|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
21.3.2008 10:05:19   
neboglasnica
Hvala za voščilo. Jaz bi sicer raje čokoladna jajčka, ampak tudi s temi se bom potešila.

No, potico sem zamesila, mojstri razbijajo in ustvarjajo vzdušje kot da je po puščavskem viharju.... brez veze sem delala generalno.

A še katera pri peki pokuša testo, nadev... Jaz se temu orehovemu nasdevu ne morem in ne morem upreti. Seveda sem pojedla žlico ali dve, kljub surovim jajcem. Klinc!

lex, kako gre likanje, pospravljanje... Ko si ravno v elementu, prideš še k meni?

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.3.2008 10:10:12   
glugluglu
pikica bravo za brcike!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem pa šla še enkrat račun od lekarne za Magnesol gledat in sem se malo zmotila. Res mi je ginekologinja dala recept - tak kot za druga zdravila, ampak so še vedno za plačati 3,82 EUR! Ker so bile še druge stvari zraven za plačat, nisem bila preveč pozorna.
Mislim, brezveze ta recept. Se opravičujem za napačno informacijo!

lex, tale krožnik s pecivom je pa pregrešen

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.3.2008 10:18:16   
Anonimen
Lex, hvala za aplavz, ti ga vračam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (je veliko slišat o opravljenem izpitu user posted image ).
Juno, ja res je lep občutek, pa kako to pozabiš, oz.si ne moreš več predstavljat kako je to...
Album?? A tud jaz lahko pridem do albuma al kako?? Se še nisem s tem ukvarjala pa mi te stvari niso preveč znane user posted image
Drugač pa šunka zdaj med prazniki??! Ali je kakšna ovira da se je ne bi najedla do onemoglosti?? user posted image  Al je bolje da se raje držim jajc? user posted image

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.3.2008 10:26:43   
Anonimen
glugluglu, ja brezveze recept, ti ga dajo sam tolk da od ambulante do lekarne ne pozabiš kaj moraš kupit user posted image .
drugač pa so očitno tud od lekarne do lekarne različne cene, ker sem jaz dala za Magnesol nekaj čez 4 eur. Eh, pa saj smo vajeni :-)

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.3.2008 10:46:48   
Juno
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Album?? A tud jaz lahko pridem do albuma al kako?? Se še nisem s tem ukvarjala pa mi te stvari niso preveč znane user posted image

Seveda lahko prideš do albuma. Klikni na moje ime, odprlo se ti bo novo okno: Profil uporabnika, tam notri imaš tudi album.

Ali katera ve, zakaj nimam v spodnji vrstici tako kot vse ostale: E-mail, Z.S., Kontakt, Album, Blokiraj? Kako si to namestim?

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.3.2008 10:48:33   
neboglasnica
Juno, pa saj imaš. Vsaj jaz tudi pri tebi to vidim.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.3.2008 10:49:20   
neboglasnica
aha, že vidim. Tole zadnje kar sem napisala in pod mano še ni nobene, no, takrat se ti ne pokaže. Če greš gledat pa prejšnje poste, pa boš našla.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.3.2008 10:54:05   
Juno
Če ostale vidite, pol je ok. Verjetno je tako, da samo jaz ne vidim. Saj je logično, sama sebi ne bom pošiljala E-mailov in ZS user posted image .

Neboglasnica, z mano je pri peki slaščic podobno. Vedno je treba poskusiti predvsem kreme in nadeve. To je zato, da je stvar pod kontrolo user posted image . Čeprav surovih jajc bi se vseeno raje izogibala...

Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.3.2008 10:57:38   
Anonimen
Juno,lep trebušček, zelo!

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
21.3.2008 11:10:48   
Juno
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
21.3.2008 11:16:45   
Tinky
Juno, kak nor buši imaš. user posted image Jaz bi tudi takegauser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 11:27:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
21.3.2008 11:41:15   
karamela6
Juno, res si lepa nosečka! Tvoj trebušček je čudovit!
Tudi jaz se moram opogumit in dat kakšno slikco od mojga bušija gor. Kar nekako se mi ne da slikat. Vse bi slikala, samo sebe ne. Verjetno zato, ker sem strašansko nefotogenična.user posted image

Danes greva z dragim gledat dnevno sobo v Sint Škofja Loka. Ima katera izkušnje z njimi? Jst prvič slišim zanje. No, v glavnem, greva mal firbec past. Drugače pa se moj dragi danes zelo slabo počuti, v trebuhu ga šraufa, drisko ima ... upam, da ni kaj staknil, ker vem, da potem čaka še mene. user posted image Jao, še to!

Ravnokar sem spraznila celo posodico jagod (250g). No, v dveh obrokih, prvi je bil ob 9.30. Se navajam, kako bo zgledalo hranjenje na 2h! user posted image user posted image user posted image

Šibam po nove gume! Se oglasim kaj kasneje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
21.3.2008 12:28:41   
neboglasnica
Takole: pri nas že diši potica, mnjami. Samo malce preveč je vzhajana, bo kar čez pekač ušla. Ponavadi dam v okrogel model, danes sem dala pa v navaden, pravokotni pekač. Očitno so mere za malce večji pekač. No ja, pojedli bomo vseeno. Ponavadi zmanjka v dveh dneh.

Uživajte kljub temu, da se sonček skriva! Jaz grem drgnit za mojstri user posted image user posted image .

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
21.3.2008 12:33:14   
CAC
Živjo julijke!

