Blacky30
|
Lex, sem klicala zdravnico in mi je rekla, da je to očitno viroza in ne prehlad črevesja. Tak da moramo počakati, da mine, ne sme mleka in ne svežega sadja, pa veliko mora pit, to pa je tudi vse. Ja, če ne bo konec s tem do nedelje, bo še ostal doma. Malab, žal mi je, da si imela slabo izkušnjo na UZ. Še vedno ti preostane možnost privat 3D UZ pri dr. Rosiču, ki je tudi na Ptuju, če že hodiš tja. Cena je 30€. Srčno upam, da bo tvoj čil in zdrav do jutri, ko bo vajin srečni dan. Iiiii, kako lepo, se mi kar spomini povrnejo 6 let nazaj, ko sva se midva poročila. Sem imela sanjsko poroko. Da bi se imela krasno in želim vama dolg in srečen zakon! Aja, glede PDP-ja je pa tako, da ga meni g. ne spreminja, ostaja vedno tisti, ki je izračunan po zadnji M, na slikicah od UZ pa je velikokrat drug datum, včasih tudi po teden dni razlike. Inigo, vidiš, tak je to, ko je radovednost prevelika. Zato pa jaz nočem vedet. Angie_, dobrodošla. Kaj se nam ne bi pridružila?? Saj smo "komaj" na polovici , uf, še je mesecev čvekanja pred nami. Ilatic, nisi edina, jaz niti spola ne vem in ga ne bom vedela. Vem le ime za punčko, ki nam je ostalo od prve , ko smo dobili . Jaz ga kličem bejbek ali dojenček.
|