ribicau
|
Jutro! Vau, kolk za prebrat! Naše finance; midva sva prej pred Evo tko delala, da je imel moj luksuz, investicije, jest pa fasngo in svoje osebne zadeve! Zdej k mam pa polovično plačo, pa ima moj še vedno luksuz, investicije, pa še kakšno fasngo vmes nabavi, od Eve cunje pa enkrat eden, enkrat eden, tisti, ki je takrat pač pri blagajni. No pri plači, ki zdele pride mam jest že 100 eur minusa, tko da bo moj ta mesec še varstvo plačal 50 eur, ker če ne bom jest že prvi dan čisto na psu. Darca_k vidva mata dober sistem. Jest bi tud tacga. Drugač pa kr se dnarja tiče, midva se za vse stvari ful štekava, pa tud cash ni problem, samo men je tko zoprn rečt, pa vedno kej fehtat ga - pa ni problema, bi dal. Rajš grem u minus, kot pa da mu težim, ej men je zmanjkal....ne vem no, jest sem že skoz taka. U življenju sem si samo 1x denar sposodila, pa še to za stanovanje 1 mio sitkov, katerega obroke sem redno vsak mesec vračal svoji stari mami. Kredita na banki še u življenju nisem vzela. Vse avte, ki sem jih imela/imam, sem na cash nabavla....sem tolk časa na kraj dajala, da sem imela in potem šoping. Sej vem, sem mal smotana, čeprav zdele bi mi ene 1000 evrčkov čist prou pršlo, da bi šla mal u šoping ! No že 100 bi jih blo dobr imet ! DeMer, Eva ma ene Chicco očala (16 eur - baby center), pa ful rada jih nosi. Včeraj jih je cel cajt v vozičku imela - cca 1 uro! Ko hodi oz. teče naokrog ji jih pa ne dam, ker skače in ji pol dol letijo oz. grejo na pol nosa in potem se bojim, da se bo kam zvrnila. Btw, včeraj je padla v vrtnice in strgala 14 dni stare kavbojke, in to tko, da ne vem, če jih bom lahko zaflikala, so pa tko carske z vštikanimi rožicami, res coolske! Včeraj zvečer sem do 23ih pekla piškote, ene navadne za obiske, ki jih bom dons še namazala z marmelado in polila s čokolado in še za Evo ene. Pol sem pa še mojga zmasirala, ker je 3 ure skup fugiral porfido na terasi in je bil čist polomljen. No sej pol je on tud mene zmasiral ...... Dons pa jutri mam pa v načrtu generalko po stanovanju, da mam potem 4 dni frej! Morm se lotit omar v kuhinji...odkar mam Evo vedno spidiram po kuhinji, nimam časa za kuhanje u miru, ampak vedno hitim in posledično tud posvinjam en kup zraven.... Cao
|