arneja
|
Punce, pa jaz sem eno srečno dete - foliklčki so že dovolj veliki, ta velik bi se že kar razpočil . Mi je Reško hitro prejle dal Cetrotrid, punkcija bo pa že v sredo . Pismo, sem vesela. Kakor je šlo zadnjič vse narobe, gre tokrat vse po planu . Danes je šele 11. dan, se pravi, da bo punkcija že na 13. dan, zadnjič je bila pa na 16. Dobro, ne? Pa še Reško me je malo osvajal . Sem prišla notri in on, R, R in potem se spomni imena, in jaz, a priimka pa ne veste, zadnjič ste pa vedeli. Potem pa pove še priiimek in jaz, ja, saj sta dva R-ja, pa vi ste na R, si boste že zapomnili . Pa on, ja tako fejst punce si pa ja zapomnim . In jaz, dajte mi raje kaj lepega o foliklih povedati in on, ja, vam bom raje o foliklih, kar pridite gor. Sem rekla, zdaj sem fejst, zadnjič ste me pa kregali, da sem zmedena. Pa on, ja, če ste bili res. Sem rekla, šokirana, ker ni bilo celic. In potem vtakne tisto čudežno paličico (UZ, da ne bo pomote ) in na desni strani dva velika folikla, čez 20 mm, na levi pa tudi eden že tako velik, drugi pa 17. Sem rekla, kje je pa tisti ta krompirjast? In on, veste, včasih se tudi poravnajo. Sem rekla, sem bila pridna, ne? In me je končno enkrat pohvalil . Pa povedala sem, da tokrat k bioenergetiku hodim, me je vprašal kam in kaj mi dela, pa sem povedala, da mi je povedal tudi par for za sproščanje, ker sem tako napeta, in je rekel Reško, da je to super. In da mi bo dal Cetrotrid, zvečer dobim stopko, v sredo se pa vidimo pred 8. zjutraj. Pa jaz, da bova itak že ob pol 8-h tam, ker hočem biti prva, sicer me bo samo še bolj strah. In če lahko vzame Ketonal svečko, ker sem zadnjič skoraj umrla, in on, da lahko . Potem sem rekla, če mi da stopko za v trebuh, pa da nima, sem rekla, če ste mi jo pa zadnjič dali in on, da mu jih je zmanjkalo. Zdaj pa ne vem ali bo moj zvečer heroj ali jaz akrobatka ali bom pa v ZD letela. Mi ej pa kazal praške in vode in jaz rečem, če je voda rumena, me je pa spet nakuril, ja, tam kjer je prašek, vidite, da je prašek . Ma, je niti enkrat ne odnesem brez oštevanja . Sem bila v službi že ob pol 7-h, čisto ta prva - se še ni zgodilo , ker sem bila tako hitro na vrsti. Danes bom bolj tako: lep je dan, vse diši že po pomladi ... Čudeži se dogajajo . Samo še, da bodo celice v foliklčkih pa da se plavalčkom pustijo dol dati , pa smo na konju .