|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
19.2.2008 13:26:23   
tincy82
lex, mi je tudi moja G predlagala, naj se izogibam slani hrani,... zgleda da je res nekaj na tem. Se bom vestno držala tega, vseeno se mi zdi lažje odpovedati slani hrani kot sladkiuser posted image . Antibiotikov nisem dobila, saj imam v urinu beljakovine oziroma proteine, ne bakterije ... ne vem točno, samo mislim, da to ni enakouser posted image  Ravno zato pa me malo skrbi, ker so baje povišan RR in proteini ideali za nastanek preeklamsije...

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 13:26:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
19.2.2008 13:42:15   
lex
hruška o fantovskih zadevah se pač sproti učiš in te sami risilijo, da veš vse o kmetijstvu, hudih bikih, traktorjih, bagerjih,.... obstaja na tone knjig (tega je vsaj več kot cunjic zanjih), risank, pa še jaz ti bom pomagala, za risanke sploh ni noben problem (Mojster Miha, Nodi,... obvladamo vse). Saj pravim fantki so mamine carteuser posted image . Meni se srce stopi ko mi reče, mami pridi me požulit. Evo zadnjič na srečanju smo mele debato: Jaz razlagam kako se on žuli, ilatic pa pravi kako jo hčerkica odrine in se gre atiju žulit. Tako. Fantki so mamini sinčki, pa če to hočeš ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še en razlog več, da ne boš razočarana.

tincy sorry sem pomešala, sem bila prepričana, da sem prebrala bakterijauser posted image . Upoštevaj njene nasvete pa bo. Jaz recimo pečem kruh doma, pa sem zadnjič pozabla sol not dat, pa noben ni opazil razlike. pač črtaj konzervirano hrano in sol vrži iz kuhinje ven, pa se bo verjetno uredilo. Ker tole s pritiskom se ni za igrat. Saj skuhaš vse brez soli, on naj pa si dosoli potem. To res ni problem. Mi smo navajeni na ful neslano hrano, ker jaz zelo malo solim, ker jejo otroci isto hrano kot midva in tako boš mela že vse predpriprave na to. Midva ko greva h kateri mami jest naju kr peče po grlu ko jema govejo juho, ki pa ni nič bolj slana kot pa prej ko so nama še mame kuhale.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.2.2008 14:25:45   
tims
Hruška, jaz sem si v prvi nosečnosti zelo želela fantiča, kljub temu, da so mi vsi govorili, da vse kaže na punčko (še dons mi ni jasno, kaj jim je to kazalo) Nisem pa imela pojma ne o fantkih ne o punčkah. Nekako sem bila prepričana, da so fantki nekoliko manj zahtevni kot punčke (pa tukaj ne mislim ko so še malčki, ampak kasneje, ko so že v puberteti) No, in rodil se je fantek. Se čisto strinjam z Lex, da se vse stvari, ki jih zahtevajo fantki, naučiš. Je pa tudi res, da se naš Tim določene igre igra samo z očijem user posted image . Verjetno imajo otroci že v krvi, da so mamice načeloma bolj nežne in berejo knjigice, pa sestavljajo kocke, očiji pa dirkajo z avtomobilčki, se "ravsajo", ipd. Vzgoja je pa tako ali tako pri obeh spolih ista. Boš videla, da tudi če bo fantek ne bo hudega. Je pa tudi res (govorim v svojem imenu), se mi zdi, da je pa znatno premalo oblekic za naše frkoline. Jaz sem absolutno proti tistim raznim okostnjaškim glavam, ki jih je vse preveč na policah user posted image  Se mi kar stoži ko gledam tiste roza oblekice in cortkane majčice in hlače na zvonc, pa razna krilca, ipd. Bi pa bila vesela, če bi bila zdaj pa punčka. In to bolj zaradi našega Tima, ker vsakemu, ki ga vpraša, kaj bi imel, odgovori, da sestrico.

