san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san dinki, HEEELP, a mogoče veš kako se da streha od športnega dela dol, pa tist lok na katermu stoji? San, trenutno športnega dela nimam namontiranega (imam pripravljeno košaro), tko da ne morem poskusiti, sem pa šla vseeno preverit v navodila kako se odstrani streho. Piše tako: Nastavitev strehe: - na obeh straneh odprite zadrgo - odprite in snamite trak ki je nameščen okorog ogrodja - z drsenjem odstranite vodilo z ogrodja iz strehe po vodilih ogrodja krmila sem se matrala do zdej, da sem skenirala slike od navodil, je potem veliko bolj jasno kaj govorim, ampak jih sploh ne morem copy-paste dat sem . Upam, San, da sem ti kej pomagala.... sem se pa ponoči spomnila glede tistega pregrinjala, ki ga imaš ti. Ti imaš verjetno tisti voziček, ki ima lupinico in košaro v enem, torej gre tvoja lupinica v pol sedeč ali ležeč položaj in v tem primeru gre pregrinjalo na oboje. A imaš tako zadevo? ja, dinki, tisto lupico imam, ki spreminja naklon. jo bom imela pa samo za na voziček, ker sem od ene mamice iz vrtca dobila maxi cosi za v avto in je bolj praktično, ker zavzame manj prostora. no, sej pol sm za strehco pogruntala, da je treba bolj notr potisnit dva gumbka in sem si pomagala s ključem, ker nimam tako ozkih prstov, pa je šla potem dol. joj, kolk te matram, sej mi je prov nerodno. sem pa našla navodila na spletni strani od jane - k si včeri slikce gor dala in sicer pod manuals v desnem kotu zgoraj, tko da se ti ni treba matrat . no, zdej sem se tud že mal naučila rokovat z njim, ker sem ga čist razstavla, da sem vse oprala. zdej je pa kot nov
|