|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
27.11.2008 19:24:02   
DeMer
ojla!

Torej, jutri na pojedini v mehiški:
  1. Ribicau
  2. Jasna
  3. Mateja
  4. Darca
  5. Metuljčica
  6. Pikecpokec
  7. Barmez
  8. Atena
  9. Kolumbo
  10. Margit
  11. DeMer

A sem kero spustila?????? Ne zanalašuser posted image
Prpište se!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.11.2008 20:38:28   
ribicau
Hej, gorenjsko-lj. naveza, kje ste zdej? Samo midve z DeMer se še oglašava...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.11.2008 20:47:20   
DeMer
Ravno kar sem zvedla, da KOlumbo odpoveduje srečanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ribicau, jest bi šla pa bolj zgodej, vsaj ob 16.30, pa ob ene 9h nazaj. A je to čist neizvedljivo?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.11.2008 20:51:09   
DeMer
Margit se nič ne javi, tako da ne vem, al so polno zaposleni al pa bolani. No jest upam, da prvo in da se Margit vseeno udeleži srečanja.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.11.2008 21:44:01   
ribicau
A se midve potem zmeniva in greva skupaj? Kje se v Kr. dobiva?  Jest morm Evo dostavt v LJ! Za vsak slučaj sem ti na ZS poslala moj telefon, pa še ti mi prosim tvojga dej...sej ga mam, samo ne vem, če je še taprav - za vsak slučaj!Se slišva jutri dopoldan? Kdaj pa tebe lahko pokličem, a si v razredu? Če ne pa ti dej mene, jest sem pa običajno skoz dosegljiva! Če greva 16.30 iz Kranja, a bi to šlo? Jest morm drugače še po Evo v varstvo ipd. tko da, glih ne vem kolk prej tud ne bo šlo veš!

Tko, jest sem flanate spekla, pita je tud finito, pa še zebrino pecivo oz. marmorni kolač mi je uspel na hitro narest, tko da punce, splača se vam pridt user posted image  - predvsem zato, a se ne bom sama basala s tem...user posted image

< Sporočilo je popravil ribicau -- 27.11.2008 21:45:46 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
28.11.2008 7:31:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer
Ravno kar sem zvedla, da KOlumbo odpoveduje srečanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  AAaaaaa....Zakaj pa? Upam, da je vse ok! Mi je pa res žal!user posted image

Tko, jest sem flanate spekla, pita je tud finito, pa še zebrino pecivo oz. marmorni kolač mi je uspel na hitro narest, tko da punce, splača se vam pridt user posted image  - predvsem zato, a se ne bom sama basala s tem...user posted image

A mi kr odpovemo večerjo? Bomo sladko jedle!user posted image  Kdaaaaj hudiča ti uspe to vse? Js če se spravim en kolač pečt, mam cel popoldne del!user posted image

Dejte se javit še noooooooooo.user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
28.11.2008 7:34:45   
Anonimen
Ribicau še js sm ti poslala svojo št. Za vsak slučaj. Js mam samo kolumbino in matejino. Aja pa barmaz-ino. user posted image

Drugače sm pa ok, mi je bilo dans ponoči prvič tolk slabo, da sm mislila bruhat. Pol sm se pa napokala (2 jagodna jogurta in banana) in je bilo vse ok. Čudna tale nosečnost...Želodec mora biti non-stop poln, če ne, je joj.

Atena se tudi ni nič kej pofočkala - David je bolanček,no upam, da je že bolje in upam, da ji uspe pridit.

OK, tolk zaenkrat, uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
28.11.2008 7:48:30   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

user posted image  AAaaaaa....Zakaj pa? Upam, da je vse ok! Mi je pa res žal!user posted image

Kolumbo, tud jest te bom pogrešala user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
28.11.2008 7:49:46   
barmaz
Pozdravljene!

