lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Lara, Dr. Beer piše tudi o endometriozi. Jaz to temo preskakujem, ker nimam teh problemov. Če ti zdaj slučajno ne rata, bom še to naštudirala. Mislim pa, da mi ne bo treba! V božja ušesa, Abra...veliko sem sama že o E prebrala, a ni nikjer nič dognano ali preverjeno. Sama nekakšna teoretična dognanja in nič o tem, zakaj se pojavi, kako jo omejit ali preprečit v smislu preučevanja obolelih. Nič. Nikjer. V italiji imajo združenje za endometriozo s spletno stranjo in vsemi strokovnjaki...pa nič pametnega še nisem našla. Veš celo življenje delam na tem, da bom zdrava. Se trudim, odpovedujem, matram, sem dosledna, hočem bit ozaveščena, izbiram kvalitetno hrano itd itd...brez veze, določenih zapisov v genih ne moreš spreminajt, verjamem pa, da sem kakšnega omilila. Toliko meni v tolažbo. Mogoče boš kdaj res preletela tudi to poglavje...hvala. Jem pa jaz drugače zelo zdravo, skoraj nič slabih OH, sam klinc, ko kake torte priletijo in se jim pol ne morem upret Zdaj sem še vsa zagreta, upam, da bo šlo. Seveda bo šlo, če si že zdej tako pridna, da teh reči ne ješ ....sej jih ni veliko za zgubit, a ne? Miške, grem ninat...mi bo lepše ležečki , lahko nočko!