|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 14:06:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Julijke II. - 2008
2.3.2008 15:31:41   
maja24
Dzanika vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoj rojstni dan!

Pikec,super sem vesela zate,zej bomo pa sam pestke držale da bo čez 14dni en debeluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 827
2.3.2008 16:00:41   
pika74
Če se prime, pridem nazaj k vam - julijkam čvekat user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 828
2.3.2008 17:00:03   
Inigo
pika74 - držimo pesti!!! user posted image

malab - kako je bilo na poroki? boš kaj poročala? user posted image user posted image

dzanika - tebi pa vse naj naj naj naj naj naj... user posted image user posted image

ja, naš fantič je pa bil včeraj tak miren... samo okoli poldneva je neki kolobitil po trebhu... in to je bilo vse. danes pa je spet malo bolj živahen. ampak še vedno ne tako kot je bil prejšnji teden. ma najbrž time out user posted image

drugače sem pa pri kilah izredno "pridna" user posted image jih mam kar 7 več. kar ni najbolje, ne? al še ni kritično??? user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 829
2.3.2008 17:15:28   
Blacky30
Ojla, nosečkice!!

Jaz sem zdaj prav fajn odspala eno kitico poleg mojega srčka in sem zdaj takooo spočita.user posted image user posted image  Preden me je vrglo, pa sem seveda pojedla eno veliko porcijo sladoleda.user posted image

Pika74, čestitkeeeeeeeee!!!!! Zdaj pa držim pesti in čakam, da nam javiš čez 14 dni, da si zagledala en velik user posted image . In ful bom vesela, če boš prišla nazaj k nam čvekat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dzanika in Sasula, včasih se trebušček tako napihne po določeni hrani in zaradi vetrov.

Inigo, ti ko si taka suhica, se ne rabiš sekirat zaradi kg. Ponavadi suhice pridobijo tja do 30 kg, pa jim potem vse uplahne, tiste, ki pa že imajo zaloge, pa se ne zredijo veliko, če pa se, pa je nevarno zaradi pritiska in tega. Tak da, če se počutiš dobro, ni nič narobe, ti kar pridno papcaj.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 830
2.3.2008 17:28:12   
lex
pika čestitke, da zagledaš en velik user posted image , pa zelo bomo vesele, če prideš k nam nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image  te dam kar na seznamuser posted image

moji kolegici se je prvi otrok čez noč obrnil tako, da je zjutraj dobila polno strij po trebuhu, prejšnji dan je pa v 7 mesecu še svoje cote nosila, tako da sta se lahko samo tak obrnila

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 17:30:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 832
2.3.2008 18:00:00   
pika74
Hvala punce user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 18:03:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 18:04:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 835
2.3.2008 18:06:45   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja pikaaaa...to so borci...ce so preziveli tajanje bojo tud se primli!!! komaj cakam da javis user posted image in da se nam pridruzis....user posted image

še hujš -- >  partizani user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 836
   Julijke II. - 2008
2.3.2008 18:10:56   
dzanika
Punce, vam morm sporočit da sem dones dobila še en obisk in dobila za darilo angelsound. In sem itak zdej takoj k so šli mogla preizkusit. user posted image In sem lepo slišala user posted image kako mu srček bije. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Sem prou vesela! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
   Julijke II. - 2008
2.3.2008 18:12:02   
dzanika
Ja zdej se pa men tut zdi da se mi je čez noč mal obrnu in da mam zato čist drugi trebuh. K se mi zdi kot da nebi biu moj. user posted image Sej bomo vidl v tork kaj bo na morfologiji povedala. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 838
2.3.2008 18:12:33   
dzanika
Aja, pa še enkrat hvala vsem za čestitke! user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 19:39:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
2.3.2008 19:45:08   
Inigo
hja... meni se je že fejst povečal. več se mi ne sme!!! ker bom pol kr preveč žogasta ratala... že zdaj mam 7kg več. user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 841
2.3.2008 19:55:55   
sasula
Indogo: s koliko kg si štartala nosečnost. Sem prebrala, da si suhica in meni pravijo, da sem še malo dobila , ker sem štartala s 51kg in imam danes +3,5 in sem noseča 19 tednov. Pa mi ni jasno, me pa tole s kg kar skrbi, ker se mi zdi, da fuullll pazim na hrano.

