|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
23.2.2008 14:28:15   
sayuri
arnejči si me nasmejala s svojo prigodo o striptiziranju pri Rešu user posted image . AM točno to se je meni zgodilo, s to razliko, da je bilo res tisto okno odprto, on je šel po kavico, men je pa rekel, naj se kar na mizo namontiram user posted image . Valjda se nisem. Še oblečeno me je zeblo. In zihr ga 15 minut ni blo user posted image . Tko da nism nič nagaritla. user posted image  Sicer sem bla potem kregana user posted image user posted image user posted image , ampak pri njemu je to rutina user posted image  Vidim, da super napreduješ user posted image .
pikovit , ne bi ti malo goljufala s testkom? user posted image user posted image user posted image

Vsem lep pozdravček. Jaz sem se danes počla na teraso in skor zašvicala na soncu user posted image . Užijte te tople dni. user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.2.2008 17:57:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pikovit!!!!
Ne Janša,dr.Dernovšek

Joj sem sem njega mislila.Ne vem kaj mi je šel Janša po glavi.Se opravičujem.Dr. Drnovška sem mislila.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.2.2008 18:01:48   
pikovit
Sayuri nič ne bo z testom.Počakala bom do konca.Čeprav nimam ravno dobrega občutka.Mogoče zato,ker jem 3xpo 200mg Prometriuma.No ja bomo videli.Pa tudi znakov nobenih oz. ne vem kakšni bi morali biti.
Gugu znakov nobenih,danes pa me je začel boleti križ.Načeloma se fajn počutim.Sem ter tja kakšne bolečine spodaj.Tako bolj opomin,potem pa kot da nič ni bilo.Ko popusti,prav paše.

Kje pa ste danes vse?Zdej bi se pa lahko že kaj oglasile.Se beremo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.2.2008 18:25:30   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Bambi75, dobrodošla si vedno na kavi user posted image .

Dakec a samo kavico mi ponujaš user posted image . Kaj pa kakšno user posted image   . Saj bom čez kakšen mesec začela z Gonalom in takrat je potrebno user posted image , user posted image  je pa škodljiva user posted image . No če bom kaj po mestu hodila pa te obvestim.

Arneja pa si imela res prigode že navsezgodaj. Jaz sem imela tak krompirjast folikel v spontanem postopku. Bil je velikosti 16 x 20 inje dr. že na UZ rekel da to pa verjetno ne bo vredu. Dala sem kri za estradiol in res je bil premali, tako da mi tisti mesec niso delali punkcije. Ponavadi je tak folikel prazel brez celice. Ampak ti imaš dovolj drugih tako da ni straha. Najbojl se dr. dopade če so lepo okrogle oblike, ko so večji merijo 2 dimenzije.

Pikovit a ti nas pa še kar puščaš v negotovosti user posted image  in če user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.2.2008 18:39:08   
reni70
Čer punce,no,da vam javim v petek(včeraj sem imela punkcijo,pridelala 12 jajčk,v sredo 27.2 pa imam ET.
Vstavljam si prometrium na 8h,imam še malo bolečine pa napihnjena sm ko žogica.V sredo sporočim rezultat.
Lepo se imejte,mislim na vas..papa

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.2.2008 19:43:13   
mbd0411
Pikovit,saj se lahko vsi zmotimo.user posted image Da se le ne takrat,ko pričakujemo kaj lepega.user posted image Ženske imamo 6 čut in če to drži,potem se bo to leto zgodilo še veliko lepega.user posted image user posted image user posted image
Me pa zanima kje dobite te smeškote,ki jih ni tu.Kako do njih??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.2.2008 20:40:53   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
Mihi78 - ET
Špelka12 - UZ
Zarja1 - UZ
Ponedeljek, 25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo
Žirafica - UZ
Arneja - UZ
Konina - kri + UZ
Sreda, 27.02.
Banga - ET
Reni70 - ET
Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE
Ponedeljek,  25.02.
dobrovoljčica - UZ

Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

Torek, 04.03.
Gloria - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image
mismis  - user posted image  

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki,
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš)
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija,
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka naj se aprila res začne
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.2.2008 20:48:12 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.2.2008 20:52:31   
zarja1
Joj Dakec hvala, saj vem da ne bi smela zganjat panike, a mislim, da ko sem bila na stolu in so vsi okoli mene pametovali in je vmes vsak (bilo je namreč kar nekaj zdravnikov) potiskal tisto sondo levo in desno.....da sem enostavno prebledela. Najprej me je bilo strah, da ne bom pridelala nič, potem pa tole.
Zdaj doma čakam na jutrišnji ultrazvok. Počutim se čisto ok, le joške mi bo razneslouser posted image . Upoštevam vaše nasvete, pijem ogromno in se pustim razvajat.
Zanima me ali hiperstimulacija pomeni, da je preveč celic, ali da so te prevelike?
Tudi meni so dali gonala 150 mg.

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.2.2008 20:55:48   
mismis
Pikovit

11 down, 3 to go.... user posted image

Mi smo pa danes našega malega pesjanarja cepili proti steklini in še čip je dobil...
Pa bratce in sestrice smo šli pogledat...kosmato, kosmato, kosmato

A Sulfinija se je kaj javila, da nam pove, kako dobro je opravila
Evo še za njo user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.2.2008 20:56:43 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.2.2008 21:10:11   
spelka12
m.rudovič če bereš, jutri velja okol 5.30 bom pri Rešu. Ostalo piše na z.s.-ju.
Pa lep pozdrav vsem ostalim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.2.2008 22:53:19   
pikovit
Evo smajliji za Mbd

http://www.yelims.com/Smileys-IPB/

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.2.2008 22:58:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit

11 down, 3 to go.... user posted image  

user posted image   še te 3 dni.Drugače pa znakov nič.Ko pa si ustavim prometrium,pa se moje zize razbohotijouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.2.2008 23:04:34   
mismis
Sej bo, jest vem da bo, zdej je pa že čas, da vam rata....

drugače pa ti kr moli, dobra user posted image še nikoli ni škodila

Kar  se pa tiče znakov, jih sploh ne išči, sej veš da jih tudi Shuka ni imela, pa glej jo zdej

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   RE: IVF/ICSI februar/marec
24.2.2008 7:38:16   
arneja
Hojla, punce,

jaz sem včeraj zvečer jokala kot toča, ko je bila oddaja o Drnovšku. Tile hormončki verjetno vseeno še potencirajo vse skupaj, ampak čeprav je bil politik, je bil human in dober človek. In takole gledati nekoga, kako umira pred očmi javnosti - mene je včeraj čisto sesulo user posted image . Nana in Jaša sta imela, vsaj zame, velikega očeta. Upam, da bodo moji otroci tudi ponosni name user posted image .

Danes sem se zbudila ob 3-h ponoči in nisem in nisem mogla zaspati. Ob 6-h, ko je pa ura zvonila, sem pa spala kot top user posted image .

Zdaj grem pa čvekice prebrat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
24.2.2008 7:57:01   
arneja
Punce, ste prave pivomanke user posted image . Jaz pa tokrat nič ne posegam po njem, ker mi ne diši preveč - mogoče sem zato malo manj gostobesedna user posted image .

Dakec, a ko si dobila stopko, je bil en folikel velik že 24?? Jaz še vedno nisem nič napihnjena, mogoče me špikne sem in tja malo, drugega pa nič. Upam, da bom jutri vseeno zadovoljna šla z UZ-ja, čeprav se tisti črviček dvoma spet tihotapi vame user posted image . Da bi bila Reškova ljubljenka? Imam občutek, da samo čaka, da ga bom kaj pobiksala, pa da me bo lahko nakuril user posted image . Se mi zdi, da je ves čas v pripravljeni-pozor-zdaj položaju za kreganje user posted image . Je pa včeraj Drnovškov zdravnik rekel, da imajo radi informirane paciente, našemu stričku pa nič kaj preveč ni všeč, če modruješ pri njemu user posted image . Se mi zdi, da edino injekcij še ne znam vseh prištimati, ker mi razno-razne variante daje, edino tu me še lahko kaj nakrega user posted image .