No, morfologija se približuje, pa upam, da bomo takrat videli, kaj bo. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.2.2008 14:48:13   
Urugu
Živjo, julijke, malo več berem kot pišem, a sem na tekočem.
V zadnjem času se mi je pojavila zelo suha koža na obrazu in nobena še tako hidrantna krema ne pomaga ali katera pozna rešitev, ker mi koža prav cveti. Očitno se v naslednji nocečnosti res pojavijo druge težave. user posted image Le kaj me še čaka.

lex prej sem zasledila, da jemlješ v avstriji kapljice za izboljšanje železa v krvi pri otroku. Mi lahko prosim zaupaš, kje jih jemlješ in kako se jim v originalu reče. Moja hčerka sirupa sploh ne mara in bi poskusila še s kakšno drugo varianto.
Drugače sem pa tudi jaz po rodu Korošica, ki pa že dolgo več ne živi na Koroškem, tako da št konc do Celovca poznam.

hvala in lp

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.2.2008 15:21:53   
lex
Kapljice jemljem v lekarnah v Avstriji (zahtevat moreš kapljice, drugač ti bojo poturili kar kapsule - kot moji kolegici, ki jih je prinesla zame). Reče se jim Aktiferrin, stanejo pa cela 2€. jaz sem bila v "Dojčlansbergu" majši kraji jih ponavadi imajo zelo redko, tako da ti predlagam, da se do kakšnega večjega zapelješ.

za suho kožo je zelo dobra krema Linola fett imajo jo pri nas v lekarni - imaš tud oljno kopel, ki je super. Jaz sem imela suho kožo pred nosečnostmi in mi je tole pomagalo. Pa ne smeš met vroče vode.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Urugu)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.2.2008 16:27:10   
frutka_
Nasara88, naročila sem se pri dr. Miglarju na Smetanovi, za naslednji četrtek. Cena je 50eur. Pri dr. Rosiču je cena 30eur, če se ne motim, pri Pelkičevi pa 80eur! Na morfologiji pri mojem gin. imajo 3D UZ ampak ne morem čakat do morfo...user posted image user posted image user posted image  Prej bi ga rada videla...
Zakaj je razlika v ceni nimam pojma. Na dobrem glasu sta oba ginekologa Miglar in Pelkičeva.

Za suho kožo je fajn izdatna tudi Avene kozmetika ampak po mojem nimaš kaj veliko vpliva, ker nam hormončki divjajo!user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.2.2008 16:46:31   
malab
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

moram vam povedat, da se mi je zgodilo nekaj tako lepega in nepričakovanega.

za valentinovo me je dragi poklical iz službe, ter mi rekel, da moram bit pripravljena ob 18. da nekam greva. peljal me je na večerjo in me zasnubil!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak sem bla presenečena da ne morem povedat. res sem si po tihem tako želela. poroko boma imela še verjetno to leto septembra, morda združeno s krstom, če bo vse ok.

zdaj sem pa res najsrečnejša ženska na svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      Sta že izbrala datum poroke?

Vem kak si srečna, ker je moj tudi meni to naredil... no, mene ni nikamor povabil, ampak me je tudi ful presenetil.
No, čez 10 dni se že ženiva...  (1.3.)user posted image   Obleko mi morajo kar za 6cm razširit... sem toliko gor dobila... hehe

Lep pozdravček

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.2.2008 16:46:58   
malab
Ups... mislim da sem nekaj zašuštrala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 16:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
19.2.2008 17:22:00   
mihaela1
Lepo pozdravljene Julijke,
oglašam se vam prvič,berem pa vas že od samega začetka.Hruška debeluška hvala za povabilo na čvek,saj ne da se ne upam vključit,samo za pisanje nimam veliko časa,ker imamo doma 21 mesecev starega razgrajača,ki mami ne pusti,da bi kaj pisala,zato vas samo berem.
Da se malo predstavim,rojena sem 10.01.1974,noseča 5.,s tem da imamo na žalost samo enega otroka-sineka Lukecauser posted image .PDP imam 5.07.2008,morfologijo pa 25.02.2008.Za enkrat še hodim v službo in se počutim zelo dobro.Da vas malo potolažim,tudi sama imam kar zelo hude bolečine v trebušnih mišicah,sploh ponoči in trajajo približno 10-15 min(niso krči),imela sem jih tudi v prvi nosečnosti,ampak ne tako pogosto in upam,da ni kaj narobe,ker drugače se počutim super.
Za enkrat je to vse,ker mi naš mišek ne pusti tako dolgo pisati.Se še kaj oglasim,ko bom imela čas.user posted image user posted image

Mi imamo dva falotka luka in Niko.

