|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
20.3.2008 14:20:13   
neboglasnica
zimska, nisem ga videla, res pa je, da je bila gneča in mogoče sem ga spregledala.
Otroški oddelek pa imajo, saj je bila tam največja gneča. Imajo nekaj otvoritvenih cen za posamezne artikle. Imajo jih tudi v C&A na polici, na artiklu pa potem piše druga cena.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 20.3.2008 14:21:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.3.2008 14:25:06   
Juno
Nek priden očka si je na Šoli za starše delal zapiske, ki jih je objavil tudi na spletu. Morda bo katero zanimalo:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 14:31:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.3.2008 14:52:55   
Anonimen
Hvala za info zimska. Jaz bom takrat v 27-em tednu, tako da bi tudi pri meni potem moralo biti OK.
Koliko časa pa traja 3D UZ. Jaz se ga že veselim zaradi 3,5 leta stare hčerke, katero bova vzela seboj. Pa tud dr.Likar mi je full uredu, ravno on spremlja mojo nosečnost user posted image .
Lp, pikica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.3.2008 15:04:41   
Anonimen
Jaz sem si sprintala te zapiske in jih bom v miru prebirala zvečer v postelji user posted image  in obujala spomine :-)

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.3.2008 15:13:04   
Anonimen
js sm jih tud - lihkar user posted image
študijsko gradivo pred spanjem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 15:32:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 15:42:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.3.2008 15:51:02   
*Lana*
LEX NARDILA STROKOVNEGA user posted image user posted image user posted image

Ta prava si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2109
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 16:06:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.3.2008 16:06:41   
Inigo
pikica** - jst sm danes nastopila 26 teden pa se je zelo slabo videlo na 3D včeraj. je bilo premalo plodovnice, malemu je notri že precej ozko in se je skup tiščal in je bilo zelo težko razbrat kje ima kaj... upam res, da se bo dobr vidlo pri tebi. držim pesti!

BRAVOOOOOOOOO LEX!!!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.3.2008 16:08:14   
lindy
Bravo lex!!!user posted image user posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.3.2008 16:26:58   
mis
Oj!

Se malo javimuser posted image  Vidim da debatirate o koriščenju dopusta v šolstvu. Mene tud zanima če kera kaj več ve o tem, sem namreč tudi jaz v tem. Pri prvi hčerki sem slučajno lahko izkoristila dopust, ker sem rodila oktobra, po zakonu prekinila julija porodniško, poleti 1 mesec koristila dopust in nato nadaljevala porodniško. Zdaj pa to ne gre, saj kolikor jaz vem se dopust izkorišča le med počitnicami. Kera kaj več ve? Zgoraj ste pisale nekaj pa ne štekam čist...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.3.2008 16:33:15   
karamela6
lex, ti si carica! Sploh nisem dvomila. Čestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.3.2008 16:41:09   
ina82
LEX ČESTITAM, SVAKA ČAST

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.3.2008 16:46:55   
Anonimen
user posted image  hmmm...ja, saj nimam kaj. bolj kompliciraš slabše je. če se bo pa slabo videlo, bo pa drugič bolje, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 17:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.3.2008 17:18:21   
sasi13
lex čestitke user posted image  user posted image  user posted image
tedy ko sem mela pregled pred enim mescom in pol nazaj je bil en obrnjen z glavo dol in en gor, zdej pa sm mela spet pregled in sta oba obrnjena z glavo dol. mislim pa da je tudi možnost da se to še spremeni. ampak če bi tako ostalo bi bilo super.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.3.2008 18:12:04   
nanka
LEX čestitam, bravo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.3.2008 19:06:51   
neboglasnica
lex, pa saj nismo dvomile. Le kakšna kava nas čaka jutri zjutraj, če nas je pa že sedaj vsak dan crkljala s prekrasnimi. Lepo praznujta!!!user posted image

mis, zimska: dopust v šolstvu: meni je rekla ravnateljica, da glede na to, da v letošnjem letu ne bom delala 6 mesecev, mi priprada samo 10 dni, ki jih lahko koristim za preglede... Jaz sem si izborila teh pet dni skupaj (ta teden) in to je to. Nameravam namreč s 01.04. ostati na bolniški.

