|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
20.2.2008 13:30:30   
Anonimen
halo. Vse to sm že nardila.
Že večrat!!!! Pa sm tud pogledala, da nimam kakšnih nastavitev
narobe - vse je ok.
Po moje so mal pozabil name!!!!!!

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
20.2.2008 13:33:57   
Inigo
ina82 - ja super je! tut jst sm ful zadovoljna.

sasi13 - waw, kake frajerske hlače! user posted image tut mi mamo podobne. in tut iz h&m. se bom enkrat spravla vse skup slikat, pa bom dala v album. najbrž naslednji vikend, ko grem spet malo v Velenje - mam tam vse stvari, ker se bova z dragim pred porodom preselila nazaj v moj rojstni kraj user posted image

zdaj pa si grem neki za kosilo nardit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   Julijke II. - 2008
20.2.2008 13:36:43   
dzanika
tedy, ne niso pozabili nate. user posted image Pa si sigurna da ni slika prevelika?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.2.2008 13:37:45   
Anonimen
Evo. Tole piš tm - moja fotkica je v velikosti 5KB, formata jpg.
Ko jo kao shranim, mi napiše da je datoteka uspešno prenesena!
POTEM PA NIČ IZ TEGA!!!!!!
Prou jezna sm že! Pa to mi dela že par mescev.
73 X 73) Največja velikost datoteke: 20KB;
jpg/gif formata slik sta dovoljena

Prosimo počakajte na potrdilo o uspešno izvedenem prenosu datoteke.
Na počasni povezavi lahko traja nekaj minut.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
   Julijke II. - 2008
20.2.2008 13:39:40   
dzanika
Moja slika namreč zavzema 2 KB... Tko da po mojem je v tem problem, ker tut meni najprej ni šlo, ko pa sem zmanjšala sliko je bilo pa ok.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.2.2008 13:40:33   
Juno
Živjo,

včeraj sem imela pregled in kot kaže, krči niso naredili nobene škode. Mali raste, g. je zračunala da ima okoli 370 g. Pravi korenjak user posted image . Maternični vrat je zaprt in dolg 4 cm, kar je normalno. Vseeno pa moram veliko počivati ter piti Magnesol in Buscopan.
Glede na to da sem že krepko v 20. tednu, sem predvidevala, da mi bo naredila tudi morfologijo ploda. Zato je šel z menoj tudi mož. A sem se zmotila. Morfologijo imam čez 4 tedne. Vseeno pa je bila G. tako prijazna, da je naredila UZ, tako da sva z dragim lahko občudovala najinega princa. G. je skoraj prepričana da je fantek, saj je pravi ekshibicionist in nam je spet kazal lulčka user posted image .

populis, kar raznežila sem se, ko sem brala o vajini zaroki. Kako Romantično!!! Tudi midva z mojim sva preživela čudovite počitnice tri leta nazaj in ko sem brala tvoj post, so na plano privreli spomini. Rim je čudovit! Mene je bolj navdušil samo še Pariz, kjer čutiš ljubezen in romantiko na vsakem koraku. Čestitam za zaroko!!!
Čestitke tudi ostalim srečnicam, ki boste kmalu postale gospe! Vidim, da so še romantični fantje na tem svetu.

Glede spola - tudi jaz sem si pred nosečnostjo bolj želela punčke. Toda ko sem zanosila, se mi je instinktivno zdelo da bo fantek. Ko mi je G povedala da se ne motim, nisem bila prav nič razočarana. Bomo pa fuzbal igrali. Sploh pa so fantki bolj na mamice navezani. Komaj čakam, da se bova cartala. No, samo da bo zdrav!

Lex - naslednji pregled - morfologijo imam 18.3.2008 (PDP - 11.7.2008)

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.2.2008 13:42:36   
Anonimen
ockej...
bom probala manjšo.
čeprav tam piše, da mora bit manjša od 20 kb.
če je ta 5... bi mogl bit ok.
no. bom probala, pa da vidmo.

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
20.2.2008 14:31:05   
najsi
Tedy na koncu profila, morš še enkrat dat potrditev, drugač ti jo ne bo preneslo. Ko boš dala potrditev še na profilu pa boš mela slikco takoj gor

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.2.2008 14:41:52   
Nasara88
ina če bo srečanje v MB se ga bom z veseljem udeležila, če mi bo le čas dopuščal user posted image user posted image user posted image user posted image

dzanika tudi jaz sem noseča 20T in sem včeraj v zmoti prišla na pregled, pripeljala malega princa s seboj in mislila da je morfo na vrsti user posted image Pa je bila G vseeno toliko prijazna in je naredila UZ. Tako, da Juno vidim, da nisi edina, ki se ji je to zgodilouser posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.2.2008 14:50:49   
Nasara88
No ker sem večni optimist in še vedno upam, da obstaja vsaj 1% možnosti, da pa se je G zmotila pri napovedi spola (tudi to se dogaja), sem za hec na nosečnosti odprla novo temo in punce, ki imajo s tem izkušnje poprosila za odgovore.

