|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.4.2008 10:06:22   
jazabel
Tasyo, sej je bila izjava tudi mišljena le na pol resno user posted image !
Ve mate tako ali tako ene svoje debate, zato se verjetno ostale ne oglašamo preveč in samo preverjamo, če je kej novih ovnčkov user posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.4.2008 10:35:10   
lepa posadka
Hej punce, ki se ne javljate redno...debate so za vse - in vedno je vsaka dobrodošla.
Jazabel...tebi pa želim, da pride vajin dan čim prej. Jaz sem prve vse štiri rodila čez rok. Prvega celo 9 dni...pa mi je bilo v bistvu prav zabavno sprejemat telefonske klice... No, vsaj jaz sem uživala.
Srečka...srečno pot, pa ne pridi nazaj še danes!!!

Evo midva sva pa s prvega poštenega sprehoda. Danes sva sama v hiši, je šel ati na potep...pa sva zavila malo rožice pogledat in ptičke poslušat. Nimamo sicer sonca...je pa vseeno kar toplo. Tomaž je v štorklji takoj zaspal...jaz pa sem kar sanjala naokoli. No, pa da ne bom pretiravala...grem sedaj počivat :-)))

Za kosilo bo pa piščančja obara.

Ja, pa še tole sem se spomnila...ko bi človek mislil, da pri četrtem si pa že čist izvežban... mah, figo freške. Čisto pozabim in kar vse od kraja jem... pa Tomažu ravno ni po godu. Saj ne, da full joka al kaj...samo pono0či se preteguje in prdi...jaz pa budna kot ris gledam al se bova spet dojila, al bo spal dalje... Mah, ne škodi od začetka bit mal previden, ker si prišparaš kar nekaj. Je pa res tale spomladanska sorta otrok najbolj pirkajšana potem za frišno sadje...jagode...jaz jih pri prvem nisem upala jest, ker so sploh alergene...potem češnje preveč napenjajo...no, saj drugo pa že. Vedno začnem za jabolki... že prvi dan sem pojedla en krhelj in tako vsak dan več... danes že celo jabolko...se mi je zdelo, da tako sočnega jabolka že 100 elt nisem jedla :-)))) Ena je omenjala potem lubenice - te niso problematične. Jaz sem jih pri ta drugi (ki je rojena junija) pojedla celo goro...pa še pri prebavi pomagajo. Saj so sama voda v bistvu. No, pa če ima še katera kakšen nasvet glede čarovnije poporodne prehrane...le hitro na plano.
Jaz sem pa včeraj ejdla pizzo....pa ni bila idealna za to noč...ni pa tudi bilo hudega...sem parkrat podojila več, pa je blo.

Zdaj pa res grem.
Mejte se fajn.

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.4.2008 11:27:25   
tejč29
2.4. smo po 12 urnem maratonskem podvigu končno zagledali našega lepotca Matija...res sem se namatrala ampak sem vse pozabila (skoraj) ko sem dobila na prsi mojo malo štručko. Tehtal je 3565, dolg pa 57 cm - pravi manekenuser posted image
Razen tega, da sem vsa pošivana in se zaradi teh prokletih šivov komaj premikam in razen anemičnosti in zaprtosti....se počutim OK, da o neizmerni sreči ki jo doživljam vsak trenutek z našim sinčkom niti ne govorim....
Zdaj pa srečno še ostalim bodočim mamicam.
Vsaka mamica ima ob sebi najlepšega otročička.....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.4.2008 11:30:40   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Sespet mal oglašam k Nataša spi in mam cajt mal vas pridt pogledat. Novih ni nič.
Tako kot je napisala lepa posadka so debate za vse in se lahko vsaka priključi, če ti pa debata ne odgovarja pa ne napišeš nič alpa če imaš kakšno idejo za drugo debato, saj vidite da smo prave čveke na tej strani. Tako da ne vidim razloga da bi bila katera jezna. Samo vključit se je treba v debato, ane. Drugače se mi pa prav smiliš jazabel, k si tolk čez rok. Mislim da bi se meni odtrgalo če bi mogla še čakat na našega sončka. Jaz sem 11dni prej rodila pa sem imela zadnji mesec skos klice če sem že rodila pa kaj čakam, da je blo za popiz... Ja ampak nimaš kaj. DRugače vam pa moram povedat da se res pridne da se vsak dan posebaj javljate da ste še v enem kosu. Tako da upam da bote vse čimprej rodile da bomo lahko zečele drugo debato o naših otročičkih ane.

