|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
16.2.2008 20:48:30   
ina82
dober večer sonosečke, samo toliko da vas pozdravim. sta šla dragi in brat večerjat tako da imam 5 minut miru oz dostop do interneta ker drugače onadva gor visita in sem takoj izkoristla priliko da vas prečekiram. uživajte med vikendom, evo ded so že fertig. nič grem še pojest malo sadja pa v postlo.
nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.2.2008 21:07:50   
malab
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

malab to bo moj prvi otrok ampak pri nas bomo dobila dva naenkrat user posted image
inigo v moji žlahti so se tudi eni poročili in imeli krst skupaj, tako da se to da. midva boma mela letos skupaj od mojega praznovanje 30. letnice in krsta (oktobra). škoda da nista bla vidva izbrana, mogoče pa drugo leto.

Kar dva... čestitam. Res je da so dvojne težave med nosečnostjo... Je pa zato potem dvojno veselje... Že veš ali sta enojajčna ali dvojajčna?

Lep pozdravček

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
16.2.2008 22:02:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malab)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
16.2.2008 22:38:00   
lex
user posted image user posted image hvala

lahko noč...user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 204
17.2.2008 10:23:37   
frutka_
Blacky hvala. Ti imaš Rosića, če se prav spomnim?
V bistvu ne vem ali v SG delajo 3D UZ.
Jaz pa bi full rada videla malčka palčka v trebuščku.user posted image  Pri dr. Pelkičevi je 3D UZ 80EURuser posted image . Full veliko. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 11:40:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
17.2.2008 11:51:59   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Blacky hvala. Ti imaš Rosića, če se prav spomnim?
V bistvu ne vem ali v SG delajo 3D UZ.
Jaz pa bi full rada videla malčka palčka v trebuščku.user posted image  Pri dr. Pelkičevi je 3D UZ 80EURuser posted image . Full veliko. 

Ja, dr. Dušan Rosič (ni južnjak, tak da nima mehkega ć-ja).user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.2.2008 12:00:53   
frutka_
Ups...user posted image
Hruška v SG ga ne delajo?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.2.2008 13:19:16   
jerebica
hej punce,

jaz vas lepo pozdravljam, sem sicer bolj malo tu gor, saj veste služba, mali, gospodinjstvo,.. utrujenost ali pa ima dan premalo ur. Nč vidim, da stre se že nekatere srečale, lepo in zanimivo mogoče tudi jaz kdaj pravočasno zasledim kdaj in kje.
3.3 imam UZ, morfologijo in komaj čakam če bomo lahko izvedeli koga bomo dobili Elizabeto ali Oskarja.

Saši13 mi bomo tudi imeli krst in 30 let mojega moža skupaj. Dve muhi na en mah. sicer pa vidim da si iz okolice žalca, jaz tudi iz Levca mogoče pa se kaj vidimo, lahko bi se dogovorili za kakšna manjša srečanja za RR julijčke iz istega okolja.

lepo sončno nedeljo želim vsem!!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.2.2008 14:02:08   
lex
V SG dela 3D UZ dr. Georgijeva. zdaj je imela 4D izposojen in ceno 45 €, koliko pa pride samo 3D pa ne vem, mislim da okoli 40€, samo če ni 4D ne vem če se ti še splača it k njej, ga je morala vrnit.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.2.2008 15:57:25   
ksenci
o res ste čveke!user posted image user posted image user posted image

moram vam povedat, da se mi je zgodilo nekaj tako lepega in nepričakovanega.

za valentinovo me je dragi poklical iz službe, ter mi rekel, da moram bit pripravljena ob 18. da nekam greva. peljal me je na večerjo in me zasnubil!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak sem bla presenečena da ne morem povedat. res sem si po tihem tako želela. poroko boma imela še verjetno to leto septembra, morda združeno s krstom, če bo vse ok.

