|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 22:40:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 22:40:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
   RE: februarčki 2007
26.11.2008 7:32:54   
Anonimen
Jutro!

Js pa sploh ne najdem opcije zasebni albumi - pa vem, da je prej bila. Čudno! Samo javne mi vrže ven.

Barmaz pošlji malo snega k nam. Mi še imamo vse zeleno.user posted image

Učeri spet nism šla k frizerju, ker ni delala!user posted image  Zgleda, da bom prišla na srečanje taka čupava, kot sem zdej. Mah... Če se me u sližbi ne ustrašijo, se ve tud ne boste! user posted image  Sam res...Ko sem men zlušta kratke frizure in ko zberem pogum, nič ne gre po planih.

Js sm dans Alenu prvič žabe oblekla. Za v igralnico ima žabe + trenerkico, ko bojo pa šli ven ga bojo preoblekle v podložene hlače. Ga pa ful živcira nova kapa. Skoz si jo vleče dol, pa govori, da je mokra. user posted image  Pa ni! Ne vem kaj mu je...

Dans mormo u fasungo - kolk mleka kej vi porabite na mesec? Mi zihr 2 platoja po 12 litrov. Pa še to je včasih premal, ker Alen spije 2x po 2,5-3 dcl na dan, moj pa tudi. user posted image  Ma raje mleko kot pivo.user posted image

Pa pralni prašek...Se mi zdi, da zadnje čase hodimo u trgovino sam po melko pa dash.user posted image

Kolumbo kaj glede petka? A misliš vreme al kaj? Ja rezervirano in potrjeno je za 12 oseb, City center - imperio mexicano, ob 18h. Naštela sm nas pa itak kako stran nazaj. Tako, da ima da se narišete!

Ej Mateja a ste popravili kljuko? Učeri je moja kolegica isto naredla, pa je njen doma na en-dva-tri popravu. Baje se jim večkrat zgodi.user posted image  Mata pa vw.

OK, dost teženjA, SE SLIŠIMO! čAOOO!

Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.11.2008 8:16:53   
ribicau
Jutro!

Bom dons Evo probala k steni postavt in jo zmerit - to bo podvig. Je pa res velika. Una punčka, ki je poleg nje, je 3,5 meseca starejša, pa poglejte velikost!

Drugače pa....dons smo do 17ih, tko da se počasi, počasi lotevam dela. Dons sicer malo lažje diham tukaj, ampak morm pa določene stvari naredit, ker jutri že dobim novo pošiljko dela!

Še pol kej napišem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.11.2008 9:10:05   
helimaša
kolumbo ZS

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
26.11.2008 9:37:25   
DaniNeli
Jutro!
No,zbujeni smo od 8h in pol.Danes sem popoldanska,zato je Neli danes preskočila vrtec.Mal smo pojedle marmelade  in margerine,zdaj pa študirat kaj naj za kosilo,...do 15 h sem doma,tako,da imam za naredit kar nekaj stvari,peglanje in podobno.
Mateja-spanje je kar boljše...predvčerajšnjim je sama dala pobudo,da gre ninat in to nekaj pred 20.uro,obe smo zaspale ob 20.30.Včeraj je nekaj štrajkala,verjetno zato,ker je spala dolgo v vrtcu.

Včeraj sem šla zase nekaj kupit po dolgem cajtu.Bla sem spet v Trstu,in si kupla ene frnsi polškornje,v Pitarelotu za 28 ojrov.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 14:26:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 14:34:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3683
26.11.2008 15:54:59   
malecka_mateja
OJLA!

ZAKAJ PA MOJEGA POSTA PREJŠNEGA NI OBJAVILO??

ups črke!

torej jasna ni še kljuka popravljena!kaj pa so nardili?

v petek se nam mogoče pridruži še metuljčica.

ribica zakaj jaz tvojega albuma ne vidim.????user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 17:21:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
26.11.2008 17:30:17   
atena777
ribicau sem pogledala slike zimska idila in so krasne!
Upam, da se v petek vidimo, trenutno imam noroooo. Sluzba, David bolan, ni da ni.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3686
26.11.2008 18:24:31   
malecka_mateja
zdaj se mi zmeša!
ko grem pod album od ribivce vidim samo njene 4 albume ki so stari sam zime ne potem grem pod javne albume in vidim od ribice sam ko na njega kliknem mik ga ne odpre.zakaj že???

