|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
29.2.2008 14:21:08   
glugluglu
Lex, meni je tudi Svit všeč ime, samo otroka sedaj govorita, da bo Lan. Pa Mitja pravi, da je Svit ok. Lian je tudi fajn, pa Tian mi je fajn, ne vem, bomo se morali še malo skupaj usesti in knjige o imenih pregledati.

ČESTITAM vsem , ki ste zvedele za user posted image inuser posted image !

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 14:27:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
29.2.2008 14:35:34   
Angie_
Vidim punce, da ste res zelo aktivne na tem forumu, od jutra pa do sedaj že toliko postov. Prav prijetno vas je prebirat. Jaz imam tudi 10.03. morfologijo, tako kot ti Populis. Tudi mene že zelo zanima, kaj bova dobila. Imam pa takrat tudi test za ugotavljanje nosečniškega diabetesa, baje moj ginekolog to naredi vsem, ki so starejše od 25 let, in sem kar malce živčna zato. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 753
29.2.2008 14:43:54   
frutka_
V album sem dala slikice malih oblačilc, ki sem jih kupila. Geslo je "julijka".
Angie nad 25 let to naredijo vsem kljub temu, če ni nobenega znaka?
Mojcej zdaj pa še grem  tvojo pupiko  Ulo pogledat.
Angie jaz sem prvič imela full močan občutek da je fantek user posted image pa je bil, zdaj pa je bilo obratno za punčkouser posted image in baje bo deklica. Ziher bo, ko bo zunaj! Samo da je zdrava!!!user posted image

(odgovor članu Angie_)
Neposredna povezava do sporočila: 754
29.2.2008 14:58:46   
lex
Ange to pa prvič slišim. No jaz sem bila 24 ko sem bila prvičuser posted image . Mi je pa merila sladkor in je bil super 4,1

joj sem pozabilauser posted image  dobrodošla med nami.

Če bi se jaz zanašala na filing bi samo zdaj trofla - sicer pa moremo to še videt ko bo zunajuser posted image

Mojcej saj boš vidla da so pupe bolj maliuser posted image , ker jih bratci znajo že kaj naučituser posted image

dans sprejemajo zakon o vrtcih - brezplačen drugi in tretji otrok. Upam, da sprejmejo, bo moja denarnica kar lažje dihalauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 29.2.2008 15:01:36 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.2.2008 15:04:13   
glugluglu
frutka, ful lepe oblekice, to bo lepa damica!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 756
29.2.2008 15:53:30   
lex
frutka packa a veš kaj si naredila??????? user posted image user posted image user posted image Zdaj bom še pa jaz začela kupovat cotke za malo,   ker so tako kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jih mam za polno previjalno. Bo pa Alina kaj vstran dobila, pa Aleksuser posted image , ker jaz se ne morem upret nakupovanju cotik za pupe. Zadnjič sem skor cel KIK nesla domovuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.2.2008 18:20:54   
Nyah*
Hojla!

Frutka user posted image user posted image user posted image  kake kjut cotike si kupila, res so fajn! Jaz imam od naje en kup takih cortanih, tak da, ce bo user posted image , bo full moderna, ce pa bo user posted image  pa spet jovo na novo v soping (jaz pa u jokuser posted image , jeeee, ful rada kupujemuser posted image ).

Mi smo ze cel teden na pocitnicah, uzivamo vsi trije skupaj, vsak dan se potepamouser posted image , res se mamo fajn. Samo danes se meni nekaj cudno vrti, pa glava me orto boli, sem bolj svoh, drugace sem ok. Trebuh imam za 7 mesecev, mi je kar nerodno reci, da mam sele julija rok, me vsi tak cudno pogledajouser posted image .

Vceraj smo bili v sopingu za naso taveliko, joj, spet sva celo premozenje zanjo zapravila, od superg, do ceveljckov, jaknice,..., huh, a je sedaj prava frajerka, ni nama zaluser posted image .
Sem bila pa v popku malo zase, pa je takoooo drago, res prehudo no, bom spet v Avstrijo sibala malo zase kaj iskat! Kje pa ve cotike zase kupujete? Sem hotla danes v HM online shopu nekaj narocit, pa si ne upamuser posted image . Je ze katera probala? A dostavijo v SLO?

Aja, vse nove, dobrodosleuser posted image user posted image user posted image .

Nic, grem probat kuhinjo ocistit, kolikor bom lahko, preden mi glavo razneseuser posted image .

Papa

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.2.2008 18:38:07   
pika74
Ojla julijke,

se moram mal oglast... Balonchy vidim, da je kr pridna in se večkrat oglasi... jaz pa včasih mal pokukam... evo dons bom pa mal napisala.

Rada bi vam samo povedala, da bom v nedeljo šla na kliniko po 2 zamrznjenčka, ki me sicer čakata še od junija lani... in če bosta preživela odmrzovanje... in se lepo vsidrala... imam šanse, da spet postanem user posted image .

To bom pa zvedla pol čez cca. 14. dni.

No tolkle na kratk.

