|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
21.3.2008 22:38:32   
karamela6
lex, verjamem prav vsemu, kar si napisala. Bom izkoristila dovoljeno spanje. Po drugi strani sem ti pa tudi malo fouš, ker jaz še nimam nikogar, ki bi mi pomagal barvati jajčka in valjati že zvito potico. user posted image user posted image user posted image Ha ha ha, si ga kar predstavljam malega škrata z valjarjem v roki!
Uživaj z družinico! Se beremo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 22:44:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.3.2008 22:55:40   
lex
Almera, jaz sem bila pol vsako leto tako utrujena, da se mi še v cerkev ni ljublo it, kaj šele da bi kaj jedla. Letos smo pa tamalega že prej "napumpali" in je  bil tečen ko 100user posted image  kdaj bova jajčka barvala.

user posted image
to pa je njegova prva velika noč, Alina na svojo še čaka. Ampak me je prav trah kaj bo jutri, ko bo videla velikonočni aranžma na mizi in vse tiste jajčke obešene na vejahuser posted image user posted image user posted image , po moje jih bomo vsaki 2 uri lovili po bajtiuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.3.2008 23:02:43   
Blacky30
Da se jaz spet malo javim: Nejc je trenutno zdrav (že trkam!), jaz se tudi držim, čeprav vam še niti nisem uspela povedat, da sem zadnjih 14 dni bila spet ful prehlajena.
Danes sem imela dopust, ker sva z Nejcem končno opravila drugi del sistematskega pregleda, in sicer zobozdravnika in psihologa. Vse je ok, zobke ima zdrave, nič kariesa, pri psihologu pa je rešil teste celo za starejše otroke. Tak da sem danes bila ponosna mamica.user posted image  Pa peljala sva se z busom v mesto in domov in to je bilo zanj še posebno doživetje. Imela sva se prav fino.
Potem sva doma imela popoldanski počitek, ki je trajal 3 ure, tak sva bila utrujena. Potem pa sva še jajčke pobarvala in tako zaključila dan. Za veliko noč imamo vse pripravljeno, jutri gremo še po kruh in hren, potičko bo spekla moja babica in jo gremo iskat. Jutri gremo še na rojstni dan, tak da nas čakajo pestri dnevi.

Zdaj pa čakam mojega moža, da se vrne domov. Se je peljal proti domu in je pred njim en avto kar naenkrat odneslo s ceste med drevje, pa je klical reševalce in to. Pa so potem gasilci in reševalci letali mimo naše bajte. Zdaj pa je moral še ostati, da naredijo zapisnik. Baje pa z moškim ne kaže dobro, da je še komaj kazal znake življenja. Ubogi, upam, da mu bodo lahko pomagali.user posted image

Zdaj pa vas grem brat za nazaj. Vas moram pohvalit, ker ste ful pridne s pisanjem.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 21.3.2008 23:03:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.3.2008 23:17:08   
lex
Blacky super, da je Nejc zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vas kar baše tozimo. jaz morem potrkat, da je še kar mir pri nas. Tud vrtec je bolj ali manj zdrav.

Bus jih pa privlači a neuser posted image , moj je bil prvič čisto trd dokler skozi okno ni videl hudega bika in kravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.3.2008 23:27:53   
Blacky30
Neboglasnica, jaz nisem kupila še čisto nič za dojenčka. Veliko stvari imam že od Nejca, cotike pa bom začela sortirat in prat šele maja, ko bom nehala delat, pa bom šele takrat videla, kaj mi manjka. Nekaj zagotovo bo manjkalo, ker je Nejc bil rojen januarja, ta pa bo poletni otroček. Potem pa morava kupiti še voziček in ležalnik. Ostalo vse imamo.

Glugluglu, user posted image , na koncu, če hočeš sprožit porod, je važno, da mož spusti spermo vate, ker je sperma tista glavna, ki vsebuje enake sestavine kot sredstvo za sprožanje poroda in tako se lahko začneš odpirati in se porod sproži, ni pa nujno. Enim ne pomaga nič, pa če seksajo 100x na dan.user posted image user posted image

Tims, ja, lahko ti težijo, če nisi javila novega naslova. Ker to si kao dolžna v roku ... (8?) dni javit službi. Predvsem gre včasih tudi za to, da ne bi goljufali, če se preseliš kam bližje in še vedno koristiš potne stroške za večjo oddaljenost od službe. Raje jim javi, če bi se slučajno barabe odločile, da te preverjajo.

