|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 9:25:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Julijke II. - 2008
29.2.2008 9:27:09   
Angie_
Živjo!

Toliko ste že napisale, da nisem vedela. ali se naj vam sploh še pridružim ali ne, ap sem si rekla, nikoli ni preozno. Moj rok je 29.julija, čeprav ni izključeno, da bo avgusta, vsaj če bo otročiček bolj lene sorte kot jaz user posted image . Morfologijo imam 10.03., kjer se bo upam, videlo, kaj bova dobila. Moj dragi si želi, da bi bil prvi otrok fantek, meni je vseeno, imam pa občutek da bo punčka. No bomo vidl.

Drugače se pa prav fino počutim, še posebej danes, ko je petek in bo dva dni mir pred službo. lep pozdravček vsem!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.2.2008 9:55:29   
Inigo
hja, na nuhalni je rekla, da bo najbrž punčka.. včeraj pa me je res skoraj kap! user posted image

največja fora pa je v vsem tem:
- nenormalno mozoljasta sem bila
- dragi je računalničar, za katere pravijo da imajo vsi punčke (kar na njegovem podjetju kar drži)
- moja slavna teta, ki vse prav napove, je rekla da bo punca
- cela familja moja ji je slepo verjela in vsi so kupovali roza stvari

in jst včeraj pridem domov z novico, da bomo imeli FANTA. vsi s bli totalno šokirani... čisto out! ampak se je vse dobro končalo user posted image

(odgovor članu Angie_)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.2.2008 10:25:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Dobro jutro mamiceuser posted image !

Včeraj je UZ bil super, dobila DVD, ena solzica je stekla, ko so mi rekli, da dobim user posted image pupikouser posted image ...
Vse je OK, vse na svojem mestu, vse po reglcih. DVD je krasen! Takoj ko ga je vklopil in dal sondo gor je vprašal kaj si želi starejši bratec. Namreč mala je ležala popolnoma razkrečena in raztegnjena!user posted image
Rekla sem da sestrico in on je rekel: "Vse kaže, da se mu bo želja uresničila. Deklica je!"
No, potem smo gledali obrazek, očke, nosek, prsni koš, glavico, stegnenico, rokice, vseh 20prstkov, srčkauser posted image user posted image user posted image , pretoke, prekate, mehur,... Mala je brcala kot nora in si na trenutke zakrivala obrazek kot da jo je sramuser posted image . Ginekolog je razlagal in razlagal jaz pa spljoh nisem mogla nehat gledat na ekran. Samo gledala sem in gledala pupiko malo in sem bila vesela, da je vse OK. Res vse OK. Ker po preteklih slabih izkušnjah so mi UZ postali prava živčna vojna.
No, v glavnem pomirjena sem, srečna, vesela. Ne glede na splo ampak da je vse OK, ker sem v zadnjem času kar obkrožena s slabimi novicami. Ampak končno malo sončka!user posted image user posted image user posted image
Seveda sem si morala potem dati malo duška in sem šla v Okaidi zapravit prve eurčke. Bom potem dala slikice gor kaj sem kupila. Zdaj pa šibam s tamalim v vrtec.
user posted image DOBRO ROZA JUTRO!user posted image

In zdaj si ti kriva, da jaz tukaj že navsezgodaj točim solzice poleg računalnika.user posted image user posted image  Kak lepoooooooooooooooo!!!!!! Čestitke za pupiko in za uspešno opravljeno morfologijo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 10:27:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 10:29:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
29.2.2008 10:36:16   
ilatic
Čao punce. Mene zanima če sem edina, ki še nimam pojma kako bo ime našemu user posted image škratku. Nič nam ne pade na pamet. Če pa mi je kaj všeč pa mojemu ni!!

Neposredna povezava do sporočila: 732
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 10:36:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 733
29.2.2008 10:42:24   
tims
Ilatic, nisi edina. Midva se tudi še nisva odločila. Pa se nikamor ne mudi. A veš kje je še julij????? Si lahko še destkrat premisliš do takrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 734
29.2.2008 10:54:07   
ilatic
Ja Tims tako pravi tudi moj mož. Ampak ko berem tle gor in vidim, da imajo vsi user posted image že imena me kar stisne pr srcu. Jaz bi ga tud po imenu klicala ne pa srček, nogometko pa ne vem kaj še vse mu rečem. A ni lepo ko ga že lahko poimenuješ?
Saj ni panike drugač, samo tako vprašam. Drugače smo tudi pri drugi  šele v 9 mesecu določili ime (seveda je bil mož zadolžen zato smo tako dolgo čakali).
LP

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.2.2008 10:56:57   
Blacky30
Lex, sem klicala zdravnico in mi je rekla, da je to očitno viroza in ne prehlad črevesja. Tak da moramo počakati, da mine, ne sme mleka in ne svežega sadja, pa veliko mora pit, to pa je tudi vse. Ja, če ne bo konec s tem do nedelje, bo še ostal doma.

