|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
24.2.2008 20:20:11   
gold fish
Arneja - jutri imaš UZ?   ...Držim pesti....

Tisto vstajanje ob 5 ali še prej pa se obrestuje...jaz sem se včasih peljala v smeri proti LJ, pa sem bila že čisto out, enkrat sem sem celo malo user posted image , pa zakaj ni nič...če sem pa tako vztrajna,pa še tako daleč se vozim.... pa kaj jaz vem kaj vse sem si  mislila takrat ....   pol me je pa enkrat le uslišal.....   Tako da veš, vsaka stvar ima svoj namen....  tudi to vstajanje ob 5.....

Sem pa vesela, da se ti lepo odvija.....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.2.2008 20:20:28   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi a si le opazilauser posted image

Tvoje poste posebej pazljivo spremljam. Da te lahko pol kregam. user posted image user posted image user posted image

Ne, ne ribica, nisem v postopku, samo drugi ciklus laufa. Konc trejtga je pa zelena luč za postopek, če ne bo kaj drugega vmes prišlo. Mam jaz še dosti časa za relaksacijo. 

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.2.2008 20:21:47   
DaisyE
Pa mojo arnejčo sem že prej pozabila. Mam jaz včasih občutek, da morš ti kar vedet, da jaz nate mislim. user posted image  Čestitke za folikelčke in prav imaš, ne se dat reškovemu optimizmu. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.2.2008 20:26:20   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo
Žirafica - UZ
Arneja - UZ
Konina - kri + UZ
Zarja1 - kri
Sreda, 27.02.
Banga - ET
Reni70 - ET
Špelka12 - punkcija
Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE
Ponedeljek,  25.02.
dobrovoljčica - UZ

Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image
mismis  - user posted image  

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki,
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš)
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija,
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka naj se aprila res začne
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.2.2008 20:27:53   
gold fish
daisye- sem mi je zdelo nekam hitro....

Gloria - jaz sem OK, malo sem že firbčna za petek, pa saj to je normalno......, me pa tako kot tebe tudi na čase nekaj zaboli tam spodaj..... pa moj komentira, da to je sigurno zato, ker mi maternica raste.....user posted image
Meni se zdi, da se mi vidi, ker imam trebuh tak nekam napihnjen...pa nekaterih hlač ne morem več zapreti....

Sedaj čakam odločbo komisije, da vidim kaj bodo lepega napisali......, drugače pa uživam na sončku in kaj malega delam okrog hiše ... danes sem presajla rože....ta teden pa se bo začela velika akcija - pridejo delati izkop in polagati tlakovce...če bo le vreme služilo.... smo že par krat imeli zmenjeno, pa smo zaradi dežja oz. slabega vremena morali prestaviti...je pa kar velika površina cca 250-300 m2.....

Se še kaj javim.

Pozdrav.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.2.2008 20:33:45   
mismis
Dober večer vsem skupaj...

Sulfinija, čestitke za prestano operacijo. user posted image user posted image
Gita12, user posted image user posted image za user posted image user posted image

a mogoče katera ve, kako je Mihi78 danes opravila, mislim, da je ona tudi danes imela ET.

Pikovit, ja res si jih zaslužiš po nagi riti, jutri ko grem po dveh tednih v službo, hočem najprej tvojo dobro novico prebrat, pa ne ne First Sign ali pa Baby Check, samo CB je pravi

Daisy, long time no read. Lepo, da si nas prišla malo pogledat

Arneja, tebe je pa vedno fajn brat

Banga, držim pesti, da bo krvavitev prenehala do srede user posted image user posted image

Če sem katero spustila, naj mi oprosti, resnično ni bilo namerno...Vsem pa želim še lep  ostanek te nedelje...

Mene in mojega user posted image je moj user posted image danes peljal na Krvavec na sprehod. Moj user posted image je prav užival na snegu, toliko enga skakanja in valanja pa že dolgo ne. Sedaj pa revež umrt  user posted image v garaži.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.2.2008 20:39:41   
gloria
Mismis ti si pa res vstrajna za seznam...hvala za popravek...ful je lep seznam, lepo da ga rihtaš ker po moje je z tem kr en deluser posted image
Ribica me se poznamo iz prvega postopka smo imele vse na isti dan,pol sem pa zvedla da je bliz mene doma gin.je pa imela v mojem koncu.Njej je ratalo v prvo in res sem vesela za njo.Komuniciramo prek mejlov.Jaz tud mislim da je to špikanje ker se maternica širi.Danes sem tud komunicirala z eno punco ko smo imele et na isti dan pa jo tud špika.Pol ni to nič narobe...komi čakam pregled da vidim kaj bo...ti pa že v petek.Gdaj ga pa imaš?
Grem še mal gledat pa pridem čez čas naokol....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.2.2008 20:44:13   
arneja
Špelka, boš kaj vzela pred punkcijo? Že danes so 20 veliki, potem bodo v torek že 24 user posted image ?