Zdaj pa grem spat, vas jutri dalje berem. Mož je ravnokar prišel domov in mi povedal, da je tisti voznik umrl na poti v bolnišnico. Me je kar stisnilo pri srcu, kak je to hudo. Moj je tudi čisto out, ker je vse to gledal zraven.user posted image user posted image  Naj ga čuvajo user posted image .

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 21.3.2008 23:28:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.3.2008 0:04:16   
tims
Blacky, hvala za opozorilo. Bom po praznikih takoj uredila. Mene bolj skrbi to, če bi me preverjali in bi ugotovili, da me nikoli ni doma user posted image , ker za stroške prevoza se mi ni za bat, ker sem tako ali tako doma in nič ne dobim, le golo osnovno plačo. Pa vseeno, v torek grem pa zrihtam, pa da bom potem mirna.

Tisto ko si napisala, da enim na koncu ne pomaga nič.... tako je bilo pri nas. Je ni bilo stvari, ki je ne bi počela na koncu (pomivala po tleh, okna, imel spolne odnose na tak in drugačen način, ene so mi rekle celo da greš prej rodit, če greš k frizerju, skakala po stanovanju) pa ni nič zaleglo. Našmu Timu se je zgleda tako godlo pri mamici v bušiju, da je prišel na ta svet kar 11 dni čez rok.user posted image

Vsem, ki ste prvič user posted image jaz tudi predlagam, da max. uživate v vsem. Čim več se posvečajte partnerju, sebi, hodite ven..., počivajte ko vam zapaše, ker prve mesece po porodu, se bo vse vrtelo okoli user posted image  . Meni je tudi v tej user posted image lepo, ampak s prvo se pa ne more primerjatuser posted image

Vsem vam in vašim najbližjim želim lepe in mirne praznike, veliko pirhov, vse tiste, ki boste same pekle potice, naj vam lepo vzhajajo, čim manj mastne šunke... user posted image , (da ne bojo naši G. spet slabe volje pri naslednjem pregledu) pa se beremo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.3.2008 9:45:57   
Blacky30
Ilatic, meni tudi žal to ime iz BB ni všeč (ga niti napisat ne znamuser posted image ), pa čeprav so mi tuja imena všeč. To pa je res zelo težko za izgovorit in bi otroček imel same težave v vrtcu, šoli, vedno.
Glede hujšanja pa ga tudi ne biksaj. Če si bila prej ful suhica, kot pravi karamela, potem je pri takih normalno, da pridobijo tudi od 25-30 kg, ti pa si že preko polovice. Torej, ne bo nič narobe. In ker nimaš take podlage, ne boš imela težav z rojevanjem. Če bi že začela s 75 kg, kot npr. jaz, potem bi se morala sekirat za tako povišanje kg. Jaz sem se do sedaj zredila 4 kg, pa nimam nekega posebnega apetita verjetno zato, ker sem ga že prej imela veliko.user posted image  Tak da ti samo uživaj v user posted image , itak boš vse kg pustila v P.

HD, saj s +20 ni nič narobe. Če se ne motim, si tudi ti bila prej ful suhica. Moja prijateljica je pridobila +25 na svojih 52 kg. In je prišla iz P ravna kot daska, nikjer nič trebuha, nič. Tak da brez panike.
Glede "tavelike"user posted image , pa morda gre za kakšno vnetje, tudi jaz sem ga menda staknila. Iz nožnice nimam drugačnega izcedka, zunaj pa srbi. Mislim, da je pri meni to nastalo zato, ker sem bila nonstop na wc-ju, sem letala lulat in nonstop brisanje s papirjem, pa se je vnelo. Zdaj pa se tega rešit ne morem.

Za vse, ki se sekirate glede kilaže - nehajte s tem in začnite uživat user posted image . Kile so zadnje, o čemer bi se morale sekirat, ker bodo vse šle, če boste tako hotele. Tak da, ne obremenjujte se s tem.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.3.2008 10:04:32   
neboglasnica
No, blacky30, tole o kilaži mi sede, saj sem na kar nekaj podlage pridelala 11,5 kg. Ampak saj bo. Po prvi sem z dojenjem šla celo v minus, pri drugi je ostalo, sedaj sem pa samo dodala. Pa nič hudega, v glavnem, da gre. Upam, da bom tudi rodila lahko. Malce grem ležat po vsem tem kuhanju, saj je bila noč spet kratka oz. sploh ne vem, daje bila.

Hudo mi je za družino tega gospoda in seveda za tvojega moža. Zdaj se pa le zahvalimo komur že, da smo še skupaj.

Lepe, prijetne in ne preveč nabasane praznike vam želim!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.3.2008 12:21:54   
Blacky30
Zimska, si že uspela menjati g.?

