|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.4.2008 20:03:59   
tasyo
Petty, iskrene čestitke! Zdaj pa uživajte v cartanju in upam, da se nam javiš, ko prideš domov...user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.4.2008 20:22:45   
trnuljčica
Iskrene čestitke sončnica za user posted image Jaka. user posted image user posted image user posted image Kaj pa je recept za expresni porod?user posted image

Ne vem več katera je napisala, da so nakazali denar od Csd- res jeuser posted image user posted image user posted image . 260 evričkov je na računu. Mi jih še nismo porabili. Sva se z user posted image odločila, da od tega denarja ter od denarja, ki ga da občina plačava cepljenje za Rotaviruse. Ostalo gre malemu na račun.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.4.2008 21:38:02   
sirenetta
Vse najlepše želje in iskrene čestitke:
Tejči za sina Matijo,
SpeliG za Martino,
Petty82 za Luko,
Sončnici14 za Jako,
vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Srečka in Ppika želim vama, da bi čimprej stisnili v naročje svoje štručkice in se rešili čakanja! Držim pesti za obe!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.4.2008 21:42:18   
Krista28
Tejč29, čestitke za vašega dolgina. Ta pa bo....Že v osnovi ti št. 56 odpade, a ne?

ŠpeliG, no pa imaš svojo štruško v roki....user posted image user posted image user posted image čestitke.

Petty82 user posted image user posted image user posted image user posted image za lukca.

Sončica14 tudi tebi čestitkeuser posted image tole pa je teža.....

Nile, dobrodošla doma.

user posted image user posted image za tiste, ki so se spet malo javile.

Dons sem bila pa cel dan res aktivna in mi danes otekajo noge. Sem bila s Kristjanom pri mojih doma. Je mali čist znoru z nečakoma. Ful je užival. Upam da tako mislijo tudi oniuser posted image user posted image . Pa v hodniku smo tud mal ploščice popravil, no svak je bil zelo priden. Moj je pa čist neki zmeden - sploh ni nič prštimal, vse je pozabuuser posted image .

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 11.4.2008 21:43:20 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.4.2008 21:57:33   
sirenetta
Glede odnosa do user posted image nisem bila deležna nekih posebnih privilegijev, niti obratno.
Se mi je pa zgodilo predvsem s strani starejših gospic penzionistk, da so se par krat kar vrivale v vrsto pred mano v trgovini (kot to vedno rade počno pri nas, ne vem, kako je v drugih krajih s tem, ali je to samo naša značilost?) pa ne glede na moj trebuh, trebuh gor trebuh dol, ni važno.

Simona te full razumem glede horoskopa! Jaz sem tudi bikica (malo kasneje 19.maj sicer) pa sem si prav naštimala bikca! user posted image
Sem poskušala že leto prej pa ni ratalo, potem pa sem kar počakala, da gre leto naokoli in tokrat malo bolj zagrizeno pristopila k stvari (ovulacija pa intenzivna akcija in na koncu noge v luft po receptu znanke, ki ji je uspelo v prvo, ko se je lotila projekta user posted image ). Saj vmes so bile v tistem letu še ene stvari za porihtat tako da je prav prišlo v vseh smislih počakat (da ne bo zgledalo, da sem preveč mahnjena na horoskope user posted image ). V glavnem, da te malo pomirim, da je še takih user posted image .

Pa nisem edina, še ena iz RR je pa ne bom povedala kira, ki je tudi bikica in si je tudi naplanirala bikca, zdaj pa pravi, da ne zdrži več in da bi šla kar rodit! user posted image No, vseeno poskuša zdržat vsaj do 21.4.user posted image
No, saj ni odvisno od nas! Ampak vseeno, se je pa le teba malo tudi pohecat!

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 11.4.2008 21:59:22 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.4.2008 22:10:32   
zolika
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM in ATIJEM! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se cartajte 100 na uro!!!

lp

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.4.2008 23:18:38   
sasy20
Dober večer!
Se vam malo javljam...pri nas ima Nik že malo krčev in se zelo težko umiri.
Sedaj je komaj zaspančkal in upam da bo saj ene 3 urce pančal in da ga ne bo matralo. Drugače pa smo se danes slikali za osebno izkaznico ...joj smo imeli probleme ker je spal in smo ga zelo težko zbudili.  Morejo imeti pa odprte oči na sliki. Ja pravi projekt je bil vendar nam je ratalo.

Sedaj pa naj čestitam  Tejči za sina Matijo, Sončnici14 za Jako, SpeliG za Martino, Petty za Luka.