Gloria, kako dobro se to bere: NAS, nosečke user posted image . Komaj čakam, da bom tudi jaz lahko kaj takšnega napisala user posted image . Na NS boste pa lahko že spol izvedeli, če bo dete pravilno nameščeno user posted image .

Pikovitek, me te kar ne spustimo v drugi krog, hočemo, da ostaneš v tem user posted image . Pa Prometrium kar pridno papcaj naprej, prav user posted image ?

Sulfinija, je res malo mimo, da te niso prej dali na laparaskopijo user posted image . No, ampak zdaj si lepo poštimana, pa držim pesti, da vama čimprej uspe kar po domače do otročička priti user posted image . Pa kar sama si bila v sobi? Ko sem bila jaz tam, nas je bila polna soba. A ni več takšne gužve? Tista hrana tam si pa res ne zasluži imena hrana, še dobro, da imajo spodaj sendviče. Jaz raje umrem od lakote kot da bi tisto jedla. Fuj.

Kajsica, jutri pa res ponori na GK. Pismo, če mene vprašaš, bi jih lahko celo tožila. Tomaževič je pa res rep med noge stisnil, ker je videl, da so oni nekaj zamuštrali user posted image . Zdaj se ti je pa res zgodilo že toliko hudih stvari, da od zdaj naprej mora iti pa vse le še lepo user posted image . Hvala ti za pestke, ampak zdaj jih bomo raje zate držale, prav user posted image ? Kajsica, tudi če dragi odide, imate še vedno varianto plavalčke zamrzniti in vseeno iti v postopek.

Gugu, koliko si pa ti kaj pridelala celic v posameznem postopku? In kakšno terapijo si imela?

Abra, za Reševo bolnico Franja pa še nisem slišala, sem se prav fino narežala zdajle user posted image . Ajajaj, že vidim, kako me bo spet strah pred punkcijo user posted image . Koliko dobro mi gre, bom pa jutri videla. Ampak bolje kot zadnjič je sigurno user posted image . Vidva sta pa kar na obali uživala user posted image ? Pa na jastoga, mmm user posted image .

Mijavček, revčica, tebe tudi hiperstimulacija daje? Hvala za lepe želje user posted image . Upam, da tudi ti čimprej k sebi prideš. In joške do Koroške so precej dober znakec, pa še tvoj je verjetno navdušen user posted image . Jaz sem mu jih v prejšnjem postopku tako obljubljala, potem pa ni bilo nič z njimi user posted image .

M. Rudovič, prijetno špikanje ti želim user posted image . Ti je dozo z dveh na tri enote povečal, ne?

Gita, ti pa kar v miru lignje pojej, ko bosta kar dve bebici naenrat dobila, jih boš lahko le še na hitro v usta zbasala user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.2.2008 20:56:25   
arneja
Čarna, ti pa dva pingvinčka greješ, ne user posted image ? Lepo te je prebrati user posted image .

Pika, kdaj pa ti zamrznjenčka dobiš user posted image ?

Banga, upam, da ne krvaviš več. In že ET, uau user posted image ? POtem bo pa pasja mrcina ljubusumna, ko bo konkurenta dobila user posted image . Hormončki pa verjetno res k jokanju pripomorejo user posted image . Pa saj je fino vso to napetost ven dati, ne? Meni prav paše se kdaj zjokati.

Dejzika, kako fino te je prebrati. Koliko smeha si nam ti res pričarala, je prav pasalo user posted image . Ste že dali čez kakšne preiskave? In že druga M prihaja? Pri tretji pa tako lahko spet začneš, ne?

Gloria, tudi me vse bomo povile svoje štručke user posted image . Čestitke tvoji prijateljici za deklico user posted image .

Ribica, koliko viden je že kaj tvoj trebušček user posted image ? Tale sonček je pa res nor in ga je res treba izkoristiti. 

