DaniNeli
|
Da se milo javim... Malo pozno,ampak... naj se potožim,da smo bubani... prehlajena je itak cel teden...,včeraj zvečer ko sem delala popoldne,mi je moj javil,da je Neli bolj mižerna,brez volje,apetita,in spat je šla že ob 19.30.Aha,sem rekla bo sigurno kaka povišana temperatura.Danes zjutraj sem šla prej v službo,kot se je ona zbudila.Spala je do 7h...cel dan bila brez apetita,malo sirčka je pojedla,čaj pila,pa en monte,popoldne pa eno celo kremšnito.Kosila sploh ni hotela...ampak važno mi je,da je dovolj pila tekočine.Prej se ji je spalo še pred 19.uro,dala sem ji žličko Calpola,zaspala mi je na kavču,in ko sem jo hotela prenest v sobo se mi je zbudila...Calpol jo je prijel in še vedno je kotzajčki od Duracell baterij.Zdaj se vozi s kolesom v spodnjem štuku pri tašči... Jaz pa se bom šla samo stuširat in spat.... Pa še danes sem rekla,da bom šla zgodaj spat,kadar bo šla Neli spat,res sem mislila,da bo to 20.ura...ampak bo kar 23.,pomoje...Se moram malo naspat,ker se mi nabira od celega tedna,in te delovne sobote so mi prav odveč... Zdaj pa morem it,me kliče Neli,..."mama Danela pidi!"
|