|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
24.2.2008 10:04:22   
pikovit
Mbd na 11.3. da bo vse ok

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.2.2008 10:06:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sej bo, jest vem da bo, zdej je pa že čas, da vam rata....

drugače pa ti kr moli, dobra user posted image še nikoli ni škodila

Kar  se pa tiče znakov, jih sploh ne išči, sej veš da jih tudi Shuka ni imela, pa glej jo zdej

Mismis hvala za tolažbo.Kdaj pade kava?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.2.2008 10:10:21   
pikovit
Zarja tebi pa vse dobro želim.Mislim da si v dobrih rokah.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.2.2008 10:32:18   
spelka12
mbd-savinjkauser posted image  kako lepo, da si se še tuki mal pojavila. Pa smo spet skupaj user posted image .
lejla hvala za sms-e. Super si.
kajsica jao ne morem verjet kaj se ti še lahko naredi  user posted image   user posted image .Ti kar k Reškotu po drugo mnenje.
sulfiiiinnniiijaaaaa ja pa kaj je s tabo? Dej javi se nam no.
Pri Reškotu uspešno, punkcijo imam v torek. Folikli so lepo zrasli tam do 20 pa ene 5 jih je sigurno.
P.s. m rudovič, sem te čakala 15 minut ampak sva se zgleda zgrešile. Pa drugič.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 24.2.2008 10:35:11 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.2.2008 10:50:41   
Shuka
spelka12 -  kako je bilo na UZ?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.2.2008 11:12:58   
gloria
mbd0411 dobrodošla ter čestitke za user posted image
Reni 70 vau 12 jajčk
Kajsica povrh vsega pa še to si izvedla.....v takem primeru more človek res popiuser posted image
Mismis hvala kaj se trudiš da še nas nosečke daješ na seznamuser posted image ...en popravek imam in to da 4.3.mam pregled pri svojmu gin. ns mam pa 6.3.
Ribica kje si pa ti danes?
Dejansenka od tebe pa že dolgo nič...kak si sonosečka?A maš kake novosti...v torek je ns a ne?...prilezi gor in poročajuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.2.2008 11:23:41   
mbd0411

Pozdrav še enkrat!!!user posted image user posted image user posted image
Spelka 12,tukaj ste bolj pogosto kot drugje,pa malo kukam za vami kje ste kaj.
Pikovit,iz tvojih ust v božja ušesa,al tako nekaako.Upam,da bo 11.3 vse ok.
Glorija,hvala!user posted image
Tako lepa nedelja,da je greh,če smo za to škatlouser posted image Grem kuhat,potem pa na sončekuser posted image .
Ti smeški so mi pa tako všeč.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.2.2008 11:36:38   
pikovit
No punce pa me je premagala radovednost in sem delala test First sign in je bil negativen.Kaj naj rečem.Gremo v naslednji krog.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.2.2008 11:51:41   
gloria
Pikovit ne greš še v naslednji krog...probaj ga nardit še juter...a nimaš še 3 ali dva dni do testa...boš vidla da ni prav pokazal.Držim pest za teuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.2.2008 11:56:25   
pikovit
Gloria imam še 2 oz. z današnjim dnem 3 dni pred sabo.Ima očutek,da mi prometrium nagaja in da zato ne dobim M.Sem se odločila,da bom nehala z prometriumom do torka,pa da vidmo če pride M in če ne delam še enkrat test.Drugače pa hvala za lepe besede in upam da bi bilo na koncu res tako.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.2.2008 11:59:05   
gloria
Pikovit iz user posted image  ti privoščim...pošiljm ti tri za srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.2.2008 12:03:47   
Sulfinija
Ojla!

Lepo sončno nedeljo želim vsem skupaj.Pa sem prišla na raport na forum,da vam povem zgodbico o opravljeni operaciji.