Malab, žal mi je, da si imela slabo izkušnjo na UZ. Še vedno ti preostane možnost privat 3D UZ pri dr. Rosiču, ki je tudi na Ptuju, če že hodiš tja. Cena je 30€.
Srčno upam, da bo tvoj čil in zdrav do jutri, ko bo vajin srečni dan. Iiiii, kako lepo, se mi kar spomini povrnejo 6 let nazaj, ko sva se midva poročila. Sem imela sanjsko poroko.user posted image  Da bi se imela krasno in želim vama dolg in srečen zakon!user posted image
Aja, glede PDP-ja je pa tako, da ga meni g. ne spreminja, ostaja vedno tisti, ki je izračunan po zadnji M, na slikicah od UZ pa je velikokrat drug datum, včasih tudi po teden dni razlike.

Inigo, vidiš, tak je to, ko je radovednost prevelika.user posted image user posted image user posted image  Zato pa jaz nočem vedet.user posted image

Angie_, dobrodošla. Kaj se nam ne bi pridružila?? Saj smo "komaj" na polovici user posted image , uf, še je mesecev čvekanja pred nami.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ilatic, nisi edina, jaz niti spola ne vem in ga ne bom vedela. Vem le ime za punčko, ki nam je ostalo od prve user posted image , ko smo dobili user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ga kličem bejbek ali dojenček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.2.2008 11:03:36   
tims
Pri nas je bilo tudi tako, da sva v prvi nosečnosti zelo kmalu izbrala ime. Pa samo za fantka. In sva ga imela skoraj do konca. Par dni pred porodom, pa sva si premislila user posted image , zato zdaj kar čakava. Midva tudi ne veva kaj bo, zato user posted image kličeva Pikica.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 737
29.2.2008 11:17:25   
Anonimen

Pozdravljene dekleta!
Evo. Direktiva iz pregleda. Sem toooook
veeeeeseeeeelaaaa!!!!
Punčko bomo imel!!!!!!

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
29.2.2008 11:25:49   
Blacky30
Tedy, čestitkeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo, da je vse OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
29.2.2008 11:44:48   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

hej punce!

smo bli danes na morfologiji! naši domnevni pupiki je tudi zrasel lulček user posted image tak da bomo tudi mi imeli fanta!!! user posted image

Dobrodošla v klubu user posted image

Sedaj sta minila dva tedna od šoka, pa sem se nekako navadila, da bo Teo, namesto Gaje. user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 29.2.2008 11:45:27 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.2.2008 12:22:05   
karamela6
Hej bejbe!

Najprej, da odovorim na vprašanja:

tims - Strahova ima 3D UZ skupaj z morfologijo, posebej se ne da. No in to skupaj pride 110 €. Ja, full drago, ampak bova z dragim reskirala dinarčke za najinega prvega dojenčka.
aurora - mislim, da ima Strahova boljši aparat za morfologijo in bom bolj zaupala njenim rezultatom. Tako da, ja, rezultati bodo vsekakor v materinski.
lindy - ko bom imela morfologijo, bom skoraj v 23. tednu.
ilatic - zaradi železa ne skrbi preveč. Jaz sem omenila, da sem imela hmg=107, pa mi je G kar dala 3 flaške Legoferja - to je za 14 dni. Drugače pa če malo več poješ temno zelene zelenjave (solata, špinača, paprika) in rdeče pese (kupiš lahko 100% sok), pa suhih sliv, bo vse ok. In glede imena, sem tudi jaz na istem. Pojma nimam. Sploh se ne morva z dragim uskladit. On bi Francko, jst pa Lojzko. Če pa mene vprašaš, je to vse skup en isti šmorn! user posted image Nazadnje bo pa Franc, al pa Lojz! user posted image

Neki se mi muštra s telefonskim kablom in resnično upam, da bo do 3.3. vse urejeno, ko naj bi mi priklopli net. Jaoooo, to je res mučno, skakat do tašče in tasta, če hočem na net.

