|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
24.2.2008 15:50:02   
gloria
Gita 14 še tukaj enkrat čestitke za dve pikici...res si želiš dvojčkeuser posted image ...pol bom pa še bolj močno stiskala pesti...tokrat bo ratalo boš vidla

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.2.2008 16:08:26   
zarja1
Pikovit, ma kakšen naslednji krog.
Dokler ne pride user posted image , je še vedno veliko upanja.

Držim pesti..........user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.2.2008 16:39:38   
Crnitulipan
Oj Pikovit fejst stiskam pestke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda tudi za nas ostale trepetalke....
Pa do uradnega testa počakaj!!! Se nikoli ne ve...
pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.2.2008 16:57:49   
GITA14
ja gloria oba si ful želiva dvojčka, moj je že po prvem transferju gledal vozičke za dva,sam žal ni blo nič s tega, zdej pa navijamo spet zauser posted image user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.2.2008 17:23:40   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Pika74, a zdej pa še endo al kaj? A veš kaj, lej men se zdi, da teli dr nas tokrat gledajo in tokrat kaj ugotavljajo, da ni čudno, da kaj najdejo... če bi vse ženske tok proučval tam odspod, kot nas, bi pomojem pri 3/4 odkril al pregrade, al endo, al to al uno,... user posted image Pa kako pa je Ribičeva sploh vidla endo na UZ, saj načeloma se tega z UZ ne vid, razen kakšnih čokoladnih cist na jajčnikih. A ti je rekla, da maš na jajčnikih?

Ojla,

danes mi je Ribičeva še izmerila tole endo... in pravi, da ni tok kritično. Baje je velika 17mm in dokler ni cca. 3,5cm, ne delajo panike. Tko da zaenkrat ostajam pri tem, da dobim 2 zamrznjenčka in potem grem na naslednji IVF, če zdej ne rata. Bo pa treba pol enkrat na odstranitev te endo, ker ona pravi, da endo nima kej delat tam spodi... in ker to raste, bo treba enkrat narest laparo. Kokr sm jo razumela, jo imam na jajčniku. Morm pa jutr pogledat, na kteri strani.

No, lepo nedeljo vsem skup!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.2.2008 18:42:22   
zarja1
No Pika 74 pa le ni tak hudo. Jaz sem nekje slišala, da celo če zanosiš in rodiš, ko že imaš endometriozo, da ta s porodom rada kar sama od sebe izgine. Če je pa res, pa ti težko rečem. Se splača preverit.

Drži se!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.2.2008 18:57:42   
banga
No, sem vas najprej prebrala v miru, zdaj pa se javljam. Jaz še kar nisem  OK, včeraj sem že mislila, da je krvavitev nehala in sem šla danes dopoldne res samo na kratek sprehod z mojo pasjo mrcinco, in evo že spet krvavim, malo, ampak vseeno ,me že malo skrbi. Glede na to, da je to moj prvi postopek ne vem ali je to normalno ali ne? Pa špika me spodaj kar precej, to verjetno je še posledica inekcij al kaj? 
Reni 70 - no, midve imava na isti dan planiran ET, si pa veliko jajčk pridelala, čestitke user posted image user posted image Kje pa imaš ET, jaz ga imam na GK v LJ
Mismis - še vedno navijam za (najmanj) 6 user posted image , kdaj izveš za rezultate? Ti povem, jaz sem sicer redno študirala, ampak pri težjih izpitih sem bila vedno hiper zadovoljna, če je že ta prvič 6 padlauser posted image user posted image user posted image  Sicer pa hvala za ažuriran seznam, sem kar solzico spustila, ko sem se videla na seznamu za ET
Pikovit, ti kar še naprej lepo user posted image  in ne prehitevaj dogodkov, še ni čas za test delat. Počakaj še lepo teh 2 oz.3 dni potem pa pojdi kri dat. Jaz se ne dam kar tako vn vreč iz kluba user posted image za tvoj user posted image
Arneja, tud jaz sem jokala včeraj kot dež, ko sem zvedela, da je umrl dr. Drnovšek, ne glede na to, da je bil res velik človek, očitno ti hormoni vseeno malo potencirajo vse skupaj, al kaj user posted image . Sem pa vesela, da ti gre za enkrat vse po planu user posted image user posted image
MBD0411- bravouser posted image user posted image
Kajsica, sem ostala popolnoma brez besed, na tvojem mestu bi šla vsekakor še po drugo mnenje. Drži se punca, tudi zate full držim pesti , da bo sve ok v najkrajšem možnem času
Sulfinija - ko sem prebrala,da je s teboj vse ok, in da ni več preprek za user posted image , si mi polepšala danuser posted image user posted image  samo pozitivno naprej!!
GITA 14 , navijam za dve  user posted image user posted image evo takole user posted image

Vse ostale, držte se in imejte se lepo, jaz grem nazaj v vodoraven položaj

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.2.2008 19:21:46   
bambi75
Kajsica pa to ni res, zato pa ti ni hotel v LJ nihče prav komentirati izvida.

