|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
6.3.2008 23:55:13   
san
joj, koža, mene vse srbi oz. peče, pa na srečo strij ni. je rekla, da je hormonsko, pa v knižco je vpisla in podčrtala

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
6.3.2008 23:56:50   
san
JOŽI, ČESTITKE ZA KORENJAKA ROKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . VELIKO LEPIH TRENUTKO CELI DRUŽINICI. ŠTEVILKE SO PA RES POSREČENO OKROGLEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
7.3.2008 0:14:38   
gaya24
user posted image user posted image user posted image user posted image JOŽI čestitke! Veliko cartanja in čimmanj neprespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Spet ni več nobene gor. Js še edina telovadim tu za računalnikom.Ne da se mi it še spat, ker sploh nisem zaspana pa dragi se še tud uči.
Jutri imam CTG-se že ful veselim, me zanima, če bo že kaj popadkov pokazalo .user posted image

Grem js tud dol, ker itak kr neki pišem. Bom šla knjigo brat. Sem si v knjižnici eno fajn sposodla. Je naslov: OTROCI, OTROCI Nekoliko drugačen priročnik.

Lahko noč....pa čim manj nočnega vstajanja

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
7.3.2008 2:11:31   
san
no, jst sm pa ravno film do konca pogledala, se mi danes ni bralo. zdej bom pa počasi šla spat. upam, da mi uspe. me tko špika spodaj. no, ampak kakšnih popadkov pa ni, tko da ni panike.
pa lačna sm...., sam zdej pa res ne morm it jestuser posted image
se slišimo zjutraj

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
7.3.2008 5:39:24   
janet
Joži - iskrene čestitke, pa veliko cartanja, pa spoči se!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Katy - to je krvna preiskava, da vidijo kolk se ti kri strduje ( v kolkem času), reče se ji pa KOAGULOGRAM ( vsebuje PČ, INR, PČT, pa še eno sm pa pozabla kk se reče, v glavnem 4 stvari so), pa rekel ti je še za TR ( trombociti ). Saj če boš osebni zdravnici rekla koagulogram bo tk vedla kaj hočeš.user posted image

No smo danes bolj slabo spali, je user posted image mal cvilila ponoči ob pol enih, pa ob pol štirih, pol se je umirila in seveda ni šlo brez lužice in kakeca. Ma smili se mi ko ne ve kaj hočem od nje, ma sej se bo navadila.user posted image

Zdaj pa bedim od pol petih, grem hčerko zbudit, da se spravima za šolo, pol bom pa verjetno mal še na kavču podremala, kakšno urco. Danes pride dragi hitro iz službe, dela v petkih sam pet ur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo kar minil dopoldan!!!!!!!!!

No lep dan vsem srečkam user posted image , pa čeprav je mrzel !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
7.3.2008 6:57:12   
san
dobor jutro,
janet kako pa to, da ti bodo to delal, a si imela v preteklosti kakšne težave s strjevanjem krvi ali pa močnim krvavitvami?

no, moja noč danes je bila predvsem špikajočauser posted image .

zofy, mene koža srbi po trebuhu že 2 meseca, pa čist mam izsušeno in sem se kar luščila, po nogah se še. pa po nogah me je še peklo, zdej me ne trenutno, ampak stije nisem nobene pridelala, tko da se ne sekirat prezgodi. glede kg, si včeraj pisala, da se zdiš sebi debela v noge in roke... meni se tudi povsod pozna in po porodih do sedaj, kljub izgubljenim kg, postava res ni bila taka kot prej, ampak po treh mesecih se je pa nazaj postavilo vse na svoje mesto. sej boš vidla, boš tok okupirana z otrokom, pa če boš dojila in bila veliko zunaj bojo noge, roke in rita kmalu čvrste nazajuser posted image .