Če se katera sedaj matra pa naj ji čim hitreje mine.

user posted image  vam pa čim lažjo in lepo nočko, pa upam da boste tudi ve kamlu cartale svoje user posted image .

Lahko nočko.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.4.2008 7:32:22   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image

danes pa jaz kar ne morem spat ... sem že od 5h zbujena in se premetavam naokol user posted image pa tečna sem ... je že zadnji čas, da grem rodit ... tečka nosečka user posted image
čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se pa res dogaja user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.4.2008 7:52:12   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Najprej čestitke vsem novim aprilčkom in aprilčicam!

Danes imava z možem obletnico poroke, jaz sem ga pa poslala v službo 'ure not prinašat'. Saj se je nekaj razburjal, romantika pa to, a v tem vremenu tako ne moremo ven, jaz tudi nisem v stanju za kake podvige, če se me pa v ponedeljek usmilijo, bodo pa ure v dobro prav prišle, da bo lahko šel malo prej s šihta, pobral oba otroka, pa da še ujamejo kakšno urico obiskov v P. Smo pa zmenjeni, da gremo potem skupaj v kitajsko restavracijo na kosilo, da vseeno malo proslavimo.
Tako sem sedaj sama z mulcema, ki že vso jutro sitnarita in se prepirata, čisto v skladu z vremenom zunaj.

Lepo soboto vsem! 

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.4.2008 8:31:47   
sky77
Jutro

No mene so pa prebudili popadki in to kar konkretni. Čeprav še ni za nikamor it ker je še prevelik interval med njimi. Mi je pa hkrati s popadki šel tudi čep. Tako da zdaj samo čakam kaj se bo zgodilo. Ali gremo danes rodit ali ne. To je zdaj vprašanje   user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.4.2008 9:14:34   
trnuljčica
Jutro,
Sky jaz pa mislim, da bo časuser posted image
Jabolko midva z možem imava pa jutri obletnico. Sicer ne poroke, temveč tisto prvo. Nasploh praznujeva samo 13 april in ne poročne. Sva se poročila po 5 letih in nama avgustovski datum nikakor ne gre. Lani sva se spomnila šele čez 2 dni user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.4.2008 9:41:01   
lepa posadka
Sončnica - čestitke za korenjaka Jako! Pa za ekspresen porod. Sedaj pa se le še crkljajte.

Srečka???!!! Še nič novega? Ppika - kako je s teboj?
Scorpio, sky...čim hitreje, pa čim lepše...morda res že danes :-))))

Sedaj pa hitiva s ta velikim v nakup škornjev. Naši otroci so pa vsi srečni, ker pada dež, da lahko malo Tomaža crkljajo, pa malo barvajo in se igrajo. Je bil cel teden suh in so bili cele dneve na pesku, pa drva so vozili...
Živelo lenarjenje :-))))

Mejte se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.4.2008 9:43:47   
Isabellabina
Dobro jutro še z moje strani.Samo toliko se javljam ,da sem še v enem kosu in čisto nič ne izgleda za kam it.

Sky---upam ,da je to to in boš kmalu spet držala štručko v rokah.Želim ti da bo čimmhitreje mimo.

Vsem novopečenim mamicam pa veliko cartanja in malo neprespanih noči!

Lepo soboto oz.vikend vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.4.2008 9:46:15   
Roberta69
JABOLKO3, čestitke!

Jaz sem pa danes spala doma, ker me je user posted image nekaj razjezil in sem se naspala kot polh - 10 ur! Danes se je pa že nekaj sonček kazal, zdaj pa prihaja neka sivina - pa sem mislila it na sprehod okrog Blejskega jezera user posted image , bomo še videli.

Drugače se bom pa te dni mal selila in poštimavala stvari, upam, da bova med drugim končno postavila posteljico... Mi gre pa na živce, ker se ne morem nobene svari (recimo kaj za delo) lotit, ker ne vem, kdaj bo napočil dan D, ne bi pa mogla česa pustit nedokončanega. V glavnem jaz imam tega "počivanja" že čez glavo user posted image , pa čeprav mi vsi pravijo, da naj se kar naužijem teh nekaj zadnjih mirnih dni, ampak sem preprosto taka, da v življenju rabim akcijo, tko da se nič ne bojim neprespanih noči (da bo le user posted image kljub temu mirno spal) in vse akcije, ki s user posted image prihaja user posted image . Pa tudi na nosečnost gledam kot na lep dogodek zgolj zato, ker je končni produkt nekaj najlepšega na svetu, če bi se pa lahko odločila, bi pa nosečnost kar izpustila (jaz brc in vsega ostalega, kar druge pravite, da boste pogrešale, nič ne bom pogrešala).