Gita tudi jaz navijam za user posted image user posted image .

Sulfinija samo da so odkrili vzrok. user posted image

Pikovit, kateri dan si že imela ET. En takšen negativen rezultat mi je prejšnji teden malo "pospravil"  stanovanje. Kolegica je bila pred 3 leti na IVF v Ljubljani ET je imela 5.dan in je delala test 9 dan po ET Bil pa je negativen ko je šla 14. dan še na krvni test v LJ pa je bil pozitiven, skoraj ni mogla verjeti, ker je bila prepričana da bo negativno. Tako da počakaj do torka.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.2.2008 19:31:24   
DaisyE
Čveke, čveke, čvekeeee!!!!

Sem brala kaj pa jaz vem koliko časa, da mi je uspelo. Malo sem de rolala, malo sem bla slabe volje, malo sem bila hepi.

Anime čestitke. Dobrovoljčica tale en naj ostane tam kjer je.

Pija projekt? user posted image user posted image user posted image  Če je slučajno to projekt...user posted image  Tale sonček mi daje spodbudo. Pa kaj pa vem. Na šihtu je bilo malo gusto, pol se mi pa ne da. Pa še dogaja se mi ne nič, pol se pa manj javljam.

Mismis čestitke za izpit. Mijavček in pikovit, samo še malo. Aja pikovit, tebe bom user posted image . Kaj se to pravi teste delat in obupavat? Menda ja bo.

Dakec in banga, pridne, ko pozitivizem po konci držite.

Anja, nič se sekirat, taka stvar je slučajna, če se enkrat zgodi. Če se ti pa štirikrat, pol se začneš pa sekirat. Prej pa ne, prepovedano.

Orto, pco je presnovni problem in lahko s pravilno prehrano tule gore premikaš. Na sosednjem forumu je kitty ekspert.

Pa še eno bom po riti in sicer blanch user posted image  Kaj se pa to pravi? Takole obupat? Daj se v postopek, pa ni vrag, da ne uspe. Boš se ti sprijaznila, da ne bo otrok!? Evo še malo te bom user posted image .

Abri, dajamaja še več na sončka. Na šihtu bomo pa že spedenale, da nam ne bodo živcev žrli. Flegma.

Kajsica, meni je žal, da se vse takole obrača. Upam, da bo Reško kaj pogruntal. Navijam ko pri norcih. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa začela drugi ciklus. Mater se hitro obrača. Pa glih sem se malo spočila, zdaj se bom mogla pa spet sekirat za novega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite.

P.S. Ziher sem kero pozabila, ampak tole zdaj je pa še zame preveč. Pozdravljam vse.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.2.2008 19:33:03   
DaisyE
Aja pikovit z rdečim podčrtanim sem čisto zadovoljna. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.2.2008 19:36:21   
pikovit
Dejzi a si le opazilauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.2.2008 19:37:40   
gloria
Punce tako sem vesela da kr skačem do plafona.Neke od vas se spomnete April 30(polet smo imele skupi postopek na isti dan)no zdej mi je sporočila veselo novico da je 07.02.2008 rodila deklico Lunouser posted image user posted image user posted image
Še tukaj ti enkrat čestitam...res sem vesela za te...Za to se pa splača nekaj spituser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.2.2008 19:38:33   
pikovit
April 30 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.2.2008 19:39:36   
pikovit
Ja Gloria jst že pivo pijemuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.2.2008 19:41:50   
gloria
Pikovit če verjameš ali ne sem tud jaz zdej en pošten deci ruknila...taka novica ti pa požene kri po žilah...no zdej mi bo alkoholuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.2.2008 19:46:49   
pikovit
Gloria user posted image pa sej je dobro za kri,če si pila vinčka,če si pivo je pa b vitamin.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.2.2008 19:48:00   
pikovit
Shuka a si pršla mal v kontrolouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.2.2008 19:49:39   
gloria
Pikovit sem bolj ljubitel b vitaminomuser posted image ...zdej mi pa kr obrazi žarijo ufuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.2.2008 19:51:21   
gloria
Ribica ku ku ...zdej sem pa gor pa ne bom dolg ker grem film gledat...hiter poročaj kak si...pridem umes pogledatuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.2.2008 19:52:34   
pikovit
Gloria saj lahko žariš

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   RE: IVF/ICSI februar/marec
24.2.2008 19:55:14   
arneja
Pismo, čvekate, saj nimam časa vsega prebrati user posted image .

Se moram pohvaliti, da sem si zdajle po kakšnem tednu spet zelenjavni sok naredila. Sicer brez zelene, ker je nimam, pa je bil isto zanič user posted image . Pa sladkarije tudi ne jem že do prve injekcije, razen dveh Merci čokoladic pa par indijskih oreškov oblitih s čokolado. Dokaj pridno, ne user posted image ? Aja, pa dvakrat po pol kremšnite, se nisem mogla zadržat. Ampak doma pa res skorajda nič sladkarije.

