|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
12.4.2008 17:04:14   
Jo@n
Upam, da ne bo nič narobe...
Prekopirano z mame:

Danes ob 13.20 je Sky rodila punčko, veliko 53cm in težko 3750g.ime so ji dali Brina.

ČESTITKE, Sky!!!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
12.4.2008 17:15:10   
NaTaŠa*
čestitke Sky

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
12.4.2008 19:34:34   
Ketrin
Čestitke Sky.... pa se je le začelo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
12.4.2008 19:35:09   
Ketrin
Danes je nekam zatišje tule gor.... a je kaka luna, da vas je kam odneslo???

No, srečno, kjerkoli se že....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
12.4.2008 19:35:58   
Roberta69
user posted image Sky, čestitke! user posted image

Jo@n, glede počivanja... jaz skor nikoli nimam takšnega urnika, da bi bila recimo od 16-ih naprej frej, tko da sem noro srečna, ko pride kak dan, ko si lahko zares oddahnem, zdaj pa že toliko časa ničesar zares ne "delam", da se na trenutke počutim kot en gnojček. Po drugi strani pa še vedno  veliko stvari ni zrihtanih, samo sem čist zmedena, ker sploh ne vem, kaj naj prinesem sem, pa potem raje perem doma - mi bolj ustrezajo programi pranja, pa še celo klet prostora imam za obešanje in vedno so spodaj fuuul vroči radiatirji, tko da se vse tip top posuši, tukaj je pa cela kolobocija, malo prostora, pa ta nov pralno-sušilni sto let pere, če sušiš je pa na tisoče muck in kar neki... - pa manjkajo omare, tko da zdaj vsak dan nekaj prelagam in skušam ureidti tako, da bo prostor čim bolj izkoriščen itd. V glavnem, je pestro, po drugi strani pa kar eno svalkanje... Ampak, bo že!

A za babico si se ti zmenila? Jaz sem se predvčerajšnjim odločila da ja, me je prepričal user posted image , je rekel, da sem nora, če pri taki stvari škrtarim - če bi moral on roditi, bi imel vsaj 3 user posted image - sem pa baje prepozna, ker se morajo po ta novem to dogovorit 1 mesec prej. Bom zdaj probala mal po kakšnih zvezah (če se bo dalo, imam kak bonus, ker hvala bogu nikoli nisem imela zdravstvenih težav) kej zrihtat, ker zdaj sem čist noter padla, da je pa morda res bolje, da je ob tebi nekdo, ki mu res zaupaš in veš, da se bo zares potrudil.

Ketrin, fajn, da ste tako na izi, verjamem pa, da je kar mučno, če moraš biti skos noter - upam, da imate vsaj kak balkonček in malce user posted image . Si slišat tko, kot da bi jih imela že ene par user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
12.4.2008 19:40:43   
simvir
Sky iskrene čestitke za user posted image , pa imate parčekuser posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
12.4.2008 20:30:36   
trnuljčica
Iskrene čestitke Sky za Brino user posted image user posted image user posted image
Ime mi je zelo všeč user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
12.4.2008 20:36:02   
resnično srečna
Čau ženske...

Porodnišnica speaking...

...no ja oddelek E soba 7...sem zasedla spet mojo staro posteljo...pa sem z isto cimro, ki mi je tko lepo čuvala posteljo...pa ne boste verjele: brez halje, ker jim jih je zmanjkalo in jih dobijo šele v ponedeljek...

...jaz odprta za 2 prsta...čep je že šel...ampak me kar še puščajo...ne vem, al sem jim tko zabavna al se pa delajo mal norca...ctg je bil danes zelo zaspan...neaktiven...in samo molim lahko, da bo jutri Pušenjak dal befel, da me  odrešijo...

vsem, ki so me prehitele vmes čestitke...pesmice sledijo ju3...moj najljubši mi je šele danes dostavil čarunalnik...tako da bo jutri več časa, ker danes gledam en kjut film o dojenčku na kanalu A...

se pa še javim...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
12.4.2008 20:37:56   
Isabellabina
SKY-------user posted image user posted image za hčerko Brinouser posted image user posted image user posted image

Pa veliko cartanja!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.4.2008 20:40:12   
barby78
user posted image user posted image user posted image čestitke Sky za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.4.2008 20:43:14   
Isabellabina
Srečka----ma veš očitno te majo ful radi tam v P ,verjetno jih samo ti pozitivno usmerjaš vsaj mislim tako ,ker si ena ful uredu osebica pa še jezik ti teče ko namazanuser posted image user posted image Upam pa da boš kmalu rešenaTi čisto nič ne zavidam .Mogoče bo pa Pušenjak se te la usmilil.

