ribicau
|
Hoj! Midve sva doma...Eva spi, so jo injekcije utrudile, jest kuham pire in špinačo pa vam se mal javljam.... No tkole je, vsi kožni testi (tuna, pršica, plesen in seveda mleko) so bli negativni . Ampak to še ni vse...čakamo zdej še izvide krvi in potem, če bodo negativni, nas čaka še pravokacija. Se pravi gremo za 4 dni v bolnico, da ji dajo mleko za pit itd. U glavnem punce moje še 2x mora bit vse negativno, pol pa splavamo. Je pa dohtarca rekla, da je optimistična, ker je šlo po zdajšnjih testiranjih v krvi dol, na koži pa je vedno pokazalo, zdej pa tud na koži ni nič, pa upa, da tud na krvi ne bo več. joj, sem čist živčna, ker čakam zdej na rezultate. Baje bodo ta teden, ker zdej na Jesenicah sami pregledujejo kri. Joj pa da boste vedle, ko reče sestra negativno je, so se men samo solze ulile po licih...pa pravi teta ja kaj je pa narobe....ja itak da sem vesela, sicer sem vedla, da morajo še ostali testi biti negativni, samo pismo na prejšnjih testiranjih smo že v štartu pogoreli, zdej je pa vsaj še mal upanja! Sej pol zunej mi je blo kr mal nerodno, ker sem bla samo jest vsa objokana in to z otrokom z najmanj težavami. Tam so bli vsi z več alergijami , jest pa cel šou z našimi testi naredila. Mah kaj nej, vseen sem vesela, da smo se vsaj nekje mal premaknil... malecka_mateja, kater recept si najdla? barmaz srečno tudi vam! Kaj pa to pomeni, ker jih ima premalo?
|