|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 12:38:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 12:42:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 12:44:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 12:46:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3129
   RE: Julijke II. - 2008
11.4.2008 12:51:52   
Yasminka
Ola!

Da se malo javim.

Danes sem bila v diabetološki ambulanti in imam povišan "sladkor" tako, da me v ponedeljek čaka še obremenilni test s 100g glukoze. user posted image ze danes sem komaj popila. Najprej sem bila kar v šoku, zdaj pa skušam vse obrnit na pozitivno.
Sicer sem predvidevala, da bo nekaj takega, saj sem se do 25t zredila že za 15kg.
V četrtek pa me čaka še fizioterapija, saj me neznosno boli trtica, sramna kost. Se mi zdi, da imam medenične vezi čisto razrahljane in včeraj sem imela čisto mravljinčne noge.

Neposredna povezava do sporočila: 3130
11.4.2008 12:54:25   
Anonimen
yasminka, čist možno, da nimaš sladkorne.. jaz sem tudi imela na prvem testu fejst povišano, včeraj pa sem imela še triurni 100g test in je bilo vse v mejah normale, celo dosti pod dovoljeno mejo. držim pesti tudi zate. user posted image

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
11.4.2008 13:04:17   
Anonimen
še nekaj.... moj fantek je bil še pred enim tednom obrnjen na glavo, zadnja dva dni pa brce čutim čisto spodaj, pomeni da se je obrnil spet na noge.... do kdaj imajo čas, da se obrnejo na glavo in ali je to normalno, da se pri 28 tednih kar cel zarotira, mal me skrbi... hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
11.4.2008 13:08:57   
Inigo
ne, lunica24, to ni nujno. naš fant je tudi obrnjen že, pa brce čutim tu in tam. pa saj brce ni edina njegova telovadba - kaj pa boksi? user posted image naš je tak razgrajač me brca na že tako nemogočih mestih... dobim kako ork brco v rebre, pa po mehurju me ščipa... hehe! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
11.4.2008 13:11:47   
Anonimen
inigo hvala ti.. ja tako je , samo po mehurju čutim, take neprijetne brcike... drugače pa sem do včeraj čutila nad popkom take fajn konkretne, da je cel trebuh premikalo. user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 13:14:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
11.4.2008 13:24:03   
Motoristka
Zdravo!

Kakšen danuser posted image ta april bo pa res muhast...ravno jem veliko skledo banan, jagod in pa ananasa z smetano pa sladoledom-stračitelouser posted image ...danes greva po posteljico, samo ne vem kateri  jogi kupiti-katera kaj priporoča??

Neposredna povezava do sporočila: 3136
11.4.2008 13:43:50   
Inigo
flower - hja, čisto možno! fajn bi že blo, ne? user posted image je pa res, da z rokicami, vsaj moj fantič, manj miga. ponavadi me ravno takrat, ko me najbolj lulat tišči, do WCja je pa še daleč... user posted image včasih mama pa prav filing, da me boža... božansko! jst bom ful pogrešala te brcike... ampak bo pa toliko bolj luštno, ko se bomo cartali!

motoristka
- ja kk fajn! user posted image katero bosta pa kupila? mata že nagledano? glede jogija pa ti ne znam čisto nič svetovat... bo najbolj, da vprašaš v BC al kamorkoli bosta že šla. mogoče bi ti le latex odsvetovala, ker baje ne diha dobro. zaj je v modi menda neka hladno stisnjena pena... mogoče bi blo dobro it za jogi vprašat v kako tako trgovino kot je Lineaflex ali pa Relaxx, Slovenska postelja... kjer prodajajo ležišča. pa dober nakup vama želim!

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
11.4.2008 13:48:14   
Motoristka
Inigo-posteljico bova vzela Maja-od Lip Poljčane, za jogi pa bova najbrž še kar mal okol pogledala, saj se ne mudi tako groznouser posted image .Hvala za predloge.

Grem v posteljo pa kaj brati...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
11.4.2008 13:52:44   
Inigo
sem si jo šla pogledat user posted image zelo lepa postelca. midva sva pa od Lip Poljčane gledala Savanah, pol pa sva v LJ v BC vidla psoteljco Bukela. in sva se zaljubila vanjo. tako da sva se kar za njo odločila. čeprav je draga ko žafran... se je bodoča babi ponudila da jo kupi. tako, da jo bomo v kratkem tudi naročili. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3139
11.4.2008 14:01:17   
Motoristka
Najina je taka navadna-ima edino izrezljanega medija na eni stranici-pa mi je bila takoj všeč.

Tvoje pa ne najdem....no vidiš da bosta tudi vidva kaj dobila od kakšne babiceuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
11.4.2008 14:05:01   
Inigo
tole  je najinauser posted image všeč nama je bla pa samo zato, kr se lahko prilagaja na otrokova leta. na koncu mamo pa še kavč za na vernado user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3141
11.4.2008 14:08:11   
Motoristka
U madonca to pa ni samo posteljauser posted image ...meni je zelo lepauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
11.4.2008 14:08:50   
lex
tako z medvedkom imamo miuser posted image , meni je bila glih zato najbolj cartuser posted image

jogi sva midva kar v BC vzela takrat je bil najcenejši, pa je stal 15 tisoč sit, ga lahko tud za 50 jurjev kupiš. pa je še tak kot je bil, nima nobene poležane luknje

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3143
11.4.2008 14:14:23   
Inigo
ja, na jogije se pa jst čist nč ne spoznam... se bom mogla it mal pozanimat. ker tut na naju bova kupila nova jogija za v novo spalnico, pa tut ne vem ka ma vzela... menda je zdaj tut ta neka spominska pena moderna... pa ne vem ka vse... pa v vsaki trgovini ti mal drgač povejo, tk da na koncu tk ne veš ka bi. bi blo bolš, da bi blo tk ko je blo včasih: al tega al pa tega - drugo ni! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 14:16:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 14:22:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3146
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 14:25:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3147
11.4.2008 14:39:26   
Motoristka
Jaz imam tudi takega črva, samo se mi zdi, da je ratal kar bogiuser posted image -že čisto povaljan.

Smo pa vse na medija padleuser posted image pri posteljcah.Mislim, da bo jogi za 40-50 evrov čist super!

Neposredna povezava do sporočila: 3148
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 15:08:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3149
11.4.2008 15:15:42   
Motoristka
Sem se mal vagala-tehtam 1,5 kilce več user posted image ...imam še 2 tedna časa, da še kaj pridobimuser posted image (al pa moj čriček že tolk tehta)

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?