Pa srečno ,če bo jutri tvoj dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.4.2008 21:09:19   
Jo@n
Roberta,
sem zmenjena z babico, da jo pokličem, ko se bo kaj začelo dogajat, da potem ona uporabi svoj VIP, ne glede na to, ali je v službi ali ne. Je pa tako, da me čaka CR, kjer prisotnost babice nima tolikšne vloge, kot pa porodničarja. Vseeno pa upam, da bom potem, ker sem "njena" imela mal protekcije. Saj ne zahtevam ničesar, samo da korektno in strokovno vsi opravijo svoje delo tako, da bo za user posted image  in zame najboljše.

Upam, da se ti končno uspe vgnezdit in da boš v novem domu začutila, da si doma. Potem pa si le vzemi kakšen treutek zase, da si napolniš baterije, ki jih boš v P in potem potrebovala.

Neposredna povezava do sporočila: 2562
12.4.2008 21:16:23   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image Sončnica 14  ČESTITKE za Jakauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Sky ČESTITKE za Brinouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 12.4.2008 21:19:54 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
12.4.2008 22:32:01   
Krista28
Sky, čestitke za še enega aprilčka, Saj prvi je tudi a ne? Pa še parčekuser posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
12.4.2008 22:56:15   
minicca
Uf, je pestro!

Čestitke vsem novopečenim mamicam (Tejč29 za Matija, SpeliG za Martino, Petty82 za Luka, Sončnici14 za Jaka in Sky za Brino). Zelo lepa imena ste izbrale! Blagor vam, ker so porodi že za vami. Sedaj pa želim veliko crkljanja  in čimprejšnje okrevanje.
Pozdravljam tudi vse, ki ste s svojimi štručkami že doma in pridno napredujete.
Držim pesti za vse, ki ste tik pred veselim dogodkom. Sicer tudi mene lahko kmalu doleti, a je stanje stabilno, tako da bi mi en teden še pasalo lenarit.

Smo končno dobili omare in posteljo za sineta, ki jo je neverjetno lepo sprejel in spal v njej celo noč-jaz sem pa čakala kot sova, kdaj bo zajokal in hotel k namauser posted image -trapa. Upam, da tako ostane. Sedaj se poslavljam, sem se samo oglasila, da čestitam mamicam in da me ne zbrišete s foruma. Lepo spite...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.4.2008 22:59:12   
minicca
Aja, še nekaj-pri prvem porodu sem mogla dat dol očala in temu primerno nisem nič videla. Ali namerava katera rojevat z lečami oz., če lahko vztrajam, da imam gor očala. In 2. tiste, ki že imate doma otročke-kako ste očistle igrače? Za vsak komentar hvala. Nočka..

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.4.2008 23:25:37   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
veš kako boš pogrešala nosečnost....

user posted image možno ... sicer se mi zdej ne zdi tako, ampak čisto možno ... še zmer pa komaj čakam, da se tale naš mali lumpek odloči, da bi me rad spoznal še z druge strani user posted image

mi gre grozno na živce tole "svalkanje" ... že cel dan me nekaj ščiplje ... nekaj časa na 20, 15 minut ... potem nekaj časa ne, pa spet na tistih smotanih 15 minut ... veliko raje bi videla, da me ne bi sploh nič dajalo, kot tole user posted image sem tako še bolj neučakana, pa na živce mi gre in bi rada, da je že mimo ...

