|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
6.5.2008 8:37:07   
atena777
hello!

Prilagam porocilo o varstvu z zamudo: najprej naj povem, da sem zdrzala cisto do konca in nisem klicarila varuske. Potem sem sla ene pol ure prej iz sluzbe, ker seveda nisem zdrzala. Ko sem prisla je bil David fuul dobre volje, kar sedel je se pri narocju od varuske. Nikamor se mu ni mudilo. Baje ni niti malo pojokcal, ogromno je pojedel, spal je tri ure, zelo je lepo sprejel svoje "sosolce" , tako, da sem bila presrecna. Pa se ugotovila sem, da je ful komot za oddat ga v to varstvo. Z aavtom se pripeljes pred hiso, dva koraka naredis ga oddas, pa se ze odpeljes. Prej sem ga pa morala nositi po stengah, pa peš iti do bloka še ene 150m...Skratka sedaj se je izkazalo tole, da je še ful boljše kot sem mislila.
Danes pa je zjutraj malo postokcal, ker je ugotovil, da mami gre. Samo sem jaz napako naredila, ker sem se poslavljala s pa-pa. Potem takoj ve, da je nekaj sumljivega.
Samo je res ok varstvo, varuško je sperjel, sošolce je sprejel - prej tgea obojega ni sprejel takoj.

Maj držimo pesti za tebe!

Bravo Tjaša za pa-pa ciste!

Kolumbo lepo pozdravi Margit in Matička!

Mhm, še dieta: ja super napreduje (-4,1 kg v 3,5 tednih). Sedaj sem končno privlekla tudi svoj power juicer na plano in sem si včeraj sokove delala. Ampak zvečer pa je padla ena kalorična sadna solata (po mojem receptu: 1 banana, 1 jabolko, dve pesti orehov, tavelika žlica jagodne marmelade, žlica sojine smetane, žlica muslijev, cimet, lahko tudi suhe fighe ali marelice narezane na koščke). Prej ni bilo miru dokler si nisem to privoščlila. Upam, da bom v petek zdražala na sokovih, potem pa v soboto samo na vodi! OMG!
No potem bom pa glih ready za Teneriffo! Ne bom sicer imela še študentskih kg, ampak bom pa fit kot že dolgo ne.
pa-pa a.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.5.2008 8:38:25 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 11:16:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.5.2008 11:53:13   
atena777
Bravo Maykl!
Ja to je pa res fino, če je vrtec nov. Men gre najbl na živce, da imamo že 40 let stare vrtce, ponekod so še salonitke gor in občina vleče mastne pare za to staro garo. Pa k bi mogl met tanajbol za naše user posted image . Pa tud kanalizacija je že vsa rasturana, smrdi ko kuga v obdobju pred dežjem. Pa hrana je tut bolj švoh - vse umetno - David je bil čist flekast ko je tam jedel.
Veliko sreče Kolumbo! Kok se zmerti nasmejim ko berem tvoje šizenje, sploh v vlogi ex vzgojiteljice.

pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.5.2008 14:40:28   
malecka_mateja
bravo majkl in daviduser posted image user posted image

mi jemo kosilo!polp agrem se cepit proti klopnemu meningitisu!

se čujemo!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 15:01:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 15:09:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.5.2008 19:53:32   
malecka_mateja
kolumbo ja obstaja en program s katerim se da dobit fotke nazaj!nevem kak se reče to ti bo atena povedala!

kaj zdaj babe zamisel o srečanju je spet umrla!kdaj kje ob kolkih ????

mi smo iz celodnevnega potepa!
grem spat sem ful utrujena!

lep večer še naprej!papa!

Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 21:10:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.5.2008 5:16:55   
malecka_mateja
jutro!

kje ste vse !!!????jasna demer višnja....in ostale???

jaz pravkar zajterkujem pol pa gasa v službo!

kolumbo upam da bo minlo kosilo brez vas v vrtcu ok!držimo pesti!

no lep dan vsem skupaj želim!pa veliko sončka!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.5.2008 7:08:02   
ribicau
Jutro!

Vodo sem že prstavla, kofetek bo kmal fertik zame in za mojega sodelavca.

Dons smo slabo spal...Eva se je zbudila n-krat,t ko da sem čist zalimana zdele. Upam, da danes spodnja dvojka res ven pogleda, ker se mi smili, ko kar nekaj joka ponoči.

Včeraj sem imela malo nostalgije, pa sem prebrala zadnjih par strani, ko smo bile še februarčice 2007 - čvekanje v pričakovanju....joj, kva smo vse pisale!