Dejzi in Abra, vedve pa sigurno smučata zdaj, ko je tako lepo vreme? Mene je včeraj prav imelo, da bi šla na rolerje, ampak s temi jajčki (se počutim kot inkubator user posted image ) se ne upam nič ga srati. Dejzi, si ti bila kaj napihnjena pred puncijo? Za Abro se spomnim, da je imela hiperstimulacijo.

Pija, ti pa zdaj res že preveč delaš. Tudi v soboto? Ampak tako vsaj čas hitreje mineva, in en-dva-tri bo spet nov postopek tu user posted image . Hvala za lepe želje, upam, da bodo kaj pomagale.

Mbd0411 (imaš rojstni dan 4. 11. user posted image ?), čestitke za dve črtici user posted image . Koliko časa si pa čakala nanju?

Kajsica, ja kaj za vraga pa potem piše na tistem izvidu user posted image ? Si se morala pa res grozno počutiti, ko si izvedela, da spet nekaj ne štima user posted image . Še dobro, da si se že ta mesec odločila, da greš po zamrznjenčke - si predstavljaš, da bi še en mesec več čakala, potem pa takšno diagnozo dobila user posted image . Ampak, za nekaj mora biti to dobro, verjemi. Ne vem zakaj, isto kot pri sebi ne, ampak nek skriti cilj mora očitno obstajati. Za operacijo pa res poskusi kakšne zveze uporabiti, če je Sulfiniji uspelo, bo tudi tebi user posted image . Mogoče pa res ne bi bilo slabo tudi do Reša iti, pa bi videla, kaj bi ti on rekel, če on tudi vidi pregrado user posted image ?

Sulfinija, operacija je zdaj že za tabo in upam, da te že dragi crklja user posted image .

Pikovit, sem naklofala včeraj, kaj user posted image ? Imam včasih takšne popadke. Danes je pa že tvoj 12. dan? Bravo, punca user posted image . Si ti bila kaj napihnjena pred punkcijo? Pa špikalo te je kaj po jajčnikih? In velikost tvojih foliklov na 8. dan, če se spomniš?

Gugu, seveda boš tudi ti dočakala 11. dan, kar pogumno naprej user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 24.2.2008 8:00:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
24.2.2008 8:10:58   
arneja
Sayuri, potem ga pa jaz tudi ne bom ubogala naslednjič , če bo spet hotel, da goloritim naokoli user posted image . Pri nas pa včeraj ni bilo tako zelo zelo lep sonček, ampak danes pa menda bo user posted image . Tako da hitro v naravo energijo nabirat.

Bambi, potem krompirast folikel ni ok user posted image ? Jaz sem pa upala, da bosta v njem morda kar dve celici user posted image . No, mogoče pa do jutri kaj obliko spremeni user posted image . Sicer je pa še pet drugih zraven, tako da res ne bi smelo biti panike. Pa na desni strani so bili takšni lepo štirje v obliki nekakšne rožice user posted image .

Uau, Reni, ti pa nisi kar tako user posted image . Bravo za kar 12 celic user posted image . Koliko je bilo pa foliklov? Verjetno, ko jih je toliko, jih sploh ne štejete več, kaj? V sredo bo pa tvoj dan user posted image .

Aja, katera je spraševala za seznam? Jaz sem tudi za to, da se ga malo skrajša in nekatere stvari ven spusti.

Zarja, kar več zdravnikov je bilo okoli tebe? Joškice te že zdaj bolijo? Mene pa nič user posted image . Hiperstimulacija naj bi pomenila preveč celic.

