Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 15:22:07
|
|
|
|
spelka12
|
lara to ti pikica samo daje vedeti, da je prisotna. trepetalke za uspešne rezultate
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 15:32:18
|
|
|
|
oktavija
|
Dan deklata! Same lepe reči berem... Drugač pa sem vas prišla samo malo pokukat kaj se dogaja! Kikaa tudi jaz sem sladkosneda, ampak zdaj sem na dijeti in ti povem, da sem že četriti dan brez cukra in kar gre, v bistvu je vse v glavi... če se prepričaš, da ga ne potrebuješ pol ga dejansko tudi ne potrebuješ... Poskusi mojo metodo, prva dva dni je bilo za znoret (pa še kofi so dišali na vsakem koraku), ampak sem prebrodila krizo in zdaj je vse ok in nimam potrebe po sladkorju... Vsem lepe pozdravčke!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 15:33:11
|
|
|
|
lejla007
|
Lara moja... Za srečo rožico in eno veliko pikapoko!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 16:22:14
|
|
|
|
tejki
|
Dan punce! Moram vam povedat, da sem danes zelo vesela, ker sem dobila pošto da imava z še 3 zamrznenčke . Zdaj pa me nekaj zanima. Spodaj na listu se moreva z možem podpisati, podpisati se mora pa tudi ginekolog. Zdaj sem pa v dilemi ker ne vem kateri, ali je to dr. Reš ali moja osebna G? Za vsak odgovor vam bom zelo hvaležna. Lara upam, da bo s tabo vse uredu in da drug teden vse trepetalke zagledamo , takoj za nami pa še vse super punce tukaj na forumu. Moje počutje pa je uredu, sedaj se že dva dni potepam po sončku, ker prej sem res bolj ležala. Edini znak (če se mu lahko tako reče), ki kaj nakazuje so občutljive joškice . Punce lepo bodite in uživajte v lepem vremenu. Tejki
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 16:32:58
|
|
|
|
lara light
|
Hvala, zlate ste! Lejla, kako velika rožica in pokica samo zame? Hvala Tejki, si dobila pošto? Trije? Lepo. Jaz še nič, nobene pošte, to verjetno pomeni, da niso preživeli Če katera ve po kolikem času (sem pri Rešu), bi ji bila hvaležna za odgovor. Vsem en cmok!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 17:14:47
|
|
|
|
Goldy
|
Dajamaja - poseben recept za hujšanje? Kaj pa vem. Že med postopkom sem izgubila mislim, da ene 4 kg, če ne več. Zdej je pa tako, da jeva več zelenjave, meso sicer tudi, manj sladkarij - predvsem jaz, ukinila sva belo moko (čimbolj, ne čisto), krompir, sladkor, pijeva krvomočnico in plahtico in seveda telovadim - jaz, moj mož glih ne, sprehod ja, neka telovadba doma pa ne (pravi, da to ni zanj). In kilogrami so kar šli. Nimam pa zdaj skoraj nič za obleč, ampak res skoraj nič - hlače mislim.... Bom dobila pa novo garderobo. Tak, da sem kar malo ponosna nase s temi kilogrami, no seveda je krasno tudi to, da je moj mož tudi shujšal. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 18:32:56
|
|
|
|
tejki
|
Lara jaz sem dobila pošto po 6-ih dneh od ET. Od štirih so jih 3 zamrznili. Sem bila ful vesela, ker sem že mislila da ne bo nič.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 18:38:20
|
|
|
|
lara light
|
Hvala, Tejki.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 18:43:47
|
|
|
|
lejla007
|
Ojla! Bravo Tejki za tri pingvine! Jaz sem tudi danes dobila pošto, imava pa enega pingvinčka. Ampak tko al tko upam, da ga ne bova rabila Lara, kako si?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 18:44:52
|
|
|
|
Abra
|
