|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
22.2.2008 22:53:51   
gloria
Anime in Cati  čestitke za user posted image
Kajsica  user posted image user posted image user posted image
Anja  user posted image user posted image user posted image
Banga user posted image user posted image user posted image  za 3 celice
Ribica a kje si pa ti bila tisti dan ko sem jaz bila gor hauser posted image ...praviš da se ti že pozna...jaz še ne vidim nič(ker je že po naravi bolj okrogel)vem pa da sem napeta...jaz sem tud ta teden imela bolj bolečine dol...dale so mi mal straha danes mi je pa dober pa sem boljše volje.Ti maš že ta teden ns...komi čakaš a ne?Jaz tud komi čakam uz 4.3.sem si že dopust vzela za ta danuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.2.2008 22:55:30   
mismis
Ja vem, sej zato sem jo napisala, ampak jaz sem doma, naš že veselo smrči in jaz ga sama pijem, torej ni možnosti, da pride do konfliktov, torej je responsibly

a sapi pa še nič ne napiše???

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.2.2008 22:59:52   
pikovit
Ne Sapi naju očitno ne mara,zato se je pa Gloria opogumilauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.2.2008 23:02:09   
mismis
jeh,jeh Gloria lepo da si prekinila dvogovor naju s Pikovit. Da ne bodo ljudje govoril, da sva midve okupirale RR

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.2.2008 23:07:36   
pikovit
Bejbe zdej grem pa počas na kavč in pred tv.Sem že prav utrujna in vse dol boli.Se beremo jutri če me ponoči kaj preseneti.

Lahko noč in kaj lepega sanjajte.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.2.2008 23:08:52   
mismis
Pikovit nočka

pa lepe in sex-i sanje brez grdih presenečenj

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.2.2008 23:09:21 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.2.2008 23:11:14   
pikovit
Mimis a misliš takšnih user posted image

Nočka

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.2.2008 23:12:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Nočka

ja, ja takih, še malo pa bom jest na tem, še kake 3 dni. JUPI

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.2.2008 23:13:26   
pikovit
Sem mogla še tega gor prlimat,ker mi je tolk gud user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.2.2008 23:14:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Nočka

Blagor tebi.

Zdej pa res lahko noč

ja, ja takih, še malo pa bom jest na tem, še kake 3 dni. JUPI

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.2.2008 7:36:53   
arneja
Bambine,

ponižno javljam, da je bilo včeraj vse ok, sem bila le leteča cel dan, pa sem zvečer samo še padla v posteljo.

Torej: vstala včeraj spet ob 5-h user posted image  in se res počutim kot kakšen zombi, ko se ob pol 6-h do avta spravljam user posted image . Se mi zdi, kot da bi sanjala, in da se vse skupaj sploh ne dogaja res. No, sem prišla do Reša (aja, sem pozabila tisto mapco z listom gor in sem se vrnila, ker sem se bala, da bi slišala kakšno sočno od njega - no, potem mape seveda ni potreboval, če je pa ne bi imela s s sabo, grem pa stavit, da bi sigurno jo) že 15 do 6-h in je bilo že kar nekaj ljudi v čakalnici, tako da sem prišla na vrsto šele ob 6.15. Sta šla dva pred mano ven, jaz v njegovo ordinacijo, on je šel neke papirje iskat, vrata pustil odprta in me poklical po priimku (memory pa ima tale naš striček), da naj kar na mizo zlezem. In potem sem jaz z nago rito od tistega stolčka šibnila na mizo in samo molila, da tisti parček ne bo v ordinacijo pogledal, ali še huje, kdo iz čakalnice user posted image . Mislim, zdaj moram že skoraj stripitizirat tam pri Rešu user posted image . Se prav spomnim, ko je Sayuri enkrat pisala, da ji je rekel, naj kar na stol zleze, in da je bilo odprto tisto malo okno, in da je skoraj zmrznila. Sem bila včeraj samo hvaležna, da je bilo vsaj okno zaprto user posted image .

V glavnem, na desni strani štirje lepi foliklčki, veliki 10,4 mm, na levi pa dva, eden velik 10,6, drugi pa krompirjast user posted image . Je rekel Reš, da iz ta krompirjastega ne bo verjetno nič, ker je nepravilne oblike, moja mami pa pravi, da bom mogoče ravno zaradi tega imela krompir user posted image .

