Abra
|
Sulfinija, jaz sem imela junija laparo, nisem pa nič jemala kontracepcijskih tablet, to ponavadi jemljejo takrat, ko delajo histero, ker mora bit tanka sluznica. Mogoče ti bo pa oboje naredil? Zakaj se plod ne obdrži, lahko ugotovi v maternici (histero), hormoni itd ... jajcevodi in v jajčnikih pa na to nimajo vpliva. Mogoče sumi na endometrozo? Ti na stimulacijo slabo reagiraš, kajne? Aja, lpsc zgleda tako - prvi dan prideš tešča, sledijo krvne, urinske preiskave, ginekološki pregled in pregled pri internistu. Za kosilo dobiš eno juho (če ji lahko tko rečeš), pa čaj in kompot (brez sadja). Popoldne odvajalo, velik moraš pit, da te fino spuca, zvečer pomirjevalo, po polnoči ne smeš več pit. Naslednji dan se ok 9.ih začnejo operacije, jaz sem bila na vrsti šele ob 14.h. Popoldne v glavnem prespiš (zaradi narkoze), zvečer dobiš spet juho in prepečenec. Zjutraj po zajtrku vizita in greš domov. Tko na kratko. Lara ja, ista terapija. Pri zamrznjenčkih in estrofemu sem jemala 3 x prometrium, pa brez aspirina. V zadnjem postopku mi tudi ni za aspirin rekel, pa sem ga kar sama spomnila. Zdaj ga bom pa najbrž kar tko začela jemat, ga tudi Dr. Beer zelo priporoča. Pobožaj trebušček in bodi pozitivna, prav? Šiic slabe misli! dakec bravo za kilce! Vse ste tko pridne, vam bom morala kar sledit Je lažje, če ima človek spodbudo Jaz sem pri prvi in napovedala boj kilogramom upam, da bom vztrajna, drugače me bo pa katera tuki naterala
|