naj mi ena link pošlje plis.ker se mi zmeša drugače

s tajšo sma se potepale zdaj sva prišle nazaj.jutri ne rabim k zobozdravniku tako da se posvetim šoli pa zjutraj bom dolgo spala.pol skuam!nekja ma kdo idejo kaj???
pol je pa itak že petek in se vidimo.

darca in metuljčica se nam verjetno pridružita mal kasneje ker mata obe neke stvari prej. sam da prideta.

aja jasna kje je ta mehiška tam ko smo že enkrat srečanje meli v tiste centru noter pri đungli kje???

ponoči me je zob bolel tako da sem že k dežurnemo skoraj šla.sem 11 tablet pojedla pa ninobena primla spala nisem nič.pol pa mi ga je danes lepo zvrtala in je mir.sme pa celo poldne mela trdo vse ker od inekcije nisem nič čutla.morem pa pohvalit mojo zobodravnico mi je dlaa inekcijo tako da ko je rekla vsedite se in počakajte da prime sem jaz še kr sedala pa sem rekla ja kaj mi je neboste dali?user posted image res niti čutla niosemuser posted image mene pa je tako vedno bilo strah zobozdravnika zdaj grem z veseljem sej vidite da že cel tedne hodim. no to zarad tega ker mi je tega sprednjega če se katera spomni ko sem imela črnega zarad mrtvega živca mi ga je sedaj pobelila in sem spet lepauser posted image sam spodnji del ko mam umetnega zraven ker imam od prometne zlamanega mi drug teden menja in se nebo videlo ničuser posted image sem ful vesela ker se zarad tega nisem hotla smejat nikoli sedaj se z lahkotouser posted image

dovolj nakladanja.
papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
26.11.2008 20:50:52   
ribicau
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11961

Jest sem se pa odločila, da vam za naše srečanje pripravim nekaj sladkega, ampak izbrat oziroma predlagat morate pa ve! Torej, do jutri dopoldan zbiram predloge (če mi izbor ne bo všeč, si pridržujem pravico in po svoji želji nekej spacam user posted image ).....Alo, hitro predloge.....

Aja še to, takšnih zadev, da jih jemo z žlico ali vilico (torte ipd) nam verjetno ne bodo pustil jest tam a ne? Se pravi zberite nekaj takega, da se da prijet v roko...

Neposredna povezava do sporočila: 3688
26.11.2008 20:56:10   
ribicau
...še eno vprašanje....kdaj bi bil odhod Margit?
Kdaj smo zmenjene tam?

Mam težave z varstvom, tko prou zgodej plizzzzzz ne!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
26.11.2008 20:59:39   
ribicau
malecka_mateja a zdej maš? Sem ti tud na ZS poslala!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.11.2008 7:29:08   
Anonimen
Jutro!

Ja super, da prideta še metuljčica in darca.user posted image  

Atena držim pesti, da še tebio uspe! Pa user posted image user posted image user posted image  za Davida!

Imperio mexicano je v prvem nadstropju, če pridete po tekočih stopnicah je takoj naravnost restavracija, oz. zraven sparove restavracije - mateja čist zraven pomaranče al kako se reče tistem kafiču, kjer smo imele prvič srečanje. Rezervirano ob 18h za 12 oseb. Komi čakam!

Ribicau meni je čist vseeno kaj narediš. Sem tilk tvojih specialitet prebrala, da bi z veseljem katero koli od njih poskusila!user posted image  Pridna si, pa hvala!user posted image  Aja - pa slikice so super!

Ne vem, če sem vam povedala, da sme morala rezervacijo za našo službeno fešto prestavit - in sicer bo 5.12. Baje, da so parklji tule strašni in si dovolijo sve in svašta. Mamiiiii....user posted image   Pol se pa morm še sama domov peljat. user posted image  Obstaja velika verjetnost, da prespim v avtu. user posted image

Učeri sm dobla nov telefon. Za 1 evro. user posted image  Pa je ful luštkan! Tak rjav in tanek, ploščat, da me spominja na životinjsko carstvo čokoladicouser posted image

OK, dans mam kr neki dela, tako da grem počasi. Vas še preberem pred 15h.

