|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.5.2008 22:49:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: februarčki 2007
3.5.2008 7:59:33   
malecka_mateja
jutro!

evo mene!
sejsplohnibiločasa za nič!

v glavnem v sredo sva fuuullll uživala v zrečah!res je bilo fenomenalno!tamala je bila pridna pri tašči!user posted image
pol pa nismo šli na kres ker sem jaz neko drisko dobla pa sva sam k kolegici ki je mela roj.dan šla mapak je bilo zakon!jedli pili vse po malo!zjutraj sva spala do pol desetih!pol pa se še eno uro cartala v postelji!pol pa k tašči na kosilo in po malo!
pol pa je malo vročine v čet dobla amapk malo sumim zobe!
včeraj smo pa meli spet piknik pri teti pol smo pa maj panj postavljali!user posted image user posted image ful je bilo ok!evo in danes smo tu!
včeraj je mela še malo vročine danes pa nič!tak da kotniki gredo ven pa mislim da je to to!upam no!

v glavnem prav fajn je in sploh mi ni it za delat!bi skoz tak bla doma!
danes gremo pa na naš vikend in bomo tam uživali!user posted image user posted image

kolumbo mogoče pa je zdaj do vgnezditve prišlo pa je bilo zato par kapljic!nč bat!po mojem bo vse ok!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   [Brisano sporočilo]
3.5.2008 13:48:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.5.2008 18:17:50   
Anonimen
Čao punce!

Kako ste kaj? Vidim, da kr uživate! Sej je prav! Mi smo večinoma doma. Učeri smo bli skor cel dan pri mojih, pa so tud od mojega starši bli tam, tako da smo preživeli dan v družinskem krogu. Pa en dan smo bili pri enih kolegih na pikniku, ostalo pa samo "lokalno" potepanje.

Danes sma se edino peljala v Ce, gledat za kake patike za Alena, ampak nič pametnega. Če pa je že bilo lepo in ne dražje od 30 evrov pa št. niso imeli prave. user posted image Tak da nič... BTW - kolk majo kej vaši št. nogice? Js morm za Alena 22 iskat, pa še to so mu ene pumice bile bolj na knap, tak da bi celo rabu 23. Ne uprašat, kok je zgledu pol obut... Kot klovn user posted image

Zdej kuham, da bo še za juter kej. Kosilo smo jedli zunaj. Alen obožuje pico user posted image Zdej spi že skor 2 uri, tatko pa TV zraven gleda. Sta omagala kr na sedežni. user posted image Js sem si pa mal cajta uzela za RR in da koooončno uredim slike. Jih bom počasi pošiljala razvit, ker odkar se je rodil smo razvili ene 50 slik, to je pa tud use. Pa še to je polovica šla po bližnji in daljnji žlahti. Ostalo je vse na CD-jih. user posted image

Kolumbo - sem že hotla ploskat, ker je Šime dal gol, pa vidim, da je bla tetiva user posted image Sej bo pa zato drug mesec kr 2 uštimu! user posted image

Grem hitr slike zrihtat, pol zvečer pa še peglezn čaka user posted image Medtem bota moja dva glih auf za večerjo. Upam, da nam uspe pred spanjem še za kake pol urce vn skočit.

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 3.5.2008 18:18:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1479
   [Brisano sporočilo]
3.5.2008 21:59:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
4.5.2008 8:41:37   
malecka_mateja
jutro!

nekaj nas net jebe in sploh nisem mogla pisat!upam da bo šlo!

mi smo včeraj spet uživali na enem pikniku pri kolegih je naš vikend izvisel!ampak je bbilo zqakon pa tudi vreme!zvečer pa smo bili pri dežurnem ker se mi je zdelo da bi lahko nas uhicca mučla!ampak ni nič!tako da so verjetn zobki!

spali super napram včeraj!
danes pa bomo doma!jaz morem spucat vse!pol kosilo pol pa mogoče pade kak sprehod!

