|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
11.4.2008 22:17:40   
Blacky30
Lex, hvala za lepe želje. Nejc je danes še imel vročino pa iz noska mu teče. Bil je kar razpoložen, zvečer pa že konkretno tečkan. Zdaj pa že spi, tak da upam, da bo jutri boljše. Upam, da tudi Alina čimprej ozdravi.

Jocika, midva sva skupaj 15 let. Ko sva dobila prvega otročka pa sva bila skupaj 12 let. Res je velika sprememba, a paše malo, ker sicer postane zakon preveč monoton in dolgočasen. Poročena pa sva 5,5 let. Morda bo user posted image  prišel na najino 6. obletnico poroke (6.7.), morda pa na moj RD (15.7.)user posted image

Flower, čestitke za izpit!! Kar tako naprej, pa bo diploma kmalu v žepu!user posted image user posted image user posted image

Žabica26, ne se sekirat za besede drugih. Morda pa se le bojijo zate, da ne bi imela kakšnih težav za to. Res pa je, da ti zdaj brezveze kaj govorijo, ker si itak že user posted image  in verjamem, da te opominjanja sedaj razjezijo. Jaz sem z mojim g. govorila o naslednji user posted image  in mi je tudi rekel, da naj mine med eno in drugo zanositvijo vsaj 2 leti. Da bi telo lažje prišlo k sebi in se pripravilo na novo nosečnost. Če pa se ti super počutiš in bejbija rihtaš brez problemov, pa se ne rabiš sekirat. Ne poslušaj jih!user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 22:22:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
11.4.2008 22:24:51   
Motoristka
Lex-ja čas za eno kavico pa bo.

Midva pa sva skupaj-letos bo 9 let, poročila sva se prejšne leto-7.7.2007...vsi pa mislijo, da bom rodila 7.7.2008.user posted image in ne 11.7.2008-bomo videli.

Danes pa sem zmatrana-po dolgem času...grem kar počasi ajat...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
11.4.2008 22:57:32   
lex
blacky super da je boljeuser posted image

midva bova avgusta skupaj 10 let - koruznika, živiva skupaj 3,5 leta in otrok je ena taka dobrodošla sprememba, da vajini zvezi tisti dodatni pečat.

Preden sem pa z Aleksom zanosila je bilo pa že skoraj preveč fešt, se je začelo tud med tednom ga feštatuser posted image  - da sva užila zadnje samske trenutkeuser posted image

uživajte, jaz grem pod kovteruser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 23:47:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
12.4.2008 9:08:15   
Tinky
Jutro user posted image

Včeraj sva bila na 3D uz (mimogrede, nekaj slikic je v albumu), bilo je noro, nepozabno in full smešno. Ker se mali ni in ni hotel nastavit sva bila not celo uro. Ko je pa vendarle pokazal obrazel je ves čas zehal in cucal prstek in si tlačil celo rokico v usta. Pa sramežljivo je pokazal lulčka.
Naredila je tudi morfologijo in je vse ok, velikost tudi ustreza njegovi starosti.

V ponedeljek imam pregled pri svoji gin in me full firbec matra kaj pravi moj heboglobin (sem od vedno full slabokrvna).

Lep dan, kljub dežju.

Pa pa

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3181
12.4.2008 9:25:28   
glugluglu
Dobro jutro, user posted image user posted image user posted image ,

danes sem pa prva tu. Saj sem maloprej vstala, na jedilni mizi me je pa pričakala kavica in laptop. Ja kaj pa naj kot da grem malo pogledat kaj ste napisale. Mojuser posted image je pa že šel delat na hišo.

Hruška debeluška MV se meri z vaginalnim UZ, moja G tega ne dela in sem morala iti na napotnico kar v porodn.

Midva bova letos 19.6. poročena 9 let, Mark bo oktobra star 9let , skupaj bova par 16.8 ravno 11 let, edino poznala sva se pa že 5 let prej predno sva skupaj pristala. No in ko sva končno prišla skupaj, se je začela zadeva odvijat z neizmerno hitrostjo.user posted image Prežurala sem se pa prej itak preveč že (včasih se sprašujem, kaj če bodo moji otroci šli čez vse to kar jaz in me je kar groza), v tistih mesecih, ko sva bila še brez otrok pa sva vseeno kar veliko čez dala.

Neposredna povezava do sporočila: 3182
12.4.2008 9:27:52   
glugluglu
uuups, pa nisem bila prva.

Tinky tudi tebi lep vikend!
Pri nas se pa kaže sonček.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
12.4.2008 10:40:12   
Nyah*
Tinky, kako lepega fantica imate user posted image user posted image user posted image , ful so lepe slikiceuser posted image .

Pri nas je tudi dezek, tak zaspan dan je, z mojo pikico lenariva, kosilo se kuha, mozek dela....saj se kar prileze. No ja, dela po stanovanju bi bilo veliko, a ce ne semem, se malo prisparam pac. Bom peglala kasneje....

Kako ostale? Otroci so zdravi? Pa ve in vase pocutje?

Bom pokukala se kasneje gor, ko se javi se katera....

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3184
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 10:57:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
12.4.2008 10:58:11   
neboglasnica
Oj, da se pofočkam. Midva sva zjutraj povedala najini punci, da odhaja na križarjenje s teto. Ja, seveda, veseli se, druga pa joka. Šment, zdaj pa pakiramo.

Tudi mi  gremo zvečer na žur, tako da ne bomo samo doma objokaovali odsotnost hčere. Zvečer še žuramo skupaj, zjutraj pa gre.

