|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
9.5.2008 13:16:24   
atena777
Demer vse naj naj za 30 let!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.6.2008 19:05:23 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.5.2008 13:23:04   
ribicau
O DeMer, površno sem prebrala tvoj post, sem ga zdele še enkrat ....

Vse tanartabolj družine ribicau user posted image !

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.5.2008 20:03:19   
DeMer
Hvala za lepe želje!

Če kero zanima: tukajle http://www.hm.com/si/#/startpagedefault/ lahko dobi don za 5 eur za HM. Desno spodaj klikneš, izpilniš eno kratko anketo in dobiš bon.

Se šibam crkljat! user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.5.2008 21:45:56   
Margit
user posted image
Vse najboljše DeMer!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
10.5.2008 6:58:23   
Margit
Dobro jutro ženske moje!

Vidim, no brem da ste več al manj OK.
No pri nas je tudi vse OK, Matiček je že od konca marca zdrav. Maša pa je norice dobila, tako da sem v torek šibala iz službe da sva šle k zdravniku. No jaz sem šla pa potem v sredo k zrdavniku, ker sem mela dva dni 39 vročine in ful me je grlo bolelo  - diagnoza - angina. Tako da sem lepo od srede doma. Matic pa vse te viruse lepo prenaša. No čakamo na norice, ampak če bo tako kot pri MAši (12 pik) ne bo panike.

Drugače pa je kar nor tale tempo. Zjutraj vrtec, služba, potem po oba otroka. Domov pridemo samo še večerjo pripravt in spat. Ojoj. Komaj čakam da se malo bolj tega ritma navadim, da bo še kaj drugega od mene. Matička sploh ne vidim nič med tednom. Ker enostavno pridemo domov mal čez pet. Skuhamo in pojemo večerjo, ga stuširam. Tam med pol sedmo in sedmo zvečer gre pa že spat. Zjutri pa se z mojim pedenata in razvažata. Bomo mogl neki drucga pogruntat, da bo vsaj čez poletje malo dlje pokonci. Ker ga prav pogrešam. Zdele že prav veselo čeblja. Ga slišim kako razlaga in poje.

Drugače pa sta z Majem v istem vrtcu user posted image . Ampak mislim da bo šel šele septembra. Ker si ne želim,da bi spet takoj zbolel. Ker je prav lušten in nasmejan in dobrovoljen sedaj ko je zdrav. Bomo videli kaj se da naredit. Do septembra bomo pač plačevali ceno kot da bi bil v vrtcu user posted image , ampak mamo potem vsaj zasigurano mesto za sept. Ker če pa bi zavrnila ta vrtec (ker v  vrtcu kjer je maša ne bo več jasličnega oddelka, so naredili kombiniran oddelek, da so lahko vzeli 4 otroke več) bi pa zviseli tudi za leto 2009. ha ha ha. Tolk novega folka je v občini, ampak vrtec pa je v planu za leto 2010.

Danes nam pridejo pomit šipe iz zunanje strani, Bomo končno vsaj kaj videli vn. Ker do zdaj jih sploh še nisem pomivala (sam ne zaradi lenobe, ampak zato, ker plezala pa ne bom). Ko oni zaklučijo pa jih jaz pomijem še iz notranje strani.

No tolk na hitro. Se še kaj javim. V službi sem šla samo enkrat na RR, pa še takrat je direktorica stopila v sobo. Tako da RR v službi odpade. Kakšen čvek na gmailu pa je možen.

Imejte se maksimalno dobro, upajmo na sonček danes in izkoristite prosti dan. Če se potepate po gorenjski ste dobrodošle tudi tukaj.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
10.5.2008 7:02:08   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Kaj mislite, da bi nabavla take sandalce, ki so sam zgoraj malo odprti [/link]
[link=http://www.childrensrack.com/prboma.html] 

, al take, da so povsod malo odprti user posted image ? Te druge bomo v vsakem primeru itak rabili enkrat v bližnji prihodnosti, za te prve pa mislim, da bi samo zdele za kratek čas prišli v poštev, potem bodo pa tudi ti prevroči. Dvojnih ne mislim kupovat. A mislite, da so ti drugi še "premrzli" z nogavičkami? Jest jih u bistvu že nosim user posted image !

Mi imamo, kar take kot so no slikici user posted image . Samo ne roza :)
Je tudi v vseh drugih čevljih kuhal. Ko pa bo malo topleje pa samo še take s paščki dobi. Sem jih že gledala od Superfita. user posted image Sem odkrila trgovino in to 2 z otr.čevlji v Plavi laguni in jih lohk vzamem kar ko grem na malico. Pa kaj je otr. trgovin spodaj. Ma zapraviš lohk več kot pa dobiš za malico user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
10.5.2008 7:02:45   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Kolumbo lepo pozdravi Margit in Matička!

hvala, hvala

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
10.5.2008 7:10:46   
Margit

Jest pa strašno Margit pogrešam. Te mamice ni bilo že res zelooo dolgooooo na spregled.

