Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasula Indogo: s koliko kg si štartala nosečnost. Sem prebrala, da si suhica in meni pravijo, da sem še malo dobila , ker sem štartala s 51kg in imam danes +3,5 in sem noseča 19 tednov. Pa mi ni jasno, me pa tole s kg kar skrbi, ker se mi zdi, da fuullll pazim na hrano. KAr se vetrovov tiče... sem tudi jaz mislila, da je to. A imam zdaj že nekaj dni tak trebušček. Verjetno, ker se mi do sedaj res skoraj nič ni poznalo:) Men je to tok čudno, SE hvala bogu vsak dan mažem s kareetejevim maslom in upam, da ne dobim strij Punce, NE DELAJTE PANIKE OKOLI KG!!!! Sasula, saj vendar ne misliš, da boš šla rodit s +4 kg ali kako?? Veste, koliko kilaže nanese samo otrok, plodovnica, kri, joški,..... moram najt nekje tisto tabelo o tem. Poleg tega se v zadnjem trimesečju več ne redimo toliko kot sedaj, kar pomeni, da je zdaj tisti čas, ko se pridobi največ kg. Otroku nudite raznovrstno hrano, tudi tortice, ker če se mama nazaj drži od svojih luštov, potem je nezadovoljna in posledično temu tudi otroček v trebuščku ni zadovoljen. Jaz sem šla prvič rodit s +18 kg, v krogu prijateljic so se vse gibale med +15 od +25. Post zaključujem z objavo, da sem ravnokar pojedla dva krofa z malinovo marmelado iz leclerca in vam ne morem povedat, kako božansko dobri so. A ste že kaj lačne?
|