Lex iskrene čestitke za izpit user posted image

Karamela6 jaz skoraj vsak dan pospravim 500 g jagod, tak mi pašejo user posted image

Jaz sem danes imela morfo in je vse o.k.- tehtamo 500g, in smo malo večji, kot pa tedni kažejo. Edino kar me je malo presenetilo je, da mi je rekla, da bi morala na bolniško, ker baje zgleda kot da mi trebuh otrdeva. Ampak jaz samo ob večerih včasih čutim, da sem napeta oz. da imam trebuh trd, drugače pa ne. In potem sem morala še v ordinacijo na pregled, pa je rekla, da sem zaprta in da je vse o.k. Dala mi je tudi MAGNESOL na recept, kerega sem ital morala plačati 4,20 evrov.

A se še katera srečuje z težavo otrdelosti oz.otrdevanja  trebuha?

Za praznike pa :
Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da ti speče orehovo potico.

Ker imaš zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! 

VESELE PRAZNIKE

Neposredna povezava do sporočila: 2165
   Julijke II. - 2008
21.3.2008 12:44:53   
dzanika
Sej ne vem če bi vam povedala kaj sem pa ravno jaz spekla. hihihi. Veste tist z nutelo?? jaaaa nutelino torto. Že spet. user posted image Mam super izgovor ker dobimo jutri obisk iz Italije in so ful sladkosnedi in sem rekla da tole pa morm nardit. hihihi. Sam upam da počaka do jutri. user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
21.3.2008 12:59:01   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: Juno

Če ostale vidite, pol je ok. Verjetno je tako, da samo jaz ne vidim. Saj je logično, sama sebi ne bom pošiljala E-mailov in ZS user posted image .

Točno tako je. Sama svoje ne vidiš, ker sama sebi ne boš pošiljala e-maila in ZS. user posted image

Pa pohvale za trebušček. Prav popoln je. Tudi ti bi lahko delala reklame za kopalke brez kakršne koli težave. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
21.3.2008 13:17:00   
Juno
Hvala vam za pohvale user posted image , jih je prav luštno slišat.

CAC - glede otrdevanja trebuha: sama se z otrdevanjem trebuha srečujem že od 18. tedna nosečnosti. Trebuh mi otrdi večkrat na dan, če sem preveč aktivna celo večkrat na uro. Ker mi je trebuh tako intenzivno otdeval, sem bila v začetku februarja celo 6 dni v bolnici na opazovanju - ne prestraši se - ugotovili so, da ti krči ne povzročajo nobene škode. Moja ginekologinja jim pravi "ščipalčki". Kljub temu da mi trebuh otrdeva že cca 6 tednov, sem čisto zaprta in mali lepo raste.
Zaradi otrdevanja trebuha se ti ni treba vznemirjati. Nekatere to bolj čutimo, nekatere sploh ne. Skušaj več počivati, pij Magnesol, ki pomaga proti krčem. Če bo huje, ti bo g. verjetno predpisala tudi Buscopan.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
21.3.2008 13:25:50   
CAC
Hvala ti Juno, si me kar potolažila. Bom malo izpregla, ker se mi zdi, da moram res vse sama narediti.

lp

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
21.3.2008 13:31:33   
lex
evo midve sva prišli zdaj domov, pospravljanje je tak na pol. sem morala po novo vozniško in še neko vlogo na komunalo nest, pa valda ima babi dopust, pa smo lutale po trgovinah, tako, da bomo pol pospravljali, enkratuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
21.3.2008 13:58:58   
lex
CAC čestitke za morfo. Uživaj v bolniškiuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.3.2008 20:13:26   
neboglasnica
Kako ste dekleta?

Vse pečete , pospravljate, kuhate...

Lepe praznike in obilo pirhov!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
21.3.2008 21:59:05   
karamela6
Ja, drage julijke, kje pa ste danes?! Takega zatišja pa še ne! Kaj je zdaj to?
Ajde, ajde, čveke čvekaste, saj vas ni snegec zametel! user posted image

Jaz danes nisem počela nič kaj takega, nekaj običajnih reči, drugače pa lenarim. Tak dan je, jst ne vem, vreme me ubija! Popoldne sem spala 2h. To je pa to. Jutri dopoldan grem domov k staršem, kjer ostanem do ponedeljka. Malo počitka spet in razvajanja.

Se beremo v torek. Do takrat pa bodite pridne in uživajte v praznikih s svojimi najbližnjimi.

bye bye

Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.3.2008 22:16:30   
lex
karamela ti samo uživaj!user posted image
Se prav spomnim kako je bilo fajn med 1user posted image , ko so me vsi samo razvajali, ko sem lahko SPALA glih kadarkoli se mi je zahotelo in ko so še vsi razumeli, da me razganjajo hormoni. Zdaj pa je treba že skrbeti za dva črveka, ki zahtevata da sta sita in oblečena in umita in scartana. sej ni hudo, ampak vsaka nosečnost je fajna, če si jo tako narediš in ker veš, da potem nikoli več nimaš toliko časa za počitek tiste prve user posted image  UŽIVAJTE!!!

Evo jaz imam vse pripravljeno za žegen. Aleks mi je pomagal pobarvat jajca in naredit potico (je ene 3x hotel že skup zvito potico še valjatuser posted image , komaj sem mu preprečilauser posted image user posted image user posted image , no klobase sem lahko sama dala kuhatuser posted image ), jutri gre pa z mano še v cerkev k žegnu, sem mu zadnjič kupila čisto svojo košarico.

VESELE PRAZNIKEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.3.2008 22:37:12   
neboglasnica
Tudi moji dve bi še eno potico, ker sem to spekla, medtem ko ju ni bilo doma. Jutri pa še jajčka, šunko... pa smo pripravljene.

Imejte se in mirno noč!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?