Čauu!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.11.2008 7:54:45   
malecka_mateja
jutro!

ribica hvala!sem jih preko zs videla preko linka tukaj pa ne?nevem pa vse lahk vidim sam tvojih ne!si me zablokirala pa nočeš povedtauser posted image sej se hecam.

ribica si mi idejo ukrdla za spečt pecivouser posted image res včeraj sem razmišljala kaj pa sem nekako že bila na mafinih sedaj pa kr tebi prepuščam peko ker si boljša kuharca pa se bom jaz kaj drugega spomnila.

hvala jasna za napotke kje je.

punce naspala sem seuser posted image ni me bolel zobuser posted image kak je blo fajn.zdaj sem glih pozajterkovala se grem malo k mojemu stisnit pol pa za šolo delat.

sem pa tudi že skuahala na pol.goveja juhica pa govedna riž pa vinski zoc.njami.sam riž še skuahm in evo kosilo je tu.

jutri se pa že vidimo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.11.2008 7:59:56   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ribica si mi idejo ukrdla za spečt pecivouser posted image res včeraj sem razmišljala kaj pa sem nekako že bila na mafinih sedaj pa kr tebi prepuščam peko ker si boljša kuharca pa se bom jaz kaj drugega spomnila.

Ej, to pa nikjer ne piše in ni rečeno, da sem jaz kaj boljša kuharca....dej, dej nehej no!

Torej, kaj bi rade jedle punce, še zdej ni nobene želje al kaj? A se morm res sama odločit?

Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.11.2008 8:03:39   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Imperio mexicano je v prvem nadstropju, če pridete po tekočih stopnicah je takoj naravnost restavracija, oz. zraven sparove restavracije - mateja čist zraven pomaranče al kako se reče tistem kafiču, kjer smo imele prvič srečanje. Rezervirano ob 18h za 12 oseb. Komi čakam!

To pomeni, da je treba najkasneje ob 17ih štartat....takrat pa še ne bo šlo! Če ne bo šlo drugače, se pa pripeljem sama kasneje! NO najprej se mora oglasit Margit pa povedat, če njena ponudba še drži....Margit, kje si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.11.2008 8:06:15   
ribicau
Kolumbo, maš ZS!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.11.2008 8:20:42   
malecka_mateja
rabica po tvojih receptih sodeč imaš boljše zamisli sva pa isto dobre kuharice če ti je tako bolj všečuser posted image user posted image ne sej res ti kr speči da probamo nekaj tvojega.
pa nobene ideje nimam. hmm mogoče bi nam dala kake predloge in se izmed tistih odločimo.

a se iz lj v ce vozite eno uro??ne 30 minut?več?se mi zdi da če gret ob pol šetih iz lj je dovolj?mogoče se motim ker je gužva pa to.no sej boste videle.

jaz grem iz mb ob polšetih pa je dovolj.sem itak že to cesto vem na pamet in vem tično koliko porabimuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.11.2008 8:25:44   
malecka_mateja
aja ribica tvoja pupika pa je res zelo velika in lepa pupika.user posted image
lepe slikice so!

Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.11.2008 9:57:09   
ribicau

pa nobene ideje nimam. hmm mogoče bi nam dala kake predloge in se izmed tistih odločimo.

jaz grem iz mb ob polšetih pa je dovolj.sem itak že to cesto vem na pamet in vem tično koliko porabimuser posted image

Evo predlogi:

Sem mislila mogoče na kakšne krhke flancate, pa kakšno hitro izvedbo gibanice, al pa npr. kakšno pito...no dejmo,dejmo

Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.11.2008 9:58:12   
ribicau

aja ribica tvoja pupika pa je res zelo velika in lepa pupika.user posted image
lepe slikice so!

user posted image  thanks

Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.11.2008 10:16:26   
malecka_mateja
jaz sem izmed teh za pito.ker jo obožujemuser posted image

jaz pa tudi sem sespustila v drugo presenečenjeuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?

Ne uporabljam ničesar. (0%)

Samo kremo. (100%)

Samo puder. (0%)

Oba hkrati. (0%)

Včasih krema, včasih puder za spremembo. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!