zdaj sem pa res najsrečnejša ženska na svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image

no drugače pa imam povečan apetit za100%. jz bi kr jedla, pa vse po vrsti se mi lušta. Kaj naj nardim, kr me je strah da bi se preveč zredila??? pa jezi me to da se ful redim v bedre pa prsi mam že za d košarico. okol trebuha pa ni velik!

lp

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.2.2008 16:38:29   
maja24
Ksenci čestitam za zarokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar papej če ti paše,nč se ne sekiraj boš vidla da boš pol pozabla na odveč kg ko boš mela štručko v naročju.Jest sm se tut tu mač zredila tok da bom že pol eno dieto udarla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.2.2008 18:23:58   
Inigo
Ksenci - čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Res lepo...

jst pa grem zdele na kokice. mi jih je mikrovalkovka spekla user posted image

BTW: prej me je tiščalo na WC in je mali spodaj zabrcal, in tako pritisnil na mehur, da mi je malo ušlo user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 19:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 19:29:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 215
17.2.2008 19:31:19   
Inigo
jp, diete in nosečnost res ne gre... če pa gre res preveč gor, pa treba samo spremenit prehrano. mogoče več sadja,zelenjave, solate, opustit pa sladkorje in nepotrebno maščobo. pa seveda sladkarije. pa bel kruh... zanimivo pa je to, da jst od tega nč kj preveč ne jem. pa sm do zdaj pridobila slabih 6kg. kar je precej. user posted image ah, te kile... 

Neposredna povezava do sporočila: 216
17.2.2008 19:57:19   
24julij
ksenci cestitke na zaroki,ja verjamem da si presrecna user posted image user posted image

ej ppunce kolk ste se kej zredile?jaz si ne upam niti na vagouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 20:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
17.2.2008 20:18:13   
Inigo
sj pravim... 6 kil! user posted image user posted image me kr skrbi kaka bo kilaža tam nekje konec junija... user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 20:23:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
17.2.2008 20:31:35   
lex
jaz se vagam samo pri G, ker drugač lahko vago razneseuser posted image . Moja G ne koplicira glede kil, ker se je sama to mač zredila in menda moški nimajo pojma o nosečnostiuser posted image . Meni paše mi vsaj ne težiuser posted image user posted image . Pri meni od sadja najbolj dišijo banane. Kaj druga že težko stlačim v usta, pa nimam pojma zakajuser posted image

ksenci čestitke za zarokouser posted image pa kar organiziraj poroko, da ne bo tako kot pri nama, ko me je zaročil na Aleksovo rojstvo, pa še sedaj nisva poročena

Neposredna povezava do sporočila: 221
17.2.2008 20:51:27   
ksenci
u,uuuuuuuuu lex a res? pol pa res morm že zdaj začet!
ja pa se ti maš zdaj tud cajt, da naštudiraš ohcet!user posted image user posted image user posted image

dobla sm do 19. tedna pet kil gor, pa sm prve mesce dokaj zdravo jedla. pa gibam se tud kr. mi pa moj dragi zaročenec vsak dan pove kak grozn se redim!user posted image user posted image user posted image user posted image on misl da mi bo celo nosečnost zrastu sam trebuh, ko pa bom prišla iz porodnišnče pa bom tak kot one v filmihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.2.2008 20:56:38   
ksenci
a ja, pa še to! saj pred nosečnostjo tud glih nism bla kot v filmihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.2.2008 21:23:25   
danica07
Midva svojega dojenčka pričekujeva 04.07.2008

lep pozdrav Danica

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.2.2008 21:27:40   
lex
ksenci NI cajta, najprej strokovni (poleg 2 je že pravi čudež, če se mi sploh da), pol bomo pa bajto gradili. Saj ne joke. Ne morema se odločit kaka poroka bi bila (tradicionalna z ful folka ali majhna z familijo in najožjimi kolegi nekje na primorskem, dolnjskem,... pač nekje v SLO)

danica dobrodošla med namiuser posted image . Joj bo cajt da spet kak seznam porihtam jutri zjutraj

(odgovor članu danica07)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

sveče
Lelly28 RR

ali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?

da (18%)

ne (53%)

ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (29%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!