Roberta69
|
Sky, čestitke! Jo@n, glede počivanja... jaz skor nikoli nimam takšnega urnika, da bi bila recimo od 16-ih naprej frej, tko da sem noro srečna, ko pride kak dan, ko si lahko zares oddahnem, zdaj pa že toliko časa ničesar zares ne "delam", da se na trenutke počutim kot en gnojček. Po drugi strani pa še vedno veliko stvari ni zrihtanih, samo sem čist zmedena, ker sploh ne vem, kaj naj prinesem sem, pa potem raje perem doma - mi bolj ustrezajo programi pranja, pa še celo klet prostora imam za obešanje in vedno so spodaj fuuul vroči radiatirji, tko da se vse tip top posuši, tukaj je pa cela kolobocija, malo prostora, pa ta nov pralno-sušilni sto let pere, če sušiš je pa na tisoče muck in kar neki... - pa manjkajo omare, tko da zdaj vsak dan nekaj prelagam in skušam ureidti tako, da bo prostor čim bolj izkoriščen itd. V glavnem, je pestro, po drugi strani pa kar eno svalkanje... Ampak, bo že! A za babico si se ti zmenila? Jaz sem se predvčerajšnjim odločila da ja, me je prepričal , je rekel, da sem nora, če pri taki stvari škrtarim - če bi moral on roditi, bi imel vsaj 3 - sem pa baje prepozna, ker se morajo po ta novem to dogovorit 1 mesec prej. Bom zdaj probala mal po kakšnih zvezah (če se bo dalo, imam kak bonus, ker hvala bogu nikoli nisem imela zdravstvenih težav) kej zrihtat, ker zdaj sem čist noter padla, da je pa morda res bolje, da je ob tebi nekdo, ki mu res zaupaš in veš, da se bo zares potrudil. Ketrin, fajn, da ste tako na izi, verjamem pa, da je kar mučno, če moraš biti skos noter - upam, da imate vsaj kak balkonček in malce . Si slišat tko, kot da bi jih imela že ene par .
|