Anonimen
|
Čao punce! Najprej za Davida in Maykla! Res fajn, da uživata - sej Maykl bo hitr "u tirih" Upam, da tako tudi ostane, kar se tče varstva. Js sm tele dni spet čist zamorjena... Juter bi mela nuhalno Pa bi se zihr z mojim dans kregala, a hočma vedet za spol, al ne... Me vsakič zvije, ko pogledam na koledar, kjer sem si zabeležla uro za NS. Sej zdej je že prečrtan, sam vseen... Pa še z mojim se spet neki prčkama... On bi najraje vidu, da sedim doma do avgusta, pol pa še enga bebija uštimama in (če bi blo vse po sreči) bi rodila šele tam nekje maja nasl. leto, pol pa še leto porodniške To je l. 2010!!!!In je čist razočaran, ko mu povem, da to pa men ne odgovarja. Piz sej sem pa ja že 1,5 l skoz doma! Pa še stroški so taki, da te kap (avto - crknu je cel računalnik in si sploh ne upam pomislit kolk bo stalo + registracija ta teden), + obnove v stanovanju + Alenova sobica, pol pa še neki sajna o morju... Kooooook nej mu dopovem???? Mater! Zdej se mi kaže dobra prilika za eno službo - sam je samo za 1 leto, ker bom nadomeščala eno kolegico, ko gre na porodniško. In bi to leto delala, po novem letu pa lahka tud začnema delat na bebiju. Pa mam mal "oddiha od doma" in plačo in porodniško kasneje. Pa moj pravi, da pa če s to službo ne bo nič, da drugje ne bom dobila, ker mi bo on onemogoču - sej se je sam hecu, sam js sm se tolk razp , da sta me z Alenom gledala ko da sm z lune padla. Kolumbo Alen je bil tud čist občutljiv na hrup - že če sm kihnala in je on spal se mi je tolk zjoku, da smo ga komi pomiril. Pol sm pa začela kr na glas muzko navijat - sploh tisto ko si jo ti zrihtala in je od tedaj ok. Najboljš je pa ponoči, ko se zbudi ko je bolan - mi kr s tleskanjem s prstki pokaže, da bi šel za rač. muzko poslušat. In tako bedima po 2 uri sred noči ob šmrklih, čaju in murenčkih... Eh, mal sm se zlajnala, zdej grem pripravit za jest, ker moj pride, pol pa gremo še enkrat ven - dans sma se že 2 uri šetkala. No, to bom pa res pogrešala, ko bom v službi. Aja - pa za Alena spet iščemo vrtec. A si zna še kdo zakomplicirat živlenje tk ko js? Lepo se imejte, izkoristite sonček!
|