kolumbo jaj ja sej bolje na februarčka!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1481
4.5.2008 9:16:53   
atena777
Kolumbo ne morem verjeti, da ni bil gol user posted image ??
Tvoje bolečine so pa čist možno povezane s shujševalno. To je kar napor za telo, sploh če imeš nekaj več viška, so obremenjeni vsi notranji organi, tudi obisk pri zdravniku ne bi bil odveč. Jaz sem se enkrat neki špilala, sem ornk obležala zarad ledvic. Ni mišljeno kot karanje, ampak bolj kot previdnost ni odveč.
Si pa ful pridna, ponosna nate user posted image user posted image !!!

Jasna81 vidis kako lepo ste se imeli tudi brez avta user posted image !
Malecka_Mateja mozno, da je Tjaska samo fuuuul pogresala vaju. Jaz sem opazila, da David je tudi ful cudne vojle, ce me dlje (beri cez noc) ne vidi, potem je kar neki jokcast, pa se kaksen smrkucek se pojavi. Se mi zdi, da se vcasih ne zavedamo kako krhka so custva malih. Povedat nam pa ne znajo. No ampak vse to jim skodi sigurno ne, saj morajo pocasi postati samostojni, da se samo za kiklo ne drzijo. Pri meni je bolj problme, da se me David nic za kiklo ne drzi in je mamici zal :(.
Mi smo bili vceraj v hribih na primorskem. Mojadva starsa me ze ful casa prosita, da prideva na obisk k njim na Primorsko, kjer imata vikend in koncno se jima je uresnicila zelja in smo se imeli vceraj prav krasno.
Danes pa se ne vem kam bi picili.Malo imam na umu Gorenjsko, pa bomo se videli.
Malecka, ne zeza net samo tebe, RR nekaj strajka zadnje case, pomojem bodo moral v kratkem narediti prenovo, ker se sesuva. Potem bomo pa spet vsi na eni zvezdici :).

Kje je Demer? Darca_k? Visnjaaa? Mergit? Ribicau?Pikecpokec?

Neposredna povezava do sporočila: 1482
4.5.2008 11:38:35   
malecka_mateja
vo kosilo se kuha!

jaz sem mela zdaj dve uri likanja sem od mojega omaro v red spravla zimske vstran letne not pa vse speglala pa lepo zložla pa malo bek zmetala insortirala!zdaj me še moja čaka sam verjetno drug vikend ker zdaj se mala naspi pol pa gremo na sončka!je prelpeo vreme!

gor še pobrišem in imam dovolj za danes!

ja atena sej možno!sam sej danes je že mal bolje vročine ni!trkam¨¨!sam je pa še vedno tečka pa noče jest pa ne pit!nevem kaj ji je!
pol sej ji pa pustila da sama z žlico je te pa je vsaj malo pojedla!pa morem našo pupo pohvalit da odkraj je v vrtcu tako zelo lepo z žlico je!sploh se ne popacka in žlico čist  normalno v usta nese!ne pade ji nič dol!pa tako lepo zajema z žlicouser posted image user posted image user posted image bravo naša!

pa res ful pogrešam margit???pa višnjo???pa bubili??danineli???pa vse no!kje ste???

no grem nadeljevat!lep dan!papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.5.2008 16:45:46   
malecka_mateja
helimaša vse naj naj!da bo čimprej user posted image  in da boš zdrava ker potem tak ostalo samo pride!

mi smo iz sprehoda in bomo zdaj na balkonu malo uživali!

pa ve???kje ste??