Mismis, boš kakšno slikco teh kosmatih mrcin dala v album, da se še me malo raznežimo user posted image ?

Špelka, naj ti današnji UZ nariše nasmešek na usta user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
24.2.2008 8:18:32   
mbd0411
Arneja!

3 leta smo se trudili,ker je pač bilo prvič brez problemov,a tokrat ni in ni bilo uspeha.Menstruacije niso bile nikoli boleče,niti drugače nobenig problemov,pa nič.Lani februarja pa so me klicali na odvzem brisa-leto in pol prekmalu.Skoraj bi me zdravnica -G domov poslalauser posted image ,pa je rekla,da me bo pač vseeno pregledala.Ker sem imela tak čudno napet trebuh in tudi občutek,je pregledala še z ultrazvokom.Kar zgrozila se je in to na glas,da sem skoraj s stola padla,da imam ciste in to zelo velike.Takoj v bolnico. Tam pa čakanje,čakanje...Dali so mi samo datum in napotke,da naj pridem julija na tisti petek k njim na pregled.In smo čakali,da me je skoraj pobralo.Nič nisem vedela.Potem sem malo brskala po internetu in prišla do endometrioz in podobnih zadev.Sama sem si postavila ,da je to to.Joj,ko bi našla vas,bi bilo vse lažje,tako pa strah in negotovost.....
Julija pridem tja,me pregledajo (zraven sem morala imeti krvni izvid in ekg).Dali so mi odvajalne tablete in naročili naj v nedeljo,torej čez 2 dni pridem popoldan na sprejem.Drugi dan ob enajstih so me operirali-laporo...in povedali,da so mi rešili jajčnik in odstranili 5 cm in 10 cm veliki endometriozi.
Moja G pa ,da naj v 6 mesecih zanosim.Spet živčnost....Zadnji-6 mesec mi je uspelo.Upam,saj menda test ne laže. 11.3.pa grem na pregled.
Rojstni dan pa imam 16.6.,4(4.11. pa moj sin)user posted image
Joj,kako sem se razpisala.user posted image Saj niste jezne?

Hvala za smeške

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
24.2.2008 9:23:19   
kajsica
Punce poglejte, pa jaz bom rez popizdila. Sem šla in vprašala Pušenjaka kaj pomeni izvid in poglejte si odgovor.

večina izvida govori le o znakih, ki so značilni za nosečnost, neobičajno pa je ,da so v maternični sluznici bili prisotni "abscesi", torej drobna žarišča infekcij (ognjki). Od česa so ti ognojki, ki so zelo verjetno povzročili splav pa ne vem. Edina logična razlaga v kontekstu postopka IVF je ta, da je bila infekcija vnešena v maternico hkrati z zarodkom ob ET.

Pa je kaj takšnega sploh možno???? Da so mi uni vnesli vame infekcijo?! Hallo!! kako je to možno???? Mi lahko katera razloži!!!!

Prav tako bi eno prosila, če mi lahko pove kako priti do Reša, kako se naročit, telefonsko, kako dolgo se čaka? Res bom šla še po drugo mnenje, samo me pa res zanima kako je lahko prišlo do infekcije med postopkom, hallo?! Lahko na zs. Prosim!!!

Pa še neki, če bi zamenjala sedaj G in bi šla k Rešu, kaj bi bilo z mojimi pingvini???

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.2.2008 9:33:43   
sayuri
kajsica user posted image  JSt sem čist brez besed user posted image . Kaj takega user posted image

Telefonska številka direkt mobi od Reša je 041 667 482. Boš dobila njega direktno. Samo se mi zdi, da je bolje, da pokličeš sestro - zavod Dravlje 01 510 68 00. Povej, kako in kaj. Čakala boš kake 3 tedne za prvi razgovor.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
24.2.2008 9:41:42   
pikovit
Arnejči moja samo brez panike.Jst bi ti priporočala,da bi se oglasila pr Karmen na masaži in ji rekla za bahove tabletke(so natur),ki zelo dobro uplivajo na živčke.To je velikokret velik faktor pri nas borkah.No zdaj pa ti razložim,kako je potekal ta postopek pri meni.

