jantra
|
Helou moje sonosečke! Sicer se nikoli ne oglasim, ker ali mi zmanjka časa ali pa se mi enostavno ne da tipkat, vas pa tu pa tam preberem. za vse vas, ki pridno čvekate in za naše male otročke, ki v nas tako pridno rastejo in se borijo za življenje. Nekaj strani nazaj (pa zdaj ne najdem ) je ena spraševala o preeklampsiji med nosečnostjo. No, lahko vprašaš, če te kaj zanima, ker sem imela jaz tudi težave z visokim pritiskom v prejšnji nosečnosti in so mi na dan poroda potrdili preeklampsijo in mi zaradi tega porod tudi sprožili. Sem pa donosila zdravo deklico en dan čez rok, pritisk pa je bil par tednov po porodu spet ok. Veliko se gibaj, omeji soli, mogoče, da si doma redno meriš pritisk, pa jaz sem si z jogijskimi dihalnimi vajami uspešno nižala pritisk. Aurrora , tebe pa sem zasledila na majčicah 2006, sem vas malo počekirala, da vidim, kako vaši otroci napredujejo, ker je moja mala tudi majčica . Sem pa pred kratkim registrirana in nisem nič sledila debatam.. En pozdrav tvoji Lex, nov datum pdp je 16.7., če mi prosim spremeniš.. MOj trebuh lepo raste, zredila sem se za 4 kilce, počutim se v redu. Ma res nimam kaj jamrat Tokrat hočem, da spol ostane skrivnost, dokler ne slisim babice, kako bo rekla, puncka je ali fantek je. Se mi zdi romantično in vznemirljivo kot v filmih . Saj že pri Kaji nisem hotela vedet, pa so mi vsi gnjavili s tem 'kaj bomo imeli'.. in sem potem popustila. KO me pa zdaj vprašajo, če že vem, kaj bomo imeli, rečem, da verjetno otroka . Aja, če bo fant bo zagotovo Tadej, če bo pa punca, pa še ne veva.. En krasen vikend vam želim
|