|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.4.2008 18:24:52   
JABOLKO3
Hoj!

Spet jaz, sem sedaj malo pred TV meditirala, pa je mulo začel spet s svojimi akrobacijami, da sem raje vstala in malo hodim naokrog.

Srečka - res upam, da bom v ponedeljek odrešena, pa kakorkoli že bo (mimogrede - Krista - dr. Blejčeva naj bi bila tam v ponedeljek, 14.4., za ostale dneve pa nimam pojma) in sem se ful nasmejala možnim potem na svet, ki si jih naštela. Sedaj držim pesti za sanjski scenarij - pridem tja, ugotovijo, da je ravno obrnjen z glavo dol, da sem že par cm odprta (tudi brez tega bi še šlo), mi sprožijo porod in normalno rodim. Ker vse drugo bo bolj štala.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
10.4.2008 18:25:38   
Krista28
Ej, big mamma se dons ni raportirala....pa Scorpio....al sm jo falilauser posted image ¸A katera ve kaj je z nano09? Ona se pa že ful dolg ni javila?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.4.2008 18:43:21   
simona pirc
Očiten bom mogla počakat do poroda, da bom izvedela kilograme mojega user posted image . Vsi mi govorijo, da bi bilo bolje, da ima manj, da bom lažje rodila, vendar si želim obratno. To je moj prvi user posted image  in bi raj vidla, da bi bil čim večji. Mogoče zato, ker sva s sestro obe nedonošeni in bi rada velikega user posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
10.4.2008 18:59:57   
trnuljčica
Ketrin in Zokica saj meni se je takrat tudi čudno zdelo, kako daje vlogo za nerojenegauser posted image . Če ne bi slišala v živo iz njenih ust ne bi verjela. Tako da 6 ali 7 let nazaj je bilo to možno v LJ. Kako pa je sedaj, pa ne vem. Je pa čudno, da bi nekje bilo možno, drugje ne. Pa tudi neenakopravno.user posted image

Sicer se nisem nič zanimala za Mb, ker bo mali pri babici na začetku. Do kdaj odvisno kako bo to funkcioniralo. Najkasneje pri 2.5 letu gre v vrtec. Tudi če bo varstvo super. Se nama zdi, da user posted image vseeno rabi vrstnike in da ga ne smeva za to prikrajšati. Bo pa vrtec kar hud finančni zalogaj za nas. Kredita za stanovanje pa v Mb vem, da ne upoštevajo pri izračunu vrtca.

Lepa posadka že 5 postov sem sigurno napisalauser posted image , pa vedno pozabim povedati kako lušni ste. Joj ti in Big mama me spravljata v zadrego. Tako velike familije, mame pa prav super.user posted image Ne moreš verjet. Prav lušte sem dobila po tem, da bi imela še kakšnega user posted image za tem. Kljub mojim letom, kljub moji bolezni... Ampak...No, nikoli se ne ve.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
10.4.2008 19:21:26   
Roberta69
Mrežaste hlačke - zdaj vidim, da piše vzdrževanje na 60 stopinj, sam jjaz sem vas pa  razumela, da jih imaš enkrat in vržeš stran user posted image . A pred prvo uporabo ste jih pa oprale?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
10.4.2008 19:46:18   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Jabolko očitno smo vse bolj ali manj imele težko noč, smo neprespane in brez energije in apetita za kuhanje...upam, da te 15. res Blejčeva odreši...pa da vaš sine teroris že pride ven...naprej, nazaj, skoz trebuh ali skoz katero drugo odprtino...samo da pride...
A v torek je dr. Blejčeva tam. Me zanima, ker takrat imam tud jst zmenek, pa ne vem kdo mi bo CR delaluser posted image A katera kaj več ve?

V torek je na PDC menda dr. Kavšek. Če ti kaj pomaga???

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 10.4.2008 19:49:15 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
10.4.2008 20:44:08   
scorpiogirl

user posted image  

10. 04.

- Sandrin - GP 
- Zokica - GP
- Lubici

11. 04.

-Srčekgirll - GP
- Simvir - GP in CTG
- malamalinca - GP

14. 04.

- barb77 - CTG
- trnuljčica - odhaja v P
- Jabolko
- minicca - CTG
- SpeliG - CTG
- novopecena - CTG
- big mamma - CTG

15. 04.

- Jo@n - PDC
- Krista 28
- Bela vrtnica - GP

16. 04.

- malecka24 - GP
- tasyo - GP

17. 04.

- Roberta69 - GP
- Scorpiogirl - GP in CTG
- Sirenetta - GP

18. 04.

-Srčekgirll -GP
- zokica - GP

25. 04.

