|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
7.2.2008 20:01:02   
Abra
Dakec pozdravljena!
Tale RR te kar zasvoji, kajne? user posted image Zadnjič sem pa jaz tut vidla to reklamo, sem končno vidla, od kod je tvoja slikca user posted image
In kako si ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.2.2008 20:03:16   
Sulfinija
Ojla!

No pa sem doma cela za nič me je zdelalo dobesedno.In bojni plan je tak:
Ker zanosim naravno in kot po IVF in ss sma se z zdravnikom skušno odločima,da grem na laparoskopijo,kajti delali so mi le UZ in HSG ter krvne presikave.Trudima se peto let in ss in nobene laparo do danes in nikjer najdem vzrok.
Torej punce doma imam napotnico in listek z številko kamor se bom naročila v ponedeljek in recept za Stediril.Vsa navodila baje dobim na telefonski kamor se naročim šla bom pa na laparo v LJ.Potem se naročim ko dobim datum za laparo spet nazaj k Zornu in nato bomo pregledali izvide in nato sledi 4.IVF.Po eni strani sem ful vesela tega,kajti mogoče se pa tam najde kaka vzrok zakaj se plodek ne obdrži.

Punce mi lahko poveste kak je potek te preiskave ziroma mi lahko poveste kdaj se začne jemati Stediril in kaj menite kak dolgo bom čakala na tole laparoskopijo?

Sem pa bila vesela,za našo sonček,ki je srečka user posted image .Mogoče se tudi tak čudež zgodi meni in bom tudi jaz srečka po lapari nikoli se ne kajne?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 827
7.2.2008 20:03:16   
Anonimen
Lara, držim močne, močne pesti, da boš zagledala lepi user posted image .

Kdaj misliš delati test? Jutri? user posted image

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
7.2.2008 20:05:39   
mismis
Lara dokler ni prava kri je upanje
mogoče je pa vgnezditvena, sej veš da so punce pisale, kako so imele različne izcedke, pa so bile potem noseče.
Mislim, da je bila Abra v podobni situaciji

Držim pestke, da se zi zadeve umirijo in ti pošiljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
7.2.2008 20:08:07   
Anonimen
Čao Abra.

Jst sem ...... pa vredu. Nimam se kaj pritoževati. trikrat na teden sem v telovadnici, ker moram mal kilce zgubit, pa sem kr na dobri poti. Sicer gre bol počasi pa še včeraj sem dobila user posted image  in bi pojedla vse kar vidim. Groza.

Drugač pa se že dve uri spravljam čistit stanovanje pa mi nikakor ne uspeva. Se že nalivam z bambusom. user posted image

TI? Tvoje počutje, zdravje?

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
7.2.2008 20:09:45   
lara light
Sulfinija, laparo verjetno največ pove, to je res. Glede steridila ne vem, jaz ga nisem imela. Preiskava poteka pod narkozo kjer ti skozi 3 oz štiri majhne luknjice pogledajo organe, morebitne zarastline, 3 dni v bolnišnici, 10-dni bolniške. Nič hudega.user posted image

Upa, mismis, upamuser posted image

Ju3 test, dakec? Mogoče, ne vem, če ne bo krvi, ga bom naredilauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.2.2008 20:10:16   
Abra
Lara, jaz sem imela 8. dan rahel rjav izcedek (kot pri tebi 10. dan, ker si imela ET 3. dan), sem klicala Reša in ga vprašala, ali naj povečam prometrij in naj ukinem aspirin. Tko mirno mi je rekel, naj jemljem vse kot do zdaj, progesterona je več kot dovolj, aspirin naredi ogromno koristi. Naj bom čimbolj mirna, jaz pa sej veš, kako ... so me pa njegove besede vseeno zelo pomirile, najbrž zaradi načina, kako jih je izrekel ... itak je nadaljeval, da ne moremo nič naredit, kar bo bo ... Naslednji dan ga ni blo čisto nič več, šele 10 dni po poz. testu, ampak to je itak že druga zgodba. Vem, da je težko, jaz še bolj močno stiskam pestei, da se bo izšlo tko, kot se mora! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 832
7.2.2008 20:13:18   
Anonimen
Čao Sulfinija.

Joj sem vesela, da se pogovarjam z vami.