Inigo, zelo sem vesela, da ti je bilo na 4D všeč. Da ne delam zastonj reklame.user posted image  Superca!!! In čestitke za user posted image .

malab oz. barbara84, čestitke za user posted image , zdaj pa še čakamo na poročilo o vajinem poročnem dnevu. Kako je bilo?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
22.3.2008 13:35:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.3.2008 14:42:30   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tedy

hmm... men pa neki ni jasn...
kako morte met že kr bebice na glavo obrnjene....
men je ginekolog reku da to ne morš vedt ker
se skos obrača. pa da se na glavo obrne šele
par dni pred porodom user posted image

Men je pa moj g. povedal že v 17. tednu, da je na glavo obrnjen in da je tako prav. Tudi na naslednjem pregledu v 22. tednu je bil na glavi. Res je, da se sedaj še obračajo okoli, a v prvi user posted image  se mi je v 30. tednu fiksno obrnil dol in se ni več premaknil. Saj je takrat že tako velik, da se ne more več obračat povprek, sploh pa ne pred porodom, razen, da je zelo majhen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.3.2008 14:50:46   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*

LEX NARDILA STROKOVNEGA user posted image user posted image user posted image

Ta prava si user posted image

ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Itak nisem dvomila niti sekundo. Če si že vstajala sredi noči in se tako matrala, revica. Se je splačalo!user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.3.2008 15:22:22   
glugluglu
Končno se je danes tole malo umirilo, da imam malo časa, da lahko tu kaj preberem, imam sicer obiske ampak trenutno so popadali v postelje, prišel je brat z družibno in smo skupaj jajčka barvali. Z različnimi barvami. To je bila cela kuhinja barvasta od 4 otrok in dveh mamic.user posted image

Dobro, da smo včeraj zvečer že del jajčkov pobarvali na naraven način (olupki od čebule, + travca, rožice zavite v najlonke), ker danes ne bi časovno zneslo, niti vreme ni ravno primerno za kakšne rožice nabirati. Pri nas ful sneži!user posted image   Kdaj bo zdaj te zime konec?

Blacky, sem prebrala sedaj o tej nesreči na 24ur, groza, pa ravno za velikonočne praznike, to je moral biti pa res velik šok za tvojega user posted image . Kaj šele za družino od tega gospoda.

Meni je tudi moja ginek. rekla, da je sicer mali že na glavo obrnjen, ampak ima itak še ful prostora za obračanje.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
22.3.2008 15:57:31   
Balonchy
Lepe VELOKONOČNE praznike vam želim!!!

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.3.2008 20:47:24   
neboglasnica
Olala, RR ima novo podobo!!

Oj, ravnokar smo se vrnili z obiska pri družini, ki ima mačka notri. Full me vse srbi. Že v normalnem stanju sem malce alrgična, sedja pa sploh. Pa še ves čas sem bila na trnih zaradi tega mačka, sicer so se vsi umivali... ampak sama sebe ne prepoznam. V tretji nosečnosti sem tako panična, kot v prejšnjih dveh nisem bila. Toksoplazmoza, mački... groza. Saj vem, da ves čas težim, ampak potem mi je lažje. Takoj, ko smo prišli domov, smo se stuširali, ampak vseeno me je malce strah. ????

Sedaj me pa moji trije vabijo na večerni ples pred TV.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.3.2008 21:24:28   
neboglasnica
Očitno se vsi bašete z velikonočnimi dobrotami! Dober tek, se pišemo jutri!

Da vam ne bo user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.3.2008 22:14:47   
glugluglu
neboglasnica, po mojem ni panike za toxoplazmozo, tako hitro pa to valjda ne dobiš.
Jaz imam tudi neg. še vedno v tretji nos. Sej vem kako je, ta strah, jaz sem v 3. mesecu morala neko mačko, ki se je klatila okoli našega bloka prijet, ker je kar naenkrat skočila v prtljažnik avtomobila, ko sem stvari iz trgovine ven dajala. Pa sem se tudi malo ustrašila.
Pol sem pa rekla, da take smole pa res ne morem imeti, da če v 8 letih in po porodih ko spet nisem pazila, nisem dobila toxe, potem bi bila pa res nesreča, če bi se to zdaj zgodilo. No ja, pa sej se res nikoli ne ve. user posted image
Sem pa brala, da sedaj, če dobiš toxo. po 4. mesecu že z zdravili to tako rešijo, da naj ne bi vplivalo na plod.

No lahko noč, tudi mene čaka mojuser posted image , da si nekaj ogledava po dvd-ju, obiski so tudi že odšli domov.

Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.3.2008 9:48:40   
neboglasnica
glugluglu, hvala. Saj nekje v sebi vse to vem, ampak en presnet zaskrbljajoči škrat mi ne da in ne da miru, ves čas gloda v meni: kaj pa, če bo kaj narobe. A mi je bilo treba po dveh krasnih puncah se odločiti še za enega... Brez veze, vse bo v redu, a ne? Imele bomo krasne otročke.

Grem kuhat, imejte se!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.3.2008 12:22:36   
lex
evo midva sva se včeraj nauživalauser posted image na kncertu. Tud Viti ni bilo hudo, ker je samo enih parkrat brcnila, je bilo pa zato takrat blj grobo.
Včeraj sem pa lahko bilaprav važna. Srečala sem sam folk, ki je star tako kt jaz, pa še nben nima otrok, ne stanovanja pametnega, nekateri še faxa nimajo, midva pa čakama tretjo bebo, pa oba imava faxe, pa bajt bova gradila,... Tako da sva se kar pohvalila z najinima dvema črvekomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ne me narbe razumet ampak včasih prav paše, da se lahko pohvališ.Da imaš nekaj zaradi česar je vredno živeti.

Evo danes je pa moj štedilnik na pčitnicah in kuha moja mamiuser posted image , to je pa njeno darilo za izpituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
23.3.2008 14:38:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.3.2008 17:45:18   
tims
Lex, saj se imaš za kaj pohvalit.user posted image Meni je bilo tudi lepo, ker sva bila v najini družbi prva, ki sva si kupila stanovanje in nisva živela pri starših. Pa pravjo da se ne da. Ne bom rekla da je prav lahko pridt so stanovanja, predvsem če imaš majhno plačo. In seveda sem prav ponosna na vse kar sva si skupaj ustvarila. In z vso pravico si lahko tudi ti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.3.2008 17:50:28   
lex
tims točno touser posted image

Jaz sem pa danes tako nažrta, da me bo razneslouser posted image , po vrh vsega je teta še sveže kremšnite bratu za pisanko prinesla, tako da veste kakšna sem, ko bomba. Samo čakam, da me razneseuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.3.2008 18:08:35   
neboglasnica
Res je, ni lahko priti do svojega, ampak počasi se daleč pride. Tudi midva imava svoj del hiše, kateremu sva dogradila še 50 m2 za mojega očeta, popolnoma na novo zgradila, opremila... stari del popolnoma prenovila (razen otroških sob, zmanjkalo denarja) in se vselila. Poleg službe sva še malce fušala, pa je šlo.

Tudi mene je groza pregleda 01.04., saj je teh dobrot ogromno. Poleg vsega me je pa danes začelo boleti  desno spodaj pod trebuhom, bolečina kar ne pojenja. Da mi ne bo dolgčas, me boli še zob, ki mi ga zobozdravnik noče že par let vržt ven, saj pravi, da je lasten zob 100x boljši od umetnega. Zdaj pa imam, bolečino za popenit. Pa ne upam nič vzet.

Prejle sem šla prevajat mašo in glej tega falotka v trebuhu, prav z užitkom me je brcal tam globoko dol proti nožnici. Bi se skoraj polulala. Že sedaj mi nagaja... user posted image . Zdaj grem pa malce Kekca pogledati, ta mlajšo j emalce strah.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.3.2008 19:26:46   
glugluglu
lex, čisto prav te razumem,
tudi meni je bil fajn občutek, prva v družbi noseča, pa lastno stanovanje, pa faks (ob delu drugače),...in ko sem bila drugič noseča pri 27 sem govorila prijateljicam, da ko bodo one začele, bom pa jaz imela tretjega user posted image . No en majčkeno sem zamudila, ampak ne prevečuser posted image .

Ampak mislim, da je tudi malo od sreče odvisno, imela sem namreč srečo, da sem pri 23 zaključila z dolgoročno zvezo, ki zame ni vodila v pravo smer in pri 24 spoznala mojega user posted image , ki je imel enake poglede za prihodnost in življ. kot jaz.  In sva tako različna in hkrati tako podobna, da se dopolnjujeva in skupaj ustvarjava vedno več.

Druge niso imele te sreče tako kmalu, ali pa je še vedno nimajo in bi si želele imeti že družino, pa še kar nič, urca pa teče, letos bo moja generacija namreč že 35.

Tako, da imamo srečo, ker smo spoznale naše user posted image , če jih ne bi, ne bi bilo ničuser posted image . No, ni nujno, nič glih ne, še vedno se da marsikaj in veliko ustvariti, o tem bi se dalo tudi še debatirati user posted image .

Pregovor sicer pravi, da je vsak svoje sreče kovač, no sej, če malo pomislim, v bistvu bo kar držalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?