-Srčekgirll - GP 

LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
10.4.2008 20:48:22   
scorpiogirl
čveke, čvekaste user posted image user posted image user posted image
nč mene pogrešat, še kar v enem kosu ... pa ne bi bla nč huda, če ne bi bila več user posted image

aja, če zgrešim kakšno za pregled, me le pocukajte user posted image

vrtci ... sm bila že čist zgrožena, ker je ati (je ravnatelj vrtca zraven šole, kjer delam) povedal, da imajo za jeseni že 25 otrok preveč prijavljenih za jasli user posted image pri nas je tako, da nerojenega otroka ne moreš vpisat, je pa razpis veljaven celo leto, tako da bomo našega vpisali takoj, ko pride user posted image jst rabim vrtec takoj po koncu porodniške, ker ne morem dobit varstva sploh user posted image

Simona, nč se sekirat ... boš kmalu zvedla, koliko je tvoj user posted image težak user posted image

lepo nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
10.4.2008 20:56:45   
resnično srečna
Roberta tele iz Tosame so dobre kvalitete in po mojem jih lahko še kdaj opereš...al so pa navodila za Gorenjke...v glavnem jaz sem čist heppy pepi...ker je zdajle moj predragi uspel še zadnjo poličko v otroški zrihtat...tko da ala mu vera...grem lahko res mirno rodit he he...

kar se pa Kavška tiče...on je pa men en tak bizgec zadnjič izpadel...je prijavil, da ima naša pupa nekaj velik trebušček in če so me dali na kakšen test za sladkor...in mene moj G da potem res, da bo koza cela in volk sit, še na ta cuker test in ugotovimo, da itaq je čist ok...na zadnje mi je pa 1.4. pušenjak, ki slovi po tem, da je mojster UZ rekel, ko sem rekla, če ima res velik trebušček, da ima celo manjšega kot pa bi bilo treba glede na ostalo...pol se pa pejt pa razumi ta zdravniški svet...

sem prav srečna, da se jih bom za kaka dva meseca znebila...pol pa jovo na novo...

v glavnem...tole zaenkrat od mene...o vrtcih se bom pa praskala po glavi in tuhtala, ko bom imela pupo v naročju...prej sploh brez veze besed...

pip

G.

PS: Big mama se je pa javila, slabo je spala, pa je potem morala še kuhat...tko da je po mojem ok...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.4.2008 21:12:22   
Jo@n
Ej, punce, jutr bomo pa na 100 strani!!!
Juhej za aprilske čvekiceuser posted image user posted image user posted image .
No, če boste pridne, smo lahko že danes...

Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.4.2008 21:16:21   
Ketrin
Krista hvala za nasvet glede sadja. Zdele tko lepo spimo, brez vseh krčev in težav, da me je kar malo strah probavat user posted image user posted image Ampak bom pa jutri kompot iz jabolk naredila pa bomo videli....suhe sliveuser posted image joj, to mi je pa tko zanič....user posted image

Drage dame, želim vam čimbolj mirno nočko...naspite se, pa sladke sanje do jutra želim....

Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.4.2008 21:28:18   
resnično srečna
Ketrin še malo pa bomo vse v tvoji koži, ko se bomo spraševale, kaj lahko in česa ne smemo dat v usta...in samo upamo lahko, da bodo naše štruce tudi tako pridne kot je tvoja Kaja...

...po zadnjem obisku wcja pa sem sigurna da je naš dan P ju3...ker toliko srjavkaste sluzi pa še nisem nikoli videla na toaletnem papirju...tako da...oh ja...morda je tole naša zadnja noč s trebuščkom...

lahko noč...grem še zadnjič se brezskrbno stisnit k predragemu...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.4.2008 23:49:31   
trnuljčica
Sem pokukala sem, da vidim če je kakšna prinesla user posted image iz Rima. Vidim, da je vse mirno. Le pri srečki se nekaj kuha.user posted image No, vsekakor ti želim, da bi bilo čimprej in čimlažje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.4.2008 7:39:24   
tasyo
Dobro jutro!

Evo, najprej eno dobro kavico, da vas malo predramim - user posted image .
Sem prišla najprem prečekirat, če seje ponoči kaj dogajalo, pa vidim da zaenkrat nič ne kaže... Srečka - zdaj je pa res že čas, da se z Izo spoznata - pa po možnosti po hitrem postopku. Srečno user posted image user posted image user posted image ! Čakam, da sporočiš.

Pri nas je spet tako lep sonček, da moram na hitro pozajtrkovat, potem grem pa kar malo ven, na sprehod. Sej hišna opravila ne bodo nikamor pobegnila, a ne... Včeraj sva bila z mojim še malo v nabavi za hiško, tako da sem zvečer spet kar padla v posteljo in spala kot polhek. Mogoče je pripomoglo tudi to, da sem si privoščila nov povšter...

