|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
18.3.2008 14:18:11   
neboglasnica
lex, hvala za ponudbo, ampak sem celo uspela zadremati za pol ure. ampak to ni to. Potrebujem nočni spanec. Po tem dremanju popoldne sem samo zbita, k ena cunja.

Vidim, da boste kuhale. Tudi jaz še nekaj skuham, pravzaprav spečem za dragega, krvavice, jaz bom rajši malce sadja za spremembo, sem se zjutraj tolk napokala, da mi je še zdaj slabo. Pa malce sladkarij opoldne, bljak. potem peljem pa starejšo na plavanje, ob 18.00 bova doma in bom pekla palačinke. Tako, da danes nič bolj konkretnega ne bom jedla, ampak saj ne bo hudega in ne bo prvič.

Mimogrede: pred osmimi, skoraj devetimi leti sem jaz morala celo spati z modrci za dojenje, saj se mi je mleko vlivalo ven, kljub blazinicam. Imam pa Liscine modrčke. Pri drugi sem po nasvetu kupila Triumf, pa je počival v omari. Upam, da mi boddo vsi tile še prav. Res pa nekatere hvalijo kar tiste iz Spara. V H&M jih jaz ne morem kupovati, so mi premajhni, kaj pa jaz vem no.

Malce moram prečekirat tele vaše tedne na lexini strani, da vidim, v katerem sploh ste. JAz sem doslej samo 1x pila to brozgo (glukozo mislim) in tudi pregledov nimam toliko kot ve. Do sedaj 2. Naslednjega imam 01.04., pa bom videla, če bom potem kaj pogosteje na vrsti.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.3.2008 14:20:56   
Inigo
lex - pa so realne številke? al morm kaj manjšo ali večjo vzet? zdajle trenutno nosil 80C ali pa 75D.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.3.2008 14:24:49   
lex
saj maš kabino tam pa probaš, jaz nimam pojma, ker se ti med dojenjem ful spreminjajo in sem si pol 1 prav, pa 1 malo prevelikega vzela

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.3.2008 14:29:45   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst pa sploh ne vem kk bom s temi modrčki za dojenje. že od nekdaj se mnavajena teh modrcev s kostjo in da so trdi, ma ne podloženi... tile za dojenje pa niso taki. ravno kontra. in sm zadnjič enega probala v H&M in se nism dobr počutla. mate kako idejo? al bom pa res kupila te majčke na tanke paseke s podporo za prsi... user posted image

men je blo to super...pa poleti sem jih imela doma in vrtu kar namesto majčke...spodaj pa kiklco al pa hlače...full praktično...še spala sem v njih zarad tistih blazinic user posted image

sem pa imela od firme avet, ki ima sicer tudi perilo za nosečnice, ampak majčke so bile navadne

http://i180.photobucket.com/albums/x113/Daggoth_photo/avet.jpg

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.3.2008 14:30:57   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ja šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit... user posted image čisto možno! kje pa majo najbol pocen te modrce? da bi najprej res probala nosit enga... če mi bo odgovrajalo.

punce hvalijo tudi mullerjeve modrčke za dojenje user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 14:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.3.2008 14:47:47   
neboglasnica
Ampak tole pa res ni res: se spomnite ko sem vam pravila, da prenavljamo in vse pospravljamo.... In kaj se je zgodilo? Nekdo je bil preveč vnet in je vrgel stran CD s slikcami NS in 3 d:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj naj pa zdaj?????

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 14:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 14:54:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.3.2008 15:02:02   
neboglasnica
Ja, zimska hvala za tolažbo.

Da ens boste mislile, da samo nergam, ampak jezi me to, da sem bila včasih vzor redoljubnosti... ampak sedaj, po dveh otrocih, dveh honorarnih službah plus redna služba, se mi spomin počasi izgublja. Toliko. Mi je pa lažje, če pojamram.

Grem, se vidimo zvečer.

zimska, ugoden ankup ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.3.2008 15:18:08   
SM10
Lex hvala, bom najprej šla kar v knjigarno pogledat, če jo imajo, če ne pa ti sporočim.