Sam tko, če katero zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 14:53:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 16:15:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
20.2.2008 16:20:05   
Inigo
meni je še najbolj všeč FLEXSTAR 1470 (Kika - Graz = 199,00 evr).

Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 16:22:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 364
20.2.2008 16:51:38   
Anonimen
hej hej, na hitrico, da se malo javim  čas teče, dela polno- urejava stanovanje, služba, opravki...  pa se nič kaj nisem oglašala user posted image  v glavnem, gremo v 22 teden, morfologija je za nami, ni se videlo srčka, ledvic in mehurja, verjetno zaradi položaja in grem čez 10 dni še enkrat. težak je nekje 450 gramov, vse ostalo super fino fajn... ko bom mela več časa, si bom mal za nazaj prebrala, pa kaj drugega pokomentirala... papa  

Neposredna povezava do sporočila: 365
20.2.2008 17:31:00   
lindy
Ojla nosečke, da se še jest mal javim, nam gre kr vredu, v pon. imam morfologijo, komaj čakam, da vidim svojo pikico, glede spola nama je obema čist vseen kaj bo. Noseča pa bom 19t2d in upam, da je to dovolj, drugač pa brcik še ne čutim in jih že nestrpno pričakujem, me pa kr neki špika v nožnici, verjetno je to normalno. Stvari za našo pikico še nimam nič, ker čakam pon., če se bo spol viduuser posted image , pol pa bomo že kej veselo nabavlal. jest sem se pa zalubla v tale voziček.No lepo se imejte in se še kej oglčasim, sej berem skoz sam za pisat sem mal bolj lena!user posted image papa user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.2.2008 18:17:20   
frutka_
user posted image Nasara88, prosi user posted image Blacky, da ti tel. št. od gin. Rosiča zrihta. On je njen izbrani gin..

Jaz sem danes gledala vozičke in sem skoraj ziher odločena za PP Skate. Cena je fenomenalna tako kot vozičekuser posted image  ampak bom že nakrampala skupaj. user posted image Kako prilepim slikico noter v sporočilo?!user posted image
Moja prijateljica, ki je tudi nosečka je zagreta za PP GT3. Tudi šiki-miki voziček, trikolesnik.
Joj, kako bomo spet vozičkali!user posted image  Tamali je celi nori, ko vidi voziček. Takoj se priključi poleg in ga vozi.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 18:58:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
20.2.2008 19:12:37   
sandrine
ojla!
Zdaj se pa že res dolgo časa nism javla, sicer vas redno berem, ampak javim se pa res poredkouser posted image Vidim, da vas je že kar nekaj imelo morfologijo in celo spol že veste. Js pa še nič- morfologija je šele 12.03-kje je še touser posted image sicer me spol ne zanima tok, kokr to da zvem če je vse ok, če smo zdravi in pridno rastemo. Brcike že čutim, ampak tko neredno,včasih kak dan nč- pol pa hitr angel sound v uporabouser posted image
Aja pa da se pohvalim za nov nakup- previjalna mizica. Sicer vem, da je še prezgodaj, a se komaj brzdam,da nič ne kupim. Zdaj se pa ena otroška trgovina pri nas zapira in imajo zlo znižane stvari, tk da sem mela izgovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
20.2.2008 19:22:34   
sandrine
HARTAN RACER XLS (Comfort - Mozirje = 509,00evr)
- zimska meni je tudi ta najlepši od teh- zal pa ne poznam karakteristik od nobenegauser posted image

Lindy vidim, da se zanimava za enak vozek- men je ful fajni, fajn vodljiv, lahek, v glavnem user posted image sem ga misla že kr hitro nabavit, takoj po morfo, pa sem danes zvedla, da jim je čisto zmanjkalo moje barve-škoda. Tko da zdaj pa čakam novo kolekcijo-sam upam, da ne bodo cen preveč navili. Mi je že 650Eur skor max.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.2.2008 19:36:55   
lex
sandrin, če trgovino zapirajo ti priporočam, da tam kopuješ stvari, ker jih boš najverjetneje dobila veliko ceneje kot kjer koli drugje. Hartman vozičke se mi zdi, da sem videla v "sajesbergu" (ne znam pravilno napisat) v trgovini Trio. Pa brez otrok idite tja, ker je to ogromna trgovina z igračami, imajo pa par vozičkov. Pa xxxlutz ma tud podobne vozičke tem.
Kake so pa cene vozičkovuser posted image , da te kap. Še sreča, da je naš tolk vzdržljiv.user posted image

user posted image  jaz sem razmišljala o tem "priključku" za Alino. Sam morem svoj voz peljat v baby center in sprobat, če sploh gre gor na moj voz. Stane pa cca 140€