Zdaj pa grem še kaj posprevit dokler Nataša spi pa če bo cajt se še kaj oglasim.

Drugače vam pa želim hitre in pa lahke porode.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.4.2008 11:32:35   
NaTaŠa*
tejč29- čestitam za vašega manekena Matijo. Želim vam veliko prespanih noči, veliko cartanja in sreče.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.4.2008 11:47:44   
JABOLKO3
Hoj!

Pa so se naše manj aktivne aprilčice le začele spet javljat, super, dajte se še ostale pofočkat.
Tejč - jaz sem pri ta prvem v porodni zamenjala tri smene babic, tako dolgo je trajalo vse skupaj, pa se vse preživi, a ne.

No, jaz sem s šopinga, sem šla kar v Supernovo, najprej C&A - nič, nato H&M - ene roza jopice, drugo nič, tako da sem se že videla, kako cele noči štrikam. Potem zavijem še v Okaidi - in glej, lahko sem izbirala med kakšnimi petimi pletenimi jopicami primerne velikosti in barve in jaknico iz mehkega jeansa, tako da je bila kar težka odločitev- vzela sem podloženo temno modro jopico, tako frajersko z dvema vrstama gumbkov spredaj in s kapuco, ki se lahko tudi sname, pa tako je pletena, da se bo še raztegovala in jo bo lahko imel kar nekaj časa. Tako da sem z nakupom ful zadovoljna, sem se pa spomnila, ko sem videla tiste rdeče stole, kako smo se še zadnjič dobile tam s trebuščki.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.4.2008 12:29:33   
trnuljčica
Sem nazaj s sladoleda.user posted image Sicer se je vreme, ko sem bila v mestu že poslabšalo, ampak jaz se nisem pustila. Ob tem sem ugotovila, da al imamo user posted image protekcijo pri porcijah al pa je evro, podražitve... naredilo to, da so sedaj kepice xxxl. V kar veliki posodici za kupo sta 2 kepice štrleli zgoraj 5 cm čez rob in vse okrog. Kot da bi jih naročila 5 (starih tolarskih)user posted image
Tako da si bom kosilo prestavila za kakšno uro ali dve.user posted image

Tejč29 čestitke za Matijouser posted image user posted image user posted image . Saj vse nas čakajo poporodne težave, ampak hvala bogu tudi te minejo. Ti se pa kar oglasi še, pa potem na aprilčkih ( oz že sedaj...).
ppika in srečka upam da je bila ta sluz čep in sta obe v kratkem odrešeni.user posted image
Sploh ti srečka jaz sem samo 1x romala v P z torbo, pa mi je blo odveč nazaj hoditi.user posted image Kaj si šele ti nestrpna.
Zokica in big mama čimprej viruse proč. Čajček, sadje,...
Jabolko sem ravno hotela napisati, da ga ne biksaj z štrikanjem sedaj... Pa vidim, da si opravila super nakup.user posted image
Tasyo  sem Sandrin zasledila pred dnevi na forumu o imenih. Je odprla temo glede imena za njihovega malčka. Tako da 5 dni nazaj je bila 2 v 1.
Jazabel držim pesti da bo čimprej dan D.user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.4.2008 12:30:02   
matejchykam
Čestitke, tejč29, pa velik crkljanja ti želim!

No, sem rekla da se spet mal oglasim-sem ena izmed tistih, ki bolj malo pišejo, ampak berem vas pa res vsak dan in sem vesela, ker marsikaj novega zvem. Tko da še sreča da mam vas tle...

Drugač je pa naša pupa danes nekam sumljivo mirna...Jaz pa ponoči spim tko, kot že dolgo ne...Ampak krči so pa ponehali, sem kar malo jezna pa tud trebuh nič ne otrdeva. Upam, da bo kej kmal-je taprva vnučka za oboje, pa komi čakajo. Ati seveda tud, mene pa menda sploh ni treba omenjatuser posted image

Zdej pa šibam pomagat kuhat kosilo- svakinja pa njen se morta preselt in pomagam tašči (pa svakinji seveda) pr kuhanju. Ampak me vsi naganjajo, naj grem počivat. Pa ne gre, ker se čist dobr počutim...