Matejcykam, tudi pri meni se ne dogaja nič - trebuh ne otrdeva, ne tišči me spodaj, nobenega čepa, nič. Po moje bom jaz na žalost glih med prvomajskimi prazniki v P... No, pustimo se presenetit. Čeprav je zdaj pa res vse poštimano in grem lahko komot v miru rodit. Če se bom še dolgo obotavljala, bo treba še enkrat generalko naredit, to se mi pa ne da. Mene je gnezdenje že čist spustilo, me je kar groza. Kar poležavala bi, po možnosti zunaj.

Evo, toliko zaenkrat.... Pozdravček!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.4.2008 8:15:00   
trnuljčica
Jutro,
enkrat za spremembo se javim že zjutraj. Vidim, da še nič novega. Jaz bom šla po kavici (hvala Tasyo) najprej zuser posted image na sprehod. Potem pa še v mesto. Malo okoli. Pa neke zadeve urediti. Sem že včeraj dobila idejo, da si danes v mestu mogoče privoščim sladoled. Zdaj pa je takšen sonček, da bo mogoče kar sigurno.user posted image
Srečka in ostale hitro na raport da vidimo katere ni.user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.4.2008 8:22:23   
Isabellabina
Tudi z moje strani eno dobro jutro

No jaz sem še vedno domauser posted image in čisto nič ne kaže na kakšen odhod v Rim.Sem se pa nekje ful prehladila in sem vsa zabasana v nosu.

Sem pa gledala tale naš seznam user posted image in se meni zdi ,da bi vse ki se sploh ne javljajo zbrisale ven ,ker bi Tasyo imela manj dela sploh pa tiste ,ki je njihov PDP že zdavnaj mimo in jih sploh ni na spregled.Nevem kaj ve mislite ,na tem Rr smo itak skoz ene in iste .

Vrtci
---pri nas je praksa taka ,da takoj ko otrok dobi EMŠO in DAVČNO ga lahko prijaviš za vstop v vrtec neglede kateri mesec je.Tako da prej ga prijaviš večjo prednost imaš.

No toliko za sedaj ob devetih imam frizerja ,se moram še mal najest in oblečt pol pa šibam.

Vas berem še mal kasneje

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.4.2008 8:47:29   
Jo@n
Tasyo, hvala za kofetek!

Trnuljčica, lepo da imate sonček, pri nas je takšno kislo vreme, da bi najraje zavila nazaj v posteljo...

Big mama, hitro kakšen čajček z vitamini, prehlajena pa res ne moreš it rodit.

Če je Resnično srečno pot zanesla v P, pa srečno!!!

Mene čez vampek vse tišči, spala sem slabo (pa sem včeraj rekla, da se ne bom hvalila), kot kaže se je user posted image  tako namestil, da me v in okoli žličke vse tišči, trebuh pa imam skoraj ves čas napet... Zdaj pa tudi jaz odštevam in nestrpno čakam dan D...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.4.2008 8:56:50   
tasyo
Big mamma, uživaj pri frizerju - mater boš stylish za rodit... Sicer si pa res privošči še kak čajček z medom in limono, pa bo takoj boljše...
A veš da sem tudi sama razmišljala o tem, da bi tiste, ki so se javile samo enkrat ali dvakrat, vrgla iz seznama - se bo bistveno skrajšal, pa še bolj pregledno bo. Če pa se potem katera javi, da je rodila, jo bom pa uvrstila med mamice, sploh ni panike. Kaj menite ostale?

Trnuljčica, uživaj v sladoledu in sprehodu po mestu...

Zdej grem pa res ven.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.4.2008 9:05:22   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Ste mi včeraj take lušte z jagodami naredile, da sem jih šla takoj danes zjutraj kupit, ko sem malega peljala v šolo in sem jih sedaj že eno porcijo pospravila za zajtrk. Naši otročki se bodo morali res kar hitro navadit na sadje, da ne bomo vsega zamudile (jagode, češnje, marelice, lubenice...).

Meni trebuh non stop po malem otrdeva že nekaj mesecev, včeraj popoldan so pa ti popadki bili spet lepo redni in boleči, tako da sem že mislila, da le bo kaj. Sicer se bolečina in frekvenca nista stopnjevali, nehalo se pa tudi ni, tako da sem vso noč s trdim naokrog hodila (joj kakšna izjava, najbrž bi marsikateri moški takoj zamenjal z mano, ha, ha). Sedaj se je pa malo umirilo, tako da najbrž spet ne bo nič, le jaz sem čisto povožena zaradi prečute noči.

Danes torej čakamo, da nam Srečka spet kakšno pesmico pošlje, tako ali drugačno, bomo videli, če se je bodo le usmilili.

Big mamma - si res prehlajena ali imaš le tako otečeno nosno sluznico zaradi zastajanja vode? - razlika je v tem, če ti iz nosu tudi kaj curlja, je najbrž prehlad, če pa imaš 'le' občutek totalne zamašenosti, pa je najbrž otečenost. Jaz imam s tem že nekaj mesecev hude težave, pomaga pa le operil, ki ga pa ni fajn uporabljati več kot nekaj dni zapored. Držim pesti, da težave čimprej minejo, pa kar koli že je.

