|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
28.11.2008 13:39:41   
Anonimen
Sm glih mislila vprašat, kam je mateja zginla. user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
28.11.2008 13:50:49   
malecka_mateja
tukaj sem ostajam zvest!
user posted image user posted image user posted image

jasna jaz te tudi pokličem če se zgubimuser posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.11.2008 14:18:27   
barmaz
Padavine take ali drugačne že prihajajo: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html

Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.11.2008 14:20:18   
barmaz
Jaz pa nimam od nobene številke? A mi jo katera zaupa od tistih taresnih za današnje srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.11.2008 14:34:28   
atena777
Ojla bejbike,

jaz sem zbolela, 4 dni nespečnosti me je očitno premagalo (David me je zbudil cca. 20x na noč, počutim se kot na orožnih vajah, pol ure se trudim zaspati in ne morem zatisniti oči, potem me končno zmanjka in me spet sirena vrže pokonci...) ...posrkala sem Davidove viruse do zadnjega, tak da danes v Celje žal na pridem in se že sedaj žalostim...

Ker pa ne bi rada, da naše srečanje tako klavrno konča, bi vseeno predlagala, da se dobimo v tednu od 15-22.12. še v novoletno okrašeni Ljubljani. Lahko tako kot lani, pa pridite tiste, ki tako čutite in ki ne boste mogle danes priti. Se bom pozanimala za kakšen plac in termin.

Atena777

< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.11.2008 14:35:10 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.11.2008 14:43:02   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Padavine take ali drugačne že prihajajo: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html

Sej mama rada sneg,samo ne dons user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.11.2008 14:43:23   
ribicau
A katera zna verige zmontirat?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.11.2008 14:44:43   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Jaz pa nimam od nobene številke? A mi jo katera zaupa od tistih taresnih za današnje srečanje?

Maš ZS! Če me boš za koordinate klicala, pol pozabi user posted image , še nisem bla tam!

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.11.2008 14:45:22   
barmaz
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

A katera zna verige zmontirat?

Ne, jaz jih imam v prtljažniku samo za "okras"

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.11.2008 14:47:47   
barmaz
Hvala, ravno zdajle pa mi jo je poslala tudi Jasna.

Jaz se menda v Celju ne bom izgubila, razen če bo zametlo preveč snega, da se ne bo ven iz avta vidlo. Je pa fajn občutek, če imaš od koga številko, če bi se kaj zalomlo ali prišlo do kake spremembe!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.11.2008 21:46:37   
malecka_mateja
čer!

evo mene doma.je šla debela uro vožnje ker se vozijo kot po jajcih amapk bolje tako.
v glavenm bilo je super.kolumbo vesela sem da si tudi ti prišla čeprav za kratek čas.
pozabla si žličko za maja in pa darilce ti ribica pošlje  dobiš vse.

tko zdaj pa grem pred tv pa spat jutri pa snežake delatuser posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.11.2008 23:34:24   
ribicau
....tri minute nazaj sem v hišo stopila....joj sem se namatrala z vožnjo! Najhujš je blo od Vranskega do Ljubljane...za crknt. Ful snega na cesti, pa tko močno je padal, da nisem vidla 3 m naprej, band pri strani pa sploh ne...nikol več user posted image

A nimam dobrega moža...zdele mi parkirišče kida....pol bom pa rekla, če me lahko še zmasira, ker me od blazinc na rokah pa vse do pasu boli! Volan sem tko držala, kot bi ga zadnjič, pa čist na šipo sem bla nalimana, pa mi ni kapnil, da če sem 20 cm nazaj, da ne bi nič manj vidla user posted image

Se slišmo...

Aja no še to, blo je pa prou fino in se že veselim naslednjega srečanja, ampak ne snežnega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
29.11.2008 12:21:52   
atena777
hello,

