ribicau
|
Živjo! Ah Kolumbo, kaj Garmin, sej sem le jest take dobre koordinate povedala ! No samo da ste najdl in da ste s šopingom bli zadovoljni. Atena777 hvala za linke. Jest sem imela včerej too much enga dela. Z Evo sva šli popoldne plavat, pa moja mami je šla zraven, pa še dobr, da je šla, ker jest ne vem, kako bi spedenala tamalo in sebe, ker kr u bazen skoz tiši. Ponavadi jo dam kr u varstvu unim učiteljcam, ker drugač se jest ne morem oblečt. Pol k sva pršle domov, sem ji hitr večerjo skup spravla, pol sem šla pa s sodelavkami na pjačo. Moj je tamalo dal spat, pol je pa tud šel na en sestank - in ne boste verjele, sedel so za sosednjo mizo . U glavnem, domov sem se prmajala mal pred enajsto, pol sem pa še mal bluzila po stanovanju in posledica je, dons sem čisti zombi. Upam, da se zadeva kmal mal poštima...zdele pijem kofi...., ker ima potem ob 8ih en sestank. Aja še to, na steno sva naštimala tisti meter papirnati od DM-a, da otroka meriš.....pri nas je to misija:nemogoče! Al tamala noče zraven pridt, al pa ko pa pride, pa z glavo gor gleda, al pa se vrti...joj, za znort. Ampak Atena777, Demer in Kolumbo zadnjič ko smo se dobile in smo ugotavljale da je velika itd., sem gledala njeno knjižico od sistematskega, pri enem letu je bla 79cm (ko ste rekle, da nemogoče, da so bli vaši večji.....), zdej pa se mi zdi, da je kakšne 82-83cm, več pomojem ne! A niso bli vaši že na sistematskem ene tolk? Ajde, zdej pa morm it, cao!
|