, da smo iz stekla user posted image . Najbolj smešno mi je pa to, da se vsi, ki bi se radi dotaknili trebuha (sicer ne neznanci), dotaknejo tako nežno, da to komaj čutim user posted image .

Sem prejle nekaj časa čutila eno bolečino za drugo (najbrž popadki), ampak me danes, najbrž vreme, tako dol tišči, da (čeprav bi user posted image rada videla že včeraj in je nosečnost zadnja stvar, ki jo bom pogrešala) nisem razpoložena za it rodit, tko da prestavljam na kak drug dan!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.4.2008 15:48:26   
NaTaŠa*
petty82 iskrene čestitke za fantka Luko.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.4.2008 15:55:16   
simona pirc
Pričakujem fantka, tako izgleda na UZ. To kdaj bom rodila je pa druga pesem. En datum je 25.april...to je po ZM, po enem UZ je 23. in po še enem...tem nazadnje pa 19. april. Jaz si pa želim, da bi rodila 1.maja, ker mi je tok dober datum. Sam, ko je tako daleč do tam. No, a pa bi 30. aprila, ko imam ravno rojstni dan. V vsakem primeru si želim pa po 21. aprilu, da bo bikec. Sicer nisem ne vem kok za horoskope, sam da bi bla isto. Mal trapasto vse skupi a ne? ko berem vas ostale...ko nič ne komplicirate z datumi...se počutim kot največji čudak, ki že pol leta vriska, da hoče rodit čez rok, čeprav vsi govorijo, da si tega noben prov posebi ne želi. Saj me zanima kakšen je moj user posted image , sam če ga čakam že skoraj 24 let bom pa še tistih neki dni. Tok bom stara...nisem se glih ves čas trudila zanosit. user posted image  Sej če bi me matrale kakšne hude bolečine...bi se ziher premislila. Aja CTG imam pa v ponedeljkih. Zdaj bom mela v ta tretje in  pravijo, da se še nič ne naštimuje, da bi prišel ven. Mogoče si pa tudi user posted image  želi biti majček in ne aprilček.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.4.2008 15:59:23   
simona pirc
Aja nimam popadkov, sem pa zelo zmedena zadnje par dni, zato pa visim na RR, ker je bolj, da ne počnem drugih zadev...naredim več škode kot koristi. Sporočil je bil namenjen Tasyi, ki me je vprašala po datumu in spolu, jaz sem pa napisala še vse okrog tega.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.4.2008 16:12:43   
Srčekgirll
Da se vam spet javim. Dns sm mela pregled in je vse ok z user posted image user posted image ,sam jst sm mela visok pritiskuser posted image user posted image . Ne razumem, kako, saj sm bla čist mirna in počutila sm se in se počutim ODLIČNO, pa tud doma si redno merim pritisk. Groza!

ČESTITKE petty82 za Lukcauser posted image user posted image user posted image
ČESTITKE SpeliG za Martinouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.4.2008 16:16:22 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.4.2008 16:57:06   
NiLe
Ojla, aprilčice!

Evo, mi smo prišli danes s paketkom domovuser posted image ... za mano je super porodna izkušnja (v kratkem jo napišem),  naša princeska je prečudovita, lepo napreduje, mleka imam za izvoz user posted image user posted image user posted image , tako da upam, da bo Tia kmalu postala bolj konkretna, ker je res en pravi drobižek.

Hvala vsem za čestitke, vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke, vsem ostalim, ki pa ste še srečke user posted image pa želim hiter in čim manj stresen porod!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.4.2008 17:46:14   
Ketrin
Čestitke Špeli za Martinouser posted image user posted image user posted image user posted image

In čestitke Petty za Lukauser posted image user posted image user posted image

Kako gremo lepo po vrsti aprilčice, vsak dan se rodi kak aprilček, čudovito....

Sky in Simvir upam, da čimprej odromata v P in da bo vse skupaj hitro za vama.... user posted image

NiLe, dobrodošli domauser posted image user posted image

Srečka pa parvi, da je spet na oddelku, pritisk ima spet katastrofalen. Porod bi ji sprožili ampak....spet nekaj čakajo, ne vem a zaradi pritiska al kaj....Tko da mislim, da je zaenkrat še 2v1....

Tasyo, prav da si uredila seznam, pridna punca.....

Punce srečno kjerkoli že ste....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.4.2008 18:19:47   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Pa kar pripravi se na enako ignoranco, ko boš z vozičkom, zelo redko ti kdo pridrži vrata ali pomaga dvignit voziček čez kakšno stopnico in podobno.