Katera je že spraševala, kdaj se dobimo v petek? Če se ne motim, ob 11.00 uri na Trojanah. Upam samo, da jim ne bo sladic zmanjkalo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
12.4.2008 13:18:15   
sasi13
jz sm si majčko prideva julija kr sama naredla z barvami za tekstil, je pa se zgodila ta škoda da mi je že kratka ker je trebušček zrastu. zdej pa glih razmišljam s kakšnim napisom bi si naredla drugo, ker pri nas je pa res možnost da ne bo julij.
tinky full so lepe slikice otročka.
moj je tudi dans šel kolegu pomagat delat tk da samevam, ampak sem že bila pridna sem že dva stroja oprala, posušila, posteljo preoblekla zdej pa mal faulencam.
flower ob pol enajstih sta šla v McDonaldsa? dobra si da se ti je tk pozno zluštalo in kaj si dobrega jedla?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 13:29:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
12.4.2008 13:31:05   
neboglasnica
Za McDonalds ni nikoli prepozno, kajne? Tudi mene ustreza ta hrana, a začuda sem bila v tej nosečnosti samo trikrat. Kaj pa vem, to pot ne potegne. Tole aprilsko vreme me zeza. Ravnokar smo se nažrli, punci sem poslala spat, da bosta zdržali večerno žurko, pa razmišljam, če bi tudi jaz malce tele krake stegnila po postelji. Še kateri paše odležati kakšno kitico popoldne?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 13:59:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
12.4.2008 14:10:07   
sasi13
sm jz tud navajena da morm okol 22 spat, zjutri pa sem okol 8 - 9 pokonci. je pa res da ne spim vsak dan fajn. če grem pa popoldne spat pa tud zvečer ne morm spat.
od začetka nosečnosti se je men tud zluštalo hamburgerja iz McDonaldsa ker ma tak posebn okus, bla sm pa en tedn nazaj pa sm jedla sladoled in shake. 

Neposredna povezava do sporočila: 3191
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 14:12:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
12.4.2008 14:28:16   
sasi13
okej sm že nehala, ker na koncu bom še pa jz dobila lušte. kaj ti pa najbolj paše od hrane? men trenutno testenine, bi jih lahk jedla vsak dan. 

Neposredna povezava do sporočila: 3193
12.4.2008 14:41:40   
Blacky30
Oj!

Kosilo je mimo, zdaj razmišljam o jagodah s sladoledom. Samo rit bo treba dvignit in si pripravit zadevo. Pa dragemu sem pozabila naročit smetano, ko je bil v trgovini.user posted image

Zimska, hvala za info o črvu, meni izgleda super! Zdaj se moram samo še spravit v trgovino ponj, ker spim pa res že slabo.

Auroraa, lindy in inigo, ful lepe majčke. Jaz ravno čakam na odgovor Mojce, potem pa si bova v ponedeljek s sodelavko skupaj naročili vsaka po 2 verjetno. Dobro, da vem, da jo lahko dobim tudi v črni barvi, ker mi od tistih nobena ne ugaja. user posted image

Lunica24, meni je g. v ponedeljek na pregledu povedal, da se user posted image  zdaj ima prostor vrteti okoli in okoli in da tudi se, čeprav je bil zdaj že na 3 pregledih zaporedoma vedno obrnjen na glavico. Tak da imajo še čas.

Tinky, zelo lepe slikice z UZ, ful luštkan fantek!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 14:48:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
12.4.2008 14:51:13   
Blacky30
Jaz pa imam eno prošnjo za vse vas. Nekaj mi že dalj časa ne da miru, pa mi prosim malo pomagajte. Prosila bi vas, če pogledate nazaj na koledar, na kateri dan v tednu ste imele prvi dan zadnje M in sedaj, kateri dan v tednu imate PDP glede na zadnjo M.
Po moji logiki bi moralo to biti na isti dan, če smo noseče 40 tednov, saj teden ima vendar 7 dni. Če sem imela prvi dan zadnje M v torek, potem bi tudi PDP 40 tednov kasneje morala imeti v torek, ne?
Pri prvi user posted image  mi je štimalo, zdaj pa mi ne. Pa se mi zdi, da se je g. zmotil, pa da ga je zmedlo tudi to prestopno leto. Ne vem, ali pa je v prvi user posted image  to bilo le golo naključje. Zato vas prosim za pomoč. Da bom imela malo bolj razjasnjene pojme.
Saj vem, da je v končni fazi vseeno, ker bom itak rodila na kak drug dan, samo vseeno bi po mojem izračunu morala imeti PDP na 15.7., ki pa je moj RD. Zato mi to toliko pomeni. Pa ker mi je dolgčas. user posted image  Upam, da se vam bo dalo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
12.4.2008 14:53:46   
sasi13
men so se pa od začetka testenine ustavle zdej pa bi jih lahk jedla trikrat na dan. nimam pa več rada čokolade tulk kot sm jo mela prej. tud pri men bi šlo brez mesa.

Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.4.2008 14:56:59   
sasi13
jz sm mela prvi dan zadnje menstruacije 30.9 in je to prišlo na nedeljo, zdej pa imam rok 6.7 in pride spet nedelja. (je pa od tasta rojstni dan user posted image ) kdaj pa si ti mela zadnjo menstruacijo?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 14:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
12.4.2008 15:00:33   
sasi13
ja očitno ni dons nobene tu gor, razen blacky30 je še vmes neki napisala. se pozna da je vikend. a maš msn?

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.