|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
24.2.2008 22:28:29   
gold fish
blanč - dobra si ti .....user posted image

Jaz tud zadnje čase ne morem spat, zjutraj pa ne vstat... še sreča, da sem doma.... sicer se pa tako moram naspati....od septembra dalje....če bo tako kot prvič...1,5 leta budnica nonstop.....
Bom zdaj delala vse kontra kot prvič, mogoče bo user posted image  tudi bolj spal.....  - prvi je spal tak na 2 uri ...ob 5 oz.6 smo bili pa že auf..  pol pa čez cel dan akcija.....  Sodelavki sta pa dvojčici spali od 11 do 6, pa je hotela umreti, da sploh ne spita...... , da se ne more spočituser posted image ....

Si ti mogoče hodila v mb na e fax?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
24.2.2008 22:35:22   
gold fish
.... user posted image    user posted image    user posted image   ..........      mater sem zdaj važna, ko sem prva na 100 strani ...... user posted image  user posted image  user posted image ..............

....zdaj pa lahko jaz tud šibam user posted image , pa zgleda nič več knjige brat.....

Vsem, ki ste jutri v akciji ...vse naj naj.... in  user posted image      user posted image    za srečo.......

Se beremo, ko se beremo....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
24.2.2008 23:05:47   
blanč
ribica seveda boste spali. Ne, nisem hodila v mb.
Zdaj se grem pa mal mojmu pogret me je ornk zazeblo tu za računalnikom.
Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.2.2008 6:43:40   
kajsica
Oj punce hvala za nasvete!

Sva se z dragim včeraj pogovorila in sem se res odločila, da danes pokličem Reša še za drugo mnenje.

Arneja, hvala ti in tudi jaz držim pesti zate!!!!

Glede pingvinčkov je pa tako! Povejte mi ve, če katera kaj več ve! Kaj pa če so mi celice kaj okužili in je zaradi tega prišla bakterija vame, kaj če se mi pri zmrznjenčkim štorija še enkrat ponovi?! Mene je pa sedaj res strah....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.2.2008 6:57:20   
arneja
Punce, pa jaz sem eno srečno dete - foliklčki so že dovolj veliki, ta velik bi se že kar razpočil user posted image . Mi je Reško hitro prejle dal Cetrotrid, punkcija bo pa že v sredo user posted image . Pismo, sem vesela. Kakor je šlo zadnjič vse narobe, gre tokrat vse po planu user posted image . Danes je šele 11. dan, se pravi, da bo punkcija že na 13. dan, zadnjič je bila pa na 16. Dobro, ne?

Pa še Reško me je malo osvajal user posted image . Sem prišla notri in on, R, R in potem se spomni imena, in jaz, a priimka pa ne veste, zadnjič ste pa vedeli. Potem pa pove še priiimek in jaz, ja, saj sta dva R-ja, pa vi ste na R, si boste že zapomnili user posted image . Pa on, ja tako fejst punce si pa ja zapomnim user posted image . In jaz, dajte mi raje kaj lepega o foliklih povedati in on, ja, vam bom raje o foliklih, kar pridite gor. Sem rekla, zdaj sem fejst, zadnjič ste me pa kregali, da sem zmedena. Pa on, ja, če ste bili res. Sem rekla, šokirana, ker ni bilo celic. In potem vtakne tisto čudežno paličico (UZ, da ne bo pomote user posted image ) in na desni strani dva velika folikla, čez 20 mm, na levi pa tudi eden že tako velik, drugi pa 17. Sem rekla, kje je pa tisti ta krompirjast? In on, veste, včasih se tudi poravnajo. Sem rekla, sem bila pridna, ne? In me je končno enkrat pohvalil user posted image . Pa povedala sem, da tokrat k bioenergetiku hodim, me je vprašal kam in kaj mi dela, pa sem povedala, da mi je povedal tudi par for za sproščanje, ker sem tako napeta, in je rekel Reško, da je to super.

In da mi bo dal Cetrotrid, zvečer dobim stopko, v sredo se pa vidimo pred 8. zjutraj. Pa jaz, da bova itak že ob pol 8-h tam, ker hočem biti prva, sicer me bo samo še bolj strah. In če lahko vzame Ketonal svečko, ker sem zadnjič skoraj umrla, in on, da lahko user posted image . Potem sem rekla, če mi da stopko za v trebuh, pa da nima, sem rekla, če ste mi jo pa zadnjič dali in on, da mu jih je zmanjkalo. Zdaj pa ne vem ali bo moj zvečer heroj ali jaz akrobatka ali bom pa v ZD letela. Mi ej pa kazal praške in vode in jaz rečem, če je voda rumena, me je pa spet nakuril, ja, tam kjer je prašek, vidite, da je prašek user posted image . Ma, je niti enkrat ne odnesem brez oštevanja user posted image .

Sem bila v službi že ob pol 7-h, čisto ta prva - se še ni zgodilo user posted image , ker sem bila tako hitro na vrsti.