Sem mu pa takoj, ko sem prišla notri (ko je bil on še v sprejemni pisarni), dala na mizo ta stare, uporabljene injekcije. In mu rečem s stola, da sem bila zadnjič na ET-ju preveč zmedena, da bi injekcije vrnila, pa on meni, da sem res zmedena user posted image . Sem rekla, kaj sem zmedena, šokirana sem bila, ker ni bilo nobenega zarodka za vstavit. No, in potem je on končno počustvoval z mano, da to je pa res grozna izkušnja, da se potem tudi za naprej človek boji, kaj če ne bo v redu. In jaz potem njemu, pa saj imam več foliklov, očitno mi Gonal bolj ustreza in on meni, no, nič šteti, bomo videli, koliko bo celic notri. Ampak zdaj jaz našega strička že poznam, mu ne bo več uspelo prestrašiti me. Sem rekla, da so tudi dovolj veliki za ta dan (pri prejšnjem postopku so bili revčki le 8 mm) in da je imela kolegica 12 velike, pa ji je rekel, da je to super. Pa on, da se ne morem nič z drugimi primerjati, da je vsak posameznik drugačen. Sem rekla, vem, ja, in si mislila, nič mi ne boš več strahu v kosti pognal user posted image . Saj vem, da nas hoče na realna tla postaviti, ampak jaz sem bila včeraj čisto zadovoljna z rezultatom. Ampak, a je že katera imela kdaj "krompirjast" folikl user posted image ?

No, potem se spraviva do mizice, me špikne, potem mi pa da za danes še tisto, kar je ostalo v peresniku, za drug dan pa 3 Gonale v prašku po 75 enot. In mi spet kaže, kako se pa to zmeša, jaz pa kar malo tečno, pa kaj mi zdaj spet v eni drugi obliki dajete user posted image ? Pa me on pogleda s tistimi svojimi očkami skozi očala (kateri so že lepe user posted image ?) in reče, ja, če nimam drugega. V glavnem, se je kar dogajalo včeraj, jaz sem šla čisto zadovoljna iz ordinacije. In tudi čisto sproščena sem bila, prav nič me ni bilo strah pred UZ. Če se zadnjič spomnim, kako nervozna sem bila ... joj, joj, joj. In tudi uspelo mi je prejle tiste praške namešati, tako da sem sploh dobre volje user posted image

Uf, sem naklofala, kaj user posted image ? Pa še nekaj imam za napisati. Ampak bom v drugem postu.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.2.2008 7:53:07   
arneja
Dopoldan sem pa še mami peljala  v staro porodnišnico, ker ji je tudi ginekologinja kao neke izrastke videla. In sem podoživela svojo laparaskopijo in UZ pred njo. Se prav spomnim zagrenjene ženske iz sprejemne (pismo, mi grejo ene sestre na jetra, potem kar  malo glasno vedno pokomentiram, da kako eni z muko opravljajo svoje delo, pa kar naenkrat prijaznejša postane user posted image ) in tiste, ki je na UZ-ju. Ta zadnja je pa res prijazna, kapo dol pred njo user posted image . In tistih kabinc, kjer sem se počutila kot konj v ogradi, ki ga bodo spustili na dirkališče user posted image . Pa vem, da me je full motilo, da sem slišala vse, kar so govorili moji predhodnici, ker je to pomeni, da bo tista za mano tudi vse slišala, kaj meni zdravnik govori. Ne vem, no, meni so to takšne zasebne zadeve in glede na siceršnje varovanje osebnih podatkov, ne vem, meni je mimo.

No, sva kar nekaj časa čakali z mami, tako da so mene čisto spomini preplavili. Kkao je ginekologinja videla neko cistico, ki je Tomaževič ni. Ampak ker že toliko časa nismo zanosili, me je vseeno dal na laparaskopijo. In kako sem klicarila tisto številko dolgo časa, da sem se naročila. In kako me je moj zjutraj odložil pred to staro porodnišnico, kako smo s puncami čvekale, kako so nam EKG naredili, kako smo šle še na kavo, kako sem na WC letala po tisti tabletki, kako sem se na intenzivni zbudila, kako je bolel tisti Ketonal, ki mi ga je sestra sredi noči zapičila v rito, kako sem se komaj na WC privlekla in si ne upala lulati in kako sem potem kar nekaj dni sključeno hodila kot kakšna starka. In kako je potem Tomaževič na srečo rekel, da je vse ok. Aja, pa zdi se mi, kot da sem se med narkozo začela zbujati, ker sem imela prav v spominu, kako da me zebe.

In ko je mami dobila tisti list za UZ, sem gor brala Cetrotrid, Menopur, Gonal F - zadeve,  o katerih takrat na laparaskopiji nisem imela pojma, zdaj bi pa lahko vsaj magistrirala iz njih user posted image .