Mene je kar malo strah prit, ker se mi zdi, da mi bo ponoč slabo od vseh teh dobrot. Ene ste res dobre, da vam uspe ob vsem skupaj še toliko peči in kuhati.
Upam, da ne bo prehudo snežilo oz. deževalo, ker jaz ponoč tako slabo vidim (v avtu imam očala), sploh pa če je dež ali sneg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
28.11.2008 7:49:57   
ribicau

Kdaaaaj hudiča ti uspe to vse? Js če se spravim en kolač pečt, mam cel popoldne del!user posted image

Dejte se javit še noooooooooo.user posted image

Pa to še ni vse...vmes sem še joto skuhala, pa pol ko sem vse spekla in skuhala, pol sem še celo stanovanje pomila, tko da mam dons res relax day! user posted image

Joj, sej ne vem, kaj se v mehiški menmo, kaj če bi kr k men pršle...user posted image !

< Sporočilo je popravil ribicau -- 28.11.2008 7:52:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
28.11.2008 7:51:33   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Pozdravljene!

Mene je kar malo strah prit, ker se mi zdi, da mi bo ponoč slabo od vseh teh dobrot. Ene ste res dobre, da vam uspe ob vsem skupaj še toliko peči in kuhati.
Upam, da ne bo prehudo snežilo oz. deževalo, ker jaz ponoč tako slabo vidim (v avtu imam očala), sploh pa če je dež ali sneg.

Sej drugač se jest snega tud mal bojim! Iz Celja do mojega doma je vseen kr dolga - za snežne razmere! DeMer dej me spomn ko bova u LJ, ko bom Evo predala mojmu, da mu iz avta vzamem verige - za vsak slučaj!

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
28.11.2008 7:53:43   
ribicau
jasna81 maš ZS!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
28.11.2008 8:19:34   
DeMer
ojla!

sam na hit, da sporočim, da tudi jaz odpovedujem. Me je ponoči zvilo in bruham in sračkam 100 na uro.

Res mi je zelo hudo, sam sem k cunja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
28.11.2008 8:54:01   
ribicau
Hej punce user posted image user posted image , a pol se sama v Celje peljem?

No kokrkol, pocajtajte se!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
28.11.2008 10:59:02   
pikecpokec
Jst sigurno pridem, sam bom kake pol ure zamudila. S tamalim greva na eno delavnico. Pridem takoj ko bo možno.

Aja, s pecivom pa ne pretiravat, ker po moje ne bojo glih najbolj veseli če bomo svoje s sabo prinesli. Ne vem, no.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
28.11.2008 12:09:04   
Anonimen

ojla!

sam na hit, da sporočim, da tudi jaz odpovedujem. Me je ponoči zvilo in bruham in sračkam 100 na uro.

Res mi je zelo hudo, sam sem k cunja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaooooo...user posted image user posted image user posted image  Škoda, da ne prideš. Te bomo pogrešale! Vsekakor pa se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
28.11.2008 12:11:21   
DeMer
Jasna, ful bi prišla, sam sem res čist fuč. Zdej se je še moj nalezu in prihaja iz službe ...... Sem že sita vsega tega.

Uživajte danes!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
28.11.2008 12:11:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Jst sigurno pridem, sam bom kake pol ure zamudila. S tamalim greva na eno delavnico. Pridem takoj ko bo možno.

Aja, s pecivom pa ne pretiravat, ker po moje ne bojo glih najbolj veseli če bomo svoje s sabo prinesli. Ne vem, no.

Super, ko sm vidla tvoj post, sm sam gledala, če bom kje vidla js tud ne pridem... user posted image  No fajn, vsaj nekaj nas bo!

Glede peciva pa - kaj pa vem no, sej večerjale bomo itak pri njih. user posted image  Bomo rekle da ma ribicau RD, pa je morala mal "domačega" počastit, ker smo se dobile same forumovke iz kulinarike!user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
28.11.2008 12:12:45   
Anonimen

Jasna, ful bi prišla, sam sem res čist fuč. Zdej se je še moj nalezu in prihaja iz službe ...... Sem že sita vsega tega.