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
4.5.2008 20:28:38   
atena777
hejla, tudi mi smo z malo daljsega sprehoda (beri: po Vrhniki smo se potepali) in sedaj se David trudi zaspati. Ja danes mora zaspat prej, ker bo jutri treba vstati ob ene 5.45 vsaj.
No upam, da se bo dobro uvajal. Drzite pesti. Revez bogi se bo ze četrtič letos uvajal na novo! Ampak tukaj vsaj vem, da sprejema varusko in tudi enega fantka je ful lepo sprejel. Upam na najbolje.
Aha in se report o shujsevalni: pheh danes slabo. Prvic sem "gresila" in sicer na oh dan sem zmazala ene sirove struklje z borovnicevim prelivom, pa kos pize v istem obroku, pa se 3 pesti prazenih lesnikov za povrhu, sem se pocutila, ko da me bo razneslo. Jutri pa sadni dan. Saj zdaj je prisel ze cisto v navado, sploh ne porajtam vec, da je sadni dan. Je pa res, da se tudi striktno ne drzim urnika in locevanja sadja - jem sadne solate, pa banane, pa zlico muslija, pa zlico smetane, pa pesti oresckov, pa avokado - vse kar mi pase, pa cetudi vsako uro. 
Za petek sem pa razmisljala, da bi en dan pred vodnim dnem pila samo zelenjavne in sadne sokove. Da malo razbremenim telo, pa da se koncno malo precisti spomladansko :). Samo zna biti, da bi potem imela tak naval lakote, da bi vse zivo snedla kar bi videla user posted image .
Zdej pa dost o hujsanju, vas bom cist "zamorila".

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 7:56:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.5.2008 8:14:38   
atena777
Evo mene v službi, David pa v varstvu. Dokler sem bila jaz tam ni nič jokal. Upam, da bo dobro zvozil. je biol pa priden, sam je vsatl 5.50, niti mi ni bilo treba budilke nastimati. Naspala sva se, se pozajtrkovala sva, tako da vse ok.
Kolumbo ti si pa faca, kar vodni dan bos prestavila? A se to da?
Jaz imam danes sadni dan. Mislim, da ne bo panike, sem se ze cisto navadila. Kile pa so se sedaj ustalile na tezi, ki sem jo imela pred zanositvijo. Mogoče bo vodni dan naredil kak preboj.
Za danes so napovedovali sonce, pa takle dez. No vsaj enkrat, da ni sonce, ko moramo iti delat!
Veliko sreče pri uvajanju v vrtec Maykl!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.5.2008 8:25:22   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro!

Mi smo bli 2 dni non stop zunajuser posted image user posted image user posted image ....Majkl je obseden s tistim hodalkarjem in ker naše dvorišče še ni asfaltirano, se moramo usest u avto in poiskat primerne poligon da gospod nori in laufa gor in dol. No na srečo je pri obeh babicah veliko dvorišče, tako da smo bli več al manj pri njih....učerej smo za eno urco skočil še v Super novo na Rudnik, kjer naj bi mel ful dobro zalogo cotuser posted image ...malo morgen....nobenih prehodnih jakenuser posted image ...v Kanz-u so mel eno fuuul dobro oranžno, samo sory 52 ojro pa ne dam, da jo bo nosu samo do oktobrauser posted image user posted image user posted image ...no pol sm u CA dobila ena mal bl kičasto vetrovko za 10 ojro...pol sm hotla u Humanicu kupt ene Geoxke, pa je Šime norel, da so predebele in predrage, tko da gremo danes na lov v Celovec
RIBICAU, A SO ŠTACUNE U CELOVCU CEL DAN ODPRTE A VMES KEJ ZAPREJO?=???

Zdele grem v vrtec na pogovor z vzgojiteljico, jutr pa zares.....Majkl mi že 2 noči neki joka...(k bi vedeluser posted image  da gre v vrtec) in moram glih ustat in ga crkljat ene 15 minut da zaspi.......mu pa raste nov zobek spodnja leva 2ka.....

Dijeta...čez praznike sem mal štrajkala, dons bi mogla met vodni dan, samo zaradi xxxl M ga bom prestavla za en teden. Atena, jst bom tudi tisti dan pred vodo pila sadne sokove.

Grem zdej na pranje glave in na zajtrk...dons mam melono mmmmm

Pomojem je skoz vse odprt!