Minicca, kolikor vem ni opcije, da bi rojevala z lečami ali očali, ker moraš med popadki tako ali tako mižat zaradi oči ... pa saj v porodni ne rabiš kaj prida videt ... mogoč je celo boljš, če česa ne vidiš user posted image

Sky, čestitke user posted image

pa lahko noč user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
13.4.2008 9:20:34   
JABOLKO3
Dobro jutro!

No, zaspanke, dajmo se počasi preštet, koliko nas je na broju.

Sky - čestitke, sedaj pa je res skoraj vsak dan kak nov aprilček ali aprilčica, super.

To noč sem pa tudi jaz kar dobro spala, tako da sem kar spočita in pripravljena na pakiranje za v P - upam, da se bo jutri res kaj dogajalo tam in da me ne bodo še ves teden pošiljali sem in tja.

Obletnico smo včeraj tudi malo proslavili, me je mož najprej razveselil z rožami, nato pa odpeljal na kosilo v tisto gostilno, kot smo bili na poročni dan - kakšna romantika, a ne? Smo se pa ful nasmejali, ker sva malima doma razložila, kdaj in zakaj smo bili že tam in da je bil večji takrat star leto in pol, mlajši pa še v trebuščku, potem pa tam v gostilni reče mlajši, da še dobro, da smo šli v to 'poročno' gostilno jest, ker je on že pozabil, kako izgleda.

Danes moram pa oprati še vse cunje, da bo za ves teden za šolo in vrtec, pa malo pospravit, pa psihično se moram pripravit na jutri...

Aja, sem razmišljala, kako vam bom sporočila, če ostanem noter - a bi mi bila katera pripravljena poslati svojo mobi številko na ZS da bom lahko poslala SMS? Morda najbolje katera od tistih, ki že doma crkljate? Ker nimam od nobene na RR, do sedaj sploh nisem razmišljala o tem - še ni bilo tako blizu.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
13.4.2008 9:26:39   
matejchykam
Jutro!!!
Evo, danes bom pa taprva:user posted image za tiste, ki vam paše, za druge pa kakav...

Čestitke Sky za user posted image pa velik crkljanja!

No, mene je včeraj tako bolele glava, da joj. Tud zaspat nisem mogla. No, in potem sem ponoči tuhtala:mogoče se pa hormoni menjajo? Ker študiram babištvo pa dost vem o teh menjavah hormonov. Ker ni pomagal Lekadol, pa mrzli obkladki, pa tema...Skratka čisto nič. Tko da mogoče pa kej bo...

Lep dan pa seveda držim pesti za vse!!!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.4.2008 10:01:40   
Isabellabina
No dobro jutro še z moje strani in hvala za kavico

Še vedno se nič ne dogaja pri meni ,ponoči vse mirno in tudi jaz sem danes kar  lepo prespala noč.Toliko sedaj grem pa pripravljat za kosilo

Pa še z moje strani lepo nedeljo in srečno vsem ,ki boste danes rodile

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.4.2008 10:30:08   
Jo@n
Se javljam na preštevanje aprilčic, ki smo še v enem kosu. Pri nas se še nič ne dogaja, od včeraj se mi nekaj "pretaka" po trebuhu, ampak je verjetno bolj povezano s prebavo, kot pa z jenčijem...

Spala sem spet slabo, sama sebi sem v napoto, z user posted image  se že cel vikend prekladava med računalnikom, tv-jem in hladilnikom... user posted image

Pospravljeno, oprano in zlikano je skoraj vse, vreme za en user posted image , za delo zunaj je premokro... Tako da res že čakava, da v najino življenje prijoka sprememba user posted image .

Da še malo užijeva zadnji ali predzadnji vikend, ko sva še sama, greva danes ven na kosilo...

Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.4.2008 10:32:33   
lepa posadka
Živjo!

Najprej SKY - čestitke za deklico Brino!!! Vidiš, pa si dočakala :-))))

Tudi ostale boste kmalu držale štručke v naročju, boste videle... :-))))

Sicer pa Jabolko - če želiš lahko sporočiš meni. Ti pošljem po zs mojo številko.
Drugače se pa vse dobro držite...eno mirno nedeljo vam še privoščim...jutri pa veselo na delo, hehe.

