|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
8.2.2008 15:50:05   
lejla007
Lara moja... Sem ti že v zs napisala, pa še tukaj - mislim nate in drži se!

Sonček75 - tebi pa čestitam, da si nosečkica!

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.2.2008 16:07:58   
gold fish
Lara - user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    ..... drži se in pogumno naprej.....

Ostani optimistka, kakršna si bila......

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.2.2008 16:21:12   
pikovit
O Lara user posted image user posted image  kaj naj rečem.Drži se punca in zopet v nove boje.Res mi je žal.

No tako včerajšnji žur je bil dokaj naporen ampak smo sfolgali.Sem prišla že ob 3h domov.Saj veste da se to ne spodobi za bodočo mati.Jee wright.Sem bila pa pridna in sem bila danes že na Rožniku in spravila vsaj nekaj včerajšnje nesnage iz sebe.Pridna a ne?

Pija ti pa lepo uživaj na dilcah in v hribih.
Abra lep dan.Ti si res naš dr.knjižnji mol.
Dejzi se nič ne oglasi?
Mlinča kje si?
Sonček75 čestitke.
Lejla kdaj bo test?user posted image
Dakec se lahko kdaj zmeniva za kaki žuruser posted image
Mismis že kaki znaki?user posted image
Dajamaja kako kaj okrevanje?Sem videla da si tudi ti nabiraš kondiciji.Pridna!
Gloria kako kaj?

Vsem ostalim želim vse lepo in en velik,velik +

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.2.2008 16:22:12   
pikovit
Modra pošast živjouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.2.2008 16:48:38   
lara light
Punce, hvala.

Zdej pa lepo prosim, da zberete vse moči in se skupaj skoncentriramo na trepetalke, da jim uspe!
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.2.2008 17:43:57   
oktavija
Draga lara zelo mi je žal in hudo, da ti ni uspelo.....kaj naj ti rečem, drži se in poskusi bit čim bolj pozitivna da bo naslednjič 1000% uspelo!user posted image user posted image user posted image

Držin pesteke za vse terapevtke ki lakajo da naredijo testeke! pa malo user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.2.2008 17:51:54   
mismis
Pikovit
znaki te zanimajo, hja težko je karkoli rečt glede na to, da imam jaz naravni ciklus in sem brez kakršnekoli podpore.
Znaki pa sledeči, občasno rahlo špikanje in danes se mi je pojavil rjav izcedek, zelo malo ravno toliko, da mi je umazalo hlačke. Kar pa jest jemljem kot zelo dober znak, kajti tečka je še zelo daleč in je ne pričakujem šele 18.02. po najkrajšem ciklusu, v 1. postopku je prišla 11 dan, točno na 29. dan kot imam dolg cikel.
je pa danes 6 dan od ovulacije, tako da je lahko tudi vgnezditvena. Sem full optimist, a neuser posted image

Upam samo, da ne bom potem razočarana user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.2.2008 19:14:32   
Mijavček
Lara, zs imaš user posted image

Vidim, da niste preveč zgovorne danes, smo vse žalostne z laro zgleda,...,

Raport z UZ-ja;

moji jajčniki so res bolj lene sorte, tako, da imam še en dan terapijo (3 amp. Menopur + Suprefact), danes je že 12. dan Menopurja in 29. dan Suprefacta,... se pravi 41 lukenj v trebuhu user posted image . Folikelčkov je ene 8, 9, vsi pa so okoli 19 (eden je 20).

Tako, da jutri spet nesem jajčka pokazat,..., so čisto po mamici, so radi v središču pozornosti zgleda user posted image .

Pikovit, kako kaj, kej živčki delajo pred punkcijo?  Meni že danes, čeprav bom imela šele v pon. verjetno.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.2.2008 19:24:14   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Lara, zs imaš user posted image
Nič ne vidimuser posted image  pošlji še 1x pls!
Vidim, da niste preveč zgovorne danes, smo vse žalostne z laro zgleda,...,
Bog ne daj, da bi bilo res...alo hitro pisat vesele posteuser posted image

Tako, da jutri spet nesem jajčka pokazat,..., so čisto po mamici, so radi v središču pozornosti zgleda user posted image .
Čisto v redu je taka situacijauser posted image , kar korajžno!

Pikovit, kako kaj, kej živčki delajo pred punkcijo?  Meni že danes, čeprav bom imela šele v pon. verjetno.
Pikovit dobro opraviuser posted image  hitro, neboleče, učinkovitouser posted image

Mismis,user posted image tudi ti si trepetalkauser posted image  vse dobro želim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.2.2008 19:27:45   
bambi75
Lara user posted image

Mismis seveda  je bila ta krvavitev dober znak ker je vgnezditvena.

Mijavček kako slabo če se jih pa toliko vidi in pa vsi enake velikosti. Gotovo se jih še kaj skriva.