Pa ne boš verjetla, Eva tud nekej jokca ponoči zadnje dva dni in imam na sumu, da raste spodnja dvojkica - se pravi 7 zobek pri naši bejbi!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 5.5.2008 8:26:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.5.2008 8:32:06   
ribicau
Mi smo čez praznike uživali. Končno par dni vsi skupaj doma! Danes Evi ni treba v varstvo, moj dela namreč popoldna in je Eva doma. Bodo pa zdej 3 vikendi pršli, ko ne bomo skupej. Beri: moj ma vsak vikend eno stvar. Jest mam konec meseca izpit, pa sem brez motivacije, da bi se učila. Bom probala tko v službi se mal učit, samo ne vem, kako mi bo vse skupej znesl!

Popoldne imava plavanje in gre moja mami z nama. Pa fajni mi bo prav prišlo, da se vmes ustavimo še v kakšni štacuni, jest si morm kakšno mikico nabavt! Sem ugotovila, da sem zgoraj čist bosa user posted image .

Ej bejbe, glede diete, jest bi pa tistih drugih 90 dni probala! A ma katera kej literature v elektronski obliki? Sej moja mami ma doma, samo če ji rečem, bo dobila napad, kao da mam čistu u redu kilažo in da nimam ga kej srat....bla, bla, bla!

Ja Kolumbo, al pol nisi točke za gorenjsko prispevala? No pol jo boš pa zdej v tem mescu user posted image !

hm, morm it, me kličejo, cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 8:50:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.5.2008 9:02:47   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAM se še splača it v Celovcu razn Sudparka?

Mi smo obletal dva Kik-a! Prvi je takoj, ko prideš v Celovec, takoj za 1. ali 2. semaforjem na desni strani (zraven prodajajo ene motorje...), drugi pa je tam malo pred  Toys'r'us oz. Sport experts, eno al pa dva križišča prej, tudi na desni strani. V obeh je blo ful založeno, pa u redu roba! Drugač je pa tud C&A kids tam pri Media Markt-u, na križišču (nasproti je Kika) zaviješ levo in se pelješ ene 100m, potem pa na levi strani tam vidiš trgovine! Ej, jest sem smerokaz bolj slab, če se iz tegale zdej ne znajdeš, me poklič user posted image !

A boste samo cunje nabavlal al še kej drucga? A sam za Maykla a tud zate user posted image ?

Fajn nabav

< Sporočilo je popravil ribicau -- 5.5.2008 9:03:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 9:17:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.5.2008 9:30:54   
atena777
Ojla!

Kolumbo, bravo tko se dela, počakat s cunjami, ker boš samo denra stran metala.
ribicau, a se ti spomneš, ko sem jeza ene 14 dni nazaj objavljala ene knjige na RR? To je edina zadeva v e-obliki (da se prelistati prvih par strani knjige mislim, da na congura.com). Visnjii sem razlagala! No in tistih uvodnih par stvari je dovolj, da princip dojameš. Jedilnike imaš pa primere na uradni splketni strani od ločevalne diete. Malo po najdi.si ali google.com pobrskaj in imaš vse info, ki jih rabiš.

LPa.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.5.2008 10:02:57   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ojla!

ribicau, a se ti spomneš, ko sem jeza ene 14 dni nazaj objavljala ene knjige na RR? To je edina zadeva v e-obliki (da se prelistati prvih par strani knjige mislim, da na congura.com). Visnjii sem razlagala! No in tistih uvodnih par stvari je dovolj, da princip dojameš. Jedilnike imaš pa primere na uradni splketni strani od ločevalne diete. Malo po najdi.si ali google.com pobrskaj in imaš vse info, ki jih rabiš.

LPa.

Ja se spomnim, sem si jedilnike že zadnjič sprintala za prvi del, zdej morm pa pobrskat za drugi del! Sem mislia, da je še kej....hvala vseen!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.5.2008 10:53:20   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ojla!

LPa.