Zdaj pa šibam, me imate že zadosti, kaj user posted image ?

Kajsica, res reči, da imaš zamrznjenčke, grem stavit, da te bodo prej vzeli na operacijo.

Anja, glavo gor, jaz sem bila pri prvem postopku na istem kot ti sedaj, sem ostala brez ET, pa tokrat bolje kaže. In jaz tudi verjamem, da bo več zrelih celic, da se bodo lepo oplodile in tudi pravilno razvijale. Občutek je pa res grozljiv, meni se nič bolj groznega v življenju ni zgodilo. Si pa predstaljam,da je abrazija lahko še večji psihični udarec. Ampak začni brskati po netu, kaj vse lahko narediš za boljše celice, se boš zamotila, delati začela na spremembi, in bo takoj nekaj volje nazaj prišlo user posted image .

Pikovitek, jaz vem, da si ti naša nova nosečka user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.2.2008 7:58:23   
arneja
Aja, naslednji UZ imam v ponedeljek, kar je zame dober znak. Nazadnje so bili foliklčki tako mali, da me je šele čez pet dni naročil.

Bye, bye, se slišimo proti večeru user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.2.2008 8:18:07   
mbd0411
Pozdravljene!

Sem "prvič" tukaj,oz.vsak dan sem in berem vse kar napišete in skupaj zmodrujete,pišem pa res prvič. Moram povedat,da toliko napišete,da komaj sledim.Res lepo,da se lahko takole pogovarjamo in si delimo izkušnje.Res imate nekatere tega veliko in prav se mi smilite koliko let ali mesecev preteče med postopki...Jaz sicer nisem v nobenem postopku,sem pa lani februarja izvedela,da imam endometrioze (5 cm in 10 cm).Julija smo jih odstranili z laporo.... in sem imela čas 6 mesecev,da zanosim.
Nekaj punc "poznam" so tudi na drugem forumu,pa vidim da so več tu kot tamuser posted image user posted image Lara...Spelka...Zdaj sem tudi jaz malo pokukala sem,da vidim kako ste..
Lep vikend vsem.
Pri nas so se začele počitnice tako,da zjutraj ne bo treba v šolo vozit .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri vas so se pa končale?!

Se še oglasim,če lahko.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.2.2008 8:18:49   
Anonimen
Bambi75, dobrodošla si vedno na kavi user posted image .

Zarja, moje celice so bile velike od 20 do 24 in nisem imela hiperstimulacije. Imela sem gonal 150 enot. Kar mirno naj te ne prestrašijo. Med ultrazvokom so tud men našli neko cisto, pa kaj potem, ko sem imela pa punkcijo so jo preprosto posesali. user posted image

Blanč, nikoli ne reci nikoli.

Arneja, user posted image  si pa res veliko naklofala. user posted image  čestitam za uspešni UZ. user posted image  Teb se pa res veliko dogaja ko greš Reškotu. Ziher si njegova ljubljenka. user posted image

Pikovit, kaj dogaja?

Nimam tistih lepis figuric za prlimat, ker jih imam v službi. user posted image Tko, da danes moji posti so čist navadni.user posted image

(odgovor članu bambi75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.2.2008 8:21:57   
Anonimen
mbd0411, dobrodošla, sem te večkrat videla, da si na našem forumu, pisala pa res nisi. No, boš pa sedaj nadoknadila. user posted image  

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.2.2008 8:25:20   
Pija76
Ojla punce,
evo mene na kratko - delam!
Mismis veš da sem zahinavila včeraj za Pikovitek, ker mi delo ne da več dihat, jao jao, pa moram se pohvaliti da včeraj še piva pila nisem, prvič ta teden user posted image .
Bom kar dons nadoknadila verjetn user posted image user posted image .

Pikovit a je pr tebi vse pod kontrolo?

Arneja lepo ti napreduješ, naj se srečno konča!

Lara, Dakec, Skuša, Dajamaja, Abra, Daisy kako ste? Lep vikend vam želim!

Žal mi je za vse, ki vam ni uspelo, nosečkam čestitam in držim pesti za nadaljnih 9 mesecev, trepetalkam da res ugledate user posted image user posted image  in ++++++, špikarcam pa mirne roke. Novinke DOBRODOŠLE!

Kikaa mislim nate!

