|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
10.4.2008 11:53:04   
Motoristka
Zdravo!

Včeraj sva bila prvič v materinski šoli, malo izvedeli o dihanju....nič kaj pretresljivega..bo pa potekalo do 14.5.

Ali še katero danes pritisk daje?jaz sem prav čudna-kot en zombiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
10.4.2008 11:58:25   
Inigo
flower - ja, v to sobo prideš, če je prosta. ni pa nobenega problema, če bi rada mela žogo ali blazino ali radio, ti prinesejo. niso pa nadstandardne in jih ni potrebno doplačat.

Neposredna povezava do sporočila: 3052
10.4.2008 12:02:30   
tims
Kakšno vreme user posted image user posted image user posted image . A je povsod tako? Jest bi kar še spala, pa sem se dobesedno mogla zbrcat ven iz pojstle.

Glede obračanja: jaz sem v prvi user posted image  imela našega Tima obrnjenega počez (nogice na desni strani, glavica na levi) skoraj do roka. Mislim, da se mi je en teden pred rokom obrnil z glavico na dol. Mi je pa G. takrat prepovedal spanje na levem boku. Še zdaj mi ni jasno zakaj user posted image . Ja, in omenil mi je, da če bo ostal v tem položaju, mi bojo delal CR. Zdaj pa se mi tudi zdi, da ima vsepovsod roke in noge user posted image .

Mi smo pa tudi v ponedeljek dobili še enega člana (od moža brat je dobil fantka Blaža). Je šla punca rodit v Postojno z EA, isto kot prvič in baje je vse ok. Se nisva še nič konkretno pogovarjale, jo moram še mal pustit pri miru. user posted image Je pa v porodnišnico prišla ob 11h, rodila pa okoli 18h.

Neposredna povezava do sporočila: 3053
10.4.2008 12:17:04   
lex
Takole midve sva od zdravnika. Ima vnetje očk od prehlada, dobili sva kremico in kapljice. Ful je boga ko se zbudi, ker ima čisto zapackane očkeuser posted image  pa ful rdeče. Pri nas je pa tak lep sonček, midve pa v hiši, ker malo veter piha pa si ne upam z njo ven, da je ne ša napiha zraven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem, da se malo naigrava,potem pa spat. Aleks se naju je naveličal in je šel v vrtec, mu je bilo dolgčas, ker ne more dirkat po bajti z Anejem (prijatlom iz vrtca).user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
10.4.2008 12:30:54   
sasi13
pri nas pa sije user posted image ampak zraven full piha. inigo sem razmišljala da bi šla midva tud pogledat v bolnico celje sam če praviš da je taka gneča, pol tk brezveze ker si moj kr tk ne more vzet dopusta pa še okol enih je to, a ne?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
10.4.2008 13:02:10   
Inigo
sasi13 - ja, sma tk naletela. res škoda... je pa od 13ih do 14ih.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
10.4.2008 13:22:18   
frutka_
Pridno počivam, ker imam skrajšan MV na 25mm in nenehno trd trebuh. Gin me je hotel v bolnico dat ležat ampak sem ga milo prosila da bi šla domov in sem sveto obljubila, da bom SAMO ležala. In res to tudi delam.user posted image
Malo gledam TV, križanke rešujem in ležim. Otrdevanje trebuha je pa kar neprijetno. Dobila sem Spasmex. Moj je bil čisto iz sebe (ko sem mu po tel. sporočila da bom morda v bolnici ostala) in je rekel, da je to ziher zadnja nosečnost, ker se mu bo zmešalo od skrbi.
V glavnem lepo ležim, malo preberem kaj, naša štajerka KM je včeraj popoldan rodila fantiča in sem full vesela zanjo, ker vem kako je komaj čakala, da ga stisne! Čestitam še enkrat!user posted image

