|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
20.2.2008 9:47:03   
Nasara88
Tinky ja imaš prav glede ciste. Samo stvar je takšna, da je meni cisto videla ena druga G, ki mi je naredila UZ pred mojo G, kateri pa za ta UZ nisem povedala, ker bi bila užaljena. Moram reči, da je moja G zelo dobra in mislim, da bi cisto na nadaljnjih UZ sigurno videla tako menim, da je počila. Kaj pa je s teboj?

Včeraj sem imela pregled in sem bila prepričana, da imam morfologijo glede na to da sem v 20 T. Pa pridem z našim malim princem v ambulanto  (ker je hotel s seboj, da vidi user posted image ) in me G samo čudno pogleda. Saj pa danes nimamo morfologij user posted image No pa je vseeno bila toliko dobra, da je prižgala UZ in smo pogledali našega user posted image Ne vem katera je omenila možno razočaranje ob tem, če bi izvedela da je fantek glede na to da si zelo želi punčko. No jaz ti lahko povem iz prve roke. Mogoče se sliši hudo, vendar nam je včeraj naš user posted image pokazal lulčija. Punčko sva si z možem želela že prvič pa imamo malega princa, sedaj drugič je bila pa neizpolnjena želja po punčki še toliko večja. No očitno nam ni usojeno in moram reči, da čeprav sem si preden sem izvedela, dopovedovala da saj ni važno kaj bo sam da je dete zdravo, sem bila v resnici razočarana. Kar pa seveda ne pomeni, da bo kaj drugače kot če bi bila punčka. Kot praqvi lex so fantki res mamine carte in ko imaš enkrat fantka vidiš, kako prikupni in prisrčni znajo biti (nič manj kot punčke).

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.2.2008 9:51:53   
Tinky
Nasara, G mi je rekla, da se kasneje cista zelo težko vidi.
Meni je ni videla, sicer pa ne izključuje možnosti, da je še tam kjer je bila.

Sam tudi, če ni počila baje ni panike.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.2.2008 9:55:12   
lavita*
Ojla!

Vidim, da ste ful pridne s čvekanjem! Jz prebererm še kaj, pisat pe ne morem ker če imam malega razgrajača zraven hoče tudi on tipkat.

No jz sem s pregleda. Vse je ok. podaljšal so pi bolniško, tak da bom zgleda kar celo nosečnost spet doma. Nič hudga. morfe nisem imela, tako da imam nove datume za pregled. 4.3. morfa in 18.3. naslednji pregled.

Vidim, da debatirate o spolih. Pri nas imamo fantka in nam ni problem se učit o kmetijstvu in strojih in živalih, ker smo sa kmetov doma in je pravi žur. Vedno je vse brr, brr. Res pa je da se tudi meni toži po roza oblekcah in takih luštnih dekliških oblačilih. No mogoče bo pa druga punčka. Pa tud ne bo panike če bo fantek. Smo že navajen, tak da mi je čist vseen. Je pa zgleda res, da so fantje take mamine carte.

Ja nič uživajte v nosečnosti in se beremo!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.2.2008 9:57:13   
Nasara88
Lex  prosim, če dodaš na seznam datum naslednjega pregleda 13.03. tokrat pa bo morfologija user posted image (PDP 11.07.)

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.2.2008 10:03:07   
nika9
čao pupe,
sem še med živimi. sem zbolela tako da ni bilo nič z obljubljenim obiskom trsta.
bom šla kmalu, glede na to da je 5 min stran od moje pisarne.

čestitam vsem za zaroko, jaz tega ne bom doživela ker moj dragi ne verjame v porokouser posted image .

čestitam tudi za prve brcikeuser posted image , jaz še vedno ne čutim ničuser posted image . čudno mi je, saj sem metuljčke čutila že pred tremi tedni, zdaj pa že 2 tedna nič nič nič. upam da je vse ok z mojo bebico.

dobrodošle tudi vse nove nosečke!!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.2.2008 10:27:53   
netki
evo mene....včeraj sem imela pregled, ki pa ni bil nič kaj obetaven. Vidlo se ni nič, ker je bila zelo motna slika....tako da o user posted image  ne vem nič, samo glavico je zmerila...ostalo se ni dalo. Baje je še premajhno dete in tako se je G odločila da mi ta uradni UZ oz. morfologijo naredi naslednjič...torej čez en mesec.
In zdej spet en mesec čakanja, da zvem če je vse ok.