Lepa posadka, če boš imela kdaj čas, preberi knjigo Živeti Zdravo, Harvey in Marrilyn Diamond - mene sta čist navdušila. Drugače bo pa sto različnih strokovnjakov zagovarjalo 100 različnih načel, kar se prehranjevanja tiče. Jaz mislim, da mora človek predvsem poslušati sebe in ugotoviti, kaj je tisto, kar je najboljše zanj, ker ni nujno, da je isto kot pri sosedu user posted image . Sem pa po prebiranju razne literature izvedela marsikaj novega na kar prej nikoli niti pomislila nisem. Jedla sem pač tisto, kar mi je pasalo in mi je bilo v bistvu čist fajn, samo če zdaj pogledam nazaj, se zdaj počutinm 100x bolje user posted image .

Tiste, ki greste danes v akcijo - srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.4.2008 10:25:53   
Jo@n
Jutro,
še nobena ni postregla s user posted image , pa naj bo moj malo z zamudo...
Pri nas stanje BP, kot kaže se mojemu podnajemniku še nikamor ne mudi.

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
V glavnem jaz imam tega "počivanja" že čez glavo user posted image ,

A ti tudi, sem mislila, da je že z mano kaj narobe... Saj dan, dva zabušavanja že paše, ko se pa vleče v nedogled ja pa že mal user posted image

Ja, tiste ki ste že mamice, vas že vidim, ko pravite, da potem nič več ne bo tako kot je bilo...

Držim pesti za vse, ki danes odhajate v P, naj bo hitro in srečno!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.4.2008 11:31:04   
sinskaT
Drage moje,

po dolgem času se javljam. Sem 2v1. Itak. user posted image Kljub vsemu delu, ki spremlja selitev nimam nikakršnih problemov hvalabogu, le zvečer mi buši malo otrdeva, kar se mi zdi normalno. Meni se za razliko od večine nič ne mudi v P, ker smo v taki čudni fazi "brez doma"...oz. imamo zdaj kar dva in sem čist zmedena, ker imam vse na dveh koncih...ah kaj čm vam pravit.. Je pa hkrati ful fajn, sem čist zaposlena in nimam časa sploh mislit na porod, pa kako bo, kdaj bo. In mam ful veliko motivacijo, da vse lepo speljemo.

Iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam!  user posted image user posted image user posted image Tistim, ki ste sedaj v P (in v prihodnje) pa čimlažji in lep porod, ki se bo zaključil z najlepšim zdravim novorojenčkom na svetu, s presrečno mamico in ponosnim očkom ob strani.

Hja, sploh nevem kaj bi komentirala, ker sem čist out , vsaj tako se mi zdi. In čist razumem tiste, ki se redko javljate, je potlej kar težko se nazaj vklopit.

V glavnem, se bom probala vsake toliko javit, je pa pač problem ker na novi lokaciji še ni adsl-ja, pa še časa nimam. Joj upam, da nam naš mali user posted image ne bo zameril, ko tako migamo zdaj proti koncu, bodoči očka je čist noter v gnezdenje padel in dela cele dneve, da bi nam ratalo se totalno preselit še predno se nam otroček odloči pridružit.

Nič punce, metla kliče user posted image user posted image user posted image , čuvajte se + držte se, tiste, ki že imate doma svoje sončke pa prijetno cartanje želim!

Čaw!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.4.2008 12:04:46   
barby78
Pozdravljene!

No,vidim,da se kar nekaj dogaja in kar dosti vas je že rodilo.Tistim,ki pa še čakate,pa želim čim hitrejši in čim lepši porod user posted image
Sedaj pa k čestitkam:

Špeli G user posted image user posted image user posted image ,za Martino
Tejč 29 user posted image user posted image user posted image ,za Matija
Petty 82user posted image user posted image user posted image ,za Luka
Sončnica 14 user posted image user posted image user posted image ,za Jaka

Vsem želim obilo sreče,veselja in cartanja z vašimi štručkami user posted image user posted image user posted image

Naša Lia pa trenutno spi,ampak kmalu se bo zbudila,ker bo že lakota.sem pa ugotovila,da dosti bolj spi,če ni v sobi tako vroče (sploh tako kot je v bolnici user posted image ).Tako da pri nas kuroimo tako kot smo prej in nimamo več kot 20-22 stopinj.A mislite da je to prehladno? Kako toplo pa imate ostale mamice?