Kajsica, nič čudnega, da ti Tomaževič ni hotel izvida komentirati user posted image . Kaj ti je celo on delal ET? Če bi se meni to zgodilo, bi zares popenila, ker to pa ni normalno. Ti kar Reša pokliči, pa mislim, da te bo kar na koncesijo vzel, ker zadnje čase vsako vzame. Edino zamrznjenčke moraš verjetno prej porabiti.

Zdaj pa vas še malo preberem.  

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.2.2008 20:02:45   
gold fish
Gloria - evo me.... zdaj 2 dni nisem bila, pa se prebijam skozi..... 

April 30 je pa tudi meni par dni po porodu poslala mail in slikice svoje Lune..... pa sem bila tudi čisto happy.... pa še taka lepa pupa je......    Sem šla gledat gor pa ni nič javila, pa jaz tudi nisem, ker nisem vedela a bi ji bilo prav al ne ...spraševala je pa pol nisem.....

A vidve se prav poznata?   Midve preko maila komunicirava.........   Je ful fajn punca......

< Sporočilo je popravil gold fish -- 24.2.2008 20:12:51 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.2.2008 20:09:06   
arneja
Mbd0411, ti se kar večkart razpiši, saj veš, da rade beremo user posted image . Sem vedela, da imaš v nicku nek rojstni datum user posted image .

Kajsica, se spomniš, da je imela tudi Mlinčka zarodke okužene user posted image ? Ne vem, kaj počnejo v LJ user posted image . Kliči pa kar sestro, ne njega osebno, pa naj vaju naroči, da se boste osebno z Rešem pogovorili. Vsaj jaz bi tako naredila.

Pikovit, a Bahur tabletke ima samo Karmen, drugje jih ne moreš dobiti? Bi bilo pa zdaj res prepozno zanje, morda naslednjič, čeprav globoko upam, da ne bo nobenega naslednjič več. Niti pri meni niti pri tebi user posted image . Ti kar CB kupi, ne pa neke First signe, ki vse narobe pokažejo user posted image . A ti si jedla te tabletke? Kaj pa tista vedeževalka - bi mi ti poslala njeno cifro na ZS? Če nam slučajno tokrat ne uspe user posted image . Kar 6 od 7 se ti jih je oplodilo? To je pa full uspeh. Kaj pri vama potem sploh ne štima user posted image ? A zarodki do zdaj niso bili lepi? Jaz tudi nisem nič napihnjena, no, pa saj bom že čez 10 ur vedela pri čem sem user posted image . Ja, bo treba jutri spet rito ob 5-h zjutraj dvigniti.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
24.2.2008 20:10:50   
gold fish
Pikovit - da te ne čujem s takimi izjavami....lepo jej prometrium.... Če se bo vlilo se bo kljub prometriumu.....

Sulfinija - user posted image user posted image  bravo za prestano operacijo ..zdaj se pocajtaj, pol pa akcija

Gita14 - lepo grejuser posted image user posted image .....

MBD0411- dobrodošla in čestitke user posted image user posted image

Pika74 -držim pesti zate in za tvoja dva zamrznjenčka.......

Arneja - super za foliklčke

Kajzica - pa to ni res.....

......sigurno sem jih kar nekaj pozabila omeniti...pa ne namerno.....

Se mi je kar nabralo zdaj....2 dni nisem bila gor...sem se komaj prebila skozi ...... pa če je bil zdaj taki lepi sonček.... se mi oprosti ne....

aja, DaisyE-ti si sedaj spet v akciji...ali sem narobe prebrala......

Pozdravček.....
user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.2.2008 20:18:25   
arneja
Zarja, na monitorju je bilo vse črno user posted image ? Kaj niso folikli beli?? Glede hiperstimulacije pa čimveč pij. Tokrat bom šla pa tudi jaz verjetno že v sredo na bolniško, čeprav bo punkcija verjetno šele proti koncu tedna. Ampak res ne mislim biti cele dneve leteča. Si tudi jaz zaslužim malo premora user posted image .

Lejla, hvala za pestke user posted image . Saj nervozna nisem tako kot zadnjič, samo tisti črviček "Kaj pa če ..." me vsake toliko časa začne najedati. In glavoboli in slabosti naj kar bodo, kot si sama napisala, ker veš, zakaj so user posted image . V petek pa že 1. UZ, kaj user posted image ?

Shuka, hvala za tvojo skrb user posted image , pri mami je bil na srečo lažni alarm. Naj bi imela neke izrastke, ki jih je pa na srečo videla le ginekologinja, Vogler pa ne user posted image . Joj, ko bi bile v tistem mojem krompirčku res kar tri celice user posted image . Ampak me pa prav zanima, če bo jutri še vedno takšne oblike user posted image . Kaj ne zgledajo tiste slačilnice res kot konjske staje user posted image ? In kako si kaj ti?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?