|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
20.3.2008 11:10:29   
Anonimen
Le poročaj, sploh me zanima vse user posted image . Pa upam, da imajo otroški oddelek v H&M-u, pa oddelek za nosečnice, čeprav ga zdaj v bistvu ne rabim več, sem si že vse nakupila v C&A v Celju user posted image .
Lepo se imejte vse julijske user posted image , pa tudi druge seveda :-)
lp, pikica

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.3.2008 11:55:56   
Balonchy
Tinky, zlo lepga buškota maš... user posted image user posted image user posted image
Sam mi ni jasno kako dobro "skrivaš" 25 tednov... user posted image  Jupiiiii...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.3.2008 12:01:25   
sasi13
klarazan midva vema sam za enega user posted image spol za drugega pa ne ampak sma se odločla da boma to vedela samo midva tako da bo za vse ostale presenečenje. po čem pa sklepaš da bi lahko bla dva user posted image  user posted image ? sej moja dva tud kr dost bincata ampak je še bolj narahlo, moj pa je že večkrat čutu. včeri na pregledu sem zvedla da ko mi binca bolj gor na vrhu je en user posted image , bolj spodaj pa drug user posted image . tako da čutim vsakega posebej user posted image
inigo super, moja dva sta tudi z glavico dol.
sm10 jz mam full kosmat trebuh in še popek mi je že mal porinilo ven. jz pa se ne upam depilirat oz. brit po trebuhu ker me je starh da bojo pol še bolj goste in dolge.
lex veliko sreče.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.3.2008 12:54:54   
tims
Lex, upam, da veš, da je prva tvoja naloga ko prideš domov, nas obvestiti kako je šlo.user posted image Veliko sreče.

O, ja kosmat trebuh.... Jaz ga imam tudi. Pa v prvi user posted image  sem ga imela tudi, pa se nisem upala depilirat, ker me je bilo tudi strah, da ne bom potem še bolj. Itak sem imela pa kosmatega samo v nosečnosti. Kakšen mesec po tistem ko sem rodila, so dlake kar zginile, zato se tudi to rundo ne bom nič brila, le kratkih majčic se bo treba izogibat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.3.2008 13:19:47   
Juno
Živjo,

včeraj sem imela pregled in morfologijo in vse je tako kot mora biti. Kri, sladkor, pritisk - vse je ok. Mali pa raste in raste. Pri 23 tednih in 4 dneh je imel skoraj 800g. Pravi korenjak! Glede na to, da je prav na vseh pregledih malo večji, da raste sorazmerno in da so vsi izvidi ok, ni razloga za zaskrbljenost. Bom pa verjetno rodila prej, glede na UZ 30.6. No, bomo videli kdaj se bo odločil priti ven, upam da preden nabere 5 kg user posted image . PDP-ja mi ni spreminjala, ker sem do poroda itak v bolniški.
Trebušček imam ogromen in iz dneva v dan je večji. Me je kar strah, saj so pred mano še trije meseci, trebuh me pa že sedaj nekoliko ovira.
Tudi kilogramčki se lepijo name. Do sedaj sem jih pridelala že 10 (iz 53 na 63). Od časa do časa imam kar nekaj težav s sprejemanjem svojega telesa. Celulit ki sem ga pridobila, mi ni prav nič všeč. Tako pač je - noseča sem in še dobro da je tako! Odločila sem se, da se bom skušala odpovedati sladkarijam in jesti čim bolj zdravo (čeprav dvomim, da mi bo to uspelo med prazniki...)
V soboto grem na 3D ultrazvok. Vam sporočim kako bo.

Lex - držim pesti!!!!!! Še malo, pa bo za tabo, pol bo pa luštno.
Jaz imam naslednji pregled 15.4. (PDP 11.7.2008)

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.3.2008 13:29:20   
Juno
Gre mogoče katera aprila v šolo za starše v Ljubljani?
Jaz sem se, glede na to da indici kažejo na to da bom rodila prej, odločila da grem aprila. In ravno prvi teden v aprilu bo možek spet na službenem potovanju user posted image . Upam, da ne bo zamudil pomembnih stvari in da ne bom tam edina brez partnerja.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.3.2008 13:32:02   
Anonimen
hmm... men pa neki ni jasn...
kako morte met že kr bebice na glavo obrnjene....
men je ginekolog reku da to ne morš vedt ker
se skos obrača. pa da se na glavo obrne šele
par dni pred porodom user posted image

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 13:37:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.3.2008 13:39:13   
Anonimen
eejj js bom šla tud že aprila.
junija mi je že mal prepozn...
glede na to da mam rok čist v začetku julija,
se lahko zgodi da bo treba jit že kšn tedn prej
rodit... nikol se ne ve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 13:51:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
20.3.2008 13:57:31   
Juno
populis, jaz grem na tečaj predporodne priprave na Ginekološko kliniko, Šlajmajerjeva 3 (stara porodnišnica). Oni imajo tečaje vsak mesec, začetek tečaja je vsak prvi ponedeljek v mesecu (v aprilu se začne tečaj 1. aprila, na torek). Prijavila se še nisem, to bom storila naslednji teden.