Pikovit dobro opravi jutri na punkciji.

Jaz pa sem pravkar pojedla prvo tabletko Femodena. Sedaj pa jih moram zobati en mesec in pol.user posted image  . Ampak res mi ne odgovarjajo, mi je slabo po njih.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.2.2008 20:34:15   
pikovit
se javljam pred jutrišnjim dnem.Za enkrat so živčki ok.se ne bojim toliko,ker vem,da ni veliko celic in ne bo toliko bolelo.Sicer pa imam za back up ketonal inekcijo,ki si jo bom verjetno jutri zjutraj dala.
Punce moje imejte se lepo in vam jutri sporočim kaj bo iz te moje godle!

mismis ja to je to.vgnezditev

Lara user posted image
Bambi75 hvala ti
Mijavček brez panike.Do pon. je še dolgauser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.2.2008 20:57:04   
Abra
Lara, prav zaradi tebe sem prišla pogledat, kaj se je kaj danes dogajalo. user posted image user posted image user posted image Tko mi je žal, da je to tudi tebe doletelo, pa tko optimistično je zgledalo. Ni kaj, čimprej zbrat nove moči in potem v nov boj. Se bomo aprila skupaj spodbujale user posted image

Kajsica, jaz sem zdaj že 4 tedne po abraziji in to kar imam zdaj je menstruacija. Sem med tem bila pri G, ki mi je napovedala ovulacijo (folikel je bil že zelo velik) tko da sem prepričana, da je to to. Je prišla ene par dni prej kot navadno, kar pa ni nič nenavadnega.

Dajamaja, ste vse pospravli? Moj izlet je bil pa na koncu čistomičkeno kulturen user posted image no, danes se pol le nisva kopirali user posted image

Pikovit, danes je pa najbrž blo spet lepo na Rožniku, kaj? Ti kar izkoristi ta čas, ko boš mami ne boš mogla več žurat do jutra, vsaj neki časa ne user posted image Pa dobro opravi jutri!
Nisem tak molj, včasih rečem kar na žalost user posted image precej več časa preživim z računalnikom kot s knjigami user posted image

mismis, čist prav imaš, dobri znaki user posted image

Mijavček pa saj to je čisto lep pridelek user posted image Reš bi ti mogoče že danes dal stopko. user posted image Jutri definitivno pade!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.2.2008 21:08:52   
jadrnica
pozdrav vsem skupaj
toliko, da se javim.
sem v fazo psihičnega okrevanja in zbiranja moči za naprej...marca grem namreč v nov (drugi) postopek ICSI-ija.

Sem prebrala samo zadnjo stran in vidim LARA, da ti je težko pri srcu, zato ti pošiljam koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da bo lažje, čeprav vem, da je to težko preboleti. poizkušaj, da se :) bomo pa spet v nadaljevanju skupaj navijale.

vas moram mal za nazaj prebrat...da vidim, kaj se je kaj dogajalo.

Abra - ja jaz mam tu mrzle noge, pa že od otroštva kar v nogavicah spim user posted image user posted image user posted image pa se mi vsi smejijo. Mije pa zadrvanica rekla (osebna) da naj se čim več gibljem - proti mrzlim nogam - da spodbudim prekrvavitev v telesu (pa tud v maternici najbrz)

Sem pa sedaj malo psihično na dnu, ker sem očitno ugotovila,  da je pri meni težava z ugnezditvijo in obdržanjem zarodkov v telesu, kar pa nikakor ni dobro.

lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 913
8.2.2008 21:15:28   
Mijavček
Pikovit, držim pesti za jutri!

Abra, saj je meni tudi dr omenjala stopko danes oz. je razmišljala, al danes al jutri, pa sem jo sama še enkrat vprašala, če bo to uredu, ker v prvem postopku mi je Tomaževič dal stopko pri 19mm foliklih, pa so bile potem samo 4 celice pa še te nezrele, tako, da sploh nisem imela ET.    Zdaj je pa itak dolg postopek, kjer ni toilko možnosti, da folikli sami prehitro popokajo.
No pa sva se potem zmenile za jutri še en UZ, da bo za ziher.
Saj vem, da je kar nekaj celic, samo mi gre na živce, ker moram za ta pridelek jemat 2x tok teh injekcij kot ostale (v 2. postopku sem imela 4 ampule Gonala), kar definitivno ni dobro za organizem, ščitnico,...,  pol pa še za zamrznit ni nič user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 914
8.2.2008 21:27:38   
spelka12
lara pa sej ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri tebi pa res nisem pričakovala takega izida. Žal mi je punca. Maja pa takoj v nov boj.
Lejla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mijavček user posted image user posted image user posted image ziher je ziher user posted image .
Kot je rekla lara - trepetalke me smo z vami. Dejmo punce user posted image user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 915
8.2.2008 21:44:24   
mismis
Sam tolk se javljam, da zaželim Pikovit vso rečo ju3.

