Anonimen
|
Oj julijke, ravnokar sem prišla domov s pregleda, kjer mi je G naredila morfologijo. Vse je ok. Edino kar je, je naši "punčki" zrasel lulček :)) Tko, da lex lahko na seznamu popraviš spol ter dodaš datum naslednjega pregleda 17.3. Ko mi je G povedala za spol, sem se začela tko smejat od šoka in presenečenja, da nikakor ni mogla nadaljevat s pregledom. Maaaaa Zdej bova pa z možem mogla preštudirat novo ime Angelina, vse kar sem gledala v Monfalconu in Trstu je ceneje kot pri nas. Ok, mogoče oblačila so v nekaterih trgovinah pri nas cenejša kot v Italiji. SIcer bom šla naslednji vikend spet malo šnjofat po trgovinah in, če bi rada za določeno stvar vedela ceno, mi napiši konkretno kaj naj pogledam. Tinky, čestitke za uspešen pregled in zdravega fantka he he, meni so na NS rekli, da bolj kaže na punčko, na morfologiji pa so tudi našli lulčka. Sem vprašala zdravnico na morfologiji, koliko je možnosti da lulček "odpade" in bomo nazadnje prinesli iz porodnišnice čisto v modro oblečeno punčko Si pa res full prijazna Tinky veš. Hvala ti za ponudbo. Če bi imela izbran kakšen model vozička, bi te res prosila da malo pogledaš, tako pa ga nimam. A ti boš voziček kupila v Italiji? Že morda veš katerega? Jaz tako rabim vse, tako da kar vem je to, da mora imeti lupinico, košaro in všeč so mi 4 kolesniki, no pa kot sem že zgoraj napisala, bi rada da je čim lažji.
|