|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
10.4.2008 15:47:21   
Inigo
flower - in kaj si lepega kupila? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 16:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.4.2008 17:04:01   
jocika
Jooj, kje se dobi ta majčka, jaz jo tudi hočem...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 17:06:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.4.2008 17:16:00   
jocika
Hvala, super. Pa trakec mi je končno tudi uspelo naredituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3080
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 17:17:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.4.2008 17:45:30   
lex
evo pri nas pa bageri kopljejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , midve morava bit pa v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tako sonček sije zunaj pa morem luči imet prižgane. ja zdaj bom pa nestrpna postalauser posted image user posted image  ker bom v hiši mela samo sončekuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.4.2008 17:45:52   
glugluglu
tedy, jaz se kdaj pa kdaj namažem s kremo tudi po stegnih in ritki, predvsem ob strani, meni se vse širi, v obeh nosečnostih sem se razširila čez boke in malo čez rit, saj potem je šlo nazaj, ampak še najmanj 3 mesece po porodu nisem mogla starih hlač čez boke spravit.

joj kako bi bilo fajn, če bi samo trebuh rasteluser posted image !

"črv" se je tudi pri meni izkazal za super zadevo.

Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.4.2008 17:46:28   
jocika
Punce, a bo še ktera rodila v Trbovljah? Jaz sem se odločala med Celjem pa Trbovljami - sem ravno na sredini doma, pa so Trbovlje nekak zmagale - več hvale slišim...

Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.4.2008 17:49:46   
jocika
Glugluglu se strinjam, ja. Jst že pri treh mesecih nisem mogla nobenih kavbojk več zapet. Čeprav mi vsi govorijo, joj sam buši ti raste, je resnica daleč od tegauser posted image .
Pa pomagajo te kreme proti strijam?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.4.2008 18:01:59   
glugluglu
Glede strij naj bi bilo baje dovolj samo, da se mažeš s kremo, ki ni nujno, da piše, da je proti strijam, ker tistim, ki so bolj nagnjene k temu baje tudi najdražje kreme ne pomagajo veliko.
Jaz se tudi mažem z navadno mandljevo kremo od Afrodite, ker do zdaj v prejšnih nosečnostih nisem dobila strij (moram potrkat na les) in najbrž je dovolj, da skrbim za elastičnost kože in da dobi malo več vitaminov.

Je pa to najbrž pri vsaki drugače tako, da ne morem zatrdno reči kaj velja in kaj ne. 

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.4.2008 18:22:27   
sasula
TEDY:

jaz sem suha, štart 52kg in sedaj 24 tedne +7kg. PA, če sem iskrena se mažem do vse  kolen dol iz notranje in zunanje strani, rit, trebušček in prsa. Vsak dan 2x. Zjutraj  z neko kremo, ki vsebuje olivno olje, kareetejevo maslo in še nekaj... zvečer pa se namažem s 100% kareetejevim  maslom. Drugače pa sem nagnejna k strijam in sem zato še tolko bolj paranoična, da bi jih fasala po trebuhu in prsih. user posted image  Tko pač je ene pa ne bodo imele nobene strije in se ne bodo nič mazale. Stvar narave.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.4.2008 18:29:46   
lex
jaz se lahko utopim v kremah pa mi ne pomagauser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.4.2008 18:33:33   
sasula
LEX,

vprašaj mene , čez kak mesec.

UF.... dolgčas je bit na bolniški, ne moreš niti na sprehod ne nič.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.4.2008 18:46:50   
Inigo
flower - super majčka ne? tale Mojca je moja prjatlca. pa sosedi sva v Velenju. to je prava super mami... mogle bi jo spoznat... in od nje sem dobila za darilo majčko Se vidimo julija, ko sem ji povedala, da bomo tut mi meli kričača user posted image jo bom mela na srečanje gor user posted image

