Mijavček
|
Ojla, sej vem, da je lep sonček, ampak jaz sem tko , verjetno še od hiperstimulacije, tako, da evo, visim tukaj za . Mdb živjo tud tukej! Kajsica, oh šit , a tud to se lahko zgodi????!!!! Kdo ti je pa delal ET? A veš kaj, kaj pa če se mal pozanimaš...., ne vem naglas razmišljam,..., najmanj kar je bi ti lahko ta postopek črtal od porabljenih, saj so sami zaj... Mah sej ne morem verjet! Pika74, a zdej pa še endo al kaj? A veš kaj, lej men se zdi, da teli dr nas tokrat gledajo in tokrat kaj ugotavljajo, da ni čudno, da kaj najdejo... če bi vse ženske tok proučval tam odspod, kot nas, bi pomojem pri 3/4 odkril al pregrade, al endo, al to al uno,... Pa kako pa je Ribičeva sploh vidla endo na UZ, saj načeloma se tega z UZ ne vid, razen kakšnih čokoladnih cist na jajčnikih. A ti je rekla, da maš na jajčnikih? Pikovit, First sign lih niso najbolj zanesljivi, jaz še nebi vrgla puške v koruzo , a ne bi jutri zjutraj še CB naredila? Arneja, srečno! Sem se tud jaz nasmejala tvojim prigodam. Sulfinija, lepo se cartajte zdej pa možgančke na off, pa ma da bo zdej res ratal, ko so te "spucal"... sam res čudn, da ti niso laparo že pred IVF delal Tiste juhe pa kompoti na GK so pa res ogabni No, jaz sem danes 8. dan po ET, joške do Koroške, ampak tud spodaj mam filing, ko da bo vsak cajt priteklo. Aja, gugu, Utrogestan pa Prometrium sta praktično isto, samo drug proizvajajlec, to je oboje progesteron. če si na GK, potem maš utrogestan, Reško pa predpisuje prometruim. No, pa lep pozdravček tud vsem drugim; navijačicam , hvala ker navijate, špikarkam čimmanj problemov pri špikanju in eno celo četico celic pa dobre , pa nosečkam , tkole božite bušije pa šššc stran! pa moje sotrepetalke
< Sporočilo je popravil Mijavček -- 24.2.2008 12:57:50 >
|