|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
28.4.2008 21:27:02   
DeMer
Čer!

Kolumbo, čakam poročilo o user posted image ali user posted image ? user posted image

Darca user posted image za urejene finance!

Mateja user posted image za začetek user posted image

Atena777 user posted image za minus kg-je. Sam da ne bo pol user posted image k boš preveč shujšala. user posted image

Jasna, tud mi bomo posedali doma.  Ampak kljub temu bo šel teden kot bi mignil.

Mi smo se včeraj potepali, potem zvečer mi pa ringaraja sploh ni hotelo odpret. user posted image

Smo bli v Lipici, smo se nagledali user posted image . Mark je neskončno užival. Pol smo tam pojedli, pa smo še mal do user posted image skočil. Smo bli v Simonovem zalivu in smo se sprehodili do Izole in se igrali s kamenčki. Skratka, imeli smo se lepo.Mark je spal pol ure ko smo se peljali v Lipico in potem šele ko smo se ob 5h vračali domov, je zaspal za eno uro. Hm, ja je bil čist zmatran.

Danes sem pa po Lj mal bluzila, sem si kupila ene čevlje v Ecco-tu. Majo fajne, mehke, pol sem pa še Marku hotla ene, pa me je skor kap k sem vidla ceno, no sej tud moje so bile drage, ampak jih bom vsaj malo dlje nosila.

Jutri bo pa baje dež, tako da greva dopoldan mal v šoping in pogledat za sončna očala za Marka. A jih mogoče katera ima?

Zdej pa počasi proti spalnici. Mogoče me za vrati čaka. ......user posted image user posted image

user posted image   

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.4.2008 7:36:43   
DeMer
Ribicau, dobro jutro! Vidim te!user posted image

No, k si pa tko zgodnja, ti pa skuham eno user posted image .

Pr nas ropota k na najhujšem gradbišču, tlele zdraven zidajo črno gradnjo in je noro!

Se grem obleč, ker mali že poje!

< Sporočilo je popravil DeMer -- 29.4.2008 7:46:42 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.4.2008 7:50:34   
ribicau
Jutro!

Vau, kolk za prebrat!

Naše finance; midva sva prej pred Evo tko delala, da je imel moj luksuz, investicije, jest pa fasngo in svoje osebne zadeve! Zdej k mam pa polovično plačo, pa ima moj še vedno luksuz, investicije, pa še kakšno fasngo vmes nabavi, od Eve cunje pa enkrat eden, enkrat eden, tisti, ki je takrat pač pri blagajni. No pri plači, ki zdele pride mam jest že 100 eur minusa, tko da bo moj ta mesec še varstvo plačal 50 eur, ker če ne bom jest že prvi dan čisto na psu. Darca_k vidva mata dober sistem. Jest bi tud tacga. Drugač pa kr se dnarja tiče, midva se za vse stvari ful štekava, pa tud cash ni problem, samo men je tko zoprn rečt, pa vedno kej fehtat ga - pa ni problema, bi dal. Rajš grem u minus, kot pa da mu težim, ej men je zmanjkal....ne vem no, jest sem že skoz taka. U življenju sem si samo 1x denar sposodila, pa še to za stanovanje 1 mio sitkov, katerega obroke sem redno vsak mesec vračal svoji stari mami. Kredita na banki še u življenju nisem vzela. Vse avte, ki sem jih imela/imam, sem na cash nabavla....sem tolk časa na kraj dajala, da sem imela in potem šoping. Sej vem, sem mal smotana, čeprav zdele bi mi ene 1000 evrčkov čist prou pršlo, da bi šla mal u šoping user posted image ! No že 100 bi jih blo dobr imet user posted image !

DeMer, Eva ma ene Chicco očala (16 eur - baby center), pa ful rada jih nosi. Včeraj jih je cel cajt v vozičku imela  - cca 1 uro! Ko hodi oz. teče naokrog ji jih pa ne dam, ker skače in ji pol dol letijo oz. grejo na pol nosa in potem se bojim, da se bo kam zvrnila. Btw, včeraj je padla v vrtnice in strgala 14 dni stare kavbojke, in to tko, da ne vem, če jih bom lahko zaflikala, so pa tko carske z vštikanimi rožicami, res coolske!

Včeraj zvečer sem do 23ih pekla piškote, ene navadne za obiske, ki jih bom dons še namazala z marmelado in polila s čokolado in še za Evo ene. Pol sem pa še mojga zmasirala, ker je 3 ure skup fugiral porfido na terasi in je bil čist polomljen. No sej pol je on tud mene zmasiral user posted image ......user posted image

Dons pa jutri mam pa v načrtu generalko po stanovanju, da mam potem 4 dni frej! Morm se lotit omar v kuhinji...odkar mam Evo vedno spidiram po kuhinji, nimam časa za kuhanje u miru, ampak vedno hitim in posledično tud posvinjam en kup zraven....