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.2.2008 21:00:02   
gloria
Arneja boš vidla da boš tud ti kmal to napisala...jaz res čist vsaki to želim...tuki punce so mi bolj pri srcu ko pa tiste na forumu nosečnost.Čekiram ga, oglašala se pa še nisem,ker sem bolj tuki navezana...mam občutek da se me tuki bolj zastopmo,navijamo za vsako...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.2.2008 21:00:25   
zarja1
Arneja nima pojma, sam na monitorju sem gledala ko je meril njihovo velikost pa je meril črne kroglice. Iz tega sem sklepala, da so črne barve ravno folikli.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.2.2008 21:02:28   
arneja
Ribica, upam, da se tudi meni tole zgodnje vstajanje tokrat obrestuje user posted image .

Dejzi, veš, da vem, da name misliš user posted image . Pa Reškov optimizem user posted image  me tokrat ne bo zlomil user posted image . Prejšnič me malo je, ampak na izkušnjah se učimo, ne?

Mismis, kdaj bodo rezultati izpita user posted image ? Haha, kuža se je pa čisto izmučil?

Zdaj grem pa še jaz spat. Zdaj, ko sem na injekcijah, že kmalu po deveti mrknem, moj kar gleda user posted image . Dobro spite user posted image . Sem danes malo več napisala, ker me jutri spet dolgo ne bo gor. Posla za sto osla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.2.2008 21:12:26   
blanč
Deizy kak bi me šele tepla, če bi jaz bila tole a???user posted image

Ne saj sem mogoče res malo neumo napisala no. Seveda bom še poskušala, ja seveda bom noooooooo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.2.2008 21:14:59   
gold fish
Arneja - men se zdi, da ta moja hiperstimulacija...še kar nekaj mene gnjavi...ker imam včasih tako napet trebuh .....podobno izgleda kot od sayuri...mi je čudno, ker se mi že pod prsi začne..no ne še čisto... al pa je to res, da tega user posted image  nosim čisto od spredaj..... Prvega pikeca sem nosila v križu, pa se dolgo sploh ni videlo, kljub temu, da sem bila ful suhica.....  
Ma mogoče bo pa buši pol manj # narastel#user posted image ...mi je pa čudno, ker po kilah imam pa mogoče 1 zraven....

Gloria - midve z April tudi od poletnega postopka po mailu kontaktirava..... je pa res imela srečo, da je ratalo v prvo in da ima že v naročju svojo pikico........   Midve bova morali še malo počakati.....pol bodo pa za naju pisali....user posted image  al pa ena za drugo....user posted image   Aja, si videla slikice od Lune? Ni cukrček?

UZ imam ob 13 uri, pol moram še zrihtati darilo za zvečer (če ne bom prej uspela), ob 18 uri pa je tako zabava ob 70letnici......
Če bom uspela se bom javila po UZ, če ne pa v soboto.....  Po moje bom kar v petek poročala..... pa malo me že firbec mantra ali se bo videl spol..... prvič nisem nič vprašala...zdaj me pa kar nekaj firbca......sicer mi je vseeno, samo da bo OK, ampak tak malo pa bi že bilo fajn vedet......
Grem jutri malo v H&M pogledat, če imajo kaj pametnega za oblečt za nas user posted image ......., pol pa po bolniški list ......

Žirafca - tisti link, ko si mi zadnjič poslala za karikature...koliko okvirno je cena za eno karikaturo (cca)... da si sploh znam predstavljat......   Bom rabila poleti za eno 60 letnico.....

Pozdrav.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.2.2008 21:16:50   
gold fish
Gloria - jaz pa nosečniškega foruma sploh ne gledam....kar tu gor se držim....... user posted image   Razen, ko vem, da gre katera #naša# rodit grem tja pogledat, kako daleč je že.... to pa je tudi vse....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.2.2008 21:18:51   
gold fish
blanč - ti ga serješuser posted image ...zadnjič s tisto tvojo zimsko frizuro...zdaj s tem...boga pikovit že tak komaj zdrži, pol še pa ti take slike gor limašuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.2.2008 21:19:25   
gold fish
gloria - kuku

Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.2.2008 21:31:23   
gloria
Ribica mal skačem iz dnevne k računalniku...moj bo že popiuser posted image  od premikanjauser posted image ...jaz bom tud vprašala za spol če se bo vidlo...ti obavezno v petek poročaj ker me bo razneslo od radovednosti.Jaz sem pa petek na soboto sama, moj gre v Nemčijo, pa bom po šihtu šla mal z kolegico na drink pol pa pred računalnik.Ta teden sem popoldne tak da bom zjutraj prisotna.Jaz tud določene hlače komi zapnem...mogoče je to dober znakec da se počasi širimuser posted image .
Blanč zdej sem se pa nasmejala bo onemoglosti...ti si pa res faca kje ih najdeš

Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.2.2008 21:49:34   
gold fish
Gloria - ..... pa to je danes neka telepatija....  grem sedaj maile prečekirat...in veš kdo se mi je javiluser posted image ... prijateljica o kateri si danes pišema tu goruser posted image .... če se bi zmenile, ko se ne bi potrofle.....