Pobožejte bušije in lep vikend vsem skupi!!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
29.2.2008 18:56:06   
frutka_
Hvala, hvala!user posted image user posted image user posted image  Nisem se mogla upret. Imam ogromno oblačil od tavelikega tako da bom vse lifrala naprej. Sestrična pričakuje fantka pa gre večina k njej.user posted image  Ostalo pa bom po potrebi dokupila...brez težav seveda!Hehehe!!! Res je fajn za tamale kupovat.
Nyah zase kupujem nosečniška oblačila v H&M. Sem si full dobre kavbojkice kupila en dan, elastične s pasom pod trebuhom (ostalo mi leze dol). Cena je 40euruser posted image . Tudi sicer so nosečniška oblačila draga.
Pika good luck, držim pesti, da se primeta oba mala pingvinčka!user posted image
Lex karkoliuser posted image user posted image user posted image   je bi kupila oblačila nova. Za fantka pač kakšne malenkosti za deklico pa itak nimam nič. Kar je nevtralnega ostane ostalo pa naprej v obtok!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.2.2008 18:58:43   
pika74
frutka - hvala user posted image

sem pa slučajno uganila tvoje geslo... in pokukala v album... in cotke za pupiko so res prekrasne... dobr si zbrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 761
29.2.2008 18:59:09   
sončika84
pika, držim pesti zate in za tvoje pingvinčke.user posted image user posted image good luck!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 762
29.2.2008 19:15:50   
lindy
frutka kolk si pa številko cunjic kupla?

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 763
29.2.2008 19:24:30   
Nyah*
Pika, user posted image user posted image user posted image , lepo da si nam sporocila cudovito novicko, da bomo lahko drzale pesti zate!

Drzi se, pa veliko user posted image user posted image user posted image  za sreco!

Javi se nam se kaj!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 764
29.2.2008 19:41:38   
24julij
pika drzim pesti da se ti dobro iztece in da postanes user posted image ,pa sporoci nam veselo novico.cunje za dojencke tud jaz noro rada kupujem sam kaj ko pol tolk dnarja naneseuser posted image ,pa za nosecnice si moram ene kavbojke kupit pa me je zadnc kr u glavi zvijal ko sem sla mal pogledatuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
29.2.2008 19:46:17   
pika74
hvala punce... hvala.

tud vam vso srečo do konca...user posted image

sam neki mi povejte... vem, da se je tam nekje konc decembra nekaj pisalo o lunci al ne vem kom že, da je bila NS nekaj slaba... in je potem hotla it še na amniocentezo... kako se je potem razpletlo? a je vse ok? upam, da nisem preveč firbčna... sam vmes ste tok napisale, da ne vem, če bi mi ratalo najdit. upam, da je vse ok.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 766
29.2.2008 19:58:05   
maja24
Pika bom pestke držala za tvoja pingvinčka,pa da ti tokrat rata.

Lunca 24 bo mela pa zdravega fantka.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 767
29.2.2008 20:00:49   
pika74
o hvala bogu za lunco in fantka. Sem se pol še večkrat spomnila nanjo... in študirala, če je vse tko, kt mora bit... kolk skrbi nardi takle pregled... ma sam da je vse ok.

punce, držte se in vsaki po eno user posted image  za srečo.

Lp
user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 20:19:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
   Julijke II. - 2008
29.2.2008 20:27:41   
dzanika
Mojcek1, jaz imam v torek morfologijo v Trbovljah... Komi že čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 770
29.2.2008 20:35:17   
sandrine
Pozdravljene!
kak ste pridne cvekice,vas komaj dohajamuser posted image
pika držim pesti,da se nam kmalu pridružiš.
Sicer pa sem brala,da je bila neki debata tudi o previjalnih mizah- za vse, ki ste iz okolice Celja, se ena trgovina zapira v Šentjurju/Celju-in imajo previjalne mize od 80-110EUR. Zlo fajne, velike, s 4 predali, gobo, banico,...so pa ene 4 različni modeli,barve pa tudi (bela, naravna, kombinacija s kako barvo,...).Tko da se splača pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 771
29.2.2008 21:09:55   
tims
Pika74, tudi jaz bom držala pesti, da bo vse ok. user posted image

Frutka, ful si lepo kupila, se strinjam z Lex, da nam delaš skomine. No, jest bom počakala do 06., da vidim kaj bo. Upam da se bo vidlo. Pol pa sigurno kaj kupit za malo štruco user posted image

Balonchy, imaš zasebno sporočilo.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 772
29.2.2008 21:30:53   
lex
Frutka res so lepe cotke, saj ti pravim, da se ne bom mogla upret, ampak bo v starosti za cotke samo mesec in pol razlike med njima in tako mam ogromno tega, ampak, kakšena nova kiklica bo ziher padla.user posted image

Pikica želim ti, da nam sporočiš čimprej lepo novičko in da tvoja pingvinčka uživata pri mamici na toplemuser posted image

Lep večer še naprej, jaz se grem piflat. Sedaj mam pa še novosti zakona o vrtcih za predelat. Vem samo to, da mi za dva tajfelna ne bo treba vrtca plačat, za starejšega pademo pa še razred nižjeuser posted image .
Mi je pa bed to, da upoštevajo samo predšolske otroke, ki so vključeni v vrtec. Recimo tako kot ima pa nanka pa ne. To mi je pa že tu mač brezveze.

Uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 29.2.2008 21:42:57 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 773
29.2.2008 21:51:54   
tims
A imam prav, plačilo za enega odpade samo v primeru, če sta oba v vrtcu? Ker če je tako, bomo mi potem veselo plačevali naprej user posted image , ker gre Tim naslednje leto v šolo. No, bo pa verjetno vsaj manj za plačevat kot zdaj, glede nato, da sta dva otroka, ne?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 774
29.2.2008 22:04:05   
lex
tims ja žal padeš ven, se ti pa razred na novo izračuna (15 dni po rojstvu otroka moraš javiti na občino spremembo in dostaviti rojstni list), glede na to da pa so počitnice bo verjetno potem bolj veljalo za naslednjo šol. leto.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?