V četrtek sem bila sprejeta z zelo prijaznimi sestrami.Naredili so mi gin.pregled,vzeli kri in vodo,ter EKG.
nato mi je sestra rekla mogoče vas bomo kar danes operirali,da boste čimprej rešeni sem bila vsa prsrečna da bo hitro za mano.Ker je EKG kar nekaj časa trajal in sem dolgo čakali so mi rekli,da me bojo vseeno operiral v petek.
nato sem dobila opoldne neko juho,neko vodo zraven grozno no.Potem se lepo popoldne malce spala,brala knjigo,....in bila sama v sobi z petimi posteljami.nato mi je sestra rekla,da bom pozneje tudi dobila odvajalo.Bila je smena nočna iz mojega odvaja pa ne duha in ne sluha.
V petek zjutraj povem sestri sestra pa jaz valda nisme dobila nobenega odvajala ga bom mogoče sedaj.In s tem sem dviugnila pokrov kaj ste smešni,....Pa k sreči sem v sredo doma spila več kot liter donata se v četrtek lepo spucala v bolnici pol pa itak sem imela črevesje prazno da ni bilo panike.
Ob 9.uri zjutraj priletijo po mnene šibamo v operacijski blok,kjer me je že prijazno pozdravljam dr.Zorn in nekaj malega izprašal.jaz frajerka pa sestri itak,da ne bom spala vendar kje pa do dva nisem preštela že sem zaspala in se zbudila po dobrihg dveh urah v sobi za intezivno nego in bruhala ko ena mala vidra vse do treh popoldna in končno se mi je bruhanje ustavilo in okoli četrte popoldan sem s pomočjo sestre vstala šibala na wc in prišla do mobitela in se polovico svetu javila,da je z mano vse ok.Baje je še dr.Zorn klical popoldan in naročil da lahko naročim za v soboto zjutraj prevoz,da bom lahko šla domov.IN včeraj je že moj ljubi možek prišel po mene ob 8.30 in po viziti sma šibala proti Trojanom kjer sem vsa sestradana pojedla fini borovničev krof.
In kaj so ugotovili na operaciji kar je najbolj pomemebo,kar je tudi mene najbolj zanimalo zaradi mojih se ponavljajočih se ss.

Histerskopija je bila bp kot je sumil dr.Zorn.
Laparoskopija pa krimilano.Imela sem take zarastline okoli jajčnikov po levi in desnih tubah,da mi je bilo vse skupaj priraščeno k črevesju,....in to je bilo vzrok za moje ss in sedaj so z laparoskopijo levo vse odstranili in sedaj rensično ni več ovir za najino user posted image  tokrat bom pa resnično jaz zmagovalka čez devet mesecev.V glavnem punce jaz sem pomirjena čeprav sem mogla na tale trenutek čakati dolgih pet let.POčutim se ok,napet trebuh kot v petem meescu nosečnosti,bolečin ni le kot zombi se obračam in vstajam iz postelje.Tu in tam me je na kihanje kriza ko pa tolk težko kašljam in kiham me zateguje pri šivih,vendar jaz sem vseeno zadovoljna kajti sedaj rensično vema oba z možev kaj je bil vzrok,da nimava že najine user posted image .Jutri pojem zadnjo stediril tabletko in nato bo baje nastopila krvavitev,po 28.dan bom dobila svojo pravo user posted image  in nato lahko začnemo doma inzetivno delati na najini user posted image .Jutri se bom tudi po emailu naročila za kontrolni pregled pri dr.Zornu ki bo baje nekje čez dva ali tri msece in,če bo vse po sreči bom že takrat itak srečka user posted image ,če ne pa bom zmagala z 4.IVF.Samo tudi sedaj ne vidim preprek da nama sedaj ko je vse čisto in prosto ne bi naravno ratalo.

Punce hvala,ker ste bile v mislih z mano držale pesti in me vzpodbujale,....Še enkrat vam iskrena hvala in se priporočam za držanje pesti za naprej.

Lepo sončno nedeljo želim vsem skupaj.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.2.2008 12:11:45   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kikaa mislim nate!

user posted image   user posted image  

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.2.2008 12:17:09   
kajsica
Sulfinija, samo da se je srečno končalo. Upam, da boš res srečka user posted image  in da ti uspe po naravni poti. Mi lahko prosim poveš kako si si ti uredila, da si tako hitro dobila datum za operacijo. Prosim!!!!

Ja jaz sem se odločila, bom jutri poklicala sestro od Reša , da se naročim in prosim še za drugo mnenje, ker kar sem pa sedaj izvedela, je pa res mi višek. Saj še sama ne morem verjeti, da je kaj takšnega možno. Grem jutri še enkrat na GK in bom poskušala dan operacije si prestaviti na kaj hitreje, poleg tega bom pa popizdila tam. Sedaj sem pa res jezna, po vseh teh letih pacanja (3 leta so mi sestre požrle v leonišču, ker mi niso izpolnile papirjev za konzilij) sedaj ponovno operacija zaradi tega ker septum ni bil dobro odstranjen, okužba......pa res ne morem verjeti več. Se mi lahko še kaj zgodi!!!!! Res bom šla še po drugo mnenje. Dost jih mam. Saj zaradi tega pa mi Tomaževič ni hotel raztolmačit izvida in je rekel, da je to prerokovanje in da je to nemogoče.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.2.2008 12:20:55   
Shuka
pikovit - hitr zs prebrat pa nehat kvasit neumnosti.