Se beremo. Pa seveda držimo pesti za tiste, ki so v P, a ne?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.4.2008 12:30:07   
tasyo
APRILČICE 2008 

PDP 01.04.
- NJINJA:

PDP 03.04.
- majazmaja:
- matejka...:

PDP 04.04.
- pizamca (32let):
- Verita:
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
temistoklejka (30let):

PDP 06.04.
- aisha (23let): CE

PDP 07.04.
- Klarisa28:
- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.
- misa79:

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image
- sončnica14:
- Barb77 (30let): LJ user posted image
- petty82: LJ user posted image
-
barbi.r: NM

PDP 11.04.
- srečna miška:
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image
- tana13:
- nisika:

PDP 13.04.
- ppika:

PDP 14.04.
- sky77 (30let): LJ
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- 5erca04: MB user posted image
- Jelcy: user posted image  
- novopecena: CE user posted image
-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image
- Skabi:
- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.
- ruki:
- tinka011:

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04. 
-  JuR_ChIkA:
- SpelliG (27let): KR user posted image
- mišeka:
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bondi:
- bela vrtnica (29let): CE
- Mamacebela:
- zvončica30:
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- gregica74 (33let): PO
- najč:
- čebelica27 (27let): IZOLA
- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ
- MEDIKA26:

PDP 21.04.
- malamalinica (34let): LJ user posted image
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- tipriga (29let):
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- maxi133 (24let):
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.
- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.
- T*i*A*r*A*:
- scorpiogirll (27let): KR user posted image
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- moon:
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
-  aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- Maja_p:
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- Leiah:
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image
- smrcek: LJ user posted image  

97 SREČNIH user posted image  

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm 

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image     Neli 2660g, 46.5 cm  

user posted image    - tejč29 (5.4.2008): user posted image   user posted image      Matija 3565g, 57 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tia 3050g, 50 cm   

09.04.2008---->>>>  

user posted image  - Kekec in mojca ( 13.4.2008): user posted image     user posted image     Tine 3300g, 51 cm   

user posted image : user posted image               
                                                          7  : 9

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.4.2008 12:31:10   
tasyo
Tejc29, tvoj Matija je bil pa pravi korenjak! Čestitke in super, da si se javila...user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.4.2008 12:38:45   
Ketrin
Dan princeske....

Meni je tko smešno...vsakič ko se javim, skoraj po pomoti napišem da sem 2v1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste vse pridne....
Tejči čestitke za Matijo....user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se certajte.

Glede seznama se jaz strinjam z Jabolko in Tasyo. To sem že enkrat hotela predlagat...nekatere nosečke so se res pofočkale čisto na začetku samo enkrat..... tko da Tasyo, če se ti da po moje ti kar ven briši....

Srečka, upam da ne prideš domov in se je zdaj pa res začelo dogajati.... Srečnoooooo!!!!

Jazabel, upam, da se čimprej odrešiš....

Lepa posadka jaz tudi pazim kaj jem, in sem včeraj jedla tortilje s tuno, pa čisto po pomoti sem dodala malo graha user posted image Pa smo se tudi dojili večkrat.... A potem je to od tega? Jaz sem se že spraševala kaj je narobe, ker je mala cel večer jedla...Noč je bila sicer mirna, tudi pokakali smo se in to od riti do popkauser posted image user posted image   Pa super, da sta s Tomažem že bila zunaj. Jaz sem v 3. nadstropju in predno pridem do dol.....se še kar ne upam. Bom pa danes Kajo oblekla in bova malo na balkonu posedele....Res je toplo, čeprav ni sonca.... Je pa vreme idealno za nas, ki "ne smemo" ven, ne?user posted image

Moram malo prečekirat, če NiLe danes prihaja domov.... Pa če se pri Srečki kaj dogaja....

Jabolko, super za nakup. Ja, a ni blo luštno na tistih rdečih stolih, ko smo bile še vse nosečke....user posted image Sicer pa bo kmalu maj, smo že skoraj sredi aprila....pa se bomo tudi razvajale na soncu z našimi malčki.....