Cao

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.4.2008 7:51:46   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ribicau, dobro jutro! Vidim te!user posted image

No, k si pa tko zgodnja, ti pa skuham eno user posted image .

Pr nas ropota k na najhujšem gradbišču, tlele zdraven zidajo črno gradnjo in je noro!

Se grem obleč, ker mali že poje!

Jutro, hvala za  user posted image  DeMer, prou dobro si skuhala! user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.4.2008 8:07:53   
DeMer
Jutro, hvala za DeMer, prou dobro si skuhala!

U, sam tvoji piškoti bi pa tud zraven pasal. user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.4.2008 8:13:27   
DeMer
Ribicau, jest sem mu take dala gor, ampak so takoj dol letele. Grem danes na lov za takimi, ki imajo un štrikec za okoli glave. user posted image

Glede financ je pr nas podobo kr pr Ribiciu. Šparami in pol kupmo. Jest mam fasungo čez in otrokov luksuz, pa svoj, ampk mi tud moj da zraven. On ma pa vse ostale račune, za prcelo in podobno. Ja, Darca tvoj sisten je super. Mogoče ga kopiramo. MI pa nikoli ne teži kaj kupujem, sam reče, uuu, to je pa nova igračka, a ne MArk?user posted image No, ja sej je res drago, sam..... Na vsake tolk je treba mal zamenjat, otrok potrebuje za svoj razvoj na vsake 2 meseca nove stravi. ( sem rekla v obrambo user posted image )

Zdej pa grem pevca pogledat!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 8:22:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.4.2008 9:51:28   
malecka_mateja
ojla!

kako ste???

mi smo včeraj uživali ker je mala bila v varstvu in sva se sama poteopala in je zelo pasalo ampak sem jo na koncu že ful pogrešala!jutri zjutrraj grema v zreče se sama kopat!mala gre v vrtec pol pa gre tašča po njo!in bo tam spala!midva pa greva zvečer še na kres ker že ful časa nisva bila!
jaz tudi grem v nabavo očal za mojo!

kolumbo daj nared test ker jaz že mam user posted image kaj zdaj to!boš nas pustla v obupnem firbcu????

upam da bo jutr vreme ok in da bova uživala maksimalno!

zdaj pa morem it delat ker mamo še kr nekaj za nardit!

lep dan!papa

aja finance mava midva en račun kjer leti gor moja plača njegova otroški...vse v glavnem in potem imava vse ksupaj!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.4.2008 10:09:14   
atena777
Pozdravljene moje drage!

Hvala vsem, ker ste delile svoje finance z vsemi nami. To je en res kar velik izziv za ureditev, če so nakupovalne navadein  percepcija potreb različne.

Aha Kolumbo zadnjič smo se peljali mimo vaše bajte in sta Šime in Majkl spredi na ležalniku sedela in se sončila, pa sem v zadnjem hipu svojemu rekla naj ustavi, pa je bilo prepozno, tako, da sem samo mahala čez okno. Verjetno nas ni spoznal.

Kolumbo ne grešiti preveč, ker potem boš imela preveč slabo vest in boš spet grešila, potem boš pa imela občutek, da si že tok zabluzila, da kamor je šel bik nej gre še štrik. Mi smo s s tabo, podpiramo te!

Meni je danes tehtnica pokazal spet 50 dag več, sigurno zato, ker sem včeraj pojedla 200 g feta sira (me je prodajalka čudno gledala, ko sem rekla da rabim sir za dieto).

Ampak je čisto vredu, da ne hujšam prehitro.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 10:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.4.2008 11:12:52   
atena777
Ja zavesel imajo baje lepe pri Velani. Pridejo na dom vse zmerit, napravijo načrt itn..Plačaš seveda temu spodobno.
Kok mata vidva lepo hiško, vsakič ko grem mimo jo občudujem.

Moj oblaček s sanjami ima tudi nekaj tacga not.
Melacka_Mateja ne morem da verjamem kok se je tebi hitro rešilo. Teden dni nazaj je bilo vse videti brezupno, sedaj pa že vrisakš. Mogoče bi tudi mi morali kaj ukreniti glede dediščine na Bledu. Saj kmalu ne bo več tako daleč od Lj., ker bo štiripasovna avtocest čez gorenjsko.

no, danes Šmarna Gora pomojem odpade.
Srečanje kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 12:10:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.4.2008 12:25:32   
DeMer
Povabiš taščo, k ma več izkušenje in ti pokaže. user posted image

Jest sem kupila čistilo Miele k je baje čudežno, probala ga pa še nisem.

A ma kera hiter in enostaven recept za dober tiramisu?

