|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
7.2.2008 20:53:46   
Anonimen
Sulfinija, ti kr Abro posluši, je zelo dobro poučena. user posted image  Do potankosti.

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
7.2.2008 20:57:00   
lara light
Ste tko lušne in zabavne, da sem hmal pozabilauser posted image , hvala oktavija, me vsaj ni strah, ko vas je toliko tu, doma sem namreč sama...tko, da mi je prav fajn, da vas imam...poleg TV in utrujajoče in totalno nekonstruktivne oddaje trenjauser posted image  
Ma tisti ostržek al kaj je od dakca, mi je super! Evo še 1xuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.2.2008 20:58:21   
Anonimen
Lara, sam da ti misli uidejo pa vse nardimo.user posted image

Oktavija, pozdravljena. user posted image

No zdej sem pa obsedela pa spet nč ne bo od pospravljanja.user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
7.2.2008 20:59:20   
Sulfinija
Dakec,ne ne mislim sedaj iti 22.2 po zdravila zato bom sedaj sestro Miro klicala in ji pač povedala kako bo stvar kak sma se z zdravnikom odločila.

Abra hvala ti lepa za lepo obrazložitev.Ja no kar precej slabo na moja leta.
1.ISCI-dolgi postopkem MB 150enot gonala 2 zreli,2 nezreli celici
2.ISCI-dolgi postopek MB 13.celic z 225 enot gonala
3.IVF LJ kratki postoepk 9.celic in 225enot gonala.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 854
7.2.2008 21:00:57   
Anonimen
Lara, dejmo žurko nardit. Tud jst sem sama. Moj je šel s fanti ga žurat.

Abra, Sulfinija, Oktavija .....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
7.2.2008 21:04:08   
Pija76
Lara zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Sulfinija tako je kot je Abra napisala. POtem pa ti tudi tam povedo kdaj lahko poskusiš s ponovno zanositvijo.

Dakec čau!

Pikovit fajn žuraj!

Lejla kdaj bo pri tebi test?

Dajamaja jaz tud nisem sladkosneda, sam zdele mam pa od Rustike un marcipan s čokolado, je pa tko fajn, sam mal se mi na koži pozna user posted image user posted image user posted image user posted image .

Abra grem smučat v AUT tko da bo pomoje kar dost visoko in upam, da predvsem full sonca in čimbolj toplo. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.2.2008 21:05:21   
sonček75
sem videla da ste me zapisale za IVF marec-april user posted image
Pa saj sem sama včeraj tako napisala user posted image
Naročena sem bila za pregled pred 3 IVF,ampak sem že vedela da sem  user posted image ,kar mi je danes zdravnik samo še potrdil,ko mi je naredil UZ

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.2.2008 21:07:35   
Pija76
Sonček 75 sem zasledila ja da si nosečka. user posted image user posted image user posted image . Srečno vseh 9 mesecev ti želim. V IVF-u si imela samo 1 celico a ne?

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.2.2008 21:13:39   
Anonimen
Čau Pija.

Jst sem bila pred 14 dnevi na smučanju v AUT pa je bil sneg samo na smučišču. Pa saj je to dovolj, a ne?

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
7.2.2008 21:16:28   
Pija76
dakec zame je to čist dovolj! ne maram ga po cesti user posted image , pa na sebi tud ne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.2.2008 21:16:58   
sonček75
pija76
ja v zadnjem IVF sem pridelala samo 1 nezrelo celico,20 dni za tem pa 1 odlično celico user posted image user posted image user posted image
Ovulacijo sem imela ravno na RD,sem jo zelo čutila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.2.2008 21:20:03   
Anonimen

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Sreda, 06.02.
Mijavček - UZ
Ajedat - ET

Četrtek, 07.02
Mihi78 - UZ
mismims - ET
pikovit - UZ

Petek, 08.02
ANIME - ET
Mijavček - UZ

Sobota, 09. 02
Pikovit punkcija
Nedelja, 10. 02.

Ponedeljek, 11. 02.

Torek, 11. 02.
Petek 22.02.
Mismis ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

LaraLight greje user posted image user posted image  - TEST 11.02.2008
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, (javi se)
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki

user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit, Sonček75 user posted image

user posted image user posted image  

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
    user posted image    gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
    user posted image   Johnie, pregled 12.02.
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.

user posted image  Sonček75, pregled ?

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 862
    7.2.2008 21:22:42   
    Anonimen
    Sonček75, kaj praviš na seznamček. Bo?

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 863
    7.2.2008 21:26:45   
    dejansenka
    Čao punce lepo vas je brati .Mismis lepo grej sončka .Glorija ti je to gin.dobro izračunal se mi vidi malo preveč tednov?Mi smo bili danes v kopališču moja dva sta se kopala jaz pa uživala v lenarjenju.Ne priporočajo kopališč zaradi infekcije .Ostalim puncam vse dobro ,da bi se vse enkrat veselile nosečnosti kot me sedaj !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 864
    7.2.2008 21:27:19   
    sonček75
    dakec najlepša hvala user posted image  user posted image  user posted image
    prvi uradni pregled pri svoji gin. imam 18.2.,ampak za moj firbec potešit je bil pa že danes   user posted image user posted image user posted image
    Na UZ se je videlo GV velikosti 10 mm,plod 4 mm,srček že bije