Ne me pogrešat. Sej vas vsake toliko malo preberem, da sem na tekočem. Ampak spomni se kako je bilo po porodniški iti v službo in vse skupaj uskladit z domom. Rabiš kar malo kondicije. Jaz pa jo še nabiram. user posted image  Saj bo. Še malo pa bom lahko več prisotna. Sem na dobri poti. user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
10.5.2008 7:11:35   
Margit
No sedaj pa res grem. Sta že oba pokonci. Se gremo napravit, umit in zajtrk pripravit.
Lepo se imejte.
Pa pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
10.5.2008 9:05:34   
malecka_mateja
jutro!

margit user posted image user posted image user posted image user posted image  lepoda si se javla!user posted image te res pogrešamo!

mi smo spali katastrofa!amapak do pol devetih!ji je kotnik ponoči ven pogledal in je jokala!in med nama na koncu spala!

hm tabali še pogrešamo??kje je kolukmbo????

kaj še vse spite????

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
10.5.2008 10:49:50   
atena777
Oooo Margit si se le javila! user posted image user posted image user posted image
Ko berem tvoj vsakdanjik me je kar groza. Spomnim se svojih prvih tednov in sem bila ko cunja vsak dan. Vendar mislim, da smo se potem drugaže zorganizirali. Jaz grem prej v službo, da grem lahko prej iz službe tako, da sva doma ob 16h. David hodi eno uro kasneje spat, kar mu še ne predstavlja problema, da lahko tudi normalno vstane zjutraj. Torej spat gre ob 20-20.30h.
Res pa je, da je moja služba oddaljena od doma 5-10 min, varstvi je na poti in oddajo opravim lahko v 3 min.
No z julijem ali septembrom pa grem še za 6 ur delat in bom ob 14.30 že doma, kar bo sploh super.
No bomo videli kako bo, odvisno na kaki projekt bodo mene dali!

Aja in seveda tudi navadiš se malo. Samo jaz moram reči, da sem čisto izgubila delovno kondicijo, včasih sem lahko delala po 10 ur in ni bil noben problem , sedaj sem pa že po 8 urah user posted image .

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
10.5.2008 10:51:04   
atena777
Včeraj sem bila na žurki v Kranjski gori. SO odprli en lokal, z mehiško hrano in sem se imela prav odlično.
Davida je pazil njegov očka.

Danes pa še ne vem kaj bi,kam bi šli.

Demer hvala za bon, ga bom vnovčila :).

Lp, A.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
10.5.2008 19:51:27   
DeMer
Čer!

Kje se potepate vse? Kolumbo, nekaj tvojih poročil rabimo. user posted image Upam, da niste tako zagreti za novega februarčka, da še pisat nimaš časa. user posted image

Tale vreme mi je bolj tako, skoz piha. Niti en dan ni sonce brez vetra. A ste opazile? Pri nas ni nikoli toliko pihalo kot letos. Če bo tako, bomo na hišo namontirali veternice, da bomo dobil elektriko.

Jest sem izkoristla 3 bone v HMju. Sem rekla unina kasi, da smo trije, no sej smo bli, jest, moj in Mark.In mi je naredila 3 račune in na vsakega minus 5 eur. Krasno.

Zdej grem pa delat, ker imam goro dela.

Bodte fajn!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
11.5.2008 8:36:33   
atena777
Evo zdržala vodni dan user posted image user posted image user posted image !

Huh moram priznati, da ni blo lih easy, sem bila že pred skušnjavo, da bi pojedla eno čokoladico (ko sem šla v hrib 1 uro hoje mi je čist cukr padu in ga nisem pretentala niti z vodo zmešano s sadnim sokom). Potem sem šla kar ob 19h že spat, ker sem bila čisto hin in spala do danes. No in danes sem kot rožica. Ponosna, da sem premagala samo sebe!

Kolumbo kako je kaj pri tebi? Je že bil vodni dan? Jaz sem res tako naredila kot sem rekla, najprej samo sadni sokci na sadni dan (dan pred vodnim), se mi je zdel, da je tko lažji prehod.
Je tok fajn plosek trebuh zdej - sam kaj ko bo po škrobnem in OH spet tak user posted image , ko da bi bila v 5.mesecu user posted image .
Aja pa še to, včeraj sem dala Davida na počitnice in se vrne danes, ker bi bla bl boga na vodnem dnevu - ponavadi me na vodnem postu izda potrpljenje.

Lepo se imejte, a. 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
11.5.2008 19:37:43   
atena777
Kje ste vse, nbene nkjer!
Jest sem danes spet max. uživala, kofetkala, šla na jogging, depilirala,...super dan.

Jutr pa delaaaat!

Lp.a.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.5.2008 5:43:45   
Margit
Dobro jutro!
Nič kaj preveč niste bile zgovorne ta vikend :)
Mi smo bili tudi zunaj. Sam spat in jest smo šli gor. Je bilo lepo. Sam ta veter. Mislim tle tako vleče iz Krvavca al kaj. Sem na antibiotikih pa me spet tako boli grlo. Upam da tamaledva ne bosta nič staknila.
Tamal itak ful uživa zunaj. Pa konjčki so mu všeč sto na uro. Jih mormo skoz hodit gledat.