Prebrala sem tud eno porodno zgodbo (od Angeline-vsaj mislim), ki je rodila v Trboveljski porodnišnici...joj, se mi je srce trgal! Preberte si, sej ni za strašit, ampak previdnost pa ni odveč in je treba težit, da se kej tacga ne zgodi več!

morm delat, ajde

Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.5.2008 9:42:25   
atena777
dobro jutro!

jaz sem bila včeraj na enem sestanku pozno v popoldne in ko sem prišla domov sem bila čist crknjena, sam šla sam spat. Moja kondicija za maratomnske delovnike je out. Si ne delam več utvar, da bom delala še kakšno kariero zraven, ker odpade. Sem čist scrklana ratala na porodniški in tud mi je čist fajn tko.

David uživa. Pri novi varuški je čist blažen. Poje vse, teka pred hišo (ker je v hiši), rad ima otroke, pride ves nasmejan, skratka zadetek v polno. Sedaj bomo do leta 2010 tkole. Pa še mami je dala prošnjo za 6 urni delovnik in je šefica odobrila user posted image ! Možno, da začnem že z julijem, sicwer pa september. Če pa ne bo pametnih projektov, bom pa celo dala vlogo za 4 urni delovnik po novem letu in se bom mogoče še malo v šolo vpisala. BOm spet v šolskih klopeh user posted image .

Kolumbo - naceloma je cudno, da je cifre povozil, ker mobitel zlepa ne uporabi istih cifer (vsaj moj ni). Če je pa že povozil, je pa problem, ker tudi če si bo namestil programček za restavriranje datotek, mu bo pokazal zadnje.

Rešitev: Namesti si en brezplačen program za restavracijo datotek, npr tega: http://www.pcworld.com/downloads/userreviews/fid,23108/userreviews.html
Potem sledi navodilom.
SLike bo morda možno najti (še nisem poizkusila) , če mu ukažeš naj ti najde sliko z določeno številko in s tem in tem datumom. Pri teh zadevah, je vedno dobrodošlo če imaš natančne podatke. Seveda pa na računalniku ne smeta veliko šariti preden bosta naredila ta poseg, ker ko sistem enkrat sektorje na novo prepriše, ni realne šanse da to dobiš nazaj (razen v teoriji v buklah user posted image ).

Lp, a.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 11:31:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.5.2008 12:30:40   
atena777
Kolumbo, če so vama slike ful drage potem bolje, da sama ne poskušata "sreče", ker se lahko kej zakomlicira. Če imata možnost plejati k temu kolegu, to izkoristita.
Če to ne bo šlo, potem bi se v skrajnem primeru jaz lotila preučitve problema (najoprej bi seveda morala to namestiti na svojem compu, astestirati aplikacijo + želeno operacijo), preden bi to dejansko izvedla pri vama na živi mašini.
Good luck!

Jaz že komu čakam, da grem dan, danes greva z davidom na rolerje 8mami na rolerje - sine v Quinniju user posted image .
Me zanima če bo zdržal. Na ta dogodek čakam že eno leto user posted image .

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.5.2008 12:37:43   
Anonimen
Čao punce!

Najprej user posted image user posted image user posted image za Davida in Maykla! Res fajn, da uživata - sej Maykl bo hitr "u tirih" Upam, da tako tudi ostane, kar se tče varstva.

Js sm tele dni spet čist zamorjena... Juter bi mela nuhalno user posted image Pa bi se zihr z mojim dans kregala, a hočma vedet za spol, al ne... Me vsakič zvije, ko pogledam na koledar, kjer sem si zabeležla uro za NS. Sej zdej je že prečrtan, sam vseen...user posted image user posted image user posted image

Pa še z mojim se spet neki prčkama... On bi najraje vidu, da sedim doma do avgusta, pol pa še enga bebija uštimama in (če bi blo vse po sreči) bi rodila šele tam nekje maja nasl. leto, pol pa še leto porodniške user posted image To je l. 2010!!!!In je čist razočaran, ko mu povem, da to pa men ne odgovarja. Pizuser posted image sej sem pa ja že 1,5 l skoz doma!

Pa še stroški so taki, da te kap (avto - crknu je cel računalnik in si sploh ne upam pomislit kolk bo stalo + registracija ta teden), + obnove v stanovanju + Alenova sobica, pol pa še neki sajna o morju... Kooooook nej mu dopovem???? Mater! user posted image user posted image user posted image

Zdej se mi kaže dobra prilika za eno službo - sam je samo za 1 leto, ker bom nadomeščala eno kolegico, ko gre na porodniško. In bi to leto delala, po novem letu pa lahka tud začnema delat na bebiju. Pa mam mal "oddiha od doma" in plačo in porodniško kasneje. Pa moj pravi, da pa če s to službo ne bo nič, da drugje ne bom dobila, ker mi bo on onemogoču - sej se je sam hecu, sam js sm se tolk razpuser posted image , da sta me z Alenom gledala ko da sm z lune padla. user posted image

