banga
|
No, sem vas najprej prebrala v miru, zdaj pa se javljam. Jaz še kar nisem OK, včeraj sem že mislila, da je krvavitev nehala in sem šla danes dopoldne res samo na kratek sprehod z mojo pasjo mrcinco, in evo že spet krvavim, malo, ampak vseeno ,me že malo skrbi. Glede na to, da je to moj prvi postopek ne vem ali je to normalno ali ne? Pa špika me spodaj kar precej, to verjetno je še posledica inekcij al kaj? Reni 70 - no, midve imava na isti dan planiran ET, si pa veliko jajčk pridelala, čestitke Kje pa imaš ET, jaz ga imam na GK v LJ Mismis - še vedno navijam za (najmanj) 6 , kdaj izveš za rezultate? Ti povem, jaz sem sicer redno študirala, ampak pri težjih izpitih sem bila vedno hiper zadovoljna, če je že ta prvič 6 padla Sicer pa hvala za ažuriran seznam, sem kar solzico spustila, ko sem se videla na seznamu za ET Pikovit, ti kar še naprej lepo in ne prehitevaj dogodkov, še ni čas za test delat. Počakaj še lepo teh 2 oz.3 dni potem pa pojdi kri dat. Jaz se ne dam kar tako vn vreč iz kluba za tvoj Arneja, tud jaz sem jokala včeraj kot dež, ko sem zvedela, da je umrl dr. Drnovšek, ne glede na to, da je bil res velik človek, očitno ti hormoni vseeno malo potencirajo vse skupaj, al kaj . Sem pa vesela, da ti gre za enkrat vse po planu MBD0411- bravo Kajsica, sem ostala popolnoma brez besed, na tvojem mestu bi šla vsekakor še po drugo mnenje. Drži se punca, tudi zate full držim pesti , da bo sve ok v najkrajšem možnem času Sulfinija - ko sem prebrala,da je s teboj vse ok, in da ni več preprek za , si mi polepšala dan samo pozitivno naprej!! GITA 14 , navijam za dve evo takole Vse ostale, držte se in imejte se lepo, jaz grem nazaj v vodoraven položaj
|