Grem zdej počas se zmislt, kaj nej skuham. Mislim, da bom kr rižoto z zelenjavo - vem, da se valjajo bučke, korenček, paprika, por ... po hladilniku. Moram ponucat.
Lepo bodte, pa se beremo!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.2.2008 12:30:12   
karamela6
Sej sm vedla, da sm neki pozabla.user posted image
Zanima me naslednje: rada bi dala naredit previjalno (ploščo samo) po meri za na pralni in sušilni stroj skupaj + zraven 1 predalnik po meri. Mislim, da sem tukaj enkrat brala o tem in da je ena celo slikco dala gor. Se katera spomni? No, rada bi naslov tega maherja. Ne najdem pa ne najdem! Hvala vsem za kakršnekoli info.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 742
29.2.2008 12:39:08   
ina82
karamela, sicer nevem za katerega mizarja so se naše čveke menle, jaz sem včeraj čist slučajno na internetu našla podjetje ekokamra-za 99 e ti naredijo mizo po meri in še dva predala sta zraven, no v glavnem poglej na njihovi spletni strani
čestitke vsem za uspešno morfologijo
dobrodošla nova nosečka

Neposredna povezava do sporočila: 743
29.2.2008 13:36:19   
lex
čveke čvekaste ta teden zaostajam, ker itak nimam časa dihat, kaj šele kaj drugega.
Naša mis spi samo po 1 uro na dan (je vsaj zvečer bolj tišina iz spalnice), tako da smo naspidirani, pa še princ je na počitnicah. Evo zdaj gleda risanko tako da mam minuto časa.

Jaz komaj čakam na torek, da mi preveri če je res pupa. Mi smo ime obdržali še iz seznama za Alino, ker je meni ful všeč, tako da ni pardona da je kaj drugega. Da ji pa ulček zraste si bomo pa še po porodu glavo razbijali. Ker jaz bi Svita ali Liana (Lian, in ne Liam) mojmu je pa to čisto adijo.
Evo dobila sem datum za strokovnega, tako da do konca marca bom vsa živčna. Točnega datuma vam pa ne povem, ker bo kdo videl kaj tu gor (tako kot so za user posted image  nekateri izvedeli). V glavnem datum je pred materinskim in pred veliko nočjo.user posted image

Jah nič, grem krompir dat kuhat, piška se pa že peče.

Uživajte!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 744
29.2.2008 13:38:29   
frutka_
Mojcej fajn prigrizki so kakšne male Frutabele, solate, pinje, polnozrnate štručke z zeliščnim maslom, sendvič s papriko in sirom,...user posted image

Inigo si lulčija videla ali je možno, da še kaj pade vstran?user posted image

Populis mleko ni za zgago po mojih infouser posted image ...Hm, Donat je najboljši. Če ga ne maraš preveč in te mehurčki zgečkajo po grlu, ga malo zluftaj prej na sobni temperaturi.

Ilatic tudi jaz nimam za fantka v mislih nič kaj konkretnega ampak z možijem nama je všeč Maks, Brin, Rok, Veno.

Tedy čestitam!user posted image

Blacky, če ima mali prehlad  črevesja po moji kmečki logiki naj je hrano, ki čimmanj draži želodček. Pa čimveč pije. Če več ne driska ga hrani z "normalno" hrano, manj slano, čaje kuhaj, kakšne testenine s sirom po mojem lahko poje ali pa domačo juhico s prilogo, ki jo ima rad. Upam, da bosta zadevo rešila. Si pomislila na kakšno alternativo? Tudi kompot bi lahko jedel pa kompotovo vodo pil. Rižek...

Malab najnatančneje določajo TP po UZ. Tako sta mi do zdaj rekla 2ginekologa. UZ je natančnejši kot izračun po ZM in ovulaciji. Ženska lahko ovulira kasneje, prej ali pa dlje časa kot je povprečje. Pri meni so tudi prestavili TP.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
29.2.2008 13:39:49   
frutka_
Lex potrebuješ kaj za strokonvega? Fajn forum za strokovnega je SVIZ-ov forum. Jaz sem gori našla vse mogoče in nemogoče!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 13:43:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 747
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 13:44:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 748
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 13:55:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
29.2.2008 14:13:48   
lex
frutka hvala imam že vse. Sedaj samo nestrpno čakam, če bodo spremenili zakon o vrtcih (pa glih zdajuser posted image user posted image user posted image , a ne bi blo boljše če bi to sprejemali aprila????????)

Saj vrtec bomo imeli pa zastonjuser posted image user posted image user posted image , jaz bom imela vse 3 naenkrat v vrtcu od sept. 09 do sep 10

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?