Kolumbo Alen je bil tud čist občutljiv na hrup - že če sm kihnala in je on spal se mi je tolk zjoku, da smo ga komi pomiril. Pol sm pa začela kr na glas muzko navijat - sploh tisto ko si jo ti zrihtala in je od tedaj ok. Najboljš je pa ponoči, ko se zbudi ko je bolan - mi kr s tleskanjem s prstki pokaže, da bi šel za rač. muzko poslušat. In tako bedima po 2 uri sred noči ob šmrklih, čaju in murenčkih... user posted image

Eh, mal sm se zlajnala, zdej grem pripravit za jest, ker moj pride, pol pa gremo še enkrat ven - dans sma se že 2 uri šetkala. No, to bom pa res pogrešala, ko bom v službi.

Aja - pa za Alena spet iščemo vrtec. A si zna še kdo zakomplicirat živlenje tk ko js? user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, izkoristite sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.5.2008 13:25:20   
atena777
Jasna81 vse je vredu, vse se odvija tako kot je prav!
Važno, da se odpirajo nove možnosti, dobila boš službo, dobili boste vrtec, boš videla.
samo zaupaj.
To da želiš iti v službo je čisto ok. Saj moški itak morajo nergat v začetku, potem se kmalu sprijaznijo, na koncu pa po možnosti se rečejo, da so to oni predlagali user posted image .

Ne sekiraj se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 21:19:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.5.2008 5:16:16   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image ti nisi noben luzer!on je budalo!in tudi tebi bo ratalo!me smo s tabo!

evo pičim delat!
včeraj sem cel an se potepala na sprehodu moj je pa doma spal ker je ponoči delal in spet šel ponoči delat!
danes mam cepljenje proti raku materničnega vratu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.5.2008 5:19:04   
malecka_mateja
kaj zaj srečanje kdaj???
31.5???bi šlo???

jaz dva vikenda pred tem nemorem ali pa zdaj v soboto 10.5 še lahko!
v celju ker je še od zadnjič!v centru pri kavarni ob igralah ob 12????

recimor tako bi šlo mislim da ven!???ve še malo povejte???

upam da nam končno rata to srečanje!

zdaj pa letim!

lep dan nabit z veliko pozitivne energije!in veliko sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.5.2008 8:41:36   
atena777
Bemu mast, sadist neobrzdan. Kolumbo, sej čez čas, ko se ti bodo čustva pohladila boš sprevidela, da je on en zakompleksanec, agresivec, oblastnež - tak kot uni Fritzl nori, k je mel svojo hčer v kleti. Grrrrrr. Kako si upa, morit žensko s porodniške, ki išče službo, ker je ja vsakemu bebcu jasno, da ima najbolj tenkočutna čustva kar jih lahko ima ženska v katerem koli obdobju. Očitno on ne obvlada hormnovo, niti človeške psihologije in lahko mirno vrne licenco za direktorja, ker taki ne bi smeli imeti opravka z ljudmi. Mislim, da bi ga lahko prijavila na kakšen urad (npr. za varstvo človekovih pravic - v tem primeru po spoštovanju).

Pih, pih,  no pa sem se mal spihala.

Aha vožnja z rolerji je bila včeraj čudovita, danes ponoviva definitivno! David je kar užival in tudi zaspal je potem ful ko angelček.
Imava pa že cel teden težave z vstajanjem. Tako jaz kot David. Glava zjutraj je težka in kar eno uro še pospim po budilki. Davida pa tudi ne premaknem iz postelje, tik pred odhodom ga potem zbudim in napol spečega nesem v varstvo.

Hujšanje: je čist ok, samo mislim, da se mi je začelo telo čistiti (ko sem gledala v mojem vidniku za razstrupljanje) sem že na 3.stopnji. Malo prehitro sem prišla na to stopnjo (en mesec prezgodaj), ker telo kao še ni pripravljeno. Na 3. stopnji se ti začnejo čistiti jetra in notranji organi. Imam sledeče znake: nagnjenost k ranam, nagnjenost k okužbam (po grlu me praska), nohti se cepijo, obdobja potrtosti se menjajo z obdobji evforije, špoka me pod rebri, mal hemeroidov sem spet dobila...Skratka kot bi bral simptome iz priročnika! No upam, da se umiri, sploh pa upam, da preživim tale sadni in potem vodni dan. Včerej sem bla tkooo grozn lačnaaaa. Nisem vedla kaj bi vse pojedla.
Pa še nekaj ne. Sem opazila, da imam po beljakovinskem dnevu vedno eno kilo manj, po škrobnem pa en kg več. Ful hecn. Zgleda tle svojo vlogo odograjo krvne skupine.