Danes bom bolj tako: lep je dan, vse diši že po pomladi ... Čudeži se dogajajo user posted image . Samo še, da bodo celice v foliklčkih pa da se plavalčkom pustijo dol dati user posted image , pa smo na konju user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.2.2008 8:48:59   
kajsica
Bravo Arneja, vidiš da bo uspelo!!!!user posted image user posted image user posted image  Ti pa si se tako bala!!!!

Kaj Reš že dela v Dravljah, da ga jaz kar pokličem, ali šele okoli 12.00 kot mislim da mi je Abra rekla?!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.2.2008 9:24:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Dakec a samo kavico mi ponujaš user posted image . Kaj pa kakšno user posted image   . Saj bom čez kakšen mesec začela z Gonalom in takrat je potrebno user posted image , user posted image  je pa škodljiva user posted image . No če bom kaj po mestu hodila pa te obvestim.

Neeee, najprej pivo z večerjo pol pa žur do jutranjih ur user posted imageuser posted image

Gita, čestitke za dve pikici. user posted image

Arneja, krasno zelo lepi in veliki foliklčki. Zdej ti bo pa res uspelo. user posted image

Pikovit, vsi ostali testi, razen CB, so tko, kot, da bi se polulala na sladoledno palčko. user posted image  Ti kar počakaj na krvni test pa boš vidla, da si zmagovalka user posted image

Sulfinija, zdej pa pridno user posted image .

(odgovor članu bambi75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.2.2008 9:24:37   
ANIME
PIKOVIT ... kje tičiš ...a si že naredila test?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.2.2008 9:29:36   
Abra
Arneja, super!!!user posted image user posted image Zdaj pa ne vemo, al je to gonal al boenergetik al oboje user posted image

Kajsica, malo še počaki. Reš je zdaj v Postojni, kjer najbrž že dela transferje, pred tem pa punkcije. On je en tak supertruper dohtar. Zjutraj ob 5.30 začne v Dravljah z UZ, okrog 8. ali celo prej pa je že v Postojni in začne s punkcijami, potem pa še transferji. Ob 12. pa začne z ambulanto v Dravljah (pon., tor. in čet.).
Če ti G da zanj napotnico, ti na GK ne velja več in če se boš hotela vrnit na GK ti bo G še nkrat morala novo napotnico za GK napisat. Ne vem, če ti zavarovalnica plača drugo mnenje... k Rešu greš lahko na en pregled tudi samoplačniško, tisti en UZ ne more veliko stat. Če boš pri njemu ostala, pa prineseš napotnico.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.2.2008 9:30:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Kaj Reš že dela v Dravljah, da ga jaz kar pokličem, ali šele okoli 12.00 kot mislim da mi je Abra rekla?!

kajsica, sestre so od sedmih zjutraj v DRavljah. Če zdaj kličeš, boš dobila sestro. Reš pa zdajle dela punkcije in ETje v Postojni in v Dravlje pride okrog 12h. No, če ga boš klicala na mobi, se ti bo vseeno oglasil. Ampak jaz bi raje v Dravlje. user posted image  Fajn zrihtaj.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.2.2008 9:31:33   
sayuri
Me je Abra za minuto prehitela user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.2.2008 9:51:41   
Anonimen
Anime, krvni test? user posted image

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.2.2008 9:54:08   
kajsica
Punce, hvala!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.2.2008 10:01:00   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Anime, krvni test? user posted image

jaja, saj sem šla danes zjutraj.user posted image Takoj ko dobim rezultat vam ga sporočim.

A bi bila ena bolj izkušena tukaj gor tako prijazna in mi povedala v katerem tednu sem sploh oz. na kateri dan v tednu se spremeni... To me predvsem zanima zaradi pregleda (UZ), ki ga imam 06.03.

Torej zadnja user posted image  je bila 23.01; punkcija 05.02 in ET 08.02. Upam, da ne potrebujete drugih podatkov.

Zelo bi bila hvaležna, če bi ena bila tako prijazna in mi razložila enkrat za vselej ... potem bom že sama sledila. Tile tedni mene čist begajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.2.2008 10:05:10   
spelka12
arneja user posted image user posted image user posted image  ti maš pa res krompir user posted image user posted image . Ampak vseen mislim, da bioenergetik in gonal nista tolko zaslužna za rast foliklov ampak bolj tvoja dobra volja in seveda pivouser posted image . Upam, da boš v sredo pridelala veliko jajčk (pa da ketonal svečka fejst primeuser posted image ). A če bom kaj vzela pred punkcijo? Najrajš bi liter tekile, to me za ziher sprostiuser posted image , ne no hecam. Doma imam samo švoh naklofene in se mi zdi škoda jih jest, ker mi itak ne prime več. Prvič nisem nič vzela in sem bla 5 dni ko zombi. Tvoje svečke bi ampak jih nimamuser posted image .
anadejka a si že doma? Kako je šla punkcija? Veliko jajčk? Navijam, navijam, navijam....
pika74 dobrodošla med nami E-zmagovalkami user posted image .
april30 čestitke user posted image user posted image  za user posted image .
sulfinija user posted image user posted image user posted image  iiii kako sem vesela za (kot pravi naša ledenka) tvojo ponovno prevozno avtocesto. Sedaj pa ma da uspe in da odpihneš misel na 4 IVF. Pogrešale smo te.
m.rudovič user posted image user posted image  back at ya. Boš že videla v soboto bo vse črno, bo reško mislu da mu je ekran crknuuser posted image .
mijavček da ne pozabim na tebe in tvoje joške do koroške - grizem nohte ko navijam za tebe, čimprej se pridruži naši lejli.
lejla še 4 dnevi do tvojega srečnega dnevauser posted image user posted image