GO GIRL, GO GIRL, GO GO GOuser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.2.2008 7:57:50   
dajamaja
Kam smo dol zlezle.... Včeraj sem prišla domov, še nekaj malega doma postorila, nato pa zbita zaspala kar na kavču user posted image .
Pikovit, zdajle enkrat boš na vrsti, ti držim pesti!! 
Mijavček, na današnji UZ, da so jajčka lepo porastla.   
Upam, da bo danes popoldan spet sonce, ker se mi kar gabi spet nazaj v službo nadure delat user posted image
Marjetka, kej si? Si v hotel mama al se z depro daješ? Upam, da prvo, ker drugo nič ne pomaga. A bo kakšna čebelca za prilepit al bomo kak pir spile danes?  
Abra, a sta šla v kak muzej? Je bilo po TV, da so polni, ker niso pobirali vstopnine.
Pija, te je smučanje kej zdelalo!?
Jadrnica, a marca pa že naprej v boj - to bo hitro. Super!
Mismis, tale je ful pozitivna fleka.
Ostale trepetalke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.2.2008 8:10:35   
pf
Pikovit držim pesti zate. Vse dobro.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.2.2008 9:34:36   
sayuri
Lara, sem šele zdajle videla, da ni šlo user posted image . Glavo gor in pogumno naprej user posted image
sonček75 uuu, kakšna lepa novička user posted image . Čestitke in vse lepo user posted image
ZA sve ostale trepetalke držim pesti user posted image

Pozdravček

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.2.2008 9:35:41   
mihi78
Pozdravljene!
V četrtek sem imela prvi UZ, ki je na vsaki strani pokazal 7 majhnih pikicuser posted image . Dobila sem še Gonal, v petek, 15.2. pa imam spet UZ.
Želim vam lep vikend. Zgleda, da nam bo tudi vreme naklonjeno. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.2.2008 10:13:36   
pikovit
Evo mene od Reškota.Pridelali 7 celic in izčrpali 1dcl ciste.Se je Reš kar za glavo držal.Jasno so bile zopet opazke,med tem ko mi je punktiral cisto.Rekel je to je pa prava shujševalna kurauser posted image Bolelo je kot hudič  in še vedno boliuser posted image .Tudi dan mi danes ni ta prav za te zadeve.ET imam v torek 12.2

Se beremo kasneje.

Mihi lepo št. celicuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.2.2008 10:18:21   
mismis
Pikovit
yeh bravo user posted image sedem celic, no vidiš pa tako si jamrala, da  so samo 4. Bravo punca, kar tako naprej

Ko se javi še Mijavček bomo posodobili seznam, mimogrede a Anime se je že javila. Ali sem jest to kje spustila??
Kaj ni imela on včeraj ET?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.2.2008 10:29:27   
sonček75
mijavček  tudi jaz mislim da je bolje da folikli še malo zrasejo in potem stopka.
Upam,da so danes že dovolj veliki.Želim ti čimmanj bolečo punkcijo,saj vem kako težko jo prenašaš
Na koncu pa en velik +

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.2.2008 10:31:40   
sonček75
pikovit bravo za 7 celic user posted image  user posted image  user posted image
Želim ti da se vse oplodijo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.2.2008 11:02:09   
ANIME
Lara ... zelo mi je zal! Drži pesti, da bo naslednji postopek zadnji!!!!
Pikovit - bravo za celice!

Jaz sem imela cel včerajšnji dan zelo dirkalen. Na ET je bilo vse super. Povedali so nama, da se je od 6ih celic oplodilo 5. Dva so mi vstavili, 3-je gredo med pingvinčke, če bo vse po sreči.
Z mojim sva bila tako srečna, da sva se cel dan nekaj muzala in se zezala. Full mi je bil dober občutek, da je za enkrat vse OK. Test delam 22.02.
Domov sem prišla šele ob 17 uri (seveda po porciji lignjevuser posted image ) in sem šla spat za dve uri. Zvečer sva šla pa do enih kolegov.
Sem vprašala Reša, če ima kakšna navodila, pa je rekel da razen aspirina naj živim kot do sedaj. Sem ga vprašala, če moram kaj počivat - pa je rekel, da če bi to pomagalo, bi vsako posadili na voziček in jo odpeljali v bolnišnico in bi imela 9 mesecev dvignjene noge.

In ko sem se danes zjutraj zbudila pred mojim, sem še njega zbudila s stavkom: mi trije te pogrešamo. Tudi bujenja mi ni mogel zameriti. Rekel mi pa je, da že zdaj spim za 3 user posted image .

Toliko za enkrat od mene! Vsem en lep sončen pozdrav!!!
In držim pesti za vse, ki so še v postopku ali se zanj pripravljajo.

ZDAJ SEM PA TUDI JAZ MED TREPETALKAMI user posted image user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?