Šibam delat, da grem kmal domov user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 23.2.2008 8:26:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.2.2008 8:26:07   
mbd0411

Dakec,vsak dan vsaj 2x.Res se razpišete,da komaj preberem.Drugače pa sem na e zmagovalkah.Saj po svoje smo res zmagovalke vse.Sem delala test 13.2. in je user posted image .Zdaj še čakam na G 11.3. Šele takrat bom verjela....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.2.2008 8:28:46   
Pija76

Predvidevam da je polna Heinikenauser posted image

Pikovit a si ti to mene mislila user posted image ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.2.2008 8:30:23   
kajsica
Dobro jutro vsem!

pa da vam povem svoj del štorije do konca. Včeraj potem šla še k Tomaževiču po napotnice in on meni še vedno ni hotel razložiti izvida.

Je rekel da je tam tako paberkovanje in prerokovanje, da bi se ga on ustrašil če me ne bi poznal, da je pa sluznica čisto lepa, da bi lahko kamot pingvinčke dobila. Očitno naj bi bilo neki s sluznico narobe, ker mene je najbolj strah genov, pa je rekel da ni nič kaj v vezi s tem!!

Ja kar se pa datuma tiče, sem jima pojokala in potarnala tam v ambulanti za naročanje, ker prvotno ne bi prišla prej na vrsto kot šele konec maja ali junija.

Dajamaja, prosim te za nasvet. Koga si to klicala da si tako hitro dobila da tum za operacijo, kje si se naročila. Ker Vogler je prav tako zaseden kot Tomaževič!!!! Prosim pomagaj mi z nasvetom, ker grem v ponedeljek še enkrat tja in če bi mi kaj uspelo? Lahko tudi na zs

Sulfinjia, kot prvo upam, da si doma in da sama operacija ni predstavljala kakšnih pretiranih težav. Želim ti čimprejšnje okrevanje! Bi 'pa zate imela podobno vprašanje kot za Dajomajo. Kako ti je uspelo tako hitro si urediti datum operacije, ker jaz bi jo morala imeti šele čez 2 meseca? kam si to klicala, s kom govorila... Prosim prosim pomagaj mi!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.2.2008 9:14:18   
pikovit
Arnejči matr si se razpisala.No vidiš da se je vse lepo začelo odvijatuser posted image Še tako naprej.
Ja Pija a ti si spet v službiuser posted image .Pa sej to ni res.Pa dečva dej malo izpreži,saj te bo še kap.
Mbd0411 najprej dobrodošla pri nas in držimo pesti,da pri G. izkaže kot se mora.user posted image user posted image user posted image
Dakec ti frajla ti,kako si kaj ?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.2.2008 9:21:28   
pikovit
Kajsica ti moram nekaj povedat.Meni so na GK po 5 letih našli kokr neko pregrado in to čisto slučajno.Jst sem čist ven padla,da kako teh zadev že prej ne vidijo.Za nameček sem šla pol leta prej k Tomaževiču samoplačniško,ki ima ordinacijo v centru in me 100% pogledal in rekel,da sem ok.No ja čez pol leta pa takole.Sem šla na diagnostično histeroskopijo in mi našli pregrado ki bi bila le kozmetični popravek.Tako sem bila 3 mesece na kontracepciji.Nakar sem začela malo prebirati o teh zadevah in se odločila da grem po drugo mnenje.Šla sem k Rešu.On je pa čist ven padu in rekel kaj se to dogaja v Lj.,da je tak porast pregrad in da če so res nori?

Pojdi še po drugo mnenje in ne zapravljaj preveč dragocenega časa.
Upam,da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.2.2008 12:23:40   
pikovit
Kaj je zdej punce.Kje ste danes?Ste zunaj al počivate?Pr meni še vedno nič.Nobenih znakov,razen špikanja v spodnjem delu trebuha.Kaj vem kaj vse to pomeni.

A ste slišale,da je Janša umrl.Po neuradnih inf. je baje umrl že v začetku tedna.Bog naj mu da večni pokoj.Škoda.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.2.2008 12:37:13   
mbd0411
Pikovit!!!!
Ne Janša,dr.Dernovšek

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.2.2008 13:45:32   
gugu
živjo ! Pikovit kako pa se kaj počutiš po 11 dneh po et? Jaz sem 5 dan po et in moram rečt, da se kar dobro počutim le da me vsake toliko špikne v jajčnikih in, da me po malem boli križ! Res pa je, da sem imela včeraj malo povišano temperaturo user posted image , ki pa nevem kaj  pomeni? Danes pa je temperatura padla na 36,8. Iz srca ti želim, da ti je uspelo in da končno dočakaš user posted image , sicer pa ne dvomim v to, da ti nebi saj 11 dan ni kar tako- ha ha ha user posted image upam, da ga dočakam tudi sama!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?