HD: že večkrat sem napisala, da jaz zelo slabo spim. Ampak čudo prečudo: že dva dni spim celo po tri, štiri ure skupaj. Napredujem. Očitno je lexina grožnja z njenimi zapiski zalegla, user posted image .

Ravnokar smo se vrnili iz Lesnine, kjer smo zaarali tri otroške sobice. Fant, odločitev za kar nekaj let, da o denarju ne govorim.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.3.2008 19:08:15   
tims
Lex, bravo,user posted image user posted image user posted image   čestitke iz srca, zdej pa zabriš vse bukve v smeti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.3.2008 19:09:29   
glugluglu
lex, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.3.2008 19:09:56   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE LEX!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.3.2008 19:26:12   
Katy\o/
Ko ste ravno pri debati o dopustih v šolstvu. Jaz sem ravno danes dobila obvestilo.

Pripada mi 23 dni za letošnje leto. Do konca leta, je treba izkoristit 2 tedna dopusta. Z izjemo, če ga delavka ne more izkoristit (v našem primeru) zaradi porodniškega dopusta, se cel prenese v drugo leto, ki ga lahko koristimo do 31. 8. 2009. Tukej pa je caka. Pravico mamo do izrabo celega dopusta do 31.8.2009, če v koledarskem letu delamo vsaj 6 mesecev kar se pri nas ne bo zgodilo.

Bom kar citirala iz obvestila.

"Delavka bo do konca leta 2008 izrabila najmanj dva tedna letnega dopusta, preostanek pa v dogovoru z delodajalcem do 31/8-2009. Če delavka zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka v tekočem letu ne bo izrabila pripadajočega letnega dopusta, ga ima:
- pravico vsega izrabiti do 31/8-2009, če je v koledarskem letu, v katerem ji je bil odmerjen, delala vsaj 6 mesecev,
- pravico prenesti do 31/8-2009 samo v trajanju nad dvema tednoma, če je v koledarskem letu, v katerem je bil odmerjen, delala manj kot 6 mesecev."

Če prav razumem, lahko v prvomajskih počitnicah še izkoristmo tistih par dni in to je to. Ostalo gre v "pozabo". V dveh tednih je to 10 dni. Ostane mi še 13 dni. Torej po koncu porodniške, lahko izrabim še dva tedna + 3 dni starega dopusta.

Aja, pa čestitke Lex, za opravljen strokovni izpit. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy\o/ -- 20.3.2008 19:27:09 >

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.3.2008 19:31:10   
glugluglu
Danes sem bila na pregledu in je vse ok z malim. Ne glede na to, da se je posteljica dvignila, bom zaenkrat še naprej na bolniški (sem od 26.02). V torek imam sicer spet UZ - meritev MV, ker baje malo preveč otrdeva trebuh in ker je vse skupaj nizko.

Drugače pa mi je G. rekla, da komisija v LJ. ful komplicira in ker sedaj ni tako več kritična zadeva, se lahko zgodi, da ne bodo podaljšali bolniške in bo treba še malo v službo. Pa sej mene je treba drugače itak odvleč na bolniško, sem res zelo malo, že sedaj mi je bilo to prehitro, nenapovedano, v službi imam pa totalno razsulo in moram še iti malo delat.

Neboglasnica, kako bo tebi uspelo od 1.4. iti na bolniško, pa imela boš potem tudi komisijo, (po 1.5) ali boš kako drugače uredila?

Dobila sem pa naslednje stvari na recept:
zaradi izcedka in srbenja (sem imela vag. pregled) Vagisan -tablete za v nožnico (naj bi bilo najbolj naravno),
zaradi otrdevanja Buscopan (jemanje po potrebi) in Magnesol na recept (redno jemanje 2x na dan).
Magnesol na recept je v lekarni za pribl.pol cene cenejši!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?