jocika
- tko kot je flower rekla. piši na mejl, noračiš in dobiš. pa še fajne so... in precej bolj poceni kot v Popku al kje že so punce tudi te majčke kupovale.
kremce pa... hja. jst sm najprej mela Eucerin, pa sm dobla alergijo, pa sm pol probala Afrodito, pa mi je bil tak lepljiv filing na koži... ni mi blo všeč. pol sm pa kupla od L'Occitane balzam za mamice in dojenčke (vsebuje karitejevo maslo, kokosovo maslo...), ker mam tut ostalo njihovo kozmetiko - to mi je pa super. tko da zvečer se mažem s tem, zjutraj pa z navadnim lonsjonom, ki ima dodatek E vitamina, ki je za elastilčnost. in morm potrkat - tok tok - še nism dobla nobene nove. sm jih pa staknila med puberteto, ko sm se v dveh mescih nenormalno potegnla. in te se mi zdaj malo čirijo. ma ne po dolžini ampak širini... hmm... čudno! ampak nove pa res še nobene. pa upam, da tut nobene ne bo.
se mi kar čudno zdi, da nobene nism fasala po prsih, ker so mi enormno zrasle... mogoče pa je le kaj na teh žaubah user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.4.2008 18:56:43   
Nyah*
Ojla!

Orion lady, dobrodoslauser posted image user posted image user posted image , kar veselo v cvekuser posted image !

Vsem, ki zidate svoje lastne hisiceuser posted image , mi bi tudi, pa se pametnega trisobnega stanovanja ne najdemo, jaz pa se ne bi selila ravno zadnji mesec moje user posted image , huh, sploh v stanju, kakrsnem sem zdajuser posted image .

Vidim, da je vsak dan kaka nova z otrdevanjem trebuha, to je pa res smotano, same skrbi aneuser posted image .
A Magnesol je priporocljiv ali kako? Ker jaz imam tudi spasmex, a kaj, ko s tako slabo vestjo vzamem tableto, zaradiuser posted image . No saj, ko je hudo, ga itak vzamem.

Frutka, saj 2,5 cm dolg MV se ni kriticen, moj je dolg 3 cm, pa je se dovolj dolg je rekla, ce se ne bi razpiral pred dvema tednomauser posted image , zato sem doma.

Jaz sem zdajle sama, pa nimam kaj pocet (oziroma ne smem ne vem kaj), moja dva sta pri babici, pa na igrala sta sla, kaj ces, mala mora ven, ni ona kriva, da mami ne more zravenuser posted image . Res mi je toliko bolj hudo, ker imam ze njo, ce bi bila to moja prva nosecnost (ki je bila btw brez tezav, sem bila ko rozica do zadnjega dne), bi bilo lazje doma lezat, pa seveda bi bilo doma manj dela, enkrat sem pospravila, pa je bilo kar nekaj dni ok.

Oh, saj vem, da morim, se sama sebi smilim, raje grem.

Uzivajte vecer s svojimi dragimi.

Papa

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.4.2008 20:08:35   
glugluglu
MV: kot vem iz inf. na netu je meja za tveganje prezg. poroda ravno 2,5 cm. 

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 20:30:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 20:34:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.4.2008 20:49:40   
Blacky30
Evo tudi mene malo. Danes je bil en tak čorav dan, v službi se mi nič ni dalo, kar spalo se mi je. Zdaj pa spet gledam kot čuk in nisem nič zaspana. Jaz, ko nikoli nisem poznala nespečnosti, zdaj pa take težave. Eh, saj bo.

Moj mucek je spet zbolel. Sem prišla v vrtec ponj, pa je imel živo rdeče ličke, sem takoj videla, da ima vročino, pa sveče so mu tekle iz noska. Vzgoj. pa ni nič opazila. Je kuhal na 38, revček. Pa komaj je bil 10 dni v vrtcu, se spet navadil in nehal jokat zadnja dva dni, pa bo spet doma. Upam, da bo do ponedeljka OK in da se ne bomo šli jovo na novo tega jokanja. Mi je tak hudo, da potem še celo pot do službe jokam v avtu.

Jaz sem kar OK, malo včasih pozabim, da sem zdaj "račka" in se kar zaženem, potem pa me začne bolet v sp. delu trebuha ali na strani, tak da me moje telo hitro opomni. Hodim veliko, zato me tudi večkrat boli spodaj. Vezi med nogami pa me itak skozi bolijo. A vse to bom pretrpela brez težav za mojega user posted image . Upam samo, da ne bo postalo huje, ko bo prišla še vročina.