KAr se vetrovov tiče... sem tudi jaz mislila, da je to. A imam zdaj že nekaj dni tak trebušček. Verjetno, ker se mi do sedaj res skoraj nič ni poznalo:)user posted image  Men je to tok čudno, SE hvala bogu vsak dan mažem s kareetejevim maslom in upam, da ne dobim strijuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 842
2.3.2008 19:57:39   
lindy
No jest mam +3,5kg, ampak jih mam od prej velik preveč, vam suhicam se pa pomoje 10kg prov nč ne pozna, še fajn vam pašejo!user posted image
V torek sem se še enkrat naročila na morfologijo in 3D ultrazvok pri dr. Strahovi, cena pa je 110 evrov, upam da je vredno!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.3.2008 19:59:47   
lindy
Lex bi te prosila, če mi popraviš PDP na 19.7. in kot sem že napisala, da baje dobimo punčko, ime pa ji bo Nina.
Full hvalauser posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.3.2008 20:04:40   
Inigo
sasula - ma neeeeeeeeee, nism jst neka suhica. sm mela ravno prav kil. no... se mi zdi. velika sem 167cm, imela sem med 60 in 63kg. bom prpopala eno fotkico kaka sem bla prej. sicer se je marsikdo čudil od kje mam te kile... mislim pa, da moje kosti in mišice precej nanesejo, ker sem do 18 leta aktivno trenirala, po tem ko sem nehala pa sem ostala zvesta športnica user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.3.2008 20:20:39   
maja24
No k ste glih pr kilah,jest sm štartala z 64kg velka 175cm,zdej jih mam pa ene 74kg-katastrofa,še v življenju jih nism tolk melauser posted image user posted image user posted image ,kar se tiče pa hrane pojem toliko kot prej no ja sam kdaj pa kdaj se najde kšn dan da mal več pojem oz kr preveč ampak to je res bol poredko(enkrat na tednuser posted image user posted image user posted image )

Pika ti se nam pa kr pridruži pri čvekanju,nč čakat 14dni-sej si naša.

No sej sm vedla da sm neki pozabla: ja Melab čestitke za porokouser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.3.2008 20:26:11   
sasula
sem se full nasmejala. Men se tudi zdi, da jem isto kot prej. LE , da pazim, da je več sadja itd:) Drugače pa notele raje ne kupim, ker se ne bi mogla upreti.Danes mi jo je kupila tašča ta ogromno in sem jo raje pri njej pustilauser posted image ,ker si ne zaupam.

Pika, če se prav spomnim si imela ti tudi konizacijo. Jaz sem imela lani tri eno klasično in dve laserski. Sem 18 teden in upam, da ne bo problemov z donositvijo. Do sedaj še nisem bila na bolniški in upam, da tako tudi ostane, Upam, da se zate izteće vse najboljše.
S

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.3.2008 20:36:50   
maja24
Sesula men pa glih sladkarije pašejo,sm par dni nazaj v Žitu kupla kilo mini rulad pa jih je do dones sam še ene pet ustal-jest vse pojedla bom mmmmmmuser posted image user posted image user posted image ,kar se tiče pa nutele jo tut vsak dan jem.Jest jem tist kar mi paše pol se pa čudim kje se mi tok kile nabirajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.3.2008 21:09:15   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem brala nosečniški koledar od Pušenjaka in tam piše da naj bi se nam od 21 do26 tedna nenormalno apetit poveču, oz. da naj dnevno povečamo vnos kalorijo za 200 do 300 (to ni nič, pol sendvičauser posted image ) mer je kr mal strah te volčje lakote. Ve ki ste bile že noseče kako vam je to uspelo premagovati v bistvu ne kako ampak s čim.

S HRANO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 849
2.3.2008 21:15:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Indogo: s koliko kg si štartala nosečnost. Sem prebrala, da si suhica in meni pravijo, da sem še malo dobila , ker sem štartala s 51kg in imam danes +3,5 in sem noseča 19 tednov. Pa mi ni jasno, me pa tole s kg kar skrbi, ker se mi zdi, da fuullll pazim na hrano.

KAr se vetrovov tiče... sem tudi jaz mislila, da je to. A imam zdaj že nekaj dni tak trebušček. Verjetno, ker se mi do sedaj res skoraj nič ni poznalo:)user posted image  Men je to tok čudno, SE hvala bogu vsak dan mažem s kareetejevim maslom in upam, da ne dobim strijuser posted image

Punce, NE DELAJTE PANIKE OKOLI KG!!!! user posted image  Sasula, saj vendar ne misliš, da boš šla rodit s +4 kg ali kako?? Veste, koliko kilaže nanese samo otrok, plodovnica, kri, joški,..... moram najt nekje tisto tabelo o tem.
Poleg tega se v zadnjem trimesečju več ne redimo toliko kot sedaj, kar pomeni, da je zdaj tisti čas, ko se pridobi največ kg. Otroku nudite raznovrstno hrano, tudi tortice, ker če se mama nazaj drži od svojih luštov, potem je nezadovoljna in posledično temu tudi otroček v trebuščku ni zadovoljen.user posted image
Jaz sem šla prvič rodit s +18 kg, v krogu prijateljic so se vse gibale med +15 od +25.

Post zaključujem z objavo, da sem ravnokar pojedla dva krofa z malinovo marmelado iz leclerca in vam ne morem povedat, kako božansko dobri so. A ste že kaj lačne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?