Punce srečno pot v Rim, če katera uide..... Drugače pa lep dan....user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.4.2008 12:41:19   
Isabellabina
No evo mene jaz sem sedaj spedenana in loh gremo rodit ,bom mal šminkirala v porodni sobiuser posted image

Kosilo se že kuha----pečen krompir,mesna štruca pečena v pečici ,hrenova omaka in motovilec

Tejč----user posted image user posted image user posted image bravo za sinka pa je res pravih manekenskih meruser posted image user posted image user posted image

Jazabel---upam ,da res nisi preveč huda ,ker sem jaz pač to predlagala ,ampak zakaj pa se kdaj pa kdaj ne oglasiš in nas vsaj pozdraviš saj ne grizemo.Želim ti ,da te štorklja čimhitreje obišče saj vem da ni fino čakat kdaj se bo začelo sem sama tudi na tem ,ampak kaj čemo če pa je našim podnajemnikom tako luštno tam notri in se veselo pozibavajo še v tako topli posteljici!user posted image

Jabolko3---ja hudirja jaz sem kar tapravi prehlad staknila   iz nosa prav gnojno pihnem pa kiham ko zmešana,nebi prav nič fino it zdele rodit ,ker komaj diham kapljic pa tudi neupam preveč u nos dajat čeprav je lekarnar reku da zdej ni panike za otročka ampak ,če se porod začne jih bom kar u porodno sabo vzela za vsak slučaj ,ker bo drgač mogu mož namest mene predihavat popadkeuser posted image user posted image user posted image

Upam da je naša Pesnica SREČKA ostala notri in bo kmalu zibala

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.4.2008 12:47:38   
zvezdica stella
Oooo, ma ste pridne, kar rojevate user posted image .
Jaz sem tudi počasi približujem koncu (PDP 26.4.08) in sem ravno danes razmišljala in ugotovila, da v teh (skoraj) devetih mesecih nosečnosti nisem izkoristila svojega statusa. In sem prišla do ugotovitve, da nosečke sploh nimamo toliko protekcije kot naj bi imele (OK, razen pri domačih in prijateljih). Zadnjič sem stala na pošti, vmes mi je ratalo slabo, sem se skor slekla do modrca ker mi je kuhalo, sem se šla na stran vsest, ampak se nisem pritoževala. V trgovini, ni šans, da bi te kdo spustil. V laboratoriju ni šans, da bi mi kdo umaknil torbico in mi odstopil sedež, tako da sem nekaj časa kar stala (ta je še sveža in sem bila res razpaljena). Pa ne da bi nas morali nositi po rokah, ampak jaz sem vsaki nosečnici z očitnim trebuhom (tudi takrat ko sem govorila, da pa jaz otrok ne bom imela) dala prednost.
Mogoče je pa problem v tem, da sem že malo stara in iz ta stare šoleuser posted image .
No, zdaj se bolje počutim, ko sem se izkašljala.user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.4.2008 12:48:23   
scorpiogirl
se še jaz javim, da me ne zbrišete s seznama user posted image user posted image user posted image user posted image drugače je pa kar pametno to, da se tiste, ki so se samo enkrat ali dvakrat javile, zbriše ... bo seznam tudi bolj pregleden user posted image

Tejč, čestitke, veliko cartanja, pa da tegobe čimprej minejo user posted image user posted image

zavidam vsem sonček ... tukaj deževno user posted image dolgčas sicer ni ... je od user posted image prvorojenec tale vikend pri nas, tako da bo pestro user posted image s psom se že zabavata po svoje in ju je kar fajn gledat user posted image je pa dal mali svojega zajčka v posteljico za user posted image spat user posted image user posted image

fajn se imejte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.4.2008 12:52:50   
Ketrin
NiLe je pred 15 minutami dobila befel, da gresta s Tio domov.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.4.2008 12:54:32   
zolika
Dober dan!

Tejč29: ČESTITAM za korenjaka! user posted image

Mi2 sva SUPER! - včeraj je imel prvič posvetovalnico in je dr. Slivnik pohvalil Vida, da je BP! user posted image  Kako je to fajn slišat - ko se kr nekajčasa ( glede na to da je nedonošen) ubadaš s tem ali je ok - kaj mu manjka ali kajpotrebuje...potem pa slišiš da je vse OK - je dan takoj lepši.