Grem si hitro glavo umit, potem pa v službo. Danes bo oba pazila tašča, tako da grem jaz malo prej v službo, če mi bo potem ratal kakšno minutko prej domov.

Atena vidim da si si vzela čas za sebe. LEpo. Jaz bi tudi. Komaj čakam da začnem mal kolo gont. Mormo še en zic za tamalčka kupit, potem pa gremo...

se slišimo

Uživajte v ponedeljku

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.5.2008 7:45:33   
atena777
evo jaz že v službi, danes me je kar prijelo, da bi šla zjutraj tečt - sam nemogoče, čas prehitro zbeži.
Telovadila pa potem tudi nisem, no saj..mogoče se bom pa vseeno spravila zjutraj kaj telovaditi.

Sedaj pa sem tukaj v službi, bolj kot ne sama v pisarni. Po tem razgibanem vikendu pa imam občutno več energije in inspiracije. JEAH!

Upam, da bodo učinko vodnega dne še nekaj časa držali, ker se res mega počutim.

Pa-pa
a.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.5.2008 12:01:20   
atena777
Joj zdele sem se pa tok najedla, da imam občutek, da mi bo kar želodec razgnalo. Izgleda sem izgubila občutek, za količine in dejanske kapacitete želodca.
Spet se bom ugojila za eno kilo. aja drugač pa v enem mesecu -5,3 kg. Kr vredu ne? torej sem na pol poti do študentke teže (še - 5kg).
samop če se bom tkole basala že ne.
Danes pa spet na rolerje.

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
12.5.2008 12:02:24   
atena777
Kolumbo pa že precej cajta ni bilo na forum, le kje se potika?

Lpa.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
12.5.2008 12:17:49   
Anonimen
Čaoo punce!

Tudi mi se javljamo po krajšem premoru. Smo  bili skoz leteči - če ne zunaj pa v avtu. Ja, končno smo dobili našga konjička. Sem v petek že naredla kr kilometrine user posted image Alena so moji čuval, js sm pa šla mal sama v shopping, ker sem ugotovila, da se sploh ne morem oblečt za razgovor, ker nimam kaj Na razgovoru sem bila vač kot 30 min. in je bilo kr ok. Podjetje se seli v naše konce (10 min. od mojega doma), služba je super, zdej pa čakam odgovor.

No, še eno veliiiiko novico imam za vas- naš sine HOOOODIIIIII! Ja, ja, pisal se je 10.5. ko je samostojno naredil kar 7 korakov in nisem mogla verjet. Pol pa vsako uro več in več. No, danes je že prehodil 22 korakov sam user posted image user posted image user posted image Js sm tolk vesela. Pa obvlada počep - hodi, pol počepne in pobere igračo, se dvigne in gre naprej! Sm tolk ponosna.... user posted image

Evo, že brenči...pridem nazaj

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
12.5.2008 12:35:15   
Anonimen
eVO je že mir. Nam tile zobki zadnjih par dni ornk nagajajo. user posted image

No, še ena novička - Alena smo ostrigli. Mel je že tolk dolge laske, da so ga vsi menjali za punčko. In sm lepo šla k frizerki in plačala 5 evrov za nikakvo frizurco. Vse je blo ok, dokler ga zvečer nism kopala. Čiiist vse je blo nesimetrično in sm pol nr naslednje jutro šla reklamirat, da ga je popravla ena druga frizerka. Zdej je ok, sam ma res kratko frizurco - slikice ob priliki, razen če ne bo prej kako srečanje. KDAJJJ? Dejmo se zmenit, men je vseen ker dan.

Aja- učeri smo bili v LJ in na Zbiljah, moj tel. pa kot načašč ostal doma, priklopljen na adapter. user posted image Na pamet pa itak ne znam nobene št.  Sm kr gledla, če bom kje vidla Ateno al pa Kolumbo, pa nič.

BTW - kje je Kolumbo? Da ne bota pol res 2 februarčka, če je tolk resno uzela to nalogo user posted image Al pa je zihr mahnila kam na morje in zdejle pije pivo pod borovciuser posted image

Dost za enkrat, gremo jest pol pa ven. Javte se kej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
12.5.2008 13:45:46   
atena777
Al pa je zihr mahnila kam na morje in zdejle pije pivo pod borovci

mende ja ne, sej bi mogla vodo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
12.5.2008 17:41:49   
Anonimen

Aja, sm pozabla na dieto! user posted image

P.S. - Demer vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image Sorč za zamudo!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
12.5.2008 17:42:16   
Anonimen

Aja, sm pozabla na dieto!

P.S. - Demer vse najboljše!!!! Sorč za zamudo!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
12.5.2008 17:43:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

No, ja, se mi pa vsaj pike štejejo, da bo kmal kaka zvezdica več! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.