Roberta69
|
JABOLKO3, čestitke! Jaz sem pa danes spala doma, ker me je nekaj razjezil in sem se naspala kot polh - 10 ur! Danes se je pa že nekaj sonček kazal, zdaj pa prihaja neka sivina - pa sem mislila it na sprehod okrog Blejskega jezera , bomo še videli. Drugače se bom pa te dni mal selila in poštimavala stvari, upam, da bova med drugim končno postavila posteljico... Mi gre pa na živce, ker se ne morem nobene svari (recimo kaj za delo) lotit, ker ne vem, kdaj bo napočil dan D, ne bi pa mogla česa pustit nedokončanega. V glavnem jaz imam tega "počivanja" že čez glavo , pa čeprav mi vsi pravijo, da naj se kar naužijem teh nekaj zadnjih mirnih dni, ampak sem preprosto taka, da v življenju rabim akcijo, tko da se nič ne bojim neprespanih noči (da bo le kljub temu mirno spal) in vse akcije, ki s prihaja . Pa tudi na nosečnost gledam kot na lep dogodek zgolj zato, ker je končni produkt nekaj najlepšega na svetu, če bi se pa lahko odločila, bi pa nosečnost kar izpustila (jaz brc in vsega ostalega, kar druge pravite, da boste pogrešale, nič ne bom pogrešala). Lepa posadka, če boš imela kdaj čas, preberi knjigo Živeti Zdravo, Harvey in Marrilyn Diamond - mene sta čist navdušila. Drugače bo pa sto različnih strokovnjakov zagovarjalo 100 različnih načel, kar se prehranjevanja tiče. Jaz mislim, da mora človek predvsem poslušati sebe in ugotoviti, kaj je tisto, kar je najboljše zanj, ker ni nujno, da je isto kot pri sosedu . Sem pa po prebiranju razne literature izvedela marsikaj novega na kar prej nikoli niti pomislila nisem. Jedla sem pač tisto, kar mi je pasalo in mi je bilo v bistvu čist fajn, samo če zdaj pogledam nazaj, se zdaj počutinm 100x bolje . Tiste, ki greste danes v akcijo - srečno!
|