Nisem nič kaj uprašala, če morate veliko hoditi na wc lulat.
Pri men je čez dan zmerno, ponoči pa po 2-3 x. Me prav začne bolet use, pa še user posted image   verjetno malo pritiska na mehur. Je pa zanimivo, da ne čutim, da me tišči na vodo oz. čutim samo nek pritisk, ampak me prej začne bolet v spodnjem delu in ko opravim je vse takoj bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.3.2008 15:19:57   
klarazan
Tims, ja tudi meni je tim full lepo ime, ampak ne vem, če se bo moj strinjaluser posted image , drugače pa glede imena za tvojo rožicouser posted image , men osebno se zelo lepo sliši TIM in HANA.
Zimska, tudi jaz pijem ta omega3 sirup, ki je glede na to, da vsebuje ribje olje zelo dobrega okusa po limoni in pomaranči.

Neposredna povezava do sporočila: 1962
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 15:29:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.3.2008 15:50:14   
Anonimen
hej   ja tale mehur je res nerodna stvar.. zadnji teden je noro... skoz pritiska na mehur, prav čutim ko me brcne notr, v bistvu skor vedn kadar brcne se mi zdi, da se bom polulala user posted image  čez dan sem skoz na wcju, komaj grem, pa me že spet tišči, bi blo najboljš ostat kr v kopalnici... ponoči zgodba ista, grem več kot 10krat lulat ponoči... včasih vstanem, grem lulat, pridem nazaj, čez dve minuti me tako tišči, da morm spet it... včasih je ful včasih samo malo, ampak nikol ne vem, kaj je in pač morm it pogledat. tut ko že lulam, kr teče iz mene, če bi pol ure sedela gor, bi pol ure teklo, očitno mam slab mehur...  spanje zadnji teden ne vem kaj je. prebedim celotno noč, sem čist fertig že... močne brce, mehur, bolečine v križu... poleg pa čista nespečnost... ležim z zaprtimi očmi, čas pa teče...  no ja, pa sej bo bolš. user posted image  za Lukata vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1964
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 17:30:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.3.2008 17:48:26   
netki
evo, danes sem imela morfologijo, če lahko temu sploh tako rečem....user posted image
nad samim pregledom sem bila zelo razočarana, nič slikic, nič besed (razen kar sem vprašala), par minutk.....

no pa saj to me ne moti tako zelo....mislim da je ena že napisala, da ji ni pomembno kako dolgo traja pregled ampak da je važno samo to, da je z user posted image  vse ok. In jaz se temu mnenju pridružujem.
Če bi hotela imeti oh in sploh pregled, bi si ga plačala in šla na samoplačniško morfologijo in 3D UZ. Samo sem si rekla da če pri prvem nisem šla....tudi zdaj ne grem. In res mi največ pomeni to, da je vse ok in da lepo raste.

In sedaj je skoraj 100%, da bomo imeli zopet user posted image . Lulček je še vedno na svojem mestu.

Zredila sem se že 7 kg user posted image

moderc imam pa drugače 90 C ali pa 95 C in sedaj sploh ne opazim razlike, edino prsi so mogoče malo bolj polne.

aja še nekaj zate lex:

netki, (PDP 7.7.) naslednji pregled 18.4.08
user posted image  Tilen

Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.3.2008 18:40:22   
24julij
ojla punce jaz imam pa eno uprasanje a je katera opazla ce ji rata trd trebuscek se posebej po spolnem odnosu a je to kej narobe,zadnic sem brala je na enem forumu ena nspisala da ji rata trda maternica kadar si do .. pomaga sama samo ni blo pa nobenga odgovora,pa me sedaj zanms ce je to normalno??

etki cestitke zauser posted image  moj je tud reku da bi dal tilen ime no pa smo zadnic vidli da bouser posted image ,ce e zraste lulcekuser posted image  sedaj pa prav da bo njegova princeska larauser posted image

< Sporočilo je popravil 24julij -- 18.3.2008 18:44:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 18:49:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.3.2008 18:58:59   
24julij
a pol to nima bit kej narobe?

Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 19:06:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.3.2008 19:38:47   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

blacky30, sej zato sem pa napisala da sem sla samo v infrardeco in tursko savno...in se to v vsako samo za polovicni cas....mislim pa da je problem savnanja v zgodnji nosecnosti, ko je se moznost splava...sicer sem pa nekje prebrala, da ce si od prej navajen na vrocino in dost hodis v savno potem nebi smelo bit panike...torej...kot pravim sem se sam mal segrela. spotila se niti nisem ekstra...v jackuzi pa nisem sla, ker sem sla na tiste brboncice ki brbotajo ko lezis na njih, da si hrbet mal zmasiram, pa mi je bilo ze tisto dovolj....

pismo jst tud ne vem a naj se grem zaradi sranih ustnic pokazat G al ne....sam finta je k ponvadi k mam vnetje me srbi in boli prav spolovilo, zdej me pa visje gor, pri luknjici kjer lulamo...

