Blacky30
|
Nyah RR, čuvaj se. Saj pa ti sprehodi tudi niso tako pomembni. Jaz pa moja dva večkrat pustim, da gresta sama kam, da se malo družita in da ne visi nonstop na meni. Se imata super, ko gresta, jaz pa počivam doma. Tudi, če se kak dan bolje počutiš, je to lahko samo zatišje pred nevihto. Drži se!! 24julij, veliko mislim nate. Drži se, zdrži in tudi detece naj bo še nekaj časa pri tebi na varnem. Potem pa bosta doma celo življenje in se bosta cartala in cartala in cartala...... saj bo! Ti pa verjamem, da je grozno tam notri ležat, se spomnim sebe, kakšna panika me je grabila. Kakšna bi me šele sedaj, ko bi me doma čakal moj sonček. Neboglasnica, čestitke kolegici za pupiko in za ekspress porod. Joj, ko bi le jaz imela takega. Flower, alternativno sobo dobiš, če je prosta. Sicer pa žal ne. Jaz sem imela na začetku super babico, ki mi je uredila celo kasnejšo selitev v alternativno sobo, ker je bila ob mojem prihodu zasedena. Jaz pa sem še šetala po hodniku, ker še niso bili popadki pravi, tako da je bil še čas za selitev. In sem ji bila hvaležna za prijaznost, ampak mi soba ni čisto nič pomagala, razen glasbe, ki pa je itak nisem nič slišala. Radio ima samo ta soba, nič pa se ne doplača, ker to ni nadstandard. Sem pa željo po tej sobi izrazila v svojem pismu Najine porodne želje, ki so ga v MB P zelo lepo sprejeli in bili navdušeni nad njim. Pri meni je bila babica večino časa prisotna, a sem v tistih trenutkih res potrebovala samo mojega , nič drugega. Lex, naj se Alina čimprej pozdravi, ubožica. Frutka, sranje, pa kaj ga sviraš? Kako pa zdaj to? Si imela v prvi tudi skrajšan MV? Je povedal, kako je prišlo do tega? Marička, mi je kar hudo, ker moraš skoz ležat, revica. Drži se, saj bo vse OK, samo res lepo počivaj, da ne boš v P pristala. Orion lady, dobrodošla med nas. Zdaj pa veselo čvekaj z nami!!!
|