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
7.3.2008 7:09:11   
Vilma
dobro jutro čvekice,
čestitke Katj za sinka Roka user posted image  in
česttike tudi Joži za fantka Juša user posted image
Spet fanti prevladujejo, kje se bodo ženili user posted image  Že pri nas decembrčicah 2006 je tako, se hecamo in organiziramo kokr ženitve v naprej user posted image

Noči? Kaj so to noči? A to je tista stvar, ko vsi spijo, ti pa do dveh bediš? user posted image  
Meni je pa levi uček zatekel, imam skor čist zaprtega user posted image  Včeraj sem si ga s kamilicami spirala, pa ni nič boljše. A katera ve, kaj bi pomagalo?

Imena? Mi tudi še nimamo zbrano user posted image  Zares so izločena naslednja, pa ne se smejat razlogom user posted image : Iris (meni ni bilo všeč, ker ima črko R v imenu user posted image ), Dalida (to ime je bilo dolgo v špilu, pa smo ga končno izločili,ker nič ne pomeni, poleg tega poznam eno punco s tem imenom, ki me je skoraj rotila, da naj ne dam tega imena, da ona je tako nesrečna, pa da ima ime slabo karmo, pa tudi tista francoska pevka je celo življenje nesrečna,... user posted image ), Ivana (to ime je meni kr ok, pa moj dragi kr pikice ob njem dobi user posted image ),...
Skratka imena še nimamo, za zjokat user posted image  
Zdaj je samo še eno v špilu, pa sem zadnjič gledala pomen, pa ima negativnega. Mislim to je noro, kaj midva delava okrog teh imen user posted image  Upam upam, da se zmeniva ta vikend, ker se mi zdi že skrajni čas.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
7.3.2008 7:54:56   
Pingvinčica
Dobro jutro.

Noč je minila v premetavanju in hoji na WC. Se danes ne počutim nič kaj dobro. Sem že mislila, da se bo začel kaj dogajat pa se je vse umirilo. Mislim da naša user posted image čaka na lepše vreme.

Glede imen, tudi mi še nismo odločeni. Res je, da sva se pri prvi tudi šele v porodni odločla kako ji bo ime, ampak sva imela saj seznam napisan zdaj pa tema. Tia trdi, da bo Nina in ne vem če ne bo na koncu kar njena obveljala, je bilo ime med favoriti že v prvi user posted image . Če bi bil pa sllučajno user posted image pa nimam pojma.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
7.3.2008 8:02:55   
san
vilma, oko spiraj z navadno prekuhano vodo, smetliko ali pa si ga mal mažeš s šentjaanževim oljem. kamilice naje niso priporočljive, ker imajo zelo drobne delce, ki lahko še bolj dražijo oči. no, nam je vedno pomagalo šentjanževo olje. pa oko naj počiva. se pravi, ga vsake toliko mal prelepiš, tko da je zaprto in ima mir. pa nič ven na veter oz. na veter obvezno s prelimanim. upam, da hitro mine.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
7.3.2008 9:02:08   
janet
San- to me je Katy prosila da ji napišem, ker sma bile skupaj na predavanju o Ea, pa anesteziologa ni vredo razumela, tak da ona rabi.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
7.3.2008 9:09:59   
perp
dobro jutro, dober dan
Kako ste spale? Moja noč je bila po dolgem času brez prekinitev, dolga in trda. Jupi user posted image user posted image user posted image  Prov vesela sem. pri nas se nič ne dogaja. Trebušček rahlo otrjuje, špika me zelo malo. Edino prebava je pestra. Drugače pa popolnoma nič ne namiguje na to, da bi se kaj začelo dogajati ....user posted image user posted image  No, edino se mi zdi, da se je naša user posted image  malo bolj umirila v trebuiščku. Baje, da je to značilno malo pred porodom (ja ta malo je lahko tudi 3 tedne)

Punce, a res še nimate imen? men bi se že zmešalo, če ga še vedno ne bi imela user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Zdaj sem pojedla skledo zelene solate s siromuser posted image !  A mate tud ve ful apetit zadnje dni?