LP

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
10.4.2008 13:22:59   
sasi13
taka full glupa ura je, bi blo boljše če bi blo okol petih bi vsak lažje šel pogledat. in kako si?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.4.2008 13:29:43   
Inigo
js res so si zmisli čudno uro... mogoče tudi zato, da nebi bilo nikoli navala, ker le redko kdo zmore prit ob taki nenavadni uri user posted image drugače sem pa usper. malo me sicer jezi, ker tolko stvari ne morem več početi... zdj ful na veliko vsak vikend prenavljamo stanovanje v Velenju in me pol zvečer tako noge bolijo, tebuh boli... vse mi gre narobe. nekak se ne morm navadit, da sm noseča in da določenih stvari pač ne morm delat. eh, sj bo hitro mimo! user posted image pa ti? dvojčka brcata? naš mali je tk živahen... me včasih celo premika sem in tja user posted image

frukta- sm vidla ja, da je K&M rodila. kak fajn! včeraj sem tut jst slišala tisti prvi jok... kak je to lepo!!!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.4.2008 13:35:18   
lex
frutka ta je zateuser posted image  ti samo tak uživaj si drugi bodo pa okoli tebe letali. Joj bogi Filip ko te bo hotel zase (se bosta pa v postelji igrala in kocke zlagala in pravljice brala,.............), samo boš videla potem bo pa še bolj na atija navezanuser posted image (tak je bilo pri nas ko je moral v bolnico pa jaz nisem smela zraven) in se bosta kar ona dva uštimala za vse. jaz sem včasih kar malo ljubosumna, ko za nič ne veljam. Pol si pa mislim bolje tako kot pa da bi oba visela samo ne meni (no malo še pa itak bostauser posted image ).

Ti res samo počivaj in uživaj in se pusti razvajat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.4.2008 13:40:43   
neboglasnica
Kako fino, da imate nekatere še kaj energije. Sem dremala salbo uro, zdaj sem pa še bolj smotana. Pecivo sem sicer spekla že dopoldne, ko bi vsaj takrat še kosilo spacala... No, tudi sladoled z vsemi dodatki bo dobro kosilo...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.4.2008 13:42:32   
glugluglu
komaj imam malo časa, da se javim, sej sem na bolniški skoraj bolj zaposlena kot v službiuser posted image . No saj zjutraj lahko potegnem, pa v miru kavico spijem (danes pri sosedi), pa počivam, sedaj pa kuham za moža, očeta in brata, da jim bom odnesla nekaj zrezkov na hišo, kjer polagajo ploščice. Skoraj so se mi zažgali sedaj vmes ko sem vas komaj prebrala. Skuham do konca, potem pa grem malo počivat predno odnesem malico, ker mi spet otrdeva trebuh, da je groza.

Pri nas je pa grdo vreme, ves dan že po malem dež pada. Malo rosi, potem malo nič, potem pa spet malo bolj. Prav muhasto jeuser posted image . Tiste, ki ne morete ven in imate lepo vreme, ga lahko vsaj gledate, pri nas še to ni možno.

Jaz pa še ne vem ali bi šla rodit v Ljubljano, kjer bolj poznam zadeve, ali v Postojno. V Postojni me moti samo to, ker so obiski tako kratek čas, ker želim, da tudi otroka prideta in sta nekaj časa tam.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.4.2008 13:44:13   
frutka_
Lex, hvala! Saj za malega ravno me skrbi. Dojenčke ima rad ampak ker moja nosečnost sovpada ravno z urejanjem mansarde in smo v fazi izdelave estriha za kopalnico je moj možek (poleg zahteven službe) še gori polno zaseden. Ampak sva se včeraj zmenila najprej mi2 s tamalim ostalo bo pač čakalo...ne gre drugače. Prigurati moram do 28.tedna pa potem vsakega naprej, da bo OK pupika, debela in velikauser posted image . Saj mali še kar razume. Dejavnosti vodim iz troseda. Tukaj berem, sestavljam, igram memory, gledam z njim risanke....V vrtec ga vozi moj ati, popoldan pa moži po njega. Zunaj pa tako lepo vremeuser posted image ...
Bo že...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.4.2008 13:46:07   
orion lady
Evo, čveku se bo pridružila še ena user posted image , ki pričakuje julija, natančneje 21. julija user posted image . To bo moj prvi user posted image .  ali bo fantek ali punčka se še ne ve, v bistvu niti ni toliko pomembno kot to, da bo zdrav.
Ravno včeraj sem se tehtala in nisem mogla verjeti, da sem se v zadnjih 3 tednih zredila za 3,5 kg, ker sem se pred tem vsega skupaj za 4 kg. res je, da sem v začetku veliko bruhala in celo shujšala. zdaj pa imam tak apetit, da je lušno user posted image .