Moj pa je bil včeraj v Nemčiji....... se je od Munchna do Salzburga vozil v 40 km koloni,ker so šli NL na dopust/počitnice.... je rekel, da je mislil, da je na Nizozemskem, ne pa v Nemčiji... pa še ful nekaj ceste delajo na tej relaciji....

Če ne bo šlo drugače si bova zamenjeli gsm št., da ne boš firbcala......user posted image    (sicer bi si jih že lahko prej)

Jaz pa kar tu gor visim, gleda moj Apokalipto....meni pa ni , pa rajši tu gor visim....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.2.2008 22:01:50   
gloria
Ribica to je pa res dobra ideja o tel.št.Take gužve da so v Nemčiji...za znoret.Mene pa moja sestra nagovarja da naj grem že ta teden na uz...še bolj je nestrpna kot jaz.Sam kaj me ne bo nagovorila...v začetku sem res govorila da bom šla prej na uz zdej bom pa kr strpno čakala pa kaj bo bo.Jaz pa na čveku čekiram september 08 oziroma probam se mal najdit med njima,še posebi če me kaj matra hiter grem pogledat če še katero kaj podobniga.Drug teden mam plan mal zapravljat(dober da bo drug mesec že plača,ta mesec je bolj slab ko sem bila doma pa še to stanovanje je prineslo neplanirane dodatne troške)kaj čmo bomo pa na svojem.Gdaj dobiš odgovor od komisije za bolniško,vem da ta teden sam kateri dan pričakuješ?Ta teden delam po 6 ur tak da upam da bo teden hiter minil...pa veš kaj komi čakam petekuser posted image user posted image user posted image .Ta torek ma tud Dejansenka ns sam nevem zakaj se nič ne javlja.Mam njeno št.pa jo juter pokličem...sem firbčna a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.2.2008 22:12:47   
gold fish
Gloria - jaz sem tudi mislila, da bo ta mesec katastrofa od plače....pa smo dobili poračun..za zadnje 3lanske mesece, ko sem še delala, pa sem dobila isto kot da bi hodila v službo.... ni bilo panike....jaz sem pa ta teden bila že 2x v Avstriji, pa tam zapravljala, pa jutri grem spet......  Bi pa naj naslednji mesec ali pol aprila dobila tisto kao solidarno pomoč iz firme....ko si več kot 3 mesece neprekinjeno doma na bolniški....... dosti jih to ne ve, pa jih delodajalci #napuser posted image # in jim sploh ne izplačajo......in si ta denar obdržijo...

Pa veš, da jaz še daj nisem čisto ziher za te tedne...... zadnjič je pf napisala po ns, da je 11t pa nekaj, me smo pa pol vse več kot ona pa smo 14 dni za njouser posted image ...sicer pa petek ni več daleč.....

A veš, da še zdaj nimam darila za petek? Se nekaj menimo, da bi dali kar denar...tu pa je spet problem ...koliko..... za nekoga, ko ga vidiš 2x na leto in nimaš z njim stikov....... Smo se nekaj menili za 50€, pa pol prišli do zaključka da max30€... ker za tako cifro že dobiš kako darilo.... nimam pojmauser posted image .....
Če bi bil to kdo od domačih ni problem, tako pa si misliš brezveze.... bom še malo tuhtaliuser posted image ....

Zdaj bom počasi šla...če boš kaj pisala...bom še kake 10min gor, pol grem pa še malo  čitat knjigo....

Pozdrav

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.2.2008 22:16:22   
blanč
Ribicaaaaa, takole bi pa naši zgledal, če bi se morali špikat namesto nas!!!
ha ha hauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.2.2008 22:17:53   
blanč
Jaz pa nikakor ne morem spat, grem zdej še mal na playtoy briškolo igrat.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.2.2008 22:22:02   
blanč
No z mojim bi blo verjetno takoleuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.2.2008 22:24:06   
gloria
Ribica jaz tud nisem sigurna v te tedne,res pa je da zdej točno izvemo...ja ta darila so res teška za odločit,še za svojga kaj šele za takiga ko ga mal vidiš.Lepo beri knjigo,jaz bom tud šla zdej v pojstlo.Juter bom zjutraj prišla na ogled.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.