Ja apetit je pa ogromen. ker sem več al manj cel dan doma (zunaj je tak kisel vreme), potem se pa samo premikam iz dnevne v kuhno, pa odpiram hladilnik, pa iščem kaj bi še pojedla .... Še dobro, da je prebava vrhunska zadnje dni, da gre vsaj to ven. Ja sem dons šla že 2x, pa nisem še eno uro pokonc. Prejle sem imela pa drisko??user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

no, moja noč danes je bila predvsem špikajočauser posted image .

san izgleda, da boš ti kmalu na vrsti za odhod v rim.

JOŽI ČESTITKE ZA JUŠA. ZDAJ PA ČIM VEČ CARTANJA IN ČIM VEČ PRESPANIH NOČI. user posted image user posted image user posted image

Obema (Joži in Katj) ter njuni družinici želim, da se imate čim lepše in da se čim prej navadite na skupno življenje.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
7.3.2008 9:14:46   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Dinki a ti si v kompletu dobila tudi dežno prevleko in prevleko proti mrčesu?
Ker jaz nisem, pa sem tudi imela v spominu, da naj bi bilo to v kompletu. Očitno bomo morali še reklamirat.

BellaLuna, prevleka proti mrčesu je v strehi od košare. Streha ima iz notranje strani en žepek in iz tistega ven potegneš to mrežo.
Dežna prevleka pa je prav posebej zapakirana v svoji vreči in je namenjena športnemu delu (vsaj tko je narisan na slikicah). Na vreči piše Rain cover. 

Še dobr, da me kej vprašate, da se bom vsaj kej naučila z mojim vozičkom delat user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
7.3.2008 9:22:47   
max81
dobro jutro moje drage souser posted image ....včeraj zvečer me je začel tako špikati in tišati dol, ene 6 krat na 15 minut..pol sem šla pa raje kr spat in se je stanje umirilo

moj je bil pa itak že čist naspidiran in v nizkem štartu, da bomo leteluser posted image user posted image ....no stanje je sedaj ok...mali se je umiril, tko da bom mogla bit malo bolj pozorna...moj je šel na šiht, tko da upam, da me ne zagrabi kej predčasno, ker nimam km dat maleuser posted image ...ja nč jo bomo pa sabo vzeluser posted image

tudi mi2 sva bila do včeraj brez imena....tko, da smo se dokončno odločili

novopečene mamice dobrodošle nazajuser posted image user posted image user posted image

no vreme imamo danes spet nikakvo, temu primerno bo tudi moje počutje, pa še cel dan bova samiuser posted image

za kosilo bomo pa danes pire krompir in malancane polnjene z mesom...njami

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
7.3.2008 9:28:19   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: max81

tudi mi2 sva bila do včeraj brez imena....tko, da smo se dokončno odločili

Čestitke za ime user posted image user posted image  za vašega user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
7.3.2008 9:34:41   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, HEEELP, a mogoče veš kako se da streha od športnega dela dol, pa tist lok na katermu stoji?

San, trenutno športnega dela nimam namontiranega (imam pripravljeno košaro), tko da ne morem poskusiti, sem pa šla vseeno preverit v navodila kako se odstrani streho. Piše tako:

Nastavitev strehe:
- na obeh straneh odprite zadrgo
- odprite in snamite trak ki je nameščen okorog ogrodja
- z drsenjem odstranite vodilo z ogrodja iz strehe po vodilih ogrodja krmila

sem se matrala do zdej, da sem skenirala slike od navodil, je potem veliko bolj jasno kaj govorim, ampak jih sploh ne morem copy-paste dat sem user posted image . Upam, San, da sem ti kej pomagala....
sem se pa ponoči spomnila glede tistega pregrinjala, ki ga imaš ti. Ti imaš verjetno tisti voziček, ki ima lupinico in košaro v enem, torej gre tvoja lupinica v pol sedeč ali ležeč položaj in v tem primeru gre pregrinjalo na oboje. A imaš tako zadevo?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
7.3.2008 9:51:54   
tina50
Dobro jutro user posted image !