Včerej sem mojga probala prepričat da naj mi da stopko. Mišn inposibl. Pa deci so res neverjetni. Lahko jim žaga pol prsta odžaga, noht stran pade, zobe pluvajo ven po pretepu, ampak da bi pa punci dal injekcijo, ne,ne, nemogoče. Sem šla seveda pol sama v akcijo in rezultat - sem ko kangla za rože zalivat.
Zdej morem pa delat, nam je direktor zbolel - unsmajlikisimanerokeinsezadovoljnoreži (ga nikjer ne najdem)user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.2.2008 10:07:21   
gold fish
Arneja - super novička user posted image user posted image user posted image  ....

Punce ...malo pomoči prosim.... ta ZD Dravlje je na ul. bratov Babnik 10?   Kako se pride do tja iz smeri MB?

Hvala in pozdravček....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.2.2008 10:09:59   
pikovit
Anime ja sem včera pa je bil -.Menstruacije še vedno od nikoderuser posted image .Sicer je jutri dan za uradni test in tudi po mojem ciklusu mora prit rdečka.Znakov jasno nobenih,kar me križ boli že 3 dni.Ampak to me zadnje časa kar pogosto,pred ali pa med M.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.2.2008 10:12:22   
GITA14
abra user posted image  kaj naredi sproščenost

anime še malo pa zveš da si user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.2.2008 10:16:59   
ANIME
Pikovit ... ne obupat. Mogoče imaš samo premalo hormona! Jutri še enkrat naredi test! Navijam zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.2.2008 10:21:55   
blanč
Ribica, ti bom jaz povedala. Pelješ po avtocesti preko trojanuser posted image  prideš v LJ in greš dol na odcepu za Avstrijo. Pelješ po obvoznici mimo Bežigrada in kr naravnost (tam smo se vozli včasih na morje, ko še ni bilo avtoceste okrog LJ) in na odcepu Koseze (upam, da sem prav napisala) Lj-ubljančanke takoj me popravte, če ni prav. Takoj po odcepu še enkrat zaviješ desno in se peleš kakšnih 5oo m in gledaš levo. Na levi strani je en objekt in na njem piše zdravstveni zavod Dravlje naslednje poslopje je pa špar in najbolje, da kar tam parkiraš. (uh, se mi je zdelo, da bi opolnoči, če bi me zbudu lahko smer povedala, zdaj ko je šlo pa zares sem pa kar malo zmedena) sem pač blond, kaj čmouser posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
25.2.2008 10:22:25   
Anonimen
Pikovit, če si pa delala napačni test. A si probala z CB? Navijam zate za user posted image  user posted image

Joj pomlad je že skoraj tu user posted image . Me že kar razganja.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
25.2.2008 10:23:17   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

abra user posted image  kaj naredi sproščenost

si mislila Arnejo, kajne user posted image
jaz sem še zeloooo daleč od štetja kakih foliklov user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
25.2.2008 10:36:25   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Torej zadnja user posted image  je bila 23.01; punkcija 05.02 in ET 08.02. Upam, da ne potrebujete drugih podatkov.

Zelo bi bila hvaležna, če bi ena bila tako prijazna in mi razložila enkrat za vselej ... potem bom že sama sledila. Tile tedni mene čist begajo.

Nekatere bojo sicer rekle, da se pri umetni oploditvi pdp drugače računa, vendar meni je moj g. izračunal po standardnem postopku.
ZM 23.1. Prišteješ 7 dni, odšteješ 3 mesece in dobiš 30.10. Torej PDP 30.10. Danes si noseča 4 tedne in 5 dni - torej si v 5. tednu. Na dan 6.3. boš noseča 6 tedno 1 dan -boš v 7. tednu.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
25.2.2008 10:51:35   
gold fish
blanč - hvala za odgovor......  user posted image  ...... zdaj se mi že bolj sanja...ko gledam na zemljevidu..je bolj bogo...

Kje pa se da pol najhitreje priti od ZD Dravlje pa do Kliničnega - po Dunajski?   

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
25.2.2008 11:08:44   
blanč
Tu ti pa žal ne morem pomagat. Jaz bi šla tudi mimo Bežigrada pa po dunajski, samo verjetno je kje boljša pot. LJ-ubljančanke takoj na raport in ribici pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?