Zdaj pa vas grem malo brat nazaj. Zraven pa se bašem s čokoladnimi napolitankami.user posted image  Joooooooooj, sladoled imam v skrinji, zdaj sem se spomnila! Grem hitro iskat.user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.4.2008 20:56:33   
glugluglu
ja flower, to pa res zanimivo, sem prebrala od Pušenjaka, jaz sem pa tole našla, citirano:

"ugotovil, da je tveganje za spontani prezgodnji porod pred 35. tednom nosečnosti povečano, če je v nosečnosti z ultrazvočnim pregledom ugotovljen maternični vrat (MV) krajši od 25 mm."

Mogoče so se pa zdaj meje povišale, ker bi bilo preveč žensk na račun zdravstvene zav. doma in v bolnicahuser posted image Po eni strani imajo težave, ker ni prostora v inkubatorjih, po drugi strani te pa dajo na bolniško šele takrat ko že skoraj v bolnici pristaneš (tu mislim na zdravstveno zav. in ne na naše ginekologe, ki ti dajo prvi mesec bolniško). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 21:06:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.4.2008 21:11:14   
sasula
Gluglu:

glede na to, da so za menoj tri konizacije vem o MV vse:) kar želite vedeti. 3  cm je super dolžina MV, skrajšan je šele pri 1,5cm in pri dvojčkih 2,5 cm.

Glede na to, da imam meritve vsak mesev, ravno iz naslova konizacij in skrajšanjega MV, vam jutri napišem več, ko imam ponovno kontrolo z ultrazvokom.

V glavnem vam jutri sporočimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.4.2008 21:19:41   
glugluglu
No, če je meja šele 1,5 cm, pa fajn - za vse tiste, ki imamo več. Sasula, držim pesti, da bo jutri vse ok!

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.4.2008 21:29:52   
Blacky30
Nyah RR, čuvaj se. Saj pa ti sprehodi tudi niso tako pomembni. Jaz pa moja dva večkrat pustim, da gresta sama kam, da se malo družita in da ne visi nonstop na meni. Se imata super, ko gresta, jaz pa počivam doma. Tudi, če se kak dan bolje počutiš, je to lahko samo zatišje pred nevihto. Drži se!!user posted image

24julij, veliko mislim nate. Drži se, zdrži in tudi detece naj bo še nekaj časa pri tebi na varnem. Potem pa bosta doma celo življenje in se bosta cartala in cartala in cartala...... saj bo! Ti pa verjamem, da je grozno tam notri ležat, se spomnim sebe, kakšna panika me je grabila. Kakšna bi me šele sedaj, ko bi me doma čakal moj sonček. user posted image

Neboglasnica, čestitke kolegici za pupiko in za ekspress porod. Joj, ko bi le jaz imela takega.user posted image

Flower, alternativno sobo dobiš, če je prosta. Sicer pa žal ne. Jaz sem imela na začetku super babico, ki mi je uredila celo kasnejšo selitev v alternativno sobo, ker je bila ob mojem prihodu zasedena. Jaz pa sem še šetala po hodniku, ker še niso bili popadki pravi, tako da je bil še čas za selitev. In sem ji bila hvaležna za prijaznost, ampak mi soba ni čisto nič pomagala, razen glasbe, ki pa je itak nisem nič slišala.user posted image  Radio ima samo ta soba, nič pa se ne doplača, ker to ni nadstandard. Sem pa željo po tej sobi izrazila v svojem pismu Najine porodne želje, ki so ga v MB P zelo lepo sprejeli in bili navdušeni nad njim.
Pri meni je bila babica večino časa prisotna, a sem v tistih trenutkih res potrebovala samo mojega user posted image , nič drugega.

Lex, naj se Alina čimprej pozdravi, ubožica.user posted image

Frutka, sranje, pa kaj ga sviraš? Kako pa zdaj to? Si imela v prvi user posted image  tudi skrajšan MV? Je povedal, kako je prišlo do tega? Marička, mi je kar hudo, ker moraš skoz ležat, revica. Drži se, saj bo vse OK, samo res lepo počivaj, da ne boš v P pristala.user posted image

Orion lady, dobrodošla med nas. Zdaj pa veselo čvekaj z nami!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?