vidim, da ste se lepo imele. Mi je res žal, da sem zamudila tole.
Jaz sem se zjutrja zbudila čisto zalimana, sem imela občutek, da tale prehlad še dolgo ne bo rekel goodbye........ No ko pa sem popila svojo kavo, je življenje postalo lepše. Sem že zrihtala kuhinjo, omare malo pospravila (David je seveda pomagal)........ Ker mi je zmanjkalo cunj zanj (veliko je bruhal te dni zaradi kašlja), sem šla gledat v poletne cunje, če bi ga lahko v kaj preoblekla in kaj je ušpičil, ko sem prišla nazaj.....je našel kuli in naredil takoj mojstrovino na kuhinjski stol, ki ima prevleko iz teflona........... Potem se poskusila zribati dol, ampak čisto vse ni šlo. Se ne splača kupovati novega apohištva za tele male ustvarjalce. ....Ponavadi zelo pazim, da ne pustim kakega kulija na dosegu, .......no tokrat pa sem se po dolgem času pripravila pisati v njegov dnevnik, ker je danes prvič povedal dve besedi, sam papal...........in sem hotela zabeležiti............evo no pa se je takole končalo..prva besedna zveza in prva slikarija na pohištvu...........
Zdravnica  je začela kar mini paniko zaganjat, ker še ne govori veliko pri skoraj 22 mesecih. ........Dveh besed pa sploh ne pove. Veliko čeblja po svoje, vendar ne poimenuje vsega. Zna oponašati živali, ne zna pa povedati račka, ampak reče ga-ga............ Ali pa ne zna povedati milo, pokaže ga pa, če ga vprašam kje je. ...........Spomin ima zelo dober, samo ne vem koliko naj se sekiram sedaj zaradi govora. .......................Koliko pa vaši kaj govorijo?..................

LPa:

< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.11.2008 12:24:10 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
29.11.2008 19:59:29   
malecka_mateja
čer!

atena nič se ne sekiraj fantki so v praksi bolj pozni kot piučke.moj nečak je isto star pa tudi reče sam mama in baba in nič druga pa zdravnica nič ne rečeš je rekla sej ma še čas.upam da sem te kaj potolažla.

danes smo delali snežaka in bili na sneguuser posted image tjaši najprej ni bil všeč in je rekla da je mlekouser posted image potem pa ni hotela v hišo smo se kepali in metali kot norci.

spet smo samo lutali.jutri dobim taščo na kosilo.tko da bo pestro.
danes zjutraj ko bi lahko spanes potegnila ker male ni bilo nisem mogla spat pa sem šla likat in pucat.kaj čmo.
ribica lepo da ti jeuspelo.drugo srečanje bo boljšeuser posted image
drugač pa grem zdaj ajat oz film gledat na kanalu a.
lep večer.papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
29.11.2008 20:23:11   
DeMer
Ojla!

Pr nas okrevamo, samo moči so pa pošle.

NOBENGA PRAVEGA POROČILA OD VČERAJ NIIIIIII!!!!!?!?!?!??!

Jest sem Atena takoj za še eno srečanje.

Drgač pa Mark govori velik samo ne stavkov, seveda po svoje. Po moje se ni za sekirat, fantki so res bolj pozni.

Nič se mi ne da pa tolk me še čaka dela. user posted image

Ribicau, kolk časa si se vozila domov. Včeraj ga je res nametalo dol.

Bodite fino !

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3740
29.11.2008 21:51:28   
DaniNeli
 Da se milo javim...
Malo pozno,ampak... naj se potožim,da smo bubani... prehlajena je itak cel teden...,včeraj zvečer ko sem delala popoldne,mi je moj javil,da je Neli bolj mižerna,brez volje,apetita,in spat je šla že ob 19.30.Aha,sem rekla bo sigurno kaka povišana temperatura.Danes zjutraj sem šla prej v službo,kot se je ona zbudila.Spala je do 7h...cel dan bila brez apetita,malo sirčka je pojedla,čaj pila,pa en monte,popoldne pa eno celo kremšnito.Kosila sploh ni hotela...ampak važno mi je,da je dovolj pila tekočine.Prej se ji je spalo še pred 19.uro,dala sem ji žličko Calpola,zaspala mi je na kavču,in ko sem jo hotela prenest v sobo se mi je zbudila...Calpol jo je prijel in še vedno je kotzajčki od Duracell baterij.Zdaj se vozi s kolesom v spodnjem štuku pri tašči...
Jaz pa se bom šla samo stuširat in spat.... Pa še danes sem rekla,da bom šla zgodaj spat,kadar bo šla Neli spat,res sem mislila,da bo to 20.ura...ampak bo kar 23.,pomoje...Se moram malo naspat,ker se mi nabira od celega tedna,in te delovne sobote so mi prav odveč...

Zdaj pa morem it,me kliče Neli,..."mama Danela pidi!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
29.11.2008 21:57:27   
DaniNeli
.Koliko pa vaši kaj govorijo?

Atena...ti se prav nič ne sekiraj...vse ob svojem času... Tudi jaz sem mislila,da Neli zelo malo govori,ko sem videla fantka slab mesec starejši od Neli,kako govori stavke,pa poje pesmico z devetimi besedami obenem pa tolče po tolkalih.
Ampak sem opazila,da je duda tudi mal kriva za to.Moja je v vrtcu nima,samo doma vpraša po njej,ker ve,da ji bom dala...Ampak le za tolažbo,ne pa kr tako...ker ko jo ima,mi je prav čudno,da je tiho,...drugače non stop čebrnja...ji rečejo,da je kot dohtar...

