Roberta69
|
Sadje: joj, me tok strašite s to prepovedjo sadja , jaz ga imam pa takooooo rada, da bi brez kar umrla. Pa češnje ste omenile... si jih noro želim že ene dva meseca - je oči enkrat neke argentinske izven sezone zvohal na tržnici sicer noro drage, ampak sem si jih za rojstni dan nameravala kupit, sej veste, da se takrat človek rad malo razvaja, pa jih ni bilo - se mi bo pa zmešalo poleti, greva vedno takrat, ko je praznik češenj, v Brda in nabaviva kakšnih 20 kg hrustavk in se bašemo kot nori. Ja, meni so tako dobre, da kak dan jem samo to in vam povem, da tudi po par kilogramih češenj niti sluha o kakšnem napenjaju. Gre bolj zato, da naj bi sadje vedno jedli le na prazen želodec (neproblematična naj bi bila edino jabolka), ker se zelo hitro razgradi (v pol do ene ure), in če želodec ni prazen, začne v njem gniti in zato pride do vseh teh napenjanj itd. (to preverjeno drži). Jaz sem o prehrani veliko prebrala in sploh se ne spomnim, kdaj in zakaj sem začela posvečati določen čas načinu prehranjevanja - zdaj je pa to že itak moj vsakdan in so izjeme dnevi, ko "grešim". Prepričana sem, da sem za svoje telo naredila ful dobrega - vem, da mu paše - nikoli nimam nobenih prebavnih motenj, ne čutim utrujenosti (ni tistega: " Joj sem tok sita, da bom počila (pa čeprav pojem npr. 2x toliko kot , ki zraven zmeša nekaj kar ne paše in potem stoka, da mu ni dobro), grem mal ležat."), res veliiiiiko pojem in se ne zredim in se na splošno počutim enkratno (kadar se držim določenih načel). Danes sem bila na CDS-ju, zaprosila za "darilo" ob rojstvu in tisti bedni študentski prejemek ter izpolnila sva vlogo za potrditev očetovstva in ful nisva vedela, kako naj se piše, pa sva se na koncu zaenkrat odločila, da bo imel priimek od obeh (zgolj iz razloga, da so baje tako določene pravne zadeve lažje uredljive), drugače pa obema čist dol visi za to. So mi pa, ko sem videla na papirju napisano mati..., oče... itd., pritekle solzice . Seznam: Tasyo, po moje komot zbrišeš tiste, o katerih nikoli ne duha ne sluha...
|