Visnjaaa se hujsas?

Ej, kaj pa ce se dobimo v Smarjeskih toplicah? Jaz imam 31.5. nekaj v planu - samo se ni 100%.

Potem gremo pa 11.6. že na dopust, tak da se moramo hitro zmislit!

Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.5.2008 8:42:44   
atena777
aja Kolumbo se glede Compa: seveda lahko racunata name.
Sej ce bom komu povedala, da morem resevat slike od obiranja krompirja (very cruical mission), mi ne bo verjel user posted image 1

Ha ha brez skrbi ne bom nobenemu črhnila!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.5.2008 20:24:13   
malecka_mateja
čer!

kako smo kaj!mi smo cel dan spet lutalI!bila sem cepljena uspešno amapk me zdaj roka boli!

zato grem počivat!

lep večer!papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.5.2008 21:02:56   
DeMer
user posted image
Glejte nas! user posted image Pa sem končno najdla 5 min za RR. Čist skoz je neki. Včeraj sem bila do 11h zvečer v šoli, smo zvezde gledal. Res skoz spidiram in si grem prou že naživce, ker ene stvari ne morem narest v miru.

Ja, v nedeljo smo bli s Kolumbovimi na kavico. Je bilo luštno. Pa pol smo se na hitro srečali še  Merkatorju. Ja, Gorenjska je majhna. user posted image

Kolumbo, jutri pa razturej pri Sosed! Pa ne daj se motis s takimi naduti desci kot je bil un zadnjič. Mu pač ne stoji, pa se izživlja drugače.

MArk je mel mal vročine v ponedeljek, pa smrkav je bil ves. Pa eno noč nismo nič spali, pol sem mu pa v torek in sredo dala Calpol in je spla k anglček. Zdej je pa že skor ok, mal posmrka, ampak ni hudga.

user posted image za hujšanje! Jest se probam držat Matejine variante, ker enostavno ne bi mogla drugače funkcionirat. Pa počasi gre že dol. Sem dala zadnjik kiklco št. 40 gor, tko da neki je šlo dol, veliko pa še mora.

Zdejle delam tiramisu, no je dlih narejen, za jutri ko piham 30 user posted image . Sej ne vem, če se mi sploh da kej praznovat, bomo vidl.

Drgač pa mi je zadnjič tiramisu super uspel brez jajc, je pa to 10 min narejeno pa dobro. Piškote je user posted image namakov v neskafe, jest sem pa smetano stepla in zmešala z vanili cukrom in maskrponejom. Pol sme dala pa vmes še koščke čokolade. Po vrhu pa ta grenek kakav. Super pa nič se ni zlilo. Torej brez jajc.

Zdej grem pa še neki za šolo narest, pol pa spat.

Bodte fajn!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1522
9.5.2008 5:16:51   
malecka_mateja
DEMER user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no evo pa je končno petek!
kolumbo ržimo pesti in mislimo na tebe!user posted image user posted image user posted image evo da ti bodo pomagale!

v glavenm vsem skupaj želim lep dan in veliko sonca!uživajte!

kollumbo kako je bil majkl včeraj???

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
9.5.2008 8:52:54   
atena777
Hojla, da se še jaz javim. Nekam malo pišete zadnje čase sem gor. Kako to?
Jaz sem imela danes zjutraj že psihični šok. Imam eno staro sosedo, ki skos teži vsem po vrsti (če mulci čez hodnik bolj nagalas krilčijo je že ogenj v strehi).
Mene je danes kar odrinila v liftu in sem pošizila. Sem misla kar copse poklicat, ker jo imam najbolj dost na svetu. Obnaša se kot, da je ušla iz ne vem kje.
Sem prov slabe volje.

Danes pijem samo sokove. Jutri pa samo vodo. Mogoče me bo to očistilo strupov in slabih misli.

LPa.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.5.2008 13:02:21   
ribicau
Oj!

Jest pa resno razmišljam o bližnji nabavi (mogoče danes ali pa jutri) o sandalih oz. bolj odprtih čevljih za Evo. Prejle sem ji dala superge dol in je imela noro mokre nogice.

Kaj mislite, da bi nabavla take sandalce, ki so sam zgoraj malo odprti [/link]
[link=http://www.childrensrack.com/prboma.html] 

, al take, da so povsod malo odprti user posted image ? Te druge bomo v vsakem primeru itak rabili enkrat v bližnji prihodnosti, za te prve pa mislim, da bi samo zdele za kratek čas prišli v poštev, potem bodo pa tudi ti prevroči. Dvojnih ne mislim kupovat. A mislite, da so ti drugi še "premrzli" z nogavičkami? Jest jih u bistvu že nosim user posted image !

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.