Nyah*
|
Hojla! Frutka kake kjut cotike si kupila, res so fajn! Jaz imam od naje en kup takih cortanih, tak da, ce bo , bo full moderna, ce pa bo pa spet jovo na novo v soping (jaz pa u jok , jeeee, ful rada kupujem ). Mi smo ze cel teden na pocitnicah, uzivamo vsi trije skupaj, vsak dan se potepamo , res se mamo fajn. Samo danes se meni nekaj cudno vrti, pa glava me orto boli, sem bolj svoh, drugace sem ok. Trebuh imam za 7 mesecev, mi je kar nerodno reci, da mam sele julija rok, me vsi tak cudno pogledajo . Vceraj smo bili v sopingu za naso taveliko, joj, spet sva celo premozenje zanjo zapravila, od superg, do ceveljckov, jaknice,..., huh, a je sedaj prava frajerka, ni nama zal . Sem bila pa v popku malo zase, pa je takoooo drago, res prehudo no, bom spet v Avstrijo sibala malo zase kaj iskat! Kje pa ve cotike zase kupujete? Sem hotla danes v HM online shopu nekaj narocit, pa si ne upam . Je ze katera probala? A dostavijo v SLO? Aja, vse nove, dobrodosle . Nic, grem probat kuhinjo ocistit, kolikor bom lahko, preden mi glavo raznese . Papa
|