Glede seznama in tistih, ki se že več mesecev niso javile, se jaz tudi strinjam, da bi bilo preglednejše in manj dela, če se jih da ven, samo da ne bo potem spet katera užaljena - tako da tiste, ki bi še sodelovale - hitro se javite.

Jaz sem pa sinoči ugotovila, da za naše dete nimam nobene primerne jaknice/jopice za iz porodnišnice domov, pa tudi potem za na sprehode, ker sem računala, da bo v tem času že topleje in ne bom rabila, od večjih dveh pa tudi nimam nič takega, ker sta bila rojena poleti/jeseni, ko je bilo še zelo toplo in so take stvari šele pri večjih številkah. In sedaj sem v dilemi, ali naj se danes odpravim v šoping in nekaj nabavim ali naj se lotim štrikanja in kvačkanja. Ma, najbrž bom kar skočila do C&A in H&M, bom že kaj dobila, ker z mojimi otečenimi in bolečimi členki bo šlo štrikanje prepočasi, pa da ne bo potem imel revež telovnika namesto jakne.

Uživajte in pišite, danes prekoračimo 100!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.4.2008 9:07:28   
ppika
Dobro jutro, punce!

Hvala za kavico, sem jo pravkar spila, pogrešam pa sonček - trnuljčica, kar izkoristi ga. Pri nas je tako turobno vreme.
Včeraj sem imela ctg in je naša pikica bolj umirjena, moram pa povedati, da je od prejšnjega tedna zrasla in ima okoli 2600g user posted image  (pri nas naj bi šlo sicer za rahel zastoj rasti), drugač pa sem preglede pri G zaključila in v ponedeljek grem v P. Če bom do takrat doma. Danes ponoči je bilo kar pestro. Eno uro in pol me je zvijalo (kot pri M) na 10 min, potem pa vedno, ko sem se obrnila (na pol ure). Pa od včeraj popoldan se mi je pojavila močnejša sluz (ne tako močno kot pri resnično srečni), ki je bila ponoči rahlo rahlo krvava, zdaj pa je rahlo rjavkasta. Ja, pa našo pikico tudi dosti manj čutim. Tako da ne vem, mogoče pa bo kaj. Pustimo se presenetiti. Aja, je treba že narediti kakšno paniko - zaradi sluzi, krčev, gibov ... Sem namreč prvič user posted image  in je to zame vse novo, novo.

No, malce sem se razpisala. Lepo preživite dan in držim pesti za vse, ki boste danes odvile svoj paket.

Pa pa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.4.2008 9:27:33   
zokica
lep pozdrav!user posted image
pri nas je spet fajn sončno, le vetrovno, moj dan pa se je začel z obiskom lekarne, saj sem se prehladila (zgleda, da mi je samo včerajšnja misel na sladoled naredila škodouser posted image  )saj ne, včeraj sva bla pri kolegu, pa je prehlajen, pa sem jaz takoj fasalauser posted image , zdaj je že malo boljše, noč pa je bila bolj slaba.
upam, da bo danes boljše
no, midva greva naslednjo soboto na roj. dan (če še bom 2 v 1) na Leskovec, ima bratranec 8 roj. dan in če me kaj zgrabi, sploh ni panike, bom pa v Mariboru rodila (bi blo fajn, ker teta dela v bolnici, pa bi me malo razvajalauser posted image )
grem zdaj navalit na čaj in čakat da se moj srček zbudiuser posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.4.2008 9:30:41   
jazabel
Ojla user posted image !

A takole, nas boge reve, ki smo že zakorakale čez rok in smo polne stresa, saj nas vsak dan 20 ljudi kliče, če smo že rodile, bi se pa kar znebile - nesramnice.

Lp in čestitke vsem mamicam za pikice user posted image .

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.4.2008 9:35:57   
resnično srečna
Dobro jutro....

...no zdej pa grem...pa da vidimo če je danes moj dan P al bom z vsemi kuferčki spet domov prikorakala...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.4.2008 9:43:11   
tasyo
jazabel, ne se jezit - ampak nekatere so se javile samo enkrat ali dvakrat in za take je bilo to mišljeno, vse tiste, ki pa mislite čvekati z nami, pa boste seveda ostale na seznamu... Sicer pa bom tole tvojo izjavo vzela samo na pol zares, ker verjamem, da je ful stresno, ko si čez pdp, pa se nič ne dogaja... Zdrži še malo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.4.2008 9:46:27   
tasyo
Punce, jaz pa pogrešam Sandrin, zdaj se že nekaj dni ni nič javila... PA zanima me, kako je s Tosjo in Nano...

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?