Neposredna povezava do sporočila: 311
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 17:52:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mihaela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 18:00:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 18:00:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mihaela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 18:04:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mihaela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
19.2.2008 18:20:19   
Inigo
ja hruška, saj razumemo! user posted image hecam te

dobrodošla med čvekicami! moram pa priznat, da me je kar stisnilo, ko si rekla, da si že 5ič noseča in imate samo Lukca... user posted image ampak glavno je to, da tvoja pikica zdaj pa čisto zares misli prit na svet! user posted image hura za bodočo sestrico ali bratca!

Neposredna povezava do sporočila: 316
19.2.2008 18:54:52   
sasula
POPULIS, ko sem tvoje prebrala sem videla, da romantika še obstaja. V Toskano si želim že tri leta in se nikamor ne premakne. Si mi take lušte naredila, da sem se odločila, da bom šla kr sama, ker se mi ne da čakat, da bi se moj kaj takega spomnil:) Vidim, da so se od večine neporočenih nosečnic fantje kar zbrzdali in naredili full lep korak in vas zaprosili. Jaz še kr čakamuser posted image .

17 teden + 3kg in ne vem od kod. Cukra ne jem in kao pazim, da bi bilo čimbolj zdravo in pestro in vseeno iz 52 na 55kg.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 317
19.2.2008 19:07:55   
maja24
Ahoj,ve pa ste ene čveke čvekaste,vas komej dohajam z branjemuser posted image user posted image user posted image

Vidim da imamo novo nosečko,ja dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image ,aja pa zaroka,ja Populis tale Rim pa res deluje,morm mojmu rečt,da še mene pelje v Rim mogoče pa še mene zaročiuser posted image user posted image user posted image .Uglavnem Populis čestitke za zaroko,kdaj pa bo poroka?

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   Julijke II. - 2008
19.2.2008 19:45:46   
dzanika
Punce, imam novico!

Brcike čutim!!! user posted image Jeeee

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   Julijke II. - 2008
19.2.2008 19:46:31   
dzanika
Populis, čestitam za zaroko! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.2.2008 20:04:14   
ina82
vam že zavidam vsem tistim ki čutite brcike, verjamem da je fenomenalen občutek zato komaj čakam da jih tudi jaz čimprej občutim, se mi zdi da je naša bebica majhen lenuh ker nas že na nuhalni ni hotela poslušat da bi se obrnila v pravo smer.
čestitke za zaroko, dobrodošla nova nosečka

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 20:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
20.2.2008 8:42:01   
Balonchy
user posted image
Dobro jutro!
Da vam še jaz en dan kufe skuham... user posted image   + malo sladkega zraven (za razvajanje seveda user posted image )...

Uživajte dan maximalno in božajte svoje bušije...

Neposredna povezava do sporočila: 323
20.2.2008 9:25:32   
Nasara88
Dobro jutrouser posted image

Uf Balonchy tale kavica pa se res prileže user posted image user posted image user posted image

Frutka najlepša hvala za informacijo. Zakaj pa misliš, da ima dr. Rosič tako nizko ceno? Imaš mogoče kak kontakt?

Čestitke za vse lepe novičke in nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.2.2008 9:36:35   
Tinky
Jutro

Hej Balonchy, jaz bi raje kakav user posted image

Nasara, če se ne motim, si bila tudi ti ena izmed srečnic, ki so ti odkrili cisto na jajčniku na začetku nosečnosti, ne? Me zanima, če jo imaš še al ti je izginila?

Moja je baje izginila, sam pa ni sigurno, ker so sedaj jajčniki zadaj in se dobro ne vidi.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

imunski sistem
Lelly28 RR

ali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?

da (11%)

ne (67%)

občasno (22%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!