|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
11.4.2008 15:17:40   
Anonimen
punce. če sm prav zasledila sta naši bivši julijki cipresa in jagodinka po novem decembrski srečki nosečki. user posted image user posted image user posted image  zdaj pa do konca user posted image

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
11.4.2008 15:20:21   
Inigo
RESSS??? hura za njiju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.4.2008 15:20:55   
Motoristka
O super, to pa je res vesela novicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.4.2008 15:37:13   
jocika
Lex, te bom ubogala, pa se zdle prijavla na strokovca. Energije je za zdle res še dovolj, pa še cel junij sem doma. Potem moram pa še diplomirat - mal obratni vrstni red sem vžgalauser posted image
Včeraj sem pa tudi jaz to majčko pridem julija naročila. Zdej moram pa sam še za ostalimi oprezat, kje vas bom videlauser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3154
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 16:04:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 16:49:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 17:10:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.4.2008 17:12:43   
netki
auroraa....ful dobra majčka

Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.4.2008 17:30:56   
lex
jaz sem tud morala dat zraven overjeno diplomo. razen če delaš kot pomočnica in imaš primerno SŠ pol ni panike.

majčka je ful lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.4.2008 17:58:22   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image  kolk so cortane te majcke. jaz jo bom tudi narocila, samo ne vem, katero barvo najuser posted image . Kako si pa ti crno dobila, tam pise, da imajo le belo, rumeno, sivo in zeleno?

A to ji napisem mail, pa opises katero barvo bi ali kako?

Napisa sta pa oba lepa, komaj cakam!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
11.4.2008 18:18:33   
neboglasnica
flower, ja te novice, da gre na križarjenje ji še nisva povedala. Ji bova jutri.

Hvala za nasvet, glede šala mislim.

Ravnokar smo pobasale sladoled s smetano, sladkim grehom.. Mnjami!

Se spomnite, kako sem včeraj ali pa danes pojamrala, da sva iemla buren, jokajoč pogovor? No, danes je prišel iz službe z lončnico. Saj, odkupiti se je treba.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.4.2008 19:24:05   
sasula
Živjo,

danes me je skoraj kap pri ginekologu. Sem začetek 25 tedna in sem pridobila +6,5kg, ker sem bila vmes in sem še bolna, sem celo shujšala:) No in me tehtajo pri zdravniku in mi zdravnica reče, da je to pa že kr veliko!????????????????????????????????????????? Jaz sem kar onemela.S tem, da povsod piše, da če je start z nizko težo še celo malo več dobiš skupaj kot 12 kg. ME je čist v slabo voljo spravila. Je spraševala, če jem veliko grozda, pijem soke ! In jaz nič od tega. Pijem navadno vodo, ki se mi že upira, ne jem grozdja in ne sladkarij. Me je prijelo, da bi šla v trgovino kupla 3kg nutelo in jo pojedla celo z žlico!

Drugače pa imam MV super še celo malo 3cm dolg, glede na moje konizacije je to ena a. Včeraj je ena rekla, da je 2,5cm kratek vrat in sem jo danes vprašala in mi je rekla, da je do 1,5 pri enojčkih vrat dovolj dolg.

Adijo, sem tako jezna.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
11.4.2008 20:14:14   
Inigo
sem dala v album mojo majčko user posted image ki je BTW najlepša... user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
11.4.2008 20:30:08   
24julij
ojla da vam posljem pozdravcek,vidim da si pisete o majckah jaz sem jo kupla u popku-toook draga zdj pa ne vem ce ne bomo prehiteli z meseci,hahahadrugace sva pa se vedno v bolniski postelji,ne bom ravno uzivala nosecnosti tko ko sem mislilauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
11.4.2008 20:32:41   
glugluglu
majčke so res lepe vse, ampak a je še kera, ki nima poguma, da si jo kupi, tako kot jaz? Namreč zato, ker imam skoz občutek, da bo lahko dosti prej kot julija user posted image in me zaradi vsega nakup majčke sploh ne mika. Pa sej samo paničarim. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.4.2008 20:43:31   
glugluglu
24julij sva skor istočasno pisali o teh majčkah, želim ti, da prideš čimprej domov, ena kolegica je bila od 6. m. odprta 2cm in so jo hoteli poslati v bolnico in je obljubila, da bo počivala doma, ker ni hotela v bolnico in je na koncu 10  dni pred rokom rodila. Kar je super.
Pa kakor sem si zapomnila imaš MV dolg 2cm kar naj bi bilo še ok, tako, da res držim pesti, da bo vse ok in da boš pred porodom še kaj doma s svojim dragim.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.4.2008 20:52:54   
neboglasnica
glugluglu: jaz tudi upam, da bo prej, saj sta obe punci junijski. Zato, če si bom, si bom kupila tisto: boy or girl, ali pa tisto: psst, počivam...

Zdaj pa uživajte v user posted image , naj noč mine brez neprespanih trenutkov....

nočka

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
11.4.2008 20:53:23   
lindy
Evo sem dala še jest moji dve majčki v album. Drugač pa pr men vse vredu, kg kar letijo gor, ampak me g. ni nč kregala, v službi sem še slab mesec potem pa že na dopust in porodniško, cunjic za našo princesko bo že kmal dovolj, rabim še previjalno in nekaj malenkosti pa smo pripravljeni, komaj že čakamo!

< Sporočilo je popravil lindy -- 11.4.2008 20:55:12 >

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 20:56:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
11.4.2008 21:04:30   
Inigo
pa ni vrag, da se v petek ne bomo prepoznale... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
11.4.2008 21:04:47   
Inigo
po majčkah, namreč! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
11.4.2008 21:22:28   
Inigo
punce, kaj boste kj počele čez vikend?

jst grem na poroko jutri user posted image na Otočec user posted image bo oh in sploh, ker mamo gosti gor celo sobe rezervirane... user posted image škoda samo, da bo dež. ampak za mladoporočenca pa je to dobro, saj pomeni, da bosta imela veliko denarja... ah, to vraževerej! da bi le držalo... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 21:33:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
11.4.2008 21:36:43   
Motoristka
Zdravo!

Ob kateri uri naj bi bilo srečanje drug petek?Jaz ne najdem ure al pa sem slepauser posted image ..sem videla ob 11user posted image ...jaz bi lahko priletela(upam) za kakšnih 30 min....

< Sporočilo je popravil Motoristka -- 11.4.2008 21:45:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3174
11.4.2008 22:01:46   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  motoristka super, pa za 1 kavico je vedno čas. a ne?user posted image

jaz se pa ne morem odločit za majčko. Ne vem če si jo ne bom kar sama naredila ko mam folijo za nalepke doma. Evo iziv za petekuser posted image , upam da bo Alina zdrava, če ne prej bom v torek vedela, ker imava kontrolo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?