Jaz spet nikakor nisem spala. dans se je še moj user posted image  zbudil in sva se sredi noči pogovarjala, potem sva se pa oba še bolj prebudilauser posted image . dans pa spet vse boli - cela hrbtenica, pa tako čudno bolečino imam spodaj. sej ko sem primiru je vredu, ko pa vstanem ali pa hodim me pa boliuser posted image user posted image

Tudi midva sva se včeraj pogovarjala o imenu, ker nisva sigurna. mislim da sva se sedaj odločila sam ni pa še rečeno, da si ne premisliva. Kakšno se vam zdi ime Lan?
Vilma kje si prebirala pomen imen?

Joži79 čestitke za sina Juš-a!user posted image user posted image user posted image lepo se cartajta, pa velik počivajta. želim vama veliko zdravja

Mene pa zanima, kaj vse res ne smeš jesti, ko dojiš? saj vem, da o tem povsod piše sam zanimajo me bolj vaše izkušnje? 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
7.3.2008 9:55:50   
Dinki
Katj, dobrodošla doma s svojim Rokom...želim vam vse lepo user posted image , predvsem, da se lička hitro pocajta user posted image .

Joži79, iskrene čestitke tudi tebi in Jušu user posted image user posted image user posted image ...smo vedele, da se nekaj dogaja s tabo, ker ni bilo nobenega glasu od tebe user posted image . Želim vam vse lepo, veliko zdravja in crkljanja user posted image user posted image user posted image
Mere ima pa res posrečene user posted image .

San, sem videla, da si potem našla navodila....jaz sem bolj počasna s tem prebiranjem, pa če je kej zame, potem kar sproti odgovarjam.

Vilma, upam, da bo uček bolje čim hitreje user posted image user posted image user posted image

Ime....midva imava še zmeraj 3 v ožjem izboru, čeprav je moj dragi že enega kar malce izločil, tko da realno sta še dva. Jaz se nič več ne obremenjujem z imenom, ker sva zmenjena, da ga bo izbral on ko bo zagledal user posted image , da bo že vedel katero ime mu najbolje pristaja...no, pa je vsaj ena skrb manj zameuser posted image .

Drugače pa moja noč OK, samo pač vsakič ko se dam iz enega boka na drugi, se vmes zbudim, prav tako zadnje dni hodim po 4-krat na WC user posted image ....očitno je tudi meni moj mali zdrsnil že nižje in vse bolj pritiska na mehur. Danes imam pregled, tko da se šibam rihtat.....

hrana.....jaz se ne spomnim, da bi kdaj v user posted image  sploh bila brez apetita user posted image , tko da meni kar skoz laufa prehranjevanje....

Uživajte punce user posted image .....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
7.3.2008 9:57:36   
Čakajoča
Drage moje marčevke!

To vam pišem, pa mi voda odteka! Ne morem brez vas!
Držite pesti!
Gremo v Rim!

Vam bo možek javil, ko pride domov!

Čao

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
7.3.2008 10:05:01   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Drage moje marčevke!

Držite pesti!
Gremo v Rim!

Čao

Juhu, spet akcija na RRjuuser posted image user posted image . Čakajoča, naj bo porod čim krajši in čimmanj boleč. Oz. naj bo čimbolj podoben katjnemuser posted image . SREČNO!!!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
7.3.2008 10:05:29   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Kakšno se vam zdi ime Lan?
Vilma kje si prebirala pomen imen?

Mene pa zanima, kaj vse res ne smeš jesti, ko dojiš? saj vem, da o tem povsod piše sam zanimajo me bolj vaše izkušnje? 

Tina50, meni je ime Lan zelo všeč, samo mojemu user posted image  pa sploh ne, tko da pri meni ne pride v poštev.
Pomen imen imaš objavljen npr. na naslednjem linku: http://www.bambino.si/?d=imena&spol=f
pa še ogromno tega imaš na spletu, tudi v knjigah z imeni, malo pobrskaj po internetu.

