Blacky30
|
Ilatic, meni tudi žal to ime iz BB ni všeč (ga niti napisat ne znam ), pa čeprav so mi tuja imena všeč. To pa je res zelo težko za izgovorit in bi otroček imel same težave v vrtcu, šoli, vedno. Glede hujšanja pa ga tudi ne biksaj. Če si bila prej ful suhica, kot pravi karamela, potem je pri takih normalno, da pridobijo tudi od 25-30 kg, ti pa si že preko polovice. Torej, ne bo nič narobe. In ker nimaš take podlage, ne boš imela težav z rojevanjem. Če bi že začela s 75 kg, kot npr. jaz, potem bi se morala sekirat za tako povišanje kg. Jaz sem se do sedaj zredila 4 kg, pa nimam nekega posebnega apetita verjetno zato, ker sem ga že prej imela veliko. Tak da ti samo uživaj v , itak boš vse kg pustila v P. HD, saj s +20 ni nič narobe. Če se ne motim, si tudi ti bila prej ful suhica. Moja prijateljica je pridobila +25 na svojih 52 kg. In je prišla iz P ravna kot daska, nikjer nič trebuha, nič. Tak da brez panike. Glede "tavelike" , pa morda gre za kakšno vnetje, tudi jaz sem ga menda staknila. Iz nožnice nimam drugačnega izcedka, zunaj pa srbi. Mislim, da je pri meni to nastalo zato, ker sem bila nonstop na wc-ju, sem letala lulat in nonstop brisanje s papirjem, pa se je vnelo. Zdaj pa se tega rešit ne morem. Za vse, ki se sekirate glede kilaže - nehajte s tem in začnite uživat . Kile so zadnje, o čemer bi se morale sekirat, ker bodo vse šle, če boste tako hotele. Tak da, ne obremenjujte se s tem.
|