Vilma
|
dobro jutro čvekice, čestitke Katj za sinka Roka in česttike tudi Joži za fantka Juša Spet fanti prevladujejo, kje se bodo ženili Že pri nas decembrčicah 2006 je tako, se hecamo in organiziramo kokr ženitve v naprej Noči? Kaj so to noči? A to je tista stvar, ko vsi spijo, ti pa do dveh bediš? Meni je pa levi uček zatekel, imam skor čist zaprtega Včeraj sem si ga s kamilicami spirala, pa ni nič boljše. A katera ve, kaj bi pomagalo? Imena? Mi tudi še nimamo zbrano Zares so izločena naslednja, pa ne se smejat razlogom : Iris (meni ni bilo všeč, ker ima črko R v imenu ), Dalida (to ime je bilo dolgo v špilu, pa smo ga končno izločili,ker nič ne pomeni, poleg tega poznam eno punco s tem imenom, ki me je skoraj rotila, da naj ne dam tega imena, da ona je tako nesrečna, pa da ima ime slabo karmo, pa tudi tista francoska pevka je celo življenje nesrečna,... ), Ivana (to ime je meni kr ok, pa moj dragi kr pikice ob njem dobi ),... Skratka imena še nimamo, za zjokat Zdaj je samo še eno v špilu, pa sem zadnjič gledala pomen, pa ima negativnega. Mislim to je noro, kaj midva delava okrog teh imen Upam upam, da se zmeniva ta vikend, ker se mi zdi že skrajni čas.
|