Še vedno verjamem, da bo + samo pravi test naredi.!!!!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.2.2008 12:21:15   
gugu
pikovit ne obupaj sedaj, dokler ne pride user posted image je še vedno upanje! Navijam zate user posted image  user posted image  user posted image in nikar ne obupaj!!!!!!!!!!! Me pa zanima kakšna je razlika med prometriumom in utrogestanom user posted image , jaz sem že v 4 postopku pa še nikoli nisem dobila prometrium!
arneja hvala za spodbudne besede v tem času mi res prav pridejo!!!

pikovit a veš, da sem tudi sama sedaj prvič imela samo menopur in to po 4 ampule na dan. Ponavadi sem imela dolgi postopek sedaj pa kratkega user posted image mogoče pa nama ta sprememba prinese kaj dobrega? Mogoče user posted image ????
zato pa: UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!!!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.2.2008 12:52:17   
Abra
Pozdravljene!
Sem samo na hitro prebrala bolj zadnje poste, za vse pa nimam časa al pa volje, je preveč lep dan zunaj ... bom mogoče kasneje.

Pikovit, jaz tvojega poraza preprosto ne sprejmem!!! Najprej si naredila napačen test, pa najbrž niti ne z jutranjim urinom. Če hoče user posted image prit, se vlije navkljub prometriumu. Ti si ga še ta dva dni kar lepo vstavljaj, pa bomo vidli, kaj bo CB v torek pokazal, zaenkrat še ni čas za žalovanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajsica sem prebrala že pri Pušenjaku tvoj izvid, jaz bi se tudi zgrozila in najbrž kar takoj spokala po drugo mnenje. Sestram pri Rešu lepo razloži stanje, mogoče ti bojo pa že one kar njega dale na telefon. Jutri začne z ordinacijo ob 12. uri, navadno je pa tam kar precej prej, tudi ob 11.30. Najboljš, da tja pokličeš v tem času.
Slišiš pa o teh laboratorijih vse mogoče zgodbice ... tako nimamo druge izbire, kot zaupat, da se trudijo po najboljših močeh. Napake se pa itak lahko dogajajo vsem. Velikrat se hecamo, da smo pri Rešu kot v bolnici Franji, baje imajo pa laboratorij najbolj pošlihtan ... no ja, tudi to sem pač "slišala".

Sulfinija, lepo, da so te končno poštimali. Je pa res dolgo trajalo, da so ti končno odkrili te zarastline ... očitno je res treba center zamenjat, če ne gre. Jaz sem se takrat pa na Reša kar malo jezila, zakaj me na laparo pošilja, če je z mano vse ok ... saj je blo, to so tam samo potrdili, izključil pa je vseeno še eno zadevo ...

Arneja, vidim, da ti gre dobro!! Super! Jaz nič ne smučam, zdaj bolj okrog morja hodim. Mene ti pomladanski dnevi vedno na morje vlečejo, čeprav je tam potem bolj mrzlo. Pa končno sva šla na jastoga, je moj dragi imel RD, pa sva se šla še malo kulinarično pocartat.

Pija, Dajamaja, Daisy, Lara in vse ostale uživajte v tem lepem sončku

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.2.2008 12:55:40   
Mijavček
Ojla,

sej vem, da je lep sonček, ampak jaz sem tko user posted image , verjetno še od hiperstimulacije, tako, da evo, visim tukaj za user posted image .

Mdb živjo tud tukej!

Kajsica, oh šit user posted image , a tud to se lahko zgodi????!!!!  Kdo ti je pa delal ET? A veš kaj, kaj pa če se mal pozanimaš...., ne vem naglas razmišljam,..., najmanj kar je bi ti lahko ta postopek črtal od porabljenih, saj so sami zaj...  Mah sej ne morem verjet!

