Anonimen
|
Čauu punce! Še mal pa bo petek! Jooj men se tolk lušta zdej ene čokolade, pa sm vse zaloge spraznila. Grisinija je še edino ostalo pol pakunge. Slabosti so res čisto rahle, včasih jih sploh ni... Edino prsi imam take, da mi moj sploh ne da miru Bom morala počasi modrce menjat. Sem v soboto mal omare rihtala, pa sm najdla modrčke, ki sem jih nosila na koncu nosečnosti z Alenom - zdej bi skor svojo glavo not spravlA - 85 C Danineli glede čisčenja noska pa js ne popustim - če že vsepovsod ima on glavno besedo - je pa pri čiščenju noska moja zadnja! Lahka se dere, zvija, kriči.... Ve, da mu ne pomaga in zdej je kr miren, še uleže se sam, ko mu rečem. Bolje vztrajati, kot pa pustiti, da se mu vse nabira in lahko dobi vnetje ušesk. To šele boli. Pa da ne govorim o AB. Demer js nimam frtieze, tako da, sorry... Kje je Kolumbo? Kako je kaj Maj? Atena se tud nč ne javi, upam, da ne pozabi na srečanje! Mateja Tjaši za takšen napredek. Moj zna štet do ti - en, de, ti. Pa ful mu je zanimivo, ko vidi npt. dva traktorja, takoj kaže de, de... Drugače smo se pa mi učeri cel dan potepali, prilezli smo domov okol pol 7h zvečer, Alen itak zaspal v avtu in ga nism mogla zbudit, sm ga kr u spanju preoblekla, spil flaško, mu umila zobke, pa sploh ni pošinu. Tolk zaenkrat, se slišimo!
|