Uživajte danes!

papa

A kr komplet bo... Upam, da vsaj otroci ne občutijo teh težav! Pocajtita se! user posted image user posted image user posted image

Srečanje bo pa drugič, če ne danes, a ne? user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
28.11.2008 13:06:32   
DaniNeli
Ejla!Zdaj ko nisem več na bolniški enostavno nimam časa,kaj napisat...Non stop nekaj laufam...

Mateja-veš,da zdaj je s spanjem super... naša ura je 20.00 Res pa,da ko ni vrtcu,kot te tri dni,mi ful malo spi čez dan,za nasprotje vrtca,ko spi po 3 ure.Ma,jaz sem zdovoljna,da je samo dobila nek ritem.user posted image

Prej smo šle v trgovino...in mi je zaspal po poti,tako,da sem jo samo prenesla iz avta in spi od 11h.Potem bo jedla rižoto s papriko,ja pa grem delat...pa se mi tako ne da.
Je mal težko,ker sem samo ob nedeljah fraj.Prenatrpano mi pride vse skupaj.Nevem kako bi zrinla naprej če bi imela Neli enega bratca al sestrico.user posted image

Nič,grem jaz počasise odpravit delat...vi se lepo imejte na srečanju,uživajte maximalno.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
28.11.2008 13:19:16   
ribicau

Super, ko sm vidla tvoj post, sm sam gledala, če bom kje vidla js tud ne pridem... user posted image  No fajn, vsaj nekaj nas bo!

Glede peciva pa - kaj pa vem no, sej večerjale bomo itak pri njih. user posted image  Bomo rekle da ma ribicau RD, pa je morala mal "domačega" počastit, ker smo se dobile same forumovke iz kulinarike!user posted image

Ah, jest tud mislim, da ne bo problema. Če ne pa vstanemo gor in gremo drugam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
28.11.2008 13:20:08   
ribicau
jasna81, prosim bodi dosegljiva, ker bom rabila navodila do tja! A to je Tuš al kej drucga? Jest pomojem še nikol nisem bla  v Celjuuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
28.11.2008 13:30:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Ah, jest tud mislim, da ne bo problema. Če ne pa vstanemo gor in gremo drugam user posted image

Unteršrajben! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
28.11.2008 13:36:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

jasna81, prosim bodi dosegljiva, ker bom rabila navodila do tja! A to je Tuš al kej drucga? Jest pomojem še nikol nisem bla  v Celjuuser posted image

Bom dosegljiva! Pa ni Tuš, ampak eno križišče naprej - CityCenter oz. bivši interšpar.

Na AC greš dol na izvozu Celje center in pol sam naravnost pičiš. Najprej greš mimo Merkurja, pol Tuš planet in pol CC, na semaforju levo (pa saj boš itak vidla), pol naravnost do krožnega križišča in parkirat  v garažno hišo.

Restavracija je v 1. nadstropju - če greš po tekočih stopnicah, ki so pri H&M-u, se pripelješ direkt pred restavracijo.

Seveda sem pa za vse napotke in vprašanja dosegljiva na mob. Sam vas morm opozorit - moj pravi, da nism glih "orientirana". user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
28.11.2008 13:36:42   
malecka_mateja
OJLA!

Kolumbo in demeruser posted image user posted image user posted image

ribica nič bat nebo snežilo.tko da bo vse ok.
če bi vedli da pride atena bi lahko z njo šle?joj pa kolko dobrot prineseš.njami
metuljčica pride ziher sam bo mal zamudla tko da za darco pa nevem mi še ni javla.

v glavenm se vidimo.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

prašičja gripa
buči

Te je strah prašičje gripe?

da (20%)

na nek način, svet je zelo majhen (15%)

zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (36%)

ne delajte panike, zadeva je daleč stran (5%)

malo pa res (7%)

ne (18%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!