Jst laparo nisem imela sem pa imela histero (tu sem dobila tablete stediril). Mislim, pa da so čakalne dobe iste al pri laparo al pri histero. Ti jim kar zatež, naj ti čimprej dajo datum. Stediril tabletke so itak kontracepcijske tabletke. Koliko pa so ti jih predpisali? Če imaš več škatlic bodo po mojem čakali na dva ciklusa, no pa ne bom preveč pametna ker laparo res nisem imela.

Res ti želim, da naravno zanosiš.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
7.2.2008 20:15:37   
lara light
Abra, hvala ti. Prometrium si jemala na 12 ur 200mg? Pa aspirin 100, 1/dan? Veš kaj, dokler se ne ulije, bom tudi jaz nadaljevala kot dosedaj..in seveda, naj se zgodi kar se mora.

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 834
7.2.2008 20:18:08   
Anonimen
Lara, ti si naša punca. Veš koliko nas sedaj drži pesti zate? Ima da rata.

Lepo čvekaj z nami pa bo kmalu jutri, pol pa testek. Ga že imaš doma?

Neposredna povezava do sporočila: 835
7.2.2008 20:19:27   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

zdaj sem na dijeti in ti povem, da sem že četriti dan brez cukra in kar gre, v bistvu je vse v glavi...

user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 836
7.2.2008 20:20:14   
Sulfinija
Dakec ne vem še jih nisem dvignila.Bom šla po nje v poneljek in bom klicala tudi takrat in takrat mi da vse navodila baje sestra,ki me bo naročila.Na listu mam obkroženo laparo+histero na napotnici laparoskopija.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
7.2.2008 20:26:28   
lara light
Dakec, glede testa:

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Jih pa mam ene par v kopalnici, sem čez vikend preverila, ki jim bo hmal rok preteku, res čez par mescevuser posted image ... pa veš, da trajajo par let...
Saj že vsaj dve leti nisem delala testa...sem vsak mesec vedla, da me bo obiskalauser posted image
V nedeljo bi ga naredila, v ponedeljek mi je naroču moj dragi doktor, a v nedeljo ima moj dragi rdan; 1 dan prej ne bi smelo bit kake pretirane razlike, kaj meniš?...nekam vznemirjena semuser posted image user posted image

to je bilo včeraj, danes nisem tko vesela in bom samo enga smeškota prlimalauser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 838
7.2.2008 20:27:51   
Anonimen
No lepo se zmeni z sestro. Men je pomagal to, da sem jo res lepo prosila, da mi je dala čimprej datum in sem dobila na rojstni datum mojega user posted image .

Ampak takrat sem bila še mladič.

Neposredna povezava do sporočila: 839
7.2.2008 20:28:10   
lejla007
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Lara, ti si naša punca. Veš koliko nas sedaj drži pesti zate? Ima da rata. 

Točno tko!!! Ta tvoj izcedek lahko pomeni vgnezditveno user posted image - veš koliko navijam? Ne morš si predstavljat!
A boš delala testek jutri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
7.2.2008 20:30:00   
Sulfinija
Dakec pa misliš,da bo šlo da me usliši če čimprej prosim datum.No itak pa ni dva meseca takole dolga doba,da se je ne bi dočakala.
Me pa zanima kak bo sedaj z mojo zaporedno številko,22.2 bi mogla iti po zdravila?

LPuser posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 841
7.2.2008 20:31:03   
Anonimen
Lara, pol pa vidiš kak berem poste. user posted image

Boščica, ne bit žalostna. Roza barva je prava barva. Boš vidla da je zmagovalna.

Kr prilimaj še par smeškotov, ker jutri je tvoj srečni dan, polno rožic Tete Pehte.

Neposredna povezava do sporočila: 842
7.2.2008 20:34:39   
lara light
Lejla, sonček moj, res je dakec lepo napisala, veš kako mi prija...hvala dakec in tebi lejla in vsem, vem da hočete le najboljše. user posted image user posted image

Sem v redu. Malo sem zaskrbljena, mogoče malo me žalosti, sevda me, definitivno me žalosti. A počivam in čakam, kaj bo. Jutri bom naredila test, če mi tako svetujete, v kolikor se ne ulije, seveda. Bo tako prav?user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 843
7.2.2008 20:34:56   
Anonimen
Sulfinija, draga moja,

Ni tko enostavno. Po tej operaciji moraš okrevat. Jst sem bila kar boga. Laparo ali histero so približno enake. Lahko pa da ti bodo obe naredili, kot navajaš, da imaš napisano na listku. Histero je odstranitev pregrade, laparo pa preverijo prehodnost in morebitne ovire na jajcevodih.
Ne vem če boš lahko šla 22.2. na postopek. Vprašaj sestro za IVF.

