|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
30.4.2008 7:18:34   
ribicau
Jutro!

Ha, še 4 urce odbrenkam, pol pa 4 dni frej user posted image , se bo prav prileglo. Šefov ni dons, jest mam sicer delo, ampak se glih pretegnila ne bom. Punce, jest morm tud začet mal z dieto. Sej laufam, samo se zvečer vseen preveč nažiram. Morm skenslat večerjet, tole nikamor več ne pelje. Se mi zdi, da se mi je prou trebuh naredu, ker sem bla prej čist ploščata user posted image !

Včerej zvečer sem razturala po bajti....celo kuhno sem spucala, pa po tleh sem pomila, ker smo pa imel kr črne fleke po tleh. Tamala pije, pol pa maha okrog z uno flašo in se vse zahodi in je potem tko svinjsko, da joj! Dons oz. v prihodnjih dneh morm pa še smučarske bunde oprat in pospravt. Mi je žal, da jih nisem že za vikend, bi se vsaj lepo hitro posušile.

Kaj danes kuhate? Jest sploh ne vem, kaj naj za Evo skuham? A mate kakšno idejo? Govejo župco mam, samo morm še nekej konkretnega za zraven...HELP PLEASE

Drugač pa naša frajla zdej že en cajt spet spi celo noč, brez kakšnih vstajanj v spanju itd.! Spi pa od 20ih do 7ih, včasih tud do skoraj 8ih! Hvala bogu, sem že misla, da sem kiksnla glede tele spalne vzgoje! Pomojem je zdej eno tako razburkano obdobje za njo. Zdej je malo premora med rastjo zobkov, v varstvu se je čist navadla (zdej rabim skoraj uro, da greva od varuške domov, ker je tko rada tam user posted image ), pa po cele dneve sva zunej....razen tele dni, k je dež user posted image

ajde

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
30.4.2008 7:41:17   
malecka_mateja
jutro!

ribica vidim te!
evo eno user posted image  za naju!

še malo pa se grema kopat!Moj stari sploh neve kam ga peljem je vse presenečenje!user posted image user posted image user posted image me zanima reakcija!
tamala je glih šla v vrtec z babico in zdaj je ne vidim do jutri popoldan!user posted image ma sej bo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
30.4.2008 7:58:02   
atena777
Hejla.

Hujšanje user posted image . + 1kg od včeri na dons - razlog neznan.
Neki me zanima, a lahko kera kakšno dobro maskaro priporoča. Za bolj tanke trepalnice, da naredi masten izgled (bogate trepalnice), da se ne razmaže...

Včeri sem imela babji večer, je prov pasalo. Na splošno si ta mesec kar dosti lahko privoščim, ker David ni v varstvu in je malo pri moji mami, malo pri njegovih, pa gre.

Kar se pa peke tiče, pa se meni fuuul ne da nič peči. Mogoče, ko bo david malo zrastel. Sedaj na dieti mi itak ne gre nič drugega po glavi kot pizza in špageti, riž...Danes pa toooorta :). Kolumbo pa sodni dan. Držim pesti zate, da se dobro držiš!

LPa.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
30.4.2008 8:10:21   
DeMer
Jutro!

Za zgodnje ena user posted image .

Jest sem včeraj kuhala ričet z govejim mesom, tako da ga bomo jedli zdej ene 3 dni, ker se ga je tolk nakuhal. user posted image Izkušnje! user posted image Upam vsaj, da je dober.

Naš mali je pa včeraj bruhal. Predpostavljam, da je kaj napačnega pojedu. Namreč večerjal je polento, potem je pa vidu,l da jest jem kumarce, pa je še on hotu, pol je bil pa žejen in je pil breskov sok in za povrhu še mleko. Ni kaj prida kombinacija, a ne. user posted image

Pr nas je trenutno user posted image in user posted image . Upam, da se vreme odloči, kakšno hoče bit, da ven kam in kako.
Popoldan bom šla v vrtnarijo, da si kupim malo zelišč za moj  vrtek na balkonu. Mam v eni gajbci mal drobnjaka, pa petrčila, pa baziliko, pa še kej bom najdla.
Moja dva še spita, sosednje nič ne zbijajo in je krasno.
tast in tašča gresta v Barcelono in jih ne bo doma.

Mateja uživaj!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
30.4.2008 8:12:32   
DeMer
No, družba se zbira, vidim vas! user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   [Brisano sporočilo]
30.4.2008 8:15:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
30.4.2008 8:20:32   
DeMer
Kolubmo, če boš mela kaj preveč časa pokliči in se kej vidmo!

Neposredna povezava do sporočila: 1457
30.4.2008 8:36:03   
DeMer
Kolumbo, še neki. A mate pr vas že kej ta mladga krompirja?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
30.4.2008 9:00:31   
atena777
Kaj je s tem kresom? a gremo enkrat spet babe na en žur, brez user posted image ? Na kresovanje user posted image .
Bi prov pasal.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
30.4.2008 13:15:17   
ribicau
No za kosilo bo Eva dobila špinačo in krompir.

Me je šopala zdele, ni hotla zaspat, kr metala se je po postli, ene 10 min, pol je šele zaspala.