Goldy super, da greš že v nov postopek. Pa čestitke za minus 8. Amelia, ti imaš že nuhalno. Veš, da bo vse uredu! Pikovit, že stopka Pa vidim, da imaš že novo zvezdico! Je bla kakšna spešl misel, kot je zadnjič Dejzi zahtevala od Lare Jaz grem pa na Rožnik raje takrat, ko je bolj toplo. Zdaj mi je ljubše po soncu hodit. Draga Lara, kugle nimam več ko sem bla v postopku, sem jo dala _rebeci_, ker mi je blo zase prehudo gledat Malo filinga mi je tudi brez nje ostalo in to mi daje kar dober občutek. na male izcedke se pa ne oziraj. Misli pozitivno, pa bo še vse ok. mismis lepo grej pingvinčka. Če je ta dost navihan, je eden več kot dovolj Anime, srečno jutri! kikaa, jaz sem tudi danes pojedla eno tortico. Pa tko sem že pridna z ostalo hrano in rekreacijo, pol mi pa prinese torto. Kako naj se ji uprem tejki za pingvinčke. Midva sva ta list podpisala v Postojni, ker sem imela ET 5. dan. Tega ne nosiš k svoji G. Vidva podpišeta, pa Reš. Danes je bil pa tkoo lep dan. Jaz se spet pridno rekreirala 50 min hitre hoje. Dajamaja, mi je tko pasalo, da nisem hotla izmenično 2 min počasi, pa dve hitro tko je, ko mora človek likat kavč en mesec, se mu skor strga, ko gre enkrat ven Če ne bi pol tiste torte pojedla, bi blo prav super. Mi je še zdaj malo slabo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 18:49:59
|
|
|
|
lara light
|
Lejla, nič posebnega, tu na kavču sem že celo popoldne...izcedka nisem več opazila. Pa ti? Vse v redu? Verjamem, da si super Abra, hvala, čestitam za športne dosežke , zelo pridna!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 18:59:04
|
|
|
|
mismis
|
Lara mislim nate in držim pesti, da ti bo uspelo. Še 4 dni pa bo ++.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:02:49
|
|
|
|
mismis
|
Anime, srečno ju3 na ET-ju. Pikovit, zate pa pestke držim za jutrišnjo punkcijo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:07:06
|
|
|
|
Pija76
|
Anime in Pikovit dobro opravita jutri! Lara držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:19:17
|
|
|
|
dajamaja
|
Punce, jutri je praznik - petek, ne sobota. Trije prosti dnevi pred nami. Jutri imata epizodo Anime in Mijavček, Pikovit pa v soboto. Petek, 08.02 ANIME - ET Mijavček - UZ Sobota, 09. 02 Pikovit punkcija Gloria, že med postopkom si shujšala!? To je pa že science fiction zame. Jaz pri vsakem postopku par kil naložim. Moram se naslednjič res kontrolirat al tolk več pojem, al so sam hormoni krivi . Abra, medve se pa res kopirava. Sicer jaz ne vem kako hitro nisem šla, sem pa tudi pol po sladkem padla. Kikaa, zame je res sreča, da nisem sladkosnedna, ker bi sicer morala stalno. Lara, me veseli, da se je umirilo in naj tako tudi ostane!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:23:46
|
|
|
|
mismis
|
joj, joj samo en dan ne grem v službo pa sem že čisto zmešana Mijavček tudi zate pestke za jutrišnji UZ
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:25:53
|
|
|
|
netka34
|
Lara, soseda moja, drži se MOČNO!!! Diobono, dej d ne bojo rekli, d primorke zbijamo povprečje ... Js moram čakat do konc marca še!! No, naslednjo pokličem! Še en mesc....to bo tko hitro!!!! Danes se je gospa končno prikazala v vsej svoji uničujoči veličini. Ko cunja sem!! Na splošno je ta teden hujši od tistega dneva, ko sem ugotovila, da je šou postopek adijo!!! Katastrofa!!! Sploh ne vem, kako sem lahko tako ++ za bodoče čase!! Anime, a ti boš ju3 ratala srečna grelka svojih pikic?? Srečno! Pikovit, upam in želim, da ne bi čutla prov nič, kukr eno samo srečo in veselje!!! Tejki in Lejla, čestitam za eskimčke in pingvinčke!! Js bom pa čez vikend malček pustila, da se nabere en kup vaših postov, (čeprav upam, da ne boste mele dost časa, ampak se boste odpravile kaj na morski zrak, tako kot jaz!!) Se pravi, da v soboto odlazim do Opatije, nardit kako dobro fotko, v nedeljo pa relax do Monfalcona z mojimi mrcinami!! LP, D