Kar se pa tiče spola....hmmm, tudi pri meni je rekla da se ji zdi da je videla lulčka, ampak da naj jo ne držim za besedo, ker je do samo njena domneva.

ok, samo meni je vseeno podrla še tisto malo upanja, da bo punčka (fantka že imamo)....no malo še upam, glede na to da ni videla nič konkretnega

Je pa res, da si vsak potihem želi imeti parček, tudi mi.....ampak seveda to ne pomeni, da če bo drugi user posted image , da bo pa zanemarjen in da ne bo ljubljen.... NE ME NAROBE RAZUMETI!!!!!
Vseeno imaš neko upanje in skrite želje in te potem malo razočara ko izveš da to ni tisto kar si si želel.....ampak to je ena žalost ki traja nekaj časa, potem pa se user posted image  že tako veseliš, da ti je vseeno kaj bo.

Te težave so seveda bolj vidne pri drugem user posted image , za prvega ti je tko vseeno kaj je.....

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.2.2008 10:34:48   
ina82
nasaro-katero ginekologinjo pa imaš če ni skrivnost? Namreč obe sma iz maribora in obe imava morfologijo 13.03. tako da čist možno da se srečamauser posted image
aja, pa eno lepo dobro jutro vsem nosečkam

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 10:39:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
20.2.2008 11:15:02   
Nasara88
ina jaz hodim k dr. Božičevi v Novi vasi. Pa ti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.2.2008 11:20:33   
karamela6
Halo čveke!

Tokrat priznam, da nisem vse zelo podrobno brala, ker ste natipkale 10 strani, ko me ni bilo. Grozne ste! user posted image

Z mano vse ok, malo me 2 dni nazaj zvečer špikalo v trebuhu, ampak ni blo hujšega.
V stanovanju je super, pa čeprav še ni vse tipi topi ( bo sploh kdaj?) Trenutno sem spet pri tašči, da lahko ažuriram info s faksa, pa da malo k vam pokukam. Net mi pridejo priklopit šele 3.3. - kako je to dolgo, če si navajen vsak dan prečekirat določene stvari.
Je pa tudi mene Tinky malo prestrašila. No, ne vem, če je to ravno prava beseda, ampak, če moji pupi najdejo lulčka v ponedeljek, me bo kap. Neverjetno, kako se navadiš na spol, pa čeprav so rekli, da 100% povejo šele na morfi. Jah, vam javim v ponedeljek kako in kaj.

Uživajte, jst šibam na faks. Bye bye

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 11:26:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
20.2.2008 11:36:42   
ina82
nasaro jaz imam dr. Zavrsnikovo v zdravstvenem domu.
Vse si toliko želite punčko, no pri men pa je večja želja za fantka, sicer mi je vseeno kaj bo, važno da bo dete zdravo, ampak celotna moja familija in prijatelji že kličejo malega po imenu. Seveda je obveljalo ime mojega dragega, ker je vsem bolj všeč tako da bo Luka. imava pa tudi ime za babiko-tako ji pravi moj dragi in bo Tara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.2.2008 11:55:21   
Balonchy
Tinky...
Eko sam zate user posted image