Sicer je malce slabokrvn in železo je malce znižano - ampak še zmeraj v mejah normale - za vsak primer pa bo do bil sirup za dvig železa!user posted image

Zvezdicastella: Tud sama sem doživela kak tak primer...im verjamem, da ni OK - pa še ko ti je tako hudičevo vroče na trenutke - ko se mi je zdelo da lezem skupaj in mi po hrbtu teče potok znoja,.....ne, ljudje pa NIČ - še z zanimanjem te gledajo imam občutek! user posted image

Nič...grema v trgovino in lekarno! Lepo bodite in LEP VIKEND - upam, da bo "ploden" da se seznam čimprej napolni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zvezdica stella)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.4.2008 12:54:44   
simona pirc
Pridružujem se Zvezdici in njenemu jamranju glede pozornosti širše javnosti. Jaz sem mislila, da se sam men to dogaja, ker mam bolj majčken trebušček, čeprav mam sam še dva tedna.
Ene parkrat sem se peljala z avtobusom in se mi ni noben umaknil. Jaz sem se velikokrat drugim.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.4.2008 12:59:12   
trnuljčica
Zvezdica stela glede pošte, laboratorija trgovin... vse to sem doživela. Sem pa pred meseci ugotovila, da ima Leclerc blagajno za user posted image in invalide. To sem pridno izrabljala zlasti če sem šla v trgovino sama. Danes pa sem imela hudo protekcijo pri kepicah sladoleda. Tako da se je malo poglihalo.user posted image

(odgovor članu zvezdica stella)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.4.2008 13:05:28   
bela vrtnica
Halo!

No tudi pri nas ni nič novega. Smo še kar 2 v 1.

Tejč29- čestitam za vašega Matijo. Je pa res lepih mer. Čim več lepih trenutkov in cartanja vama želim.

Dekleta zadnjič sem pisala, da imam nekoliko visok pritisk. Me je moja napotila v B na opazovanje, tam pa so mi svetovali, da naj si merim pritisk večkrat na dan in če bo spodnji večji kot 90 se naj oglasim. Zdaj res to počnem in včasih je več kot 90, včasih manj. Zdaj pa ne vem ali se naj grem pokazat ali ne. Sploh mi ni, da bi bila v B do poroda. Kaj bi ve naredile? Včeraj sem bila na akupunkturi pa mi je zdravnica rekla, da če sem imela na začetku višjega to ni nič hudega. Baje ne sme zgornji pristisk od začetka nosečnosti pa do konca narasti za več kot 30 oz. spodnji za več kot 15. In pri meni se to ni zgodilo.  Skratka prosim za nasvet. Saj veste, ko prideš  v B pa pravijo, zakaj ste pa prihajali saj ni nič nujnega. Ampak mene vseeno skrbi saj je na prevem mestu moja punčka. Sem brala o preeklampsiji ampak jaz imam samo znak visok pritisk, drugače ne otekam in tudi zredila sem se samo za 12kg, prav tako je urin ok.
Skratka ali naj počakam do torka(ko imam pregled pri svoji), če bo pa res visok se grem pa pokazat v B.

Drugače pa res ne morem verjeti,da se dan D približuje. Sem mislila, da bom pripravljena na to,vendar še vedno nisem. Kakšne občutke ste doživljale ve pred porodom (tiste, ki ste že rodile). Sem mislila, ko si vse stvari pripavim in se bo približeval PDP bom pa pripravljena. Zdaj pa imam občutek, da nikoli nisi 100% pripravljen, čeprav imam že vse ostale stvari pripravljene. Ko se začne se preprosto začne in moraš zadevo izpeljati do konca. Kaj pravite?

Čim lažje porode vam želim!

LP

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.4.2008 13:09:23   
jazabel
Hvala vsem za spodbudne besede. Ne me narobe razumet, sej jz tud z nasmeškom na ustih in s šalo pospremim tele naporne klice, sam vseeno - kr je preveč je pa preveč.
Drugače mi na seznamu lahko popravite starost, ker sem 31. dopolnila 30. let in kjub žuranju, skakanju in vsem drugem kar paše k trodnevnem praznovanju ni blo nič, razen nekaj rahlih krčkev user posted image user posted image .
Pikica je seveda še vedno totalno živahna user posted image , moja plodovnica le malo mlečna, odprta sem pa le slab centimeter.
Zdej mam spet v ponedeljek amnio - v Kranju ja pač še vedno veselo delajo, kar me ne moti, ker me nič ne boli - mam nežnega G. In končno sem sfehtala en bogi CTG, da sem slišala srčka moje user posted image .

Drugače - by the way: drugo leto pride IKEA v Slovenijo, sem včeraj na TV vidla oglas, pa tudi na netu tko piše.

Uživajte.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.4.2008 13:16:57   
Tonchka
Ojla drage aprilčice!