Zdele pa dobim sodelavke na kavo, tko da bye,bye

DeMer nisi povedala, a si nardila tiramisu al ne?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
30.4.2008 13:27:50   
DeMer
Ribicau, nisem še naredila, zbiram pogum. Res bi rada kremo brez jajc naredila, samo s smetamo in mascarpone sirom. A misliš, da bo stekla?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
30.4.2008 15:34:39   
atena777
evo bejbe, jaz odhajam domov, šihta je koc! Počitniiiiceeeeeee.

se beremo!

Lpa.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   [Brisano sporočilo]
30.4.2008 21:11:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
1.5.2008 13:03:44   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ribicau, nisem še naredila, zbiram pogum. Res bi rada kremo brez jajc naredila, samo s smetamo in mascarpone sirom. A misliš, da bo stekla?

Ne, ne bo, če boš v smetano dala kremfix.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
1.5.2008 13:06:12   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Kolumbo, še neki. A mate pr vas že kej ta mladga krompirja?

Ta mladga nč, krompir pr tašči od avgusta dalje.

Pismo, pr nas ga je pa že 2. zmanjkal! V jeseni sva ga nabavla 2 žaklja, pa enga sva 2 meseca nazaj sfehtala pr naših, zdej ga mam pa samo še za eno kosilo! Jutri zjutraj gremo na tržnico, če bo odprta, pa če bo kej krompirja.

Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.5.2008 13:08:04   
ribicau
Za kosilo danes mamo cordon blue za naju in pečen pišč. file za Evo, zraven pa krompir pečen v pečici in solato! Sem že tko lačna, samo bo šele takrat za jest, ko se Eva zbudi.

Vreme je za en k....., sicer smo ujel 2 urci, da ni padal in smo bli zunej, ampak to ni to!

Uživejte! Jest grem zdele mal na kavč se pocrklat k Eva še spi!

Cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.5.2008 8:14:23   
DeMer
Ojla!

Kako ste kaj? A ste preveč kresovale al kako, da nobene ni?
Moja 2user posted image še spita, jaz pa že mal stavir v red spravljam. Smo hotl it v Avstijo danes in smo ugotovili, da nujno ne rabimo nič, če bi šli pa gor, bi pa sigurno ful zapravili. user posted image za nas, k se znamo končno enkrat kontrolirat. user posted image

Dan se je začel lepo in upam, da bo tako cel dan. Končno spet jasno!
Ribicau, na kero tržnico pa vi hodte?

Bodite kar se da lepo in uživajte!

papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
2.5.2008 11:01:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.5.2008 19:11:06   
DeMer
Kolumbo, tudi mi imamo namen it jutri na tržnico v KR. Tako da, ko boste tam pokliči, pa da vidimo, če se nam rata srečat.

Mark je čist zaspan in se počasi odpravlja spat.
Jaz pa grem mogoče zvezde gledat skozi telesko (službeno)user posted image

Bodite fino!

Neposredna povezava do sporočila: 1469
   [Brisano sporočilo]
2.5.2008 20:23:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.5.2008 20:29:26   
DeMer
Ej, Šime, Šime! Kje si pa punce hodu usvajat? user posted image
Ja, tržnica je pri Mitnici oz pri Prešernovem gledališču, tam vmes. Torej če greste proti Qlandiji, pred Q zavijete levo in potem skoz naravnost proti mestu. Potempa je čez kaksne 800m na levi parkirišče in čez most in potem levo na tržnico. Avto morate pustiti pred mostom. Hmmmm, se vidi da so počitnice. A se ti vsaj približno sanja?

Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.5.2008 20:56:24   
DeMer
Mateja, kako si? A si še kr na razvajanju? 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   [Brisano sporočilo]
2.5.2008 21:43:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.5.2008 21:55:01   
atena777
No sej ste kr neki napisale, sem mislila, da bo švohnej.
No danes je bilo kar se tiče rekereacije bolje kot včeraj. Včeraj je bil David glih ene 20 minut zunej, ko je začel dež padat in sem tekla not s triciklom, da sem čist zašvicala.
Danes pa je bil v Živlaksem vrtu že navsezgodi in potem še tri ure zunaj v peskovniku, da se je naigral. Zdej spi kot ubit.
Drugi teden pa začne v novem varstvu. Me prav zanima, če bo kej reakcije.
Jest pa strašno Margit pogrešam. Te mamice ni bilo že res zelooo dolgooooo na spregled.
Jutri naj bi šli pa na Primorsko, sam men se po pravic povedan ne da. Bi šla raj na Gorenjsko user posted image .

Bodte fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.5.2008 22:01:05   
atena777
Kolumbo bravo za - 1kg. Meni je ful čudno ta teža. En dan kg gor, drug dan pol kg dol.Zdej sem se začela ozirat samo še na tedenske kilaže. Sem pam zgudila cca. 4 kg že. Sem kar zadovoljna. Drugi vikend pa vodni dan. Ti pa kdaj Kolumbo? Kdaj imaš vodni dan, da bom mislila nate.
In aja - ti si 100% noseča, e men vprašaš. Kar prešalti na 90 dni vzdrževalne user posted image .

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.