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
29.11.2008 22:01:32   
atena777
Ja pri nas je tudi duda kriva. Moram prav skrivati, da je slučajno ne opazi.
Danes sem šla gledat vse poste svoje za nazaj, sem rabila eno uro in pol, da bi lahko preverila kako so mu zobki izraščali, moram njegov dnevnik napolniti, pa nisem našla kaj pametnega, bom morala še za Februarse nagajivčke ponoviti vajo...

Jaz bi tudi rada brala poročilo o Celju!

Hvala vsem za tolažbouser posted image , vsaka beseda je zdravilna user posted image .

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
30.11.2008 7:16:46   
atena777
Uganite kdaj me je čmrlaj zbudil? 4:45. Odtedaj ne spim več, sem šla kar par zadev za službo naresti - čista glava in mir.

Bodte lepo. Veseli december vam želim!

Lp, a:

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
30.11.2008 9:01:48   
Margit
Drage februarke,
jaz se vam iz dna srca opravičujem, ker sem se izgubila neznano kam .....

Mi smo bolni, kolko časa niti ne štejem več.
Najprej prehadne virozice, potem bruhanje jaz, potem bruhanje Maša, potem moj gospod
no in danes je vse skupaj doletelo še našega Matička. Pa ko sem bila jaz najslabša sva dala otroke v varstvo babicam, še za čez noč, prav zaradi tega da se ne bi kaj nalezla. Ampak ta viroza nas je obiskala že drugič v parih mesecih.  Jaz se tega ne grem več. Prav izmučena sem že od tega.

Upam, da ste na srečanju uživale. Močno upam da pade še kakšno srečanje in da bom prva tam.

Atena tudi jaz sem že od takrat pokonci :( Ampak perem cunje in brisače, posteljnino. Vse imamo pobruhano. Že tri stroje sem oprala. Še d0br da imamo sušilca, ker drugače bi bili brez vsega.

Pri nas dežuje kot pri norcih, snegec se topi, mraz je pa tako, da sem poleg radiatorjev še klimo priklopla.

Imejte se, uživajte in čim več stiskanja ...

lp,m

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
30.11.2008 15:02:33   
DaniNeli
Ojla!
Kako kaj preživljate to nedeljo?
Pri nas je deževno in burja piha...tako,da se nismo mogli nakamor odpravit... sem mislila it malo do mame,pa nič... Neli je danes boljše,spali smo do 7h pa sem trikrat vstala in ji šla po šalico čaja,...potem,smo podaljšale do 11h.Tako,da smo se naspale... Zdaj spet spi,je šla s taščo ninat,z mano sploh ni hotla.... tako,da zdaj imam fraj,in se moram kej lotit...počivat se mi ne ljubi,...ampak,imam druga dela po hiši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
30.11.2008 20:46:36   
atena777
Mi2 sva še kar bolana.David se spoti tako močno med spanjem, da je cela spalka mokra. To pomeni, da se še nismo zvekli.
Jutri bo naporen dan,ampak kaj čmo še eno zimo bo treba premagati.
Upam, da bo vsaj obilo snega in sonca in drugih zimskih radosti.

Zdej pa še inhaliram in grem spat, sem čist hin.
Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 22:22:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
30.11.2008 22:47:15   
DaniNeli
Čer!
Namesto,da bi šla spat,visim na netu...Zdaj sem ravno spod tuša prišla...Jutri bom spala pol urce več,ker mi ne bo treba Neli odpravljat za v vrtec.Namreč pustila jo bom doma,jo bo tašča pazla.Saj vročine nima več,ampak mi ni še,da bi jo peljala v vrtec.Mogoče v torek.Pa niti skopala je nisem,že cel teden,zaradi tega prehlada in vročine.Sem jo samo umivala vsak dan.
Vidim,da smo vsi nekaj bolani,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
1.12.2008 7:11:06   
malecka_mateja
jutro!

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image  mi mamo pa mal očke vnete pa sem ji kr sama tobrex kaplijice včeraja dala trikrat in je že bolje. tko da upam da bo sam to da ne fašemo še česa.

margit smo te pogrešali.user posted image lepo te je brat.

moj že dela mala skačle po sobi in igrače razmetava. sej zdaj gfrema se oblečt in vrtec.

moja mami ma dons roj.dan tko da bo ćagauser posted image user posted image
ribica če boš mela čas mi sam sestavine za marmorneg ajvi bi ga danes mami nardila.

lep dan.papa

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Gosta hrana
Michonne RR

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem (5%)

Med 4. - 6. mesecem (70%)

Po 6. mesecih (24%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!