Zato pa bomo šle enkrat mamice z vozički skupaj na potep z busom..... da bo invazija vozičkov na busu pa naj potem vsi zijajo....tako kot so zijali ko se je kup nosečk srečalo na kofetkih..... in smo bile atrakcija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.4.2008 19:07:26   
lepa posadka
O, kako je fino prebrat, ko je vsak dan kakšna lepa novička.

Čestitke Tejč za Matijo - pravi maneken, po merah :-))))
Čestitke Špeli za Martino!
Pa Petty za Luko!

Sami lepi otročki, z lepimi imeni.

Nile - ja, dobrodošla doma. Lepo se crkljajte...pa še naprej tako brez težav.

Odnos do nosečnic in mater z vozički...jaz pa težko rečem, da sem imela kdaj kakšno hudo slabo izkušnjo. Se mi zdi, da sem vedno kot petelin ponosna hodila okoli s trebuščkom in kasneje z otročki, tako da se sploh nisem dala motit :-))))

Roberta - prvič slišim glede tega kako je treba jest sadje itd... Super. Le deli še z nami kakšen tak nasvet. Jaz moram priznat, da me zadnje dneve napenja... pa ne jem nič posebnega. Kaj ne bo potem napenjalo tudi dete!? Pa drugače nimam težav s prebavo in jem lahko karkoli in kolikorkoli (no, razen kadar sem noseča :-)))) Torej le na plano z vsemi prehranjevalnimi nasveti!!!
Sicer pa Roberta - predvidevam, da se ti bo tudi za trebuščkom še kolcalo...no, imaš še kar nekaj možnosti, da še parkrat ponoviš vajo :-)))

Srečka se bo pa še nasmejala na računa zadnjega meseca te nosečnosti. No, upam, da ji bo vsaj malo smešno :-)))) Pa, da bo vseeno porod na koncu lep...pa kmalu :-))))))

Vsem, ki še veselo pričakujete...pa prepustite se in uživajte :-)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.4.2008 19:08:41   
simvir
Čestitke petty82 za user posted image  Luko user posted image user posted image user posted image . Pa je le rodila ena z včerajšnjim PDP-jemuser posted image .

Nile super, da ste že doma. Obilo užitkov v petero vam želimuser posted image .

Boga srečka, očitno še ne bo rodilauser posted image .

Tasyo super za seznam, je sedaj malo krajši.

Ketrin iz tvojih ust v božja  ušesauser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.4.2008 19:49:47   
trnuljčica
Petty 82 čestitam za sina Lukauser posted image user posted image user posted image .

Ppika želim ti ekspresen neboleč porod, ker vidim, da bo zvečer ali ponoči. Skratka do jutri držim pesti.user posted image

Srečke bi se pa res sedaj že lahko usmilili. user posted image Bi s tem tudi njen pritisk pozdravili.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.4.2008 19:53:57   
tasyo
APRILČICE 2008  

PDP 03.04.
- majazmaja:

PDP 04.04. 
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
temistoklejka (30let):

PDP 07.04.
- jazabel (29let): KR

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image  
- Barb77 (30let): LJ user posted image  

PDP 11.04.
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image

PDP 13.04.
- ppika:

PDP 14.04.
- sky77 (30let): LJ
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- Jelcy: user posted image  
- novopecena: CE user posted image  

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image
- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.  
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bela vrtnica (29let): CE
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- čebelica27 (27let): IZOLA

PDP 21.04.
- malamalinica (34let): LJ user posted image
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 24.04.
- scorpiogirll (27let): KR user posted image
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image
- simona pirc (23let): user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image   

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm 

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image     Neli 2660g, 46.5 cm  

user posted image    - tejč29 (5.4.2008): user posted image   user posted image      Matija 3565g, 57 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tia 3050g, 50 cm   

09.04.2008---->>>>  

user posted image  - Kekec in mojca ( 13.4.2008): user posted image   user posted image     Tine 3300g, 51 cm   

11.04.2008---->>>>   

user posted image - SpelliG (18.4.2008):   user posted image   user posted image    Martina 3650g, 53 cm     

user posted image - petty82 (10.4.2008):  user posted image   user posted image      Luka ? g, ? cm   

user posted image : user posted image                 
                                                          8  : 10

< Sporočilo je popravil tasyo -- 11.4.2008 19:54:26 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.4.2008 20:03:21   
sončnica14
Evo, da se še jaz na hitro pofočkam. Nisem več nosečka, saj sem 6.4. rodila fantka Jaka, težkega 4150 g in velikega 56 cm.

Ker sem v porodnišnico prišla že 8 cm odprta je šlo potem vse maratonsko hitro, tako da sem bila v porodni sobi samo še kakšne pol ure. 

Zdaj pa se navajamo na novi ritem.
Vso srečo vsem aprilčicam, ki vas porod še čaka.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?