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:39:58
|
|
|
|
pikovit
|
Punce najlepša hvala za vse lepe želje in vzpodbudne besede.Danes pa grem na rojstni dan in mogoče celo žurat. Da malo pozabim nase in svoj (ne) problem. Pa da se ne boste zgražale nad menoj mi je Karmen odobrila alkohol Se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:43:25
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojla, sej ne vem kaj naj napišem, ker se mi nič ne dogaja danes,...., z mačkom lenariva in poslušava Neisho,.., predajam se brezdelju in sanjarjenju,.... Samo toliko, da ne boste pozabile, da milsim na vas, na vse, sploh na trepetalke in močno, močno držim pesti, tudi zate mismis, barjanka moja . Pa zate lara,..., joj kako se m se ustrašila ko sem brala prejle,..., ti kar počivaj in vse bo OK. Pa še novo nosečko Sonček (z najbojšim letnikom zraven ) bi rada pozdravila,..., kakšno lepo upanje si za nas. Čau miške, danes sem čist razmehčana, sam neki bi sanjarila in jokala,..., ah ti hormončki. Jutri pa nesem jajčke pokazat, pa se potem beremo!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao moje punce! Sem se hotela malo umakniti iz foruma, pa vam moram priznat, da mi ne uspeva. Vas preveč pogrešam. Kar misli so mi uhajale, ali je lara že naredila test, pa lejla, kaj počne Abra je njeno stanje že kaj boljše, pa naša Gold fish kako njena pikica napreduje, Gloria, Sulfinija, Sayuri, .....( a vse naštejem? )skratka in vidim, da že kar nekaj novih nosečih kandidatk imamo. Bravo in srečno čisto vsaki posebej. Pikovit, ti kr rukn kak deci. Tud men se je zaluštal bambus,pa sem si ga kr nalila v kozarček in ga srebam. Piva kej ne maram preveč. Kva še dogaja? Kje ste prijatlce???
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:48:10
|
|
|
|
Abra
|
Pikovit, ti sa pa tuki definitivno največja žurerka Če že piješ, pol dej pivo, kajne Dajamaja, kaj boš pa juri počela da vidim, če bova spet na istem. Midva greva na izlet, mogoče bo vmes še kaj šopinga. Bolj mal kulturen dan bo za naju. Pija, mene pa tudi malo smučanje mika. Je pa najbrž treba it na kako višje ležeče smučišče, kaj? Je kar toplo ... Itak pa moram zdej še malo kondicije nabirat. Ziher bo jutri muskelfiber Lep kulturni dan jutri!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Jutri pa nesem jajčke pokazat, pa se potem beremo! dobra . No pa poročaj kaj so rekli za prinešena jajčka.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Lara a veš, da sem tud jst vidla na TV reklamo za mobitel Sponch Bob, pa sem se začela ful smejat, ker sem se spomnila na tvoje besede kako si pred tvojim in tvojo taščo mene spominjala. Se spomniš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.2.2008 19:59:15
|
|
|
|
lara light
|
Oj, dakec, veš, da se spomnim ...kako si ti? Naj vas obvestim, da se roza situacija pri meni nadaljuje...netka, verjemi, da se trudim po najboljših...pa nekam slabo kaže...upanje ostaja. Pija, Dajamaja, pikovit -uživaj!, mijavček in vse ostale, ostanite v cvetju in prijetno preživite jutrišnji dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?