Sicer pa tole ne paše res najbolj na tale forum, pa vseeno...včeraj sem stopila na vago in ugotovila, da tokrat ne bo nič drugače, kot je bilo pri prvih treh, ko sem rpišla domov. Jaz se pošteno začnem redit šele po rojstvu otroka, ker imam zaradi dojenja tak apetit, da se že mož čudi...ko se vsi za mizo najemo, jaz začnem še kar rezat in rezat. Mama mi je spekla že tretji hlebec kar sem doma (iz 2 kg moke - sladek kruh :-))))) - pa maslo...pa jabolčni kompot....za zajtrk, pa bi ejdla še za posladek po zajtrku, pa še kdaj po kosilu za malico...pa še malo pred večerjo... Mah, vsak ima svoje šibke točke. Tudi to bo minilo :-)))

Roberta - ti pa še kak konkreten nasvet napiši, kaj se sme in kaj ne.

Sicer pa je naše dete kar pridno. Sicer se kar ne morem spomnit kako je bilo z ostalimi tremi pri 10 dnevih... se mi zdi, da sta prva dva samo jedla in spala, ker naš Tomažek sicer ne. Ga kar zvije, samo če ga malo ponosiš...lepo spet spi dalje. Ponoči jemo in spimo... le jemo dokaj pogosto. Sem že pozabila kdaj se  ustali kakšen rednejši ritem. Danes je bila prva runda celo 3,5 ure :-)))???!!! Če je to sploh veliko, hehe. Zanimivo kako človek hitro spremeni oz. prilagodi kriterije. Še dobro, da so ta veliki trije pridni in lepo spijo, tako tudi mož zjutraj, ko se zbudimo misli, da sva tudi midva s Tomažem celo noč spala, hehehe. Sicer pa upam, da tudi Tomaž ne bo imel kakšnih kolik. Od ta velikih, jih ni imel nobeden. No, se bomo že sproti prilagodili, kaj pa drugega preostane :-))) Sicer pa otroci vsak dan sproti sklenejo, da je naš Tomaž najlepši dojenček...midva pa samo še prikimava :-))))

Tako - ker vas čakamo na tem forumu...pa bodite deležne še malo te strani zgodbe :-))))user posted image

Mejte se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2572
13.4.2008 10:53:08   
Srčekgirll
Jutro! user posted image
Evo, še ena aprilka, ki je še vedno 2 v 1user posted image . Tud jst sm spala bl tko, tko, sej veste, nočno vstajanje in sprehodi na wc, pol ti ne paše spat na tej strani pol ne na drugi in se premetavaš celo noč. Vreme je pa dns za en k..user posted image . No, ja bom pa cel dan preležala in prespalauser posted image . Upam, da bo danes kakšna vesela novička, da je kakšna aprilka povilauser posted image user posted image user posted image .
Pa-pa

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
13.4.2008 11:38:33   
Ketrin
Dan...

Se tudi jaz javljam na raport user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes ponoči vstali samo enkrat in potem spet ob 7. Ob 9. smo se umili, preoblekli in zamenjali ritko...potem pojedli, pa se kar takoj pokakcali user posted image in zdaj spimo.... Pa razmišljam da bi šli kar malo ven.... me že kar malo glava boli ko sem skoz notri...sej grem na balkon, ampak to ni to....user posted image Lepa posadka kaj ti praviš? Bi šli lahko malo ven?
Drugače pa nam je danes tudi odpadel popek, tko da se jutri kopamoooooo user posted image user posted image user posted image

No, vsem skupaj želim lepo nedeljo, pa kot pravi Posadka....miren dan in noč, jutri pa akcija user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
13.4.2008 12:01:30   
JABOLKO3
Hvala, Big mamma, Lepa posadka in Ketrin za poslane številke (ste me ful presenetile s tako hitrim odzivom), bom kar vsem trem poslala SMS, pol pa, ko bo katera utegnila, bo pa še sporočila ostalim, a ne.
Srečka se danes še ni javila, morda bova pa jutri skupaj rojevali - to bi znalo bit pa še zabavno!

Uživajte v nedelji!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?