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 865
    7.2.2008 21:33:24   
    spelka12
    IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Spelka12 kje si se skrivala? user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo jaz še nimam kaj veliko za povedat vsak dan pa sam malo kukam kaj pišete...user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem na RR Hujšanje....user posted image user posted image user posted image

Kdor išče ta najde user posted image user posted image . Sem videla, da ti kg počasi kopnijo user posted image user posted image user posted image . Bravo punca. Spoštujem čisto vse, ki jim uspe shujšati (tko po naravni poti).
    lara a tvoj ima pa v nedeljo r.d.? Moj ga ima pa danes.Sigurno se sprašujete zakaj sem na netu, namesto da bi skupaj praznovala. KER GA PIJE S KOLEGI user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še nisem tolk huda, ker me jutr pelje na celodnevni izlet in bo samo moj, moj, moj, moj. Še kar držim pesti za jutri lara. A če počakam do polnoči s tabo bo pol že jutri pa boš naredila test? user posted image
    lejla čestitke za pingvina. Če ga ne rabiš, a mi ga odstopiš? user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 866
    7.2.2008 21:33:42   
    Anonimen
    dejansenka, lepo da misliš na nas. Tudi me mislimo na tebe, še posebej zato, ker  za vas srečke nosečke stiskamo pestke.

(odgovor članu dejansenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 867
    7.2.2008 21:34:18   
    lara light
    Sonček 75, naj ti še tukaj čestitam!user posted image user posted image user posted image  Krasna novica!

Pija, hvalauser posted image ! Uživaj na smučanju in švigni 1x zameuser posted image user posted image !

Dakec, pridna, lep seznamček!

Coelho

(odgovor članu sonček75)
    Neposredna povezava do sporočila: 868
    7.2.2008 21:34:47   
    dejansenka
    Čestitam sonček75 za sončka ki ga nosiš s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
    Neposredna povezava do sporočila: 869
    7.2.2008 21:37:08   
    Abra
    Lara, Dr. Beer piše tudi o endometriozi. Jaz to temo preskakujem, ker nimam teh problemov. Če ti zdaj slučajno ne rata, bom še to naštudirala. Mislim pa, da mi ne bo treba! user posted image
    Jem pa jaz drugače zelo zdravo, skoraj nič slabih OH, sam klinc, ko kake torte priletijo in se jim pol ne morem upret user posted image Zdaj sem še vsa zagreta, upam, da bo šlo.

Sulfinija, ne vem, zakaj sem imela v spominu, da si imela vedno 3 - 4 celice user posted image 13 in 9 je čisto ok. Če jih imaš 30, je večina itak nezrelih. Ali si imela tko malo zrelih?

dakec, ti bi pa kar žurala user posted image bi morala it s pikovit user posted image

Pija, uživaj na smučanju, pa pejta kam res visoko, drugače bo slab sneg. Jaz tut k nam ne grem na nobeno smučišče več, me kar mine gužva in ozke proge ... prav pogrešam Dolomite user posted image Midva greva pozimi na tak dopust lahko samo čez novoletne praznike, letos je pa tko padlo v vodo. Mogoče bova šla vsaj na kak podaljšan vikend.

Sonček, še tuki čestitke. Si bla pa ful skrivnostna. user posted image Očitno ti ne smeš s stimulacijo poskušat, imaš au naturel dost boljši rezultat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
    7.2.2008 21:37:54   
    Anonimen
    Spelka12, ti si faca.
    Kr cenzuriraj, saj vemo kaj si izrekla. user posted image  
    Pa kr pingvine bi si sposojala!? user posted image

Res si me nasmejala

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 871
    7.2.2008 21:39:53   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lara a tvoj ima pa v nedeljo r.d.? Moj ga ima pa danes.Sigurno se sprašujete zakaj sem na netu, namesto da bi skupaj praznovala. KER GA PIJE S KOLEGI user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še nisem tolk huda, ker me jutr pelje na celodnevni izlet in bo samo moj, moj, moj, moj. Še kar držim pesti za jutri lara. A če počakam do polnoči s tabo bo pol že jutri pa boš naredila test? user posted image

O, ti hudimr ti, moški a ne?user posted image Ju3 bo nadoknadiluser posted image

oh, špelka, jutri zjutraj bom poskusila s testom, če me prej ne zalije, bog ne dajuser posted image
    Pa ti si ok?user posted image

Lejla...super,ja, imaš zmrznjenčka! Bravo Lejči! Držim pesti zate veš?!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    7.2.2008 21:42:09   
    dejansenka
    Tudi vam bo uspelo samo ne se sekirat ,jaz sem se dolgo borila najprej za prvega otroka ,zdaj pa še za tega drugega pa se počasi sanje in želje uresničujejo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    7.2.2008 21:43:21   
    Sulfinija
    Abra,pvič dve zreli,dve nezreli,drugič 13 celic od tega se jih je sedem oplodilo,in tretjič od 9 celic,3degidrirane,dve nezreli in štiri zrele.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 874
    7.2.2008 21:43:47   
    Anonimen
    Abra, pa jst bi ga ful žurala, sam ko majo fantje moški večer pa nisem smela zraven. user posted image

Res bi morala z Pikovit na žur. user posted image

Veste kaj, pa saj ga žuram z vami. Nalila si bom še enga pa bo. user posted image

(odgovor članu Abra)
      Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?