Blacky30
|
Oj, punce! Vidim, da pridno čvekate in vidim, da je glavna tema vaših debat lulček in lulika. No, jaz sem se tokrat odločila, da ne želim izvedeti spola, ker želim enkrat doživeti tisto pristno presenečenje, ko je otroček že skoraj zunaj, pa še vedno nihče ne ve, kaj bo. In potem nama babica pove, kaj smo dobili. To mora biti nekaj posebnega. Pri prvem otročku tudi nisem bila ravno navdušena nad tem, da bi izvedela, pa je moj tam zagnjavil g., da je povedal spol. Sem tam na mizi popustila, ker me je firbec premagal. A sva potem spol obdržala samo zase, nihče ni vedel do rojstva. Tokrat pa tud midva ne bova vedela, čeprav se moj ravno ne strinja, a tokrat vztrajam! Ko pa sedaj tukaj vidim razočaranja enih, pa želje po določenem spolu, pa se sprašujem, če je z mano kaj narobe. Jaz še namreč do sedaj nisem niti pomislila ali se ubadala z mislijo, kakšen spol si želim. Čisto zares ne. Vsi okoli mene ugibajo in se ukvarjajo z znaki moje , ki bi naj nakazovali spol, jaz pa si enostavno želim OTROKA! Pa tudi nobene posebne želje nimam po parčku, pa, če bom imela dva fantka, pa bom. Imela ju bom nenormalno rada, ker sta oba moja. Frutka, z Nasaro sva že uredili, sem ji dala tel.št., a je moj g. ta teden na dopustu. Zimska, meni je tudi najbolj všeč prvi voziček z velikimi kolesi. Pa hvala za tele slikice, ker sem vsaj približno predstavo dobila, kako izgleda za novorojenčka in kako kasneje za sedeči položaj. Še več tega, prosim. Glede kreme proti strijam, pa se jaz mažem (bolj redko ) s kremo od Chicco Mamma Donna, ki sem jo kupila v DM. Sem jo imela že v prvi in nimam nobene strije. Lunica24, lepo, da si se javila, sem bila že v skrbeh. Samo, da je vse OK, vidva samo lepo porihtajta stanovanje.
|