Prvo kot prvo sploh nisem hotla v postopek!Pač nisem bila psihičn pripravljena.Pa me je moj zbrcal.Nakr mi je Reško dal Menopur(prvič v življenju) sem bila na tem zdravilu.To je bil 1 šok.2 sem doživela,ko mi je rekel,da imam cisto velikanko in da mi to zavira stimulacijo na D jajčniku.Na L sem imela pa 3 celice.Skratka jst sen se udala da iz tega ne bo nič in da sem denar stran vrgla.Kakšna punkcija,kakšen et to sploh ne bo mogoče.Pri 3 celicak.Halloooo.
No pol je bla pa punkcija in smo pridelal 7 celic,ker ko je spunktiral cisto,so se zadaj skrivali še folikelčki.Od 7ih se jih je 6 oplodilo od tega so mi 2 ustavili,2 naj bi zamrznili 2 sta šli pa še preč.Zadnji šok sem doživela na mizi,ko mi je Čedo rekel da imam 2 lepi celici.user posted image
Kar se pa tiče napihnjenosti,nisem bila pa čisto nič. Špikal pa me je malo.Predvsem me je bolela cista. 

Arnejči ti samo pozitivno in brez paničnih napadov naprej in boš videla,da bo ratalo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.2.2008 9:42:05   
zarja1
Punce dobro jutro!!!!

Arneja več zdravnikov, kot da sem v izložbi sem se počutila, potem pa sem si mislila eh, požvižgam se jaz na vas. No ja namesto požvižgam sem imela nekaj drugega v mislih.
Zdaj sem ravno domov prišla iz ultrazvoka, kjer mi je odčitano še več celic. Vse po velike med 18-20. Na monitorju je bilo vse črno.

Zmanjšali so mi gonal na 75 mg. Jutri imam ponovno test E2 (kri) in nato se bodo odločili kako naprej. Dr. Vlaisavljevič me je pomirl, da je tako število zelo lepo in da je zato verjetnost za user posted image  lepa, kljub temu pa se bo odločil po punkciji kako naprej.

Koliko časa je potrebno potem počakati na zamrznjenčke, če se odločijo transfer prestavit zaradi hiperstimulacije?

Nič jaz sem se odločila, da bom ta čas popolnoma počivala in sem se dogovorila za bolniško. Službeni stres je prevelik, da bi ga zraven tega kar enostavno prenašala.

Punce, jutri se vam zagotovo javim. Držite pesti, da bomo šli skozi vse gladko in ok.

Vaša Zarjauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.2.2008 9:46:05   
zarja1
KAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

To pa je katastrofa. Jaz oa v prepričanju, da kaj takega sploh ne obstaja.

Drži seuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
24.2.2008 9:52:46   
lejla007
Joj Kajsica, tole je pa res že čudno! A misliš, da je res možno, da ti ob ET zraven vstavijo še kakšno infekcijo? OBUP! Jaz bi na tvojem mestu tudi šla še po eno mnenje, potem se pa naprej odločala... SREČNO!

Pikovit - tebi pa user posted image za srečo! Še dva dni, pa pade testek user posted image

Špelka - kako je blo? V tem tednu že punkcija?

Arneja - zate pa še posebej držim pesti, da se ti vse izteče po pričakovanjih... Pa samo mirno, sproščeno in pozitivno!

Meni se je pa trebušček že kar malo povečal. Imam pa izpade in sicer, da sem enkrat noro lačna, drugič mi je pa tako na pol slabo - pa ne tolk, da bi bruhala, ampak samo toliko, da mi ne paše preveč hrana... Zraven so pa še rahli glavoboli - pa sem vesela, ker vem, zakaj je tako user posted image V petek pa 1.UZ...