Neposredna povezava do sporočila: 1438
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 13:24:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.4.2008 13:58:10   
ribicau
Halo!

Jest mam za pečico spray Trim al nekej tacga. Najprej pečico dam na funkcijo 50 stopinj z vlago (mam prou finkcijo za puncanje) z ene 30 min, potem s tem sprajem našpricam, pustim eno uro in potem z navadno glizi gobico - z fino stranjo, popucam! Če kej ne gre, seveda gobico obrnem user posted image . Morš pa pazit tam, kje je steklo, če boš preveč drzala se lahko pozna po steklu.

Tiramisu: 250 g baby piškotov, 250 g mascarpone, 4 jajca, 2 žlici sladkorja, 2 žlici nescaffeja

Krema: ločiš beljake od rumenjakov. Rumenjakom dodaj sladkor in penasto zmešaj. IZ hladilnika vzameš mascarpone in ga dodajaš po žlicah. Tej zmesi dodaš sneg iz beljakov.

Izdelava: V vrč natočimo cca 3,5 dcl tople vode in dodamo nescaffe. Na plitek krožnik zlij toliko mešanice, da piškote notri povaljaš. Na pladen zložiš po 10 piškotov v 1. vrsto. Vrsto piškotov namažeš s kremo in postopek ponoviš.Pladenj pokrij  in daj v hladilnik, da se masa strdi. Ko vzameš iz hladilnika posuj s kavo ali kakavom!

Malecka_mateja, vidva pa uživata, ni kej user posted image !  

Kolumbo, a boš gorenjski kakšno točki zrihtala (user posted image user posted image )! Mene tud zanima, pust zdej službo...

Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.4.2008 14:00:29   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Jutro, hvala za DeMer, prou dobro si skuhala!

U, sam tvoji piškoti bi pa tud zraven pasal. user posted image

Zdele sem jih dokončala! Namazala sem jih še z marmelado in jih povaljala v mletem sladkorju. Njami! Kr prid na obisk...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.4.2008 14:07:37   
atena777
Kr sline se mi cedijo od vseh teh dobrto, ampak ni panike, sej dones sem jedla porovo rižoto - prav okusna je bila.
Sam krompirjev golaž s kislimi kumaricami, se mi zdi pa sociala?

Sem hotela vprašati, ali je že katera razmišljala o namestitvi otroškega sedeža na kolo? Ali bi se lahk že mal vozili naši malčki?

LPa.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 14:14:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.4.2008 14:18:39   
atena777
O hudoooo Kolumbo, januarčica 2009! Teb pa se dogaja! Men se zdiš kr godna že za ta podvig, pa lih dobr si se navadla na porodniško, zakaj bi zdej hodila v službo? user posted image
Jaz pa imam feeling da bom januarka ali septemberka 2013 user posted image .
Malo za šalo malo zares.

LPa

Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.4.2008 14:22:23   
DeMer
Bravo Kolumbo user posted image . Pol se ti pa itak ne splača hujšat! user posted image Hmmmm, ja znaki so dobri, lačna, ..... user posted image Mal heca!

Ribicau, ampak tale surova jajca me blazno motijo, kaj se zgodi, če jih čist izpustim?

Naš mali se že vozi na zicu, ga ata mal pelje. Mamo ga pa od nečakov.

Mateja, nauživaj se še zame malo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.4.2008 14:23:51   
DeMer
Jaz pa imam feeling da bom januarka ali septemberka 2013 .

HAHA, Atena, kolk jih bo pa vmes?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.4.2008 14:25:40   
DeMer
Atena777 a si ti v službi? 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.4.2008 14:36:53   
ribicau
To Kolumbo user posted image , očitno je Šime dost doma user posted image .

DeMer, pol ti ne bo skup stal oz. ne bo tko dobra krema.
Lahko pa narediš običajni biskvit za torto.  Zmešaš pol kg skute, pol kg margarine, sladkor po okusu in vanili sladkor. Potem iz 2 sladkih smetan + dveh kremfiksov stepeš smetano. Biskvit prereži na pol, obe polovici namoči z močno kuhano. Obe zmesi narahlo zmežaj in naprej namaži eno polovico, drugo daj gor, potem pa še drugo in na koncu posuj s kavo oz. kakavom!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.4.2008 14:41:54   
atena777
Mnjami, tiramisu. Ribicau take recepte moraš dajat sam takrat kadar ma Kolumbo al pa jest OH dan user posted image .

Demer sem v službi ja, pridem čekirat vsake tok časa, ko na urinu začutim, da ti tukaj gor o meni pišeš user posted image .

Če jih bo kaj vmes ne vem, ampak taKRAT  bo zagotovo enden. skos se mi prikazuje cifra 38 - verjetno to že kaj pomeni.

LPa.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 21:14:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.