tims
|
Hruška, jaz sem si v prvi nosečnosti zelo želela fantiča, kljub temu, da so mi vsi govorili, da vse kaže na punčko (še dons mi ni jasno, kaj jim je to kazalo) Nisem pa imela pojma ne o fantkih ne o punčkah. Nekako sem bila prepričana, da so fantki nekoliko manj zahtevni kot punčke (pa tukaj ne mislim ko so še malčki, ampak kasneje, ko so že v puberteti) No, in rodil se je fantek. Se čisto strinjam z Lex, da se vse stvari, ki jih zahtevajo fantki, naučiš. Je pa tudi res, da se naš Tim določene igre igra samo z očijem . Verjetno imajo otroci že v krvi, da so mamice načeloma bolj nežne in berejo knjigice, pa sestavljajo kocke, očiji pa dirkajo z avtomobilčki, se "ravsajo", ipd. Vzgoja je pa tako ali tako pri obeh spolih ista. Boš videla, da tudi če bo fantek ne bo hudega. Je pa tudi res (govorim v svojem imenu), se mi zdi, da je pa znatno premalo oblekic za naše frkoline. Jaz sem absolutno proti tistim raznim okostnjaškim glavam, ki jih je vse preveč na policah Se mi kar stoži ko gledam tiste roza oblekice in cortkane majčice in hlače na zvonc, pa razna krilca, ipd. Bi pa bila vesela, če bi bila zdaj pa punčka. In to bolj zaradi našega Tima, ker vsakemu, ki ga vpraša, kaj bi imel, odgovori, da sestrico. No, morfologija se približuje, pa upam, da bomo takrat videli, kaj bo.
|