Lepo se imejte,
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.4.2008 12:09:06   
barby78
Sem pozabila napisat,da je pikica še vedno v P in še vedno 2 v 1.sedaj ji pa že malo preseda,ker se nihče nič ne zgane.samo čakajo.Upa,da se bo začelo kaj dogajat,ker ima že neke bolečine,poleg popadkov in da bo kmalu rešena.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.4.2008 12:11:24   
spps
ojla,barbyuser posted image user posted image user posted image kako?a pr vas je tud tolk slabo vreme?a vaša pupika je pridna?
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.4.2008 12:35:48   
Ketrin
Dober dan....

kako ste pridne z raportom....

Sončnica čestitke za Jako.

Jabolko čestitke za obletnico....

Trnuljčica tudi vama čestitke....

Sky, po moje bo tudi to to....čimprej sporoči in srečnoooooo....

Joan, pri nas zaenkrat ni drastičnih sprememb.... Kaja je pridna, tko da imamo dovolj časa za vse...Edino kar mi preseda je to, da moram biti skoz notri...Prej sem skor 24 ur na dan okol laufala zdaj pa sem že 10 dni v zaprtem prostoru....Ampak to bo kmalu minilo, potem pa spet...akcija....user posted image

Barby, tudi jaz kar mal preluftam, ker drugače je nevzdržno....pa saj malo zraka pa mora biti...edino pazim na prepih. Drugače pa tudi mi nimamo ful zakurjeno. Pa v nasvetih od MŠ sem brala, da je idealna temperatura za dojenčka 22 stopinj, tko da bo po moje tole pri vas čist super....

Srečka še ni sporočila nobene novice...tko da držimo pesti....

Mogoče pa je Simvir danes v porodni....se je začelo? Srečno.

Scorpio, ne bit tečna...zdrži še malo.... Zdaj so res zadnji dnevi šteti...veš kako boš pogrešala nosečnost.... Še par dni pa bo štručka v tvojih rokicah.... Le mirno.... user posted image

Pri nas zaenkrat še nimamo krčev, upam da tako tudi ostane....sicer pa ne bom nič govorila in hvalila, ker je lahko čez 10 minut druga zgodba.... user posted image

Imejte lep dan nosečke in mamice..... Če pa katero kam zanese pa....SREČNO!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.4.2008 12:44:40   
tejč29
Krista 28, res je glede oblekic...vse sem kupila v št. 56 za začetek pa nam že nič ni prav (če bi bil brez plenic bi še šlo user posted image ). Sem poslala sestro po nakupih in vam povem da št. 62 mu je ravno prav...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.4.2008 12:45:16   
tejč29
Pa hvala vsem za čestitke

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.4.2008 12:58:43   
NaTaŠa*
barby- pr ns je večinoma pod 20°C ker skos zračim da je svež zrak, sploh pa pred spanjem je soba bolj mrzla. In imam občutek da mi bolje spi kukr pa v bolnici k je blo tko vroče.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.4.2008 14:15:25   
simvir
Sem že cel post napisala, potem se mi je pa rač resetiraluser posted image .
Sem tako jezna, da vam samo sporočam, da sem še vedno 2 v 1, čeprav se je ponoči spet nekaj dogajalo (2 uri na 10 min), potem pa spet miruser posted image .

Upam, da se je vsaj pri Sky začelo. Srečno!

Pa sončnica14 čestitke za Jako user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.4.2008 15:48:08   
malamalinca
Evo, še mene  na raport,

tam doli vse mirno, edino ponoči ene trije kar konkretno boleči popadki.
V petek sem bila na GP in sem dala kri za jetrne teste (srbeča koža) tko, da dobim izvid v ponedeljek, ko imam naslednji GP.Me zanima, a vas vse gledajo, če ste kaj odprte, ker mene namreč še nikoli ni pogledala.

Sicer pa
SpeliG, Tejč29, Petty82 in Sončnica14, čestitke za male štručkeuser posted image user posted image user posted image

Tasyo, prosim če mi popraviš rok iz 21.4.2008 na 23.4.2008.To je zdaj po ta novem.Hvala.

SinskaT, sem se že spraševala, kje si, no super da si ok, ti se kar večkrat javi, če se le da.

Nile, super da sta že doma, uživajta 100 na uro

Pa kva je zdej s to našo Srečko? Ja, porkaš, zdej nej pa že rodi no!

Zadnjič sem sanjala, da se bo naša pupa rodila takrat, ko bom noseča 40 T in 2/7. Bomo videli, če bo res tako.

Lep vikend vsem in papapa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?