JABOLKO3
|
Dobro jutro! Ste mi včeraj take lušte z jagodami naredile, da sem jih šla takoj danes zjutraj kupit, ko sem malega peljala v šolo in sem jih sedaj že eno porcijo pospravila za zajtrk. Naši otročki se bodo morali res kar hitro navadit na sadje, da ne bomo vsega zamudile (jagode, češnje, marelice, lubenice...). Meni trebuh non stop po malem otrdeva že nekaj mesecev, včeraj popoldan so pa ti popadki bili spet lepo redni in boleči, tako da sem že mislila, da le bo kaj. Sicer se bolečina in frekvenca nista stopnjevali, nehalo se pa tudi ni, tako da sem vso noč s trdim naokrog hodila (joj kakšna izjava, najbrž bi marsikateri moški takoj zamenjal z mano, ha, ha). Sedaj se je pa malo umirilo, tako da najbrž spet ne bo nič, le jaz sem čisto povožena zaradi prečute noči. Danes torej čakamo, da nam Srečka spet kakšno pesmico pošlje, tako ali drugačno, bomo videli, če se je bodo le usmilili. Big mamma - si res prehlajena ali imaš le tako otečeno nosno sluznico zaradi zastajanja vode? - razlika je v tem, če ti iz nosu tudi kaj curlja, je najbrž prehlad, če pa imaš 'le' občutek totalne zamašenosti, pa je najbrž otečenost. Jaz imam s tem že nekaj mesecev hude težave, pomaga pa le operil, ki ga pa ni fajn uporabljati več kot nekaj dni zapored. Držim pesti, da težave čimprej minejo, pa kar koli že je. Glede seznama in tistih, ki se že več mesecev niso javile, se jaz tudi strinjam, da bi bilo preglednejše in manj dela, če se jih da ven, samo da ne bo potem spet katera užaljena - tako da tiste, ki bi še sodelovale - hitro se javite. Jaz sem pa sinoči ugotovila, da za naše dete nimam nobene primerne jaknice/jopice za iz porodnišnice domov, pa tudi potem za na sprehode, ker sem računala, da bo v tem času že topleje in ne bom rabila, od večjih dveh pa tudi nimam nič takega, ker sta bila rojena poleti/jeseni, ko je bilo še zelo toplo in so take stvari šele pri večjih številkah. In sedaj sem v dilemi, ali naj se danes odpravim v šoping in nekaj nabavim ali naj se lotim štrikanja in kvačkanja. Ma, najbrž bom kar skočila do C&A in H&M, bom že kaj dobila, ker z mojimi otečenimi in bolečimi členki bo šlo štrikanje prepočasi, pa da ne bo potem imel revež telovnika namesto jakne. Uživajte in pišite, danes prekoračimo 100!
|