Neposredna povezava do sporočila: 844
7.2.2008 20:35:59   
Abra
Sulfinija, jaz sem imela junija laparo, nisem pa nič jemala kontracepcijskih tablet, to ponavadi jemljejo takrat, ko delajo histero, ker mora bit tanka sluznica. Mogoče ti bo pa oboje naredil? Zakaj se plod ne obdrži, lahko ugotovi v maternici (histero), hormoni itd ... jajcevodi in v jajčnikih pa na to nimajo vpliva. Mogoče sumi na endometrozo? Ti na stimulacijo slabo reagiraš, kajne?
Aja, lpsc zgleda tako - prvi dan prideš tešča, sledijo krvne, urinske preiskave, ginekološki pregled in pregled pri internistu. Za kosilo dobiš eno juho (če ji lahko tko rečeš), pa čaj in kompot (brez sadja). Popoldne odvajalo, velik moraš pit, da te fino spuca, zvečer pomirjevalo, po polnoči ne smeš več pit. Naslednji dan se ok 9.ih začnejo operacije, jaz sem bila na vrsti šele ob 14.h. Popoldne v glavnem prespiš (zaradi narkoze), zvečer dobiš spet juho in prepečenec. Zjutraj po zajtrku vizita in greš domov. Tko na kratko.

Lara ja, ista terapija. Pri zamrznjenčkih in estrofemu sem jemala 3 x prometrium, pa brez aspirina. V zadnjem postopku mi tudi ni za aspirin rekel, pa sem ga kar sama spomnila. Zdaj ga bom pa najbrž kar tko začela jemat, ga tudi Dr. Beer zelo priporoča. Pobožaj trebušček in bodi pozitivna, prav? Šiic slabe misli!

dakec bravo za kilce! Vse ste tko pridne, vam bom morala kar sledit user posted image Je lažje, če ima človek spodbudo user posted image Jaz sem pri prvi user posted image in napovedala boj kilogramom user posted image upam, da bom vztrajna, drugače me bo pa katera tuki naterala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 845
7.2.2008 20:39:06   
Anonimen
Lara ja, ja to je pa pravi odgovor.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 846
7.2.2008 20:48:22   
Anonimen
Abra, hujšanje je vedno težje z leti. Ko sem zaključila z puberteto so se kile kar dvigovale in od takrat so se začeli tudi shujševalni dnevi. Pa nisem podvržena temu, da moram biti anoreksična ampak čisto vsako žlico ki jo nesem v usta jo moram pretehtat. Ko sem se pa začela filat z hormoni, najprej klomifeni, potem pa inekcije pa me je kar zalil. user posted image  

Sej bo. Je pa fajn, da te nekdo spodbuja.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
7.2.2008 20:48:30   
lara light
Abra, obljubim, da te bom spodbujala!user posted image  Za začetek je več gibanja ok, naslednji teden poglej malo na prehrano. Zapisuj vse kar poješ npr 1 teden, bolje 2 in potem poglej, kje bi lahko stvari popravila.user posted image  Velikokrat mečemo vase reči za katere niti ne vemo, jih tko mimo obrokov pospravimo ...pazi,da
tudi take morebitne zapišeš...boš videla, uspehi se bodo kmalu pokazali!user posted image

Povej mi, prosim, a Dr. Beer kaj pravi tudi o endometriozi? O tem je tako malo dognanega, da je joj. Thx!

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 848
7.2.2008 20:51:09   
lara light
user posted image user posted image  ta me je razveselil! luškan! prav moj tip!user posted image  Thx, dakec!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 849
7.2.2008 20:51:49   
oktavija
Lara vem da si v skrbeh, tudi jaz bi bila na tvojem mestu...ampak nič ne razmišljaj negativno, vse bo še dobro in ti boš srečka nosečka. Saj veš da smo vse s tabo!!!!!! Ti sam pridno počivaj!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?