Ja se spomnim, sem si jedilnike že zadnjič sprintala za prvi del, zdej morm pa pobrskat za drugi del! Sem mislia, da je še kej....hvala vseen!

poglej tole:

http://www.cenim.se/forum/index.php/board,7.0.html

http://www.cangura.com/knjigarna/zdravje/diete-zdrava-prehrana/diete/zalozba-rina-90-dnevna-locevalna-dieta-naslednjih-90-dni.php

Imaš vse kar rabiš!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.5.2008 11:20:42   
atena777
Čist skos mislim na Davida ne morem si pomagat. Se mi zdi, da tudi on misli name. Sem že 3x prijela za tel. slušalko, da bi poklicala kako je, če je kaj jokal, pa se potem zadržim, ker nočem izpast kot nadzornik. Jo bom potem dodobra zaslišala kako je šlo. Itak sem pa naročila, da če bi jokal me more obvezno poklicati.
Moj srček user posted image . Še dobro, da se lahko tukaj malo izpovem, je kuj lažje.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.5.2008 13:51:53   
malecka_mateja
user posted image user posted image oj!mi smo od zdravnika!y<XXXXXXXX in vse je ok ciste so izginle!sem fl vesela!še nekaj smo rešliuser posted image user posted image me je blo ful strah!

zaj gremo za grasdbeno nekaj urejat!
jas mam kosilo že perajt sam bomo pol jedli ker je sam dio treh oprto!mam pa kanelone z mletim mesom!

david mislimo nate!user posted image user posted image user posted image
pa tudi na maja!user posted image user posted image

to je to!zaj letim!papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 21:29:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.5.2008 5:17:59   
malecka_mateja
jutro!

bravo kolumbo za šopinguser posted image user posted image user posted image jutri pa drži se maj!bomo mislili na tebe!
atena kako je bilo???

jasna kje si??

kolumbo a še pošiljaš glasovnice za višnjo???jaz še vztrajam!vsak tedn 3 dobi od mene!

no zdaj pa letim v službo!se čujemo!pridne bit!papa

Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.5.2008 7:23:13   
ribicau
Živjo!

Ah Kolumbo, kaj Garmin, sej sem le jest take dobre koordinate povedala user posted image user posted image user posted image ! No samo da ste najdl in da ste s šopingom bli zadovoljni.

Atena777 hvala za linke.

Jest sem imela včerej too much enga dela. Z Evo sva šli popoldne plavat, pa moja mami je šla zraven, pa še dobr, da je šla, ker jest ne vem, kako bi spedenala tamalo in sebe, ker kr u bazen skoz tiši. Ponavadi jo dam kr u varstvu unim učiteljcam, ker drugač se jest ne morem oblečt. Pol k sva pršle domov, sem ji hitr večerjo skup spravla, pol sem šla pa s sodelavkami na pjačo. Moj je tamalo dal spat, pol je pa tud šel na en sestank - in ne boste verjele, sedel so za sosednjo mizo user posted image . U glavnem, domov sem se prmajala mal pred enajsto, pol sem pa še mal bluzila po stanovanju in posledica je, dons sem čisti zombi. Upam, da se zadeva kmal mal poštima...zdele pijem kofi...., ker ima potem ob 8ih en sestank.

Aja še to, na steno sva naštimala tisti meter papirnati od DM-a, da otroka meriš.....pri nas je to misija:nemogoče! Al tamala noče zraven pridt, al pa ko pa pride, pa z glavo gor gleda, al pa se vrti...joj, za znort. Ampak Atena777, Demer in Kolumbo zadnjič ko smo se dobile in smo ugotavljale da je velika itd., sem gledala njeno knjižico od sistematskega, pri enem letu je bla 79cm (ko ste rekle, da nemogoče, da so bli vaši večji.....), zdej pa se mi zdi, da je kakšne 82-83cm, več pomojem ne! A niso bli vaši že na sistematskem ene tolk?

Ajde, zdej pa morm it, cao!

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.