Jaz sem na vaši strani prvič, oglašam pa se vam po naročilu moje ljube, najdražje sestrice, ki jo ve poznate pod nickom SpeliG.  In sicer vaša aprilčica SpeliG vam sporoča, da je danes v zgodnjih jutranjih urah v ljubljanski (pa čeprav je skoz govorila da bo šla rodit v Kranj) porodnišnici povila deklico Martino, dolgo 53 cm in težko 3650 g. Obe se počutita v redu in vse vas lepo pozdravlja.

lp.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.4.2008 13:18:53   
Roberta69
Sadje: joj, me tok strašite s to prepovedjo sadja user posted image , jaz ga imam pa takooooo rada, da bi brez kar umrla. Pa češnje ste omenile... si jih noro želim že ene dva meseca - je oči enkrat neke argentinske izven sezone zvohal na tržnici sicer noro drage, ampak sem si jih za rojstni dan nameravala kupit, sej veste, da se takrat človek rad malo razvaja, pa jih ni bilo user posted image - se mi bo pa zmešalo poleti, greva vedno takrat, ko je praznik češenj, v Brda in nabaviva kakšnih 20 kg hrustavk in se bašemo kot nori. Ja, meni so tako dobre, da kak dan jem samo to in vam povem, da tudi po par kilogramih češenj niti sluha o kakšnem napenjaju. Gre bolj zato, da naj bi sadje vedno jedli le na prazen želodec (neproblematična naj bi bila edino jabolka), ker se zelo hitro razgradi (v pol do ene ure), in če želodec ni prazen, začne v njem gniti in zato pride do vseh teh napenjanj itd. (to preverjeno drži). Jaz sem o prehrani veliko prebrala in sploh se ne spomnim, kdaj in zakaj sem začela posvečati določen čas načinu prehranjevanja - zdaj je pa to že itak moj vsakdan in so izjeme dnevi, ko "grešim". Prepričana sem, da sem za svoje telo naredila ful dobrega - vem, da mu paše user posted image - nikoli nimam nobenih prebavnih motenj, ne čutim utrujenosti (ni tistega: " Joj sem tok sita, da bom počila (pa čeprav pojem npr. 2x toliko kot user posted image , ki zraven zmeša nekaj kar ne paše in potem stoka, da mu ni dobro), grem mal ležat."), res veliiiiiko pojem in se ne zredim in se na splošno počutim enkratno (kadar se držim določenih načel).

Danes sem bila na CDS-ju, zaprosila za "darilo" ob rojstvu in tisti bedni študentski prejemek ter izpolnila sva vlogo za potrditev očetovstva in ful nisva vedela, kako naj se piše, pa sva se na koncu zaenkrat odločila, da bo imel priimek od obeh (zgolj iz razloga, da so baje tako določene pravne zadeve lažje uredljive), drugače pa obema čist dol visi za to. So mi pa, ko sem videla na papirju napisano mati..., oče... itd., pritekle solzice user posted image .

Seznam: Tasyo, po moje komot zbrišeš tiste, o katerih nikoli ne duha ne sluha...

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.4.2008 13:21:10   
trnuljčica
Bravo Špeli G za punčko Martinouser posted image user posted image user posted image Čimveč cartanja....user posted image

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.4.2008 13:21:10   
matejchykam
Čestitke, ŠpeliG!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.4.2008 13:32:06   
zokica
No, pri nas s tem odstopanjem hvalabogu ni problemov, je v čakalnici dovolj prostora, me pa razjezi, da ko prideš v čakalnico, da te vsi gledajo kako si oblečen, mislim da ene res pretiravajo in pridejo k zdravniku tak naštimane, kot da bi šle na ne vem kako večerjo, jaz se pač oblečem v trenirko, ker se v njej najbolj komot počutim.
jaz zdaj spet samujem, moj srček je zdaj že skoraj v Mariboru oz. Hočah, jaz pa bom še zdaj malo preletela Kulinarično, da najdem kake enostavne recepte in si naredim majhen seznam za trgovino (jutri obisk Avstrije), so v Avstriji določene stvari občutno cenejše kot pri nas in hvalabogu, da imam samo 5 km do mejeuser posted image

midva sva danes gledala oddajo na rtl-u (vsak dan od 10.30 - 11.00 na rtl) o porodihin je moj srček rekel:že te vidim, kak se boš cmerila ko ga boš vidla, jaz pa sem mu samo odgovorila, da naj tolko gleda, da ne bo on prej v solzah kot pa jazuser posted image
upam, da ni kaj dobil po stricu, njegov stric je bil pri obeh porodih zraven in obakrat je padel v nezavestuser posted image user posted image user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?