< Sporočilo je popravil lex -- 20.2.2008 19:37:46 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.2.2008 19:42:05   
sandrine
no, sem začela zdaj me pa ustavle ne boteuser posted image
imam eno vprašanje-tako mal, hm, se se sama jezim,ko se tak poglabljam.No, zanima me sledeče, s čim se kaj mažete?js sm si imela sedaj namen kupiti mandljevo olje in karite maslo (Akamuti). Zdaj me pa skrbi, ker sem brala, da je mandljevo olje in tudi maslo poleg vitamina E in drugih dobrih sestavin za nasuser posted image bogato tudi z vitaminom A. In kje je problem?- v lekarni mi je za eno kremo za obraz, ki je vsebovala vitamin A, rekla ,da je v nosečnosti naj ne uporabljam. Zdaj se pa sprašujem,če bi škodovalo olje, saj bi se z njim mazala ves čas po trebuščku. A kompliciram, a ne? No, sm celo dr.Pušenjaku zabluzla o temuser posted image in njegov odgovor-da naj ne bi škodovalo, da "doza"ni tolikšna, sicer pa naj uporabljam kar navadno kremo Nivea, da tko mazanje nc ne koristi. Torej punce kaj mislite?Se mi zdi, da je mandljevo olje kar razširjeno meduser posted image ,pa ni imela še nobena kakih problemov,a ne?

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.2.2008 20:07:28   
lindy
Jest se mažem z dm-ovim oljem od babylove za 2,70e in je res full dobr!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.2.2008 20:09:27   
malab
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

Jest se mažem z dm-ovim oljem od babylove za 2,70e in je res full dobr!

Se pridružujem... tudi sama sem zelo zadovoljna z njimuser posted image      Kak bo pa kaj proti strijam, pa bomo kasneje videle... hehe

Lep pozdravček

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.2.2008 21:00:37   
Blacky30
Oj, punce! Vidim, da pridno čvekate in vidim, da je glavna tema vaših debat lulček in lulika.user posted image user posted image  No, jaz sem se tokrat odločila, da ne želim izvedeti spola, ker želim enkrat doživeti tisto pristno presenečenje, ko je otroček že skoraj zunaj, pa še vedno nihče ne ve, kaj bo. In potem nama babica pove, kaj smo dobili. To mora biti nekaj posebnega.
Pri prvem otročku tudi nisem bila ravno navdušena nad tem, da bi izvedela, pa je moj tam zagnjavil g., da je povedal spol. Sem tam na mizi popustila, ker me je firbec premagal. A sva potem spol obdržala samo zase, nihče ni vedel do rojstva. Tokrat pa tud midva ne bova vedela, čeprav se moj ravno ne strinja, a tokrat vztrajam!user posted image user posted image  
Ko pa sedaj tukaj vidim razočaranja enih, pa želje po določenem spolu, pa se sprašujem, če je z mano kaj narobe. Jaz še namreč do sedaj nisem niti pomislila ali se ubadala z mislijo, kakšen spol si želim. Čisto zares ne. Vsi okoli mene ugibajo in se ukvarjajo z znaki moje user posted image , ki bi naj nakazovali spol, jaz pa si enostavno želim OTROKA! Pa tudi nobene posebne želje nimam po parčku, pa, če bom imela dva fantka, pa bom. Imela ju bom nenormalno rada, ker sta oba moja.

Frutka, z Nasaro sva že uredili, sem ji dala tel.št., a je moj g. ta teden na dopustu.

Zimska, meni je tudi najbolj všeč prvi voziček z velikimi kolesi. Pa hvala za tele slikice, ker sem vsaj približno predstavo dobila, kako izgleda za novorojenčka in kako kasneje za sedeči položaj. Še več tega, prosim.user posted image

Glede kreme proti strijam, pa se jaz mažem (bolj redkouser posted image ) s kremo od Chicco Mamma Donna, ki sem jo kupila v DM. Sem jo imela že v prvi user posted image  in nimam nobene strije.

Lunica24, lepo, da si se javila, sem bila že v skrbeh. Samo, da je vse OK, vidva samo lepo porihtajta stanovanje.user posted image

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

ime za fantka??
tiamia

Katero ime bi izbrale?

Kris (28%)

Tai (34%)

Rene (39%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!