user posted image
Mleko si pa sama zrihtaj!!!  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.2.2008 12:06:03   
Inigo
ina82 - tut jst mam Završnikovo! user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.2.2008 12:34:39   
lex
jaz bom verjetno z totalno mehkimi koleni šla 4.3 na pregleduser posted image , bom mela pritisk povišan ko me bo strahuser posted image . V bistvu mi je vseeno, par itak že mam, tako da,.... bomo pač še eno ime izbirali.
No zadnjič grem v Hofer z obema sama in mojim trebuhom. pa pride mimo ena teta (je ne poznam) in se začne kar z mano pogovarjat. Pa vpraša, če mam 2 fantka. Alina pa roza bundiciuser posted image . Kaj boste pa zdaj dobili, a punčko. Pa ji rečem a imamo par, ampak dobili naj bi pa še eno pupo. Jo je skor po tleh zabrisalo. A moreš met vedno 2 istega spola, da pol tretjič zanosiš al kaj? Mislim folk je ful čuden. A je kaj narobe, če si želiš 3 otroke, spol pa itak ni pomemben?
Netki ne se sekiraj, če bo še en fant, vam bo vse prav prišlo od prvega.
Ampak za punčke majo tu mač oblekc,... za fantke pa nič. Zadnjič pridem domov s polnimi rokami cot za smrkljico, za smrkolina sem pa komaj kaj našla.

Balonchy hvala za kafeuser posted image , evo še mleko za kakavuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.2.2008 12:38:11   
Nasara88
Ina pol pa se ne bova srečali user posted image

Veš hruška sem se tudi jaz do včeraj s tem tolažila, da več fantkov drugim napovejo, več imamo mi možnosti za pupo. Tudi pri nas so bili že vsi prepričani, da tokrat bo pa pupa in se mi zdi, da malo not padeš podzavestno. No pa kaj čmo. Srečni smo, da dobimo novo dete pa ne glede kaj bo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.2.2008 12:53:04   
sasi13
evo zdej sm pa dala v album cotke iz h&m, men je blo full všeč. ker tja ko pišem jih še ne znam dat user posted image  

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 12:54:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
20.2.2008 12:57:27   
ina82
nasaro saj ni nujno da bi se srečale samo pri ginekologu neuser posted image
zadnjič  sta nekaj lex in blacky omenjale srečanje v mariboru tak da se lahko  tud na štajerskem koncu dobimo, če ne prej pa se mogoče srečamo na materinski šoli, no če bo katera hodla. sem zadnjič na pregledu videla da imajo datume kdaj se začnejo in mislim da bom izbrala 7.5.
inigo, dr. završnikova pa je zakon,ne. no vsaj jaz sem ful zadovoljna z njo in sestrami.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.2.2008 13:01:45   
lex
hruška tole o krčih ni nujno, mojega ni nič šraufalouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.2.2008 13:02:44   
netki
hmm....lex....ja res da za fantka že vse imam, od cotk, igrač....

kaj pa naj potem sploh še kupim....jaz bi tako nakupovala da je joj.

sej se še zmeri kej najde, za prvega sem vse stvari dobila podarjene (ampak kot nove) pa sem še vseeno kaj kupila....temu se ne morem upreti.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.2.2008 13:05:27   
netki
hruška debeluška-.......ja za morfo. sem baje še premalo noseča, sicer bi včeraj mogla bit že 20t1d ampak je ona rekla da sem 19t6d, pa itak je manjši kot bi mogu bit.....
Naslednji pregled imam potem v 24 tednu. Baje je v mojem primeru ravno pravšnji za morfo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.2.2008 13:20:41   
Anonimen
helou ;-)

mene pa neki zanima.
glupo vprašanje sam...
a mi zna katera razložit kako se tuki v profilu naloži slikco????
mislm - počutm se že kot idiot - probavam na vse načine
pa ni nč s tem. razmišlam že o tem, da mora bit zadeva kej zj...

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
   Julijke II. - 2008
20.2.2008 13:22:29   
dzanika
Js pa ne vem, a bom mela zdej morfo al ne. K prejšnjič mi je rekla da naslednjič imam pa ultrazvok sam ni nč rekla da bi bla morfologija al pa kej... Kaj mislte? Da bo to to? Bom pa v 20. tednu... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   Julijke II. - 2008
20.2.2008 13:26:57   
dzanika
tedy, greš na moja ringaraja pa daš moj profil. Pol maš pa tm moj avatar in daš naloži mojo sliko in jo pač poiščeš v rač. In to je vsa umetnost. Ne sme biti pa slika prevelika, ker jaz sem mogla spremeniti velikost. To pa narediš tako, da sliko odpreš v slikarju in jo potem tam shraniš in je manjša...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!