drugače pa user posted image ful brca user posted image . res lep občutek.
toliko za prvič. se beremo!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.4.2008 13:46:09   
frutka_
Glugluglu kdaj imaš TP?  Meni tudi trebušček otrdeva. Res je trebušček, ker je mini,miniuser posted image  majhen. Jaz počivam in pijem Magnesol 3x na dan, pa Spasmex imam.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.4.2008 13:52:11   
sasi13
moja dva sta full agilna ampak zaenkrat še kr nežna. a to pomeni da si skoz v velenju? sej jz tud mislim da še lahk vse delam pol sm pa na konc dneva tk ubita da kr dol padem. pa sej bo hiter minilo in bo vse po starem.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.4.2008 13:53:58   
lex
orion lady dobrodošla med nami velikimi čvekamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

frutka tako kot si rekla najprej je vaše zdravje, potem pa vse ostalo. Boste malo kasneje preselili vse stvari v mansardo. če nas bo 5 na manj kot 60 kvadratih, z vsemi 3 v spalnici (la kako nama je uspelo 3user posted image  naredituser posted image user posted image user posted image user posted image ), se boste še vi stisnili, bo pa potem bolj veselo ko bo konec. Pa če imaš starše blizu je pol še bolje.
jaz bom tud mogla dans prosit njegove, da bojo imeli Alino (je še vročino dobilauser posted image ), da bom šla na parcelo ko pride humos dol potegnit, je moj glih danes v LJ pa ne ve kdaj pride, upam, da mu rata.
Grem kuhat, pa po malega. se zvečer tipkamo (bom še zvečer na novo uredila seznam, drugače pa jutri)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.4.2008 13:55:46   
lex
aja še to: sem vedno govorila (zato sva tud šele letos začela s hišo in ne lani), da noseča nikoli več v gradnjo, ker sem bila konec dneva ko mrtvec - no evo pa sem se spet zarekla in imam spet trebuh in spet gradimo.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.4.2008 14:11:30   
glugluglu
frutka, 2.7.imam datum, poleg magnesola mi je dala G še Buscopan, pa ga še nisem vzela, ker se mi ni zdelo še tako kritično, ampak zgleda, da počasi bo treba. Sicer nazadnje sem imela MV zaprt, pa dolg 35 mm, še nič zmehčan, ampak se mi zdi, da gre to počasi že nekam.
Tudi pri nas pospešeno delamo na hišici, pa še seliti se bomo morali konec meseca - med prvomajskimi prazniki. Potem pa upam, da bo bolj mirno in se bom lahko posvetila v miru posvetila malemu v trebuščku in njegovi opremi- upps v trebuhu, moj trebuh pa ni tako majhenuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
10.4.2008 14:20:59   
jocika
Flower, hvala za informacijo o trakcu, samo ne vem, kam moraš it, da si ga narediš????user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.4.2008 14:27:40   
neboglasnica
lex, zarečenega kruha se največ poje. Tudi jaz sem to rekla in spet s user posted image prenavljamo. Groza! Res je težje, ampak ženske zmoremo vse.

Veste kaj bom naredila? Po punci bom šla in se bomo odpeljale v Domžale na skupinsko slikanje, kar tako, za spomin. Pa da očija presenetimo.. Mogoče bo potem moja tečnoba izpuhtela (pobožne želje).

orion lady, dobrodošla!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.4.2008 14:29:47   
lex
jocika www.babygaga.com  www.lilypie.com drugače pa lahko v google vpišeš ticker in pol ti vrže ven kje se ga da dobit. pa kopiraš html kodo (ko maš trakec narejen) potem pa to kopiraš v mojo RR v profil, pod dodatni podpis

pri babygaga te opozarjam, da se ti bo prikazala stran z neko krvno banko, tam daš samo da to poznaš in ti potem vrže ticker gor. če maš še kakšno vprašanje - vprašaj

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.4.2008 14:45:56   
Anonimen

Ženske, ravn zdle sm mal po forumu čekirala pa brala....
neki glede strij... namreč da se je treba mazat tud po riti in ne sam
po trebuščku?!? zakaj že???? a je to mišlen pač sam za tiste k se v
nosečnosti ful zredijo čez rit al kako? k men tole neki ni najbl jasn....
zakaj bi se mazala po riti če je skos ista?

ok mal butast vprašanje sam vseen user posted image

< Sporočilo je popravil tedy -- 10.4.2008 14:46:07 >

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 14:49:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 15:44:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?