Pika74, a zdej pa še endo al kaj? A veš kaj, lej men se zdi, da teli dr nas tokrat gledajo in tokrat kaj ugotavljajo, da ni čudno, da kaj najdejo... če bi vse ženske tok proučval tam odspod, kot nas, bi pomojem pri 3/4 odkril al pregrade, al endo, al to al uno,... user posted image Pa kako pa je Ribičeva sploh vidla endo na UZ, saj načeloma se tega z UZ ne vid, razen kakšnih čokoladnih cist na jajčnikih. A ti je rekla, da maš na jajčnikih?

Pikovit, First sign lih niso najbolj zanesljivi, jaz še nebi vrgla puške v koruzo user posted image , a ne bi jutri zjutraj še CB naredila?

Arneja, srečno! Sem se tud jaz nasmejala tvojim prigodam.user posted image

Sulfinija, lepo se cartajte zdej pa možgančke na off, pa ma da bo zdej res ratal, ko so te "spucal"... sam res čudn, da ti niso laparo že pred IVF delal user posted image   Tiste juhe pa kompoti na GK so pa res ogabni user posted image

No, jaz sem danes 8. dan po ET, joške do Koroške, ampak tud spodaj mam filing, ko da bo vsak cajt priteklo.

Aja, gugu, Utrogestan pa Prometrium sta praktično isto, samo drug proizvajajlec, to je oboje progesteron. če si na GK, potem maš utrogestan, Reško pa predpisuje prometruim.

No, pa lep pozdravček tud vsem drugim; navijačicam user posted image , hvala ker navijate, špikarkam user posted image  čimmanj problemov pri špikanju in eno celo četico celic pa dobreuser posted image user posted image , pa nosečkam  user posted image  , tkole božite bušije pa šššc user posted image  stran!  pa moje sotrepetalke user posted image  

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 24.2.2008 12:57:50 >

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.2.2008 13:23:28   
pikovit
Punce hvala za tolažbo.Bom počakala še do torka,pa da vidmo,kaj se bo izcimilo.

Sulfinijauser posted image user posted image user posted image  zdej si pa na dobri poti.Naj ti bo dano.
Mijavček še malo pa boš na cilju.
Gugu kot ti je že Mjavček napisala vse to je progesteron.
Kajsica dobro si se odločila!
Gloria hvala za pikepoke

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.2.2008 13:40:34   
m.rudovic
lep pozdrav danes je tako lep sončen dan ampak predno se odpravim na sprehod naj vam povem,da se bila danes pri rešu dobila MENOPUR 3 enote in 2 vodi v SOBOTO pa 1 UZ, želim vam vsem lepo in mirno sončno nedeljo se

tipkamo zvečer .
ŠPELKA12 ENuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.2.2008 13:49:42   
kajsica
Joj punce tolk sem iz sebe, da enostavno pozabim napisat še ostale stvari ki se mi motajo po glavi.

m.rudovič, držim pesti zate.

arneja, tudi zate, pa naj se foliklčki in celice v njih lepo razvijajo.

pikovit, jaz zaupam samo CB. Če je čas M že mimo (kar verjetno je) si sigurno na dobri poti. Držim pesti!!!!

Vse ostale, kljub vsemu, za vse navijam, da boste čimprej zagledale ta svoj magični plusek. Naj bo letos naše leto!!!!!

Ma mene jezi tudi to, ker če se bo vse tako zavleklo, mi letos verjetno ne bo uspelo priti še do enega postopka, ker moj dragi čisto konec avgusta odhaja za 6 mesecev in če nama ne uspe prej....user posted image  Vse gre narobe!!!!

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.2.2008 13:50:51   
kajsica
Pa še to, kaj rabiš za Reša napotnico od svojega G?!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.2.2008 14:15:52   
pikovit
Ja Kajsica rabiš napotnico.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.2.2008 14:56:10   
blanč
Pikovit, sej ni res. Ti si nosečkaaaaaaa!!!! Moraš bit. takoj cb naredi in nas malo potolaži no.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.2.2008 15:01:00   
GITA14
Sulfinija-super da je vse dobro steklo zdej ti pa želim veliko sreče in čim prejuser posted image

Pikovit - držim pesti za user posted image

Kajsica- noro-jaz bi tut šla k Rešu po drugo mnenje.

jaz pa že veselo grejem dve pikici in že sanjam o dvojčkih ki si jih želim že od nekdaj.

moj me pelje zvečer na lignjeuser posted image

se čujemo

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.