Tukaj je link na zgibanko "Šola za starše": http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
20.3.2008 13:57:34   
Anonimen
hmm...
ja pr ns je organizirana na dva mesca...
in je lih maja ni. da bi se pa v lj vozila
zarad tega, se pa tud ne mislm.
dobr - itak bova oba z lubijem hodila.
ni hudič da bova vse pozabila....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 14:03:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.3.2008 14:04:07   
Anonimen
Tudi jaz bom šla na tečaj v mesecu maju (stara porodnišnica LJ.). Ni pa nujno da se prijaviš na tečaj in dvigneš nalepke že prej, lahko se na dan začetka tečaja oglasiš v pisarni, ali pa nalpke prineseš tudi kasneje.
Drugač pa itak zaseden telefon, verjetno vse julijke vneto kličemo za informacije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.3.2008 14:05:02   
Tinky
Glih včeraj sem dobila iz ZD, da se materinska šola začne 1.4. Traja cel mesec 2x na teden po dve uri.
Ne vem kako bom zdržala, ker me vsako popoldne boli hrbtenica user posted image . Ufff

Balonchy, my buši je kr neki. Sploh ni nosečniško napet, zgleda bolj kot, da sem kakšno kg dala gor user posted image .

< Sporočilo je popravil Tinky -- 20.3.2008 14:07:41 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.3.2008 14:05:09   
Anonimen
Ja Lex, ves čas zasedeno, mogoče ena drugi ne pustiva do linije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.3.2008 14:05:12   
Juno
populis, tudi jaz sem klicala prejšnji teden in tudi meni je svetovala naj grem maja, iz istih razlogov, kot jih je navedla tebi. Tako da sem v dilemi. Toda glede na to da mi je ginekologinja rekla da bom verjetno rodila prej, sem se odločila, da grem aprila. V dveh mesecih menda ja ne bom vsega pozabila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.3.2008 14:08:29   
Anonimen
Ob katerih urah pa greste na tečaj?

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.3.2008 14:09:15   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ob katerih urah pa greste na tečaj?

Pri nas je ob 17ih.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.3.2008 14:11:30   
neboglasnica
No, evo mene z Rudnika. Že ob 10.15 so bila vsa parkririšča polna ljudi. Točno ob 11.00 so se začeli govori...ob 11.15 so nas spustili noter. Imajo pa H&M, C&A, New Yorker, Mueller, Mercator, lekarno, čevljarstvo, modne dodatke, obutev, Humanic... No, v C&A sem si kupila tričetrt kavbojke za 32 € in majčko za 22,90 € s tričetrt rokavi. ZA dekleti nekaj, potem sem šla pa na blagajno, saj so namreč rekli, da prvih 100 kupcev dobi srečko. Nak, prvih sto obiskovalcev. Pa je padla možnost za nagrado mimo mene. No ja. Cunjice za otroke imajo lepe, samo meni so v H&M bolj mehke in raztegljive. V Muellerju so delili plastificirane vrečke, če si kaj kupil. In seveda so ljudje stali v vrstah............. Groza. Po eni uri in pol prerivanja sem se odpravila domov. Še kaj katero zanima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 14:11:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 14:13:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.3.2008 14:13:58   
*Lana*
LEX, držim pesti  user posted image user posted image user posted image

Pa eno user posted image za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.3.2008 14:17:00   
Anonimen
zimska, tudi mene so obvestili danes da imam 3D uz pri Likarju, vendar šele 24.aprila. Meni se to zdi malo pozno, "bojim" se da se otročka ne bo več videlo tako kot če bi šla prej.
Kaj misliš, kaj mislite??
zimska, kdaj imaš PDP?
jaz 29.7.

Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.3.2008 14:19:09   
Anonimen
Neboglasnica hvala ti za info. Povej prosim, če ima H&M tudi otroški oddelek.
v C&A-ju imajo luštne stvari, samo baje niso tako kvalitetne kot H&M, baje se hitro "uničijo", cene pa so nekje tam-tam. Drugač bomo pa videli, imam tudi jaz ene par stvari iz C&A-ja, tudi 3/4 nosečniščke kavbojke :-)

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?