Glede hrane in dojenja....nekaj je kaj prebereš v knjigah, drugo pa kaj ti dejansko mlade mamice iz izkušenj povedo. jaz glede hrane res ne mislim komplicirati, prav tako nisem skoraj nič omejevala hrano v user posted image , seveda z izjemami kot so biftek ipd. Za pizzo prvič slišim, da ni priporočljiva. jaz pravim, da bomo že videle...pa hrana, ki te napenja ni fajn, pa svinjina se odsvetuje, zelo ostre začimbe, alkohol (itak)....

No, zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
7.3.2008 10:08:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Drage moje marčevke!

Držite pesti!
Gremo v Rim!

Čao

joj, Čakajoča, držimo pesti za čim lažji porod user posted image ....drži se!!!!!!!! Temu se reče navezanost na RR user posted image user posted image user posted image
...pa je očitno petkov user posted image  splaval po vodi user posted image .....

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
7.3.2008 10:08:41   
Katiandi
Čakajoča, drži se, pa da ti porod čimprej mine! Da boš kmalu pestovala svojo štručko v rokah!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
7.3.2008 10:11:17   
Zofy
Katj in Joži, čestitke za male korenjake tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da sem vama včeraj pozabila voščit...

Tale porodna zgodba od Katj človeku kar pogum v žile vlije, a ne? Ko bi le bili vsi porodi isti - zakaj ni narava tako naredila, da bi vse rodile tako kot Katj?

Jaz pa sem se danes zjutraj lepo po obisku wc-ja stehtala, torej takrat ko se tehtam običajno, in sem imela nazaj svoje stare kilce, tako da ne vem kaj je bilo včeraj. Sem se pa odločila, da se bom od sedaj naprej tehtala zjutraj in pred spanjem, da vidim, če res toliko otekam. Naslednjič pa tudi jaz razmišljam, da bi šla kr na tešče na pregled, da jih zabijem, ko ne štekajo, da oblečen in obut in zabuhel ne moreš vagati isto kot sezut in manj oblečen in nezabuhel... Se spomnim, da so me okregale že enkrat jeseni, ko smo zamenjali poletno z zimsko garderobo - najprej sem se tehtala v poletnih cunjicah, potem pa v dolgih majicah in težkih kavbojkah - ni čudno, da je takoj 1 kg več.

Punce, sem se spomnila, da še nimam koša za plenice. Tiste, ki nimate palčka zavijalčka: kak koš ste kupile in koliko litrski? Vem, da je dobro, da ima pokrov (user posted image ), zdaj me samo še velikost matra...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
7.3.2008 10:13:41   
max81
o čakajoča...go gouser posted image user posted image user posted image user posted image , držimo pesti, da bomš kmalu cartala svojegauser posted image , pa čim manj bolečin in hiter porod

hrana po porodu, ne preostrih začimb, ne preveč soli, stvari, ki napenjajo, solate, koruze, fižola...pa sej približno veste, kaj vas napenja...ni pa rečeno, da bo vaše user posted image napenjalo.....nam je bilo na srečo to prihranjeno, alpa sem se jest tko fest merkalauser posted image ....kave, čokolade, svinjeskega mesa, oreščkov, sploh tistih, ki so alergeni, arašidi in podobno, jajc,svežega sadja...zaželjena je kuhana zelenjava in razni kompoti kuhani, čežana, stvari, ki so več ali manj prehuhane

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
7.3.2008 10:15:22   
Katiandi
Da še jaz poročam o pregledu, ki sem ga imela danes: CTG brez popadkov, čeprav je mali bil ful aktiven. Najprej je G rekla, da user posted image ni velik - glede na moj trebuh, potem je pa preko UZ rekla, da je kr konkreten. Ima 2800g in veliko glavico, tudi njegov trebušček je v mejah normale. Mi je rekla, da jenčeka kar dobro skrivam. Če bom donosila do roka, bo tam okrog 3500g težek.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.