No, saj potem je itak OK, če si se ti v redu počutila. Saj bi ti telo verjetno samo pokazalo, da mu kaj ne odgovarja.
Glede sramnih ustnic, pa imam tudi jaz otečeno tam, ko lulamo, pa še obe ustnici dol imam ful debeli. Pa sem g. vprašala, ko me je pregledoval, če je to normalno, da sem tako otečena tam spodaj, pa je rekel, da je to čisto normalno. Bom mu pa naslednjič omenila, da me tudi boli, ko sem veliko na nogah. Čeprav moram reči, da je ta teden boljše, ker popoldan počivam.

Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.3.2008 19:42:01   
Blacky30
Hvala vam za lepe želje za mojega pikeca. user posted image  

Danes je veliko boljši. Včeraj ga je popoldan še zakuhalo na 38,5, potem pa je zvečer vročina padla brez zdravil in danes je že cel dan nima. Prav tako mu več ne teče iz noska in ne kašlja. Sploh ne vem, kot da bi odrezali, naenkrat več nič. Samo ga vseeno ne bom dala še ta dva dni v vrtec, ker v petek imava pa prvič zobozdravnika in psihologa, ki sem ju zdaj že dvakrat prestavila zaradi bolezni, tak da bo raje doma, da mi do petka spet ne zboli. Bi se rada rešila teh pregledov.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.3.2008 20:07:58   
neboglasnica
lunica 24: enaki zanki kot pri meni, lulanje ves čas, da o nespečnosti sploh ne govorim.

Kako ste drugače? Jaz po obilnem kosilu oz. večerji: juha, kisla repa, krompir, krvavice in palačinke kot prerojena. Mnjami, še zlasti palačnike so bile slastne.

Vidim, da kar vse po vrsti kupujete za bebice. A boste res vse novo kupile? Nimate nič od prej? Saj vem, da stvari niso več najbolj in, ampak vse novo?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.3.2008 20:37:06   
glugluglu
Jaz nisem še nič kupila za našega malega, ker nimam še kam stvari dati, to bo na žalost počakalo na mesec maj. Sem imela iti namen včeraj vsaj malo pogledat po UZ in kupiti vsaj kompletek iz porodnišnice za domov, pa mi tudi ni uspelo, ker sem mogla domov zaradi bolnega Marka. user posted image

Pa tudi veliko bom dobila, ampak vsem rečem, da zbirati začnem maja, ko bomo preseljeni. Tako, da sploh ne vem kaj in koliko od oblačilc bom dobila in koliko moram sama kupiti.

24julij, otrdevanje po spolnem odnosu je čisto norm. zadeva. Baje nič ne vpliva na malega. Meni otrdeva tudi brez tega. Je pa res, da je otrdevanje po spolnem odnosu malo močnejše kot tisto čez dan, vsaj pri meni je bilo tako.
Edino, na ta način lahko v zadnjem mesecu pripomoreš, da prej rodiš. Se pravi, če hočeš par dni pred rokom roditi, pa takrat veselo na delo,user posted image user posted image user posted image . Baje pa takrat sploh ni fora, da treba doživet orgazem, ampak v bistvu bolj sproži porod, to, da je penis not.

Prepovejo pa imeti spolne odnose, če se prej MV prehitro zrahlja oz. je zelo kratek, če je posteljica prenizko,.., ker s tem se pa lahko sproži prezgodnji porod.

Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.3.2008 20:41:42   
tims
Neboglasnica, jaz ne bom kupovala, oz. ne bom pretiravala. Porabila bom od Tima stvari, ki so kot nove, ogromno jih je, pa še večino jih je takih, da jih ima lahko tudi punčka. Sigurno si bom pa dala duška in kupila kakšno malenkost, ker za pupice je toliko lepih cotk, da se ne moreš zadržat user posted image . Prav gotovo bo padel nov kompletek za iz bolnice. Drugače pa ne. Bo potem dobila, ko bo zrasla in ji ne bom mogla oblečt kakšnega košarkaškega kompleta user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?