Torej vse nove nosečkice, vse trepetalke, vse špikarke in vse ki še čakate, SREČNO!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
24.2.2008 9:53:46   
pikovit
Pa Kajsica tole je pa res za ****.Jst bi šla k Rešu in tudi njemu celo stvar raložila.Pa tale Lj. se je pa res začela preveč igrat.Pa nisi prva za katero to slišim.Eni so okužili 10 blaistocist.Vse je šlo v WC ona pa še enkrat na punkcijo.Ma groza!Jst bi šla v Lj. in čist popizdila.Kar tam v čakalnici,da bodo vsi slišal kaj plačujemo.Sej ne rečem,da so slabi.Samo za osnovno higieno je pač treba poskrbet.Kajsica po mojem,če boš šla samoplačniško bi bila lahko mogočeše prej na vrsti.Reci da se ti mudi.Dej punca dobr zrihti.
Kar se pingvinov tiče se pa teh stvari ne da prenašat,tako da jih boš mogla porabiti.

Vse dobro ti želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
24.2.2008 9:54:51   
Shuka
Anja31 - žal mi jeuser posted image , da se je tako izšlo, kot so dekleta omenila, zakaj pride do zastoja v razvoju nihče ne ve, morda celice niso bile dovolj močne, morda so bile slabotne semenčice, a vedi, da je to zelo pogost pojav in ga ni dekleta, ki se ji to ne bi zgodilouser posted image . Najbolj žalostno pa je tudi dejstvo, da ga ni zvarka ali recepta, ki bi omogočil nastanek lepih in zdravih celic, lahko samo ugibamo. Morda je to ravno tisti seznamček od Daisyuser posted image Upam, da bo naslenji postopek uspešnejšiuser posted image .

Blanč - ne bomo še vrgli puške v koruzo ne?user posted image vztrajati je treba do konca, dokler gre, ker enkrat bo ratalo, verjemi, čeprav tudi vajina ideja ni slabauser posted image . Kakorkoli se bosta odločila se bosta prav odločilauser posted image

Dajamaja - vesela sem, da si se oglasilauser posted image . Če imaš stresno in naporno službo bi bila bolniška še najboljša rešitev, da greš sproščena v postopek. Mogoče bi pa joga pripomogla k tej sproščenosti kot je sayuri dejala.  Želim ti čimveč sproščujočih trenutkov, da boš kar se da najboljša na red za postopek. Že navijam zate user posted image

mismis - sem fejst držala pesti, da bo več kot 6, sicer si ga pa že naredila, čutim na vodiuser posted image user posted image Glede tvojega predloga se popolnoma strnjam, da se dekleta umaknejo iz seznama, ali pa se naredi ena posebna točka, kjer so tiste ki se ne javljajo.

Arneja - user posted image sem se kar malce nasmejala tvoji zgodbi z našim atom Rešom, ponosna sem nate, da si neustrašna, tako je pravuser posted image in da je bil UZ uspešen. Sem pa istega mnenja kot tvoja mami, morda bo pa tisti krompirček imel največ sreče, morda so notri trei celice, zato pa zgleda kot krompirček in držim pesti, da bo res takouser posted image
Je s tvojo mami vse OK? Upam, da je in da ti ne bo treba več v staro porodnišnivo v konjske staje.user posted image

mbd0411 - user posted image

pikovitek - te že kaj matra rezultat? Jest sem prepričana, da boš videla user posted image user posted image

gita, mihi - danes morajo past kalamari po ETuser posted image

kajsica - ne morem verjeti, da se ti to dogaja, ne morem verjeti, da so ob vsem tem bili toliko nepazljivi pri tako občutljivi zadevi, pa kaj se grejouser posted image , čist razočarana nad sistemom dela, čist sem brez besed in žalostna, da se je to zgodilo. Res bo najbolje, da prešaltaš k Rešu.user posted image

A ne, kolk je lep sončen danuser posted